3 tricks til afslapning som du helt sikkert kan bruge

3 tricks til afslapning som du helt sikkert kan bruge

Får du heller ikke slappet nok af i hverdagen? Her er tre tricks til afslapning som du helt sikkert kan bruge.

Sommeren er over os i Danmark, og der er ingen tvivl om at de populære is kiosker bugner med mennesker, og folk flokkes ved de danske strande. Mange vælger også at, pakke kufferten og rejse sydpå. Uanset om du er en af dem som vælger at tilbringe sommeren herhjemme, eller om du tager til udlandet, så kan vi vel godt blive enige om at, sommeren handler om, blandt andet at slappe af.

 

Vi kender det alle sammen… Hverdagens stress med arbejde eller studie, måske begge dele? Kæreste, familie eller børn. Fritidsinteressere eller hjemmeprojekter. Den ene dag tager den anden, og det er helt normalt! Men nogen gange har man bare brug for at slappe af… Hvilket sommeren er en oplagt mulighed til.

 

Så her kommer tre tips til hvordan du slapper mest af i løbet af sommeren

1: Pak tasken med et tæppe og lidt snacks. Tag på stranden eller i skoven. Find dig en god plads, og slå dig ned. Find din smartphone frem og åben appen Mofibo. Søg på “krimi” hvis du er til det. Det er let at navigere i tjenesten, og du kan nemt søge din yndlings genre frem. Læn dig tilbage og nyd en god lydbog, blive læst op. “Dansende røde bjørne” som er en krimi skrevet Dennis Jürgesen har fået fantastiske anmeldelser, og kunne bestemt være en god lydbog at, læne sig tilbage og slappe af på.

 

2: Kender du det med at, du skal ud og rejse og du stresser for at få alle tingene med? Du er endelig kommet i lufthavnen, men du er bestemt ikke den eneste som har fået den gode ide at skulle Mallorca. Lufthavnen er nemlig ret godt fyldt med forældre som prøver at, holde styr på deres børn som løber rundt i lufthavnen syngende. Der er lang kø til check in, og det tager en smule tid at, komme ind i afgangsterminalen. Du kommer op i flyet, hvor der selvfølgelig også er kø… Great! Men du får endelig fundet din plads og sat dig ned. Nu venter ferien forud, men først 4 timers flyve tur. Men bare rolig, du kan nemlig nemt at, lytte til spændende lydbøger offline med mofibo. Så selvom en flyvetur på 4 timer godt kan være lang, så blev det lige lidt sjovere med Mofibo på mobilen eller tabletten. Så bare læn dig tilbage!

 

3: Camping eller telt tur i løbet af sommeren? Rigtig mange dansker vælger at, tage på campingferie eller teltferie. Det er faktisk både ældre, familier og unge mennesker som deler den her interesse. Og det er med god grund. For er der noget bedre end at, nyde stilheden og sin familie eller venner i dejlige natur omgivelser? Hvis camping eller telt turen skal blive en ekstra smule hyggelig, så kunne man nemt samles om en god bog. Når børnene skal puttes om aftenen, kan du faktisk finde alle J.K. Rowlings bøger om Harry Potter på Mofibo, eller alle eventyrene med Astrid Lindgren som børn elsker. Det er bare at trykke play i appen eller på din computer, og wupti der var aftenlæsning til hele familien. Fordelen er at, hvis i ikke når at komme igennem hele lydbogen på en aften, så husker Mofibo selv hvor i er nået til, og i kan hører resten dagen efter. Det bliver ikke nemmere!