Brunch deal & tilbud

Har du lyst til noget lækkert mad, og vil du gerne have dine venner med dig, så er brunch den perfekte spise for jer. En brunch består af mange lækkerier, hvor I vil blive mætte i lang tid. Brunch er også yderst populært til særlige lejligheder, hvor familier inviterer til fødselsdagsbrunch, hvor alle kan være samlet og få sig en god madoplevelse. Her hos CupoConcept har vi en masse gode tilbud på brunch, så du kan få en madoplevelse til en god pris. Vi samler de bedste deals på brunch fra førende dealsider, så du kan få et komplet overblik over de seneste tilbud. Vi har gjort det rigtig nemt og overskueligt for dig, så du ikke behøver at bruge tid på at kigge alle mulige andre steder. Her hos os får du tilbud på de fineste og bedste spisesteder.

Hvis du skal byde dine gæster på en god omgang brunch til din fødselsdag, og har du lyst til at betale for det hele, så kan du sagtens få det til en god pris. På denne side får du nemlig nogle yderst skarpe tilbud på brunch ved populære caféer og restauranter. Vi samler altid de bedste deals her hos os til de største byer i Danmark. Hvis du holder øje på siden, så har vi løbende tilbud, og mon ikke der dukker en god deal op nær dig, som du kan få stor glæde af.

Cafe Fatamorgana København - CupoConcept40%
Besøg hyggelige Cafe Fatamorgana og prøv deres lækre Luksus Tapas Brunch-bræt

VÆRDI   RABAT   PRIS
238,-     40%      143,-

Kombiner din morgenmad og frokost

Brunch er en lækker spise, som mange nyder godt af. En brunch består af en kombination af morgenmad og frokost, der normalt spises mellem 10 til 14. Under en brunch kan der også blive serviceret alkoholiske drikke såsom champagne eller cocktails.

Brunch er et koncept, der stammer fra England, der opstod i slutningen af det 19. århundrede. I stedet for Englands tidlige morgenmad, blev der serveret en ny form for mad lidt senere på formiddagen. Det var især en spise, der blev populær om søndagen, for i stedet for at stå tidligt op en søndag, hvorfor så ikke sove lidt længere og stadig få en god omgang morgenmad? Det var også en ret populær måde at få morgen- og frokostmad på for de folk, der arbejdede om natten. Her behøvede de ikke længere at stå helt vildt tidligt op, når morgenmaden stod klar på bordet. Nu kunne de i stedet få deres optimale nattesøvn, og dermed kombinere både morgenmad med frokostmaden.

Brunch bliver også ofte serveret til særlige lejligheder. Det er især populært på restauranter og hoteller, hvor du fx har sovet på et hotel, og her behøver du ikke at stå vanvittig tidligt op, for at nå at få del af morgenmaden. Derudover så er brunch også populært til fødselsdage, valentinsdag, påskesøndag og andre helligdage.

Alt hvad brunch indeholder

Brunch består oftest af brød, ost, syltetøj, yoghurt, pandekager, juice, kaffe og andre drikkevarer. Derudover serveres der æg, bacon og pølser til, og nogle gange også frugt og søde kager. En brunch mætter i meget lang tid, og er en perfekt spise til dig, der gerne vil sove længe, og kombinere din morgenmad med din frokost.

Alt hvad der hører til brunch

Du bliver med garanti rigtig mæt i lang tid af din brunch. Hos de forskellige restauranter og hoteller, bliver brunch serveret på hver deres måde. Nogle gange så får du en brunch tallerken, der består af de obligatoriske madvarer. Ofte tilbyder nogle spisesteder dog også en brunchbuffet, hvor du her kan spise lige så meget, som du vil, til en rigtig god pris. Her kan du blive budt velkommen, hvor der er et kæmpe tag-selv-bord, der er fyldt med lækkert brød, pålæg, æg, bacon, kager, pandekager, frugter og meget mere. Når der tilbydes brunchbuffet, så er det ofte utrolig populært, så sørg for at reserver et bord. Det ville være et perfekt sted at tage hen på en fødselsdag, hvor du også er sikker på, at gæsterne vil blive mætte.

Brunch er altså helt klart en lækker ret, som du kan få en god smagsoplevelse ud af. Du kan invitere gæster med dig, din kæreste eller nogle venner, hvor I sammen vil få jer en rigtig hyggelig stund. Her på denne side, har vi brunch deals på de fineste spisesteder, hvor du og dine venner kan få jer en omgang god brunch til en super skarp pris. Du skal blot holde øje løbende, for vi har mange forskellige deals med tiden. Vores deals har en udløbsdato, så sørg for at lave hul i din kalender og kom afsted i en fart! Hvis der dog ikke er en deal i øjeblikket, der lige passer ind i kalenderne, så tøv ikke! Vi får hele tiden nye, og på et tidspunkt dukker der nok en deal op, som du kan gøre brug af.

Overrask en du holder af

Vi har mange spændende deals på brunch her hos os, hvor du kan tage ind og blive super mæt i lang tid. Vi har dog også nogle andre deals på siden, så du kan kombinere din brunch med en anden aktivitet, og virkelig få dig en super god dag. Nogle gange så kan vi nemlig godt glemme os selv i alt den travlhed på jobbet – og især hvis du har børn – så har du ikke særlig meget tid – eller penge. Det vil vi rigtig gerne lave om på! Derfor finder du en masse spændende tilbud her hos os, så du kan få råd til lidt mere, og så der også masser af plads til noget mere spontanitet i dit liv. Vi tilbyder de bedste deals på vores hjemmeside, som vi har fra de mest populære dealsider. Du finder deals til de største byer i Danmark, men også formidable rejser og ophold til udlandet.

Overrask en du holder af med brunch

Hvis du har en i dit liv, som du holder rigtig meget af, og vil du gerne overraske vedkommende, så kan du fx købe et af vores gode tilbud på en god omgang brunch. Overrask din ven eller veninde, hvor I så starter dagen med noget dejligt morgenmad, der mætter helt til aften. Dernæst kan du jo så også lige købe en deal – såfremt der er en nær jer – hvor du kan overraske vedkommende med noget wellness. Her kan I få jer en god omgang massage sammen, hvor I virkelig kan nyde hinandens selskab også. Hvis du dog er til noget mere romantisk med din partner, så har vi også deals på weekendophold. Det kunne være en rigtig skøn overraskelse til din partner, hvor du booker et weekendophold til en god pris, og også lige får fingrene i en deal på en lækker omgang brunch. Når I så står op om morgenen, jamen så er der jo allerede betalt noget morgenmad. Derudover kan du også finde deals på meget andet mad. Hvis I er mere til sushi, en sprød pizza eller en anden lækker ret fra en fin restaurant, så har vi nogle skarpe tilbud til dette.

Hvis du drømmer om at give den perfekte gave, eller blot have friheden til at opleve flere ting i livet, så kan du endelig få råd til en masse her hos os. Sørg for at holde løbende øje, for der er med garanti nogle gode tilbud, der passer lige til dig, og er nær den by du opholder dig i.

Gør et kup med de bedste tilbud

Brunch er en fantastisk opfindelse. Du kan sove længe, du kan springe frokosten over, og du får en masse mad, der smager vanvittigt godt. Brunch stammer oprindeligt fra England, men er efterhånden kendt i hele verden. Restauranter, hoteller og caféer har især taget det til sig, da de også godt ved, at mange mennesker gerne vil sove længe i weekenderne. Søndagsbrunch er især populært, for denne dag er den ultimative afslapningsdag for de fleste danskere. Der er det bare lækkert at stå op, og tage afsted for at spise en god omgang morgenmad, uden at restauranten har lukket ned for det endnu. En brunch er genialt, og du får det til en rigtig god pris lige her.

Har du lyst til at gøre et kæmpe kup, så er du det rette sted. Vi har altid de bedste tilbud her hos os, og er du på jagt efter en god omgang brunch til en vanvittig god pris, så har vi det til dig. Vi holder nemlig altid øje efter de seneste tilbud fra førende dealsider, hvor vi lægger dem op her på siden. Vi håndplukker nøje tilbuddene, så vi altid kan give dig det allerbedste. Du finder mange gode deals på vores side. Vi har deals til alle og enhver og til mange forskellige ting. Uanset om du vil have en madoplevelse, ud at rejse, massage, eller nogle skønne ophold i en anden by, så finder du noget lige her. Vil du aldrig gå glip af vores gode tilbud, så kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi sørger for at give dig direkte besked, lige så snart vi har en god deal i nærheden af dig. Så går du aldrig længere glip af et skarpt tilbud.

Populære søgninger

Populære byer