Bergfreunde rabatkode – Få 5€ rabat på din ordre

Bergfreunde rabatkode – Få lige nu 5€ rabat ved tilmelding...Læs mere

Bergfreunde rabatkode – Få lige nu 5€ rabat ved tilmelding af Bergfreundes nyhedsbrev. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Bergfreunde rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Køb udstyr til klatring, bjergsport og outdoor hos Bergfreunde og...Læs mere

Køb udstyr til klatring, bjergsport og outdoor hos Bergfreunde og få gratis fragt ved køb over 50€ Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Over 1 million solgte produkter fra Bergfreunde

Bergfreunde befinder sig i Tyskland, og de blev grundlagt i 2006. Dengang sad der to iværksættere og tænkte på en idé med en online webshop der skulle sælge outdoorudstyr. De ville især gerne lægge fokus på bjergene, og heraf kom deres navn “Bergfreunde” (bjerg venner) på bane. Firmaet er siden deres lancering gået internationalt, og sælger nu til alle lande i verden. Bergfreunde har stadig deres hovedkontor i Tyskland, også selvom de nu er internationale. De vil heller ikke ændre deres navn til et andet sprog, og dette har bestemt heller ikke haft effekt på deres salg, at beholde deres tyske brandnavn: i 2013 vandt Bergfreunde nemlig prisen ‘Shop Usability Award’ i kategorien sport & outdoor. Bergfreunde har i dag over 100 medarbejder og samlet set solgt for over 1.000.000 produkter til glade outdoor entusiaster. Deres gode priser har tiltrukket en masse nysgerrige bjergbestigere, og hvis du selv er en af dem eller du måske snart skal på en skiferie, så kan du også få glæde af en Bergfreunde rabatkode, så du kan få sparet lidt ekstra penge, når du køber dit nye udstyr.

Vær klar til klatring hos Bergfreunde

Bergfreunde har et kæmpe sortiment på deres hjemmeside. De har over 75.000 produkter til dig der gerne vil ud og klatre i bjergene, cykle i dem, eller stå på ski eller blot en god vandretur. Der er især fokus på klatring hos Bergfreunde, og du kan finde rigtig mange spændende ting hos dem. Hvis du skal ud og klatre i bjergene, så kan du hos Bergfreunde finde blandt andet disse spændende produkter:

 • Klatresko
 • Klatrereb
 • Klatrehjelme
 • Karabinhager og express-sæt
 • Slynger og rebsnor
 • Klatreseler
 • Bouldering og slackline

Og rigtig meget andet. Du får alt hos Bergfreunde til din bjergklatring, så du behøver slet ikke tænke på, at du skal købe det flere steder. Du kan finde lige det du skal bruge, hvad enten du er en nybegynder eller professionel klatrer.

Find alt dit skiudstyr til din næste skiferie

Skal du snart på skiferie, og mangler du tøjet, hjelmen, skoene og andre ting? Hos Bergfreunde finder du ikke kun udstyr til klatring, men også når du skal ud og stå på ski. Du kan finde et kæmpe sortiment af skiudstyr hos Bergfreunde; find fx:

 • Skihjelme
 • Skisko
 • Skibriller
 • Lavinerygsække
 • Lavineskovle
 • Snesko
 • Skisokker
 • Skijakker
 • Skibukser

Hvis du aldrig har stået på ski før, så kan du altså få det hele hos Bergfreunde. Du kan også få en rabatkode til Bergfreunde, ved at gå ind og hente den her hos CupoConcept, indtaste den i din ordre, og din rabat er automatisk fratrukket. Det er altid dejligt at spare nogle ekstra penge, og med en rabatkode kan du få råd til dit skiudstyr i dag.

Høj kvalitets udstyr hos Bergfreunde

Hos Bergfreunde finder du et sortiment der er af højeste kvalitet af kendte mærker. Du kan finde en masse populære mærker i deres webshop, da Bergfreunde har lavet en aftale med en masse velkendte leverandører, så de kan sikre sig at du får det absolut bedste produkt, når du skal ud og stå på ski, klatre i bjergene eller cykle på mountainbikes i bjergene. Hos Bergfreunde finder du blandt andet kendte mærker som Marmot, Alpina, e-climb, Canada Goose, Vaude, Black Diamond og Icebreaker.

Spar ekstra penge i Bergfreundes outlet

Måske synes du at de kendte mærker er for dyre til dig, men du ved at de er af rigtig høj kvalitet, så derfor vil du så gerne kunne købe det, men ikke lige har pengene. Bergfreunde har tænkt på dette, så de har derfor også sørget for en outlet på deres webshop. Her kan du nemlig spare helt op til 40% på dit outdoorbeklædning, klatreudstyr, cykeltøj og skihjelme. Især om vinteren finder du en masse vinterudstyr i deres outlet. Det er ofte restpartier de sætter i deres outlet, så der kan være et begrænset antal af det produkt, som du gerne vil købe. Det gælder om at være nogenlunde hurtig at få fingrene i, og du ser ofte de kendte mærker i outlet sortimentet, hvor du her har rig mulighed for at spare rigtig mange penge på højt kvalitets udstyr. Tænk også på at med en Bergfreunde rabatkode, så kan du spare ufatteligt mange penge ved både at være heldig ved at få købt nogle produkter i deres outlet, og på samme tid får du en yderligere rabat med en rabatkode. Du kan finde din en rabatkode til Bergfreunde hos CupoConcept, som er helt fri for dig at benytte inden du foretaget din betaling.

Brug en rabatkode og få et super skarpt tilbud

CupoConcept har en masse rabatkoder klar til dig på vores side. Du kan her finde din Bergfreunde rabatkode, hvis du gerne vil have dig et super skarpt tilbud, når du skal købe dit klatreudstyr til din næste bjergbestigning. Det er altid rart at kunne spare nogle penge, især når hvis du skal købe stort ind, og ting til din bjergbestigning, cykling, eller skisport kan sagtens være dyrt i sig selv. Derfor giver vi dig muligheden for at spare nogle gode penge, når du skal ud og dyrke din friluftsaktivitet.

Adresse:

Bergfreunde GmbH
Bahnhofstr. 26
72138 Kirchentellinsfurt
Tyskland
Mere om Bergfreunde
Youtube icon Facebook icon  
Bergfreunde trustpilot:
Trustpilot logo

Kundeservice:

Telefon
+49 71 21 70 12 0
Mandag – fredag kl. 10.00 – 17.00
Email
service@bergfreunde.dk
Hjemmeside
https://www.bergfreunde.dk/

Betalingsmetoder:
 • Dankort
 • PayPal
 • Kreditkort
  • VISA
  • VISA/Dankort
  • Mastercard