Vis rabat
Udløber N/A

Billig Fitness rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Køb billigt træningsudstyr, kosttilskud og træningstøj hos Billig Fitness og...Læs mere

Køb billigt træningsudstyr, kosttilskud og træningstøj hos Billig Fitness og få gratis fragt ved køb over 599 kr. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Danmarks billigste fitnessudstyr

For over 10 år siden, sad menneskene bag Billig Fitness og brændte for at hjælpe folk med at købe fitnessudstyr til en lavere pris. De ville gerne gøre det let for personlige folk samt erhvervsdrivende, så derfor blev Billig Fitness lanceret. De ville gerne sælge Danmarks billigste fitnessudstyr, og det har de formået at holde fokus på helt fra starten af. Billig Fitness har et stort fokus på deres varer, og blev allerede i starten landets billigste leverandør af fitnessudstyr, som skulle sælge til både private og erhverv. I dag har de et kæmpe udvalg som dækker både fitness-, aerobic og træningsudstyr. Derudover har de et stort udvalg af kosttilskud, hvor deres hovedleverandør er det kendte Nutramino brand, der garanterer lækker smag af deres produkter. I år 2015 kunne Billig Fitness få rettigheden til at handle det bedste fitness mærke, Nordic Strength, som er et mærke der findes i adskillige fitnesscentre landet over. Nordic Strength er nemlig et højkvalitets produkt til en lav pris.

Danmarks billigste fitnessudstyr hos Billig Fitness

Billig Fitness ville ikke blot være de billigste af fitnessudstyr, men de ville også være kendt som et go-to-place for fitness-folk, der ville føle sig tilpas. Billig Fitness har derfor en super fed kundeservice og er virkelig værd at købe dit fitnessudstyr hos. Du kan endda få et tilbud til Billig Fitness ved at få en rabatkode gennem CupoConcept, som du kan benytte inden din betaling hos Billig Fitness.

Stort sortiment af fitnessudstyr hos Billig Fitness

Billig Fitness har et af landets største udvalg af træningsudstyr til bl.a. yoga, styrketræning og funktionelt. Du kan købe dit udstyr til dit fitnesscenter gennem Billig Fitness, men hvis du ikke har den store tid til at gå i et center, eller pengene, eller måske bryder du dig bare ikke om det, så kan du også sagtens gå all in, og lave dit eget personlige fitnessrum. Billig Fitness har nemlig lige hvad du behøver for at sætte gang i træningen derhjemme. Du kan blandt andet finde disse ting på Billig Fitness:

 • Håndvægt
 • Vægtstænger
 • Vægtskiver
 • Squat rack
 • Stativer og racks
 • Træningsbænk
 • Stepbænk
 • Battle rope
 • Pull up bar
 • Træningsmåtte
 • Træningsbold

Du kan altså gå hele vejen med dit eget professionelle fitness derhjemme ved at købe udstyret på Billig Fitness. Det kan være, at du tænker, at det bliver en dyr omgang, men det kan sagtens gøres til en billigere pris. Billig Fitness er har budgetvenlige priser i forvejen, men med en rabatkode til Billig Fitness, kan du gøre det endnu lavere. CupoConcept samler alle de rabatkoder vi kan, som du gratis kan gøre brug af, inden dit næste store køb hos Billig Fitness.

Find alt det kosttilskud du behøver hos Billig Fitness

Billig Fitness har ikke kun fitnessudstyr; de har også et hav at kosttilskud til dig. Kosttilskud kan være en vigtig del af din træning – især hvis du træner professionelt. Du har behov for proteiner og vitaminer, og hvis du har prøvet en masse forskellige proteinbarer eller noget proteinpulver, som aldrig rigtig har faldet i din smag, så skal du helt sikkert prøve Nutramino. De er et anerkendt og populært brand, og er kendt for deres super gode smag og andre lækre produkter. Billig Fitness ved nemlig at det er super godt mærke, og de har derfor sørget for at sælge Nutramino produkter til dig, så de ved at du får dig et godt produkt i hænderne. Du kan få deres proteinpulvere, proteintilskud såsom BCAA, proteinbarer og nogle super effektive vitamintilskud.

Find alt hvad du skal bruge for komme i topform hos Billig Fitness

Billig Fitness har yderst behageligt træningstøj, der ser godt ud på enhver

Få dig en helt ny stil med træningstøj gennem Billig Fitness. De bruger Nordic Strength som leverandør, og deres tøj er ekstremt behageligt og giver masser af luft til din krop, når du er igang med at træne. Nordic Strength er af høj kvalitet og gennem Billig Fitness, kan du få dette super smarte træningstøj til en skarp pris. Hos Billig Fitness kan du blandt andet få sports BH’er, tights, træningstrøjer samt nogle fede Nordic Strength træningshandsker. Det er helt sikkert dét værd at købe træningstøj hos Billig Fitness; for udover at de Danmarks billigste leverandører af fitnessudstyr, så har de også sørget for at handle med højkvalitets produkter, der giver dig en super god og effektiv træning – og så kan du også se ekstra godt ud, når du er nede og træne! Husk også at CupoConcept har en Billig Fitness rabatkode til dig, så du kan spare nogle flere penge.

Få rabat når du køber hos Billig Fitness

Gør et kup når du handler hos Billig Fitness ved at få dig en Billig Fitness rabatkode hos CupoConcept. Rabatkoder er altid en god ting at kigge efter, når du gerne vil spare nogle ekstra penge på dit køb. Du kan nemt få dig noget rabat, når du handler hos Billig Fitness, og vi vil løbende opdatere og hente de bedste rabatkoder til dig, så du kan få råd til dit nye fitnessudstyr, hvad enten det er til dit center eller hjemme i stuen. Hvis du oplever at en Billig Fitness rabatkode er udløbet, så tøv ikke! Vi kigger hele tiden efter nye, og der skal nok dukke en ny rabatkode op til dig snart igen.

 

Adresse:

Fitness & Nutrition ApS
Karlebovej 59
3400 Hillerød
Danmark
Mere om Billig Fitness
Facebook icon
Billig Fitness er e-mærket:

Billig Fitness trustpilot:
Trustpilot logo

Kundeservice:

Telefon
+45 71 99 38 48
Mandag – fredag kl. 9.00 – 15.00

Email
info@billig-fitness.dk
Hjemmeside
https://www.billig-fitness.dk

Betalingsmetoder:
 • Dankort
 • Viabill
 • Kreditkort
  • VISA
  • VISA/Dankort
  • Diners Club
  • Eurocard
  • Mastercard
  • Maestro
  • American Express
  • FBF
  • Accept Card