BilligVoks rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Køb hårprodukter, hudpleje, makeup m.m hos BilligVoks og få gratis...Læs mere

Køb hårprodukter, hudpleje, makeup m.m hos BilligVoks og få gratis fragt ved køb over 599 kr. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Om BilligVoks

BilligVoks er en online hjemmeside, hvor du herinde kan købe et af Danmarks bedste udvalg af skønhedsprodukter til lave priser. BilligVoks er et af de ældste online skønhedsbutikker, der blev startet tilbage i 2003. De ville gerne åbne en virksomhed, hvor det var muligt at kunne få fingrene i en masse lækre frisør skønhedsprodukter, der ikke skulle koste en bondegård. Professionelle frisørprodukter er nemlig ofte en dyr fornøjelse, men nu kan du altså købe dem hos BilligVoks til en langt billigere pris end hos din frisør.

BilligVoks alt i skønhedsprodukter

Er du vild med skønhedsprodukter, så er BilligVoks lige en side for dig. Her kan du finde et stort udvalg af diverse skønhedsprodukter, hvor priserne er reguleret nøje. De er forhandler af nogle store brands, men også nogle mindre kendte, så de kan tilbyde et varieret prissortiment. Hos BilligVoks kan du blandt andet købe produkter fra Biotherm, Calvin Klein, Christian Dior, Clinique og Lancôme til billige priser. Du kan tilmed få dine produkter endnu billigere med en BilligVoks rabatkode. CupoConcept sørger nemlig altid for at have de nyeste rabatkoder til dig, så du kan handle stort ind hos BilligVoks til billige penge.

Bredt udvalg af skønne produkter

BilligVoks har et stort sortiment af skønhedsprodukter. Du kan virkelig finde en masse lækkert, som du måske lige går og mangler. Du får produkterne til en billigere pris end de fleste andre steder, da BilligVoks har sørget for at have en god aftale med leverandørerne. Inde på BilligVoks’ hjemmeside, får du hurtigt et overblik over nogle hovedkategorier. Det er her hvor produkterne er delt op i, så du nemt kan finde frem til det rette produkt.

De kategorier du finder, er:

 • Håret
 • Hudpleje
 • Makeup
 • Elektronik
 • Helse
 • Dufte

Herunder finder du så alle de skønne produkter, som du kan købe. Hvis du dog har noget bestemt i tankerne, og allerede ved hvad du er på jagt efter, så har BilligVoks også en super smart søgefunktion på hjemmesiden. Allerøverst finder et søgefelt, hvor du kan søge blandt de tusindvis af produkter i shoppen. Du skal blot indtaste et bestemt søgeord, og derefter får du vist en række relevante produkter. Så går din søgen meget hurtigere, og mon ikke BilligVoks har lige hvad du mangler i deres kæmpe sortiment.

Produkter fra Dermalogica hos BilligVoks

Kæmpe sortiment af lækre skønhedsprodukter

Når du har navigeret lidt rundt på hjemmesiden, så kan du se, at BilligVoks har deres produkter delt op i underkategorier. Vi vil gerne fortælle dig lidt om, hvad du egentlig kan finde her hos dem.

Find din yndlingsparfume

Under deres “Dufte”-kategori, kan du finde de lækreste parfumer.

BilligVoks har samlet de mest velduftende parfumer, der kan bruges af alle. Mænd, kvinder, børn og unge. Du kan købe Eau de Parfum, Eau de Toilette, aftershave, deodoranter og gaveæsker. Her har du altså også muligheden for at finde en perfekt gave, til en du holder af. BilligVoks har mange forskellige dufte hos dem. Du finder førende mærker som Elizabeth Arden, David Beckham, Calvin Klein, Giorgio Armani og Gucci.

Få et smukt look med lækkert makeup

Drømmer du om at lægge den smukkeste makeup, så har du også brug for de rette produkter. I denne kategori, har BilligVoks samlet alt det bedste makeup fra førende mærker. Du kan finde hvad som helst her: Foundations, pudder, mascara, concealer, læbestift og meget andet. Du kan også finde makeupbørster, neglelak og tilbehør til makeuppen, så du stort set har alt, hvad en professionel ejer.

Plej din hud på bedste vis

Det er vigtigt at give din hud den velfortjente pleje, som den har brug for. Du skal sørge for at opretholde hudens naturlige balance, hvis du gerne vil forebygge skavanker, rynker, rødme osv. så godt som muligt. BilligVoks har dog tænkt på dette. De har samlet et stort udvalg af hudpleje til alle hudtyper, og både til mænd og kvinder. Du finder mange forskellige brugbare produkter som blandt andet nat, og dagcreme, dermaroller, solpleje, pleje til hænder og fødder, anti-age produkter, renseprodukter og meget mere. Du finder altså virkelig alt det nødvendige til en god omgang pleje af din hud.

Sundere og stærkere hår

Du skal også tænke på dit hår, da en god omgang pleje er super vigtig for at opretholde de stærke hårstrå og give mere glans. Hos BilligVoks har de sørget for at samle de bedste hårprodukter til dig fra førende mærker. Her finder du hårprodukter til enhver hårtype.

Hvis du går og har noget utrolig skadet hår, så finder du de rette produkter hertil. Du kan nemlig sagtens få “repareret” det skadet hår, og på samme tid forebygge at det vil ske igen. Derudover finder du også lækre hårprodukter til at få de hår til at vokse lidt hurtigere end normalt. Selvom det måske ikke helt kan lade sig gøre, så vil noget ekstra B-vitaminer og nogle specielle hårprodukter alligevel få det til at føles som at dit hår vokser hurtigere. Med den rette pleje, og de rette vitaminer, så fælder du nemlig ikke så meget, og dine hårstrå knækker heller ikke så galt. Dette vil så resultere i, at dit hår faktisk bliver længere meget hurtigere, fordi du netop får de rette vitaminer dertil. Hos BilligVoks kan du fx købe produkter som HairLust og New Nordic Hair Volume, der indeholder de rette vitaminer.

Disse produkter er selvfølgelig kun en lille del af sortimentet. BilligVoks består nemlig af et kæmpe sortiment til alle aldre og alle typer. Hos BilligVoks får du rigtig nok “Billigt Voks”, men du får også mange andre skønne produkter til en tilbudspris. Du kan faktisk gøre dit køb endnu billigere hos dem med en BilligVoks rabatkode. Her hos CupoConcept hjælper vi dig med at spare penge online, så hvis du benytter dig af en rabatkode, så kan du købe dit makeup, hårpodukter, hudplejeprodukter, eller hvad du skal bruge til en super skarp pris.

Profesionelle frisørmærker til billige penge

BilligVoks har et stort udvalg af førende professionelle mærker. Du finder dog også mindre kendte mærker hos dem, men hvis du er på jagt efter de populære, så kan du finde dem her hos BilligVoks. Nogle af de mærker du bl.a. kan købe i shoppen, er:

 • Babyliss
 • BeautyBlender
 • American Crew
 • ID hair
 • GHD
 • Chanel
 • L’oreal
 • Revlon
 • Gucci
 • Dior
 • Uniq One

..og mange flere. Hvis du har et favoritmærke, som du kan finde hos BilligVoks, så kan du faktisk shoppe efter et bestemt mærke. Du skal blot gå ind under “Mærker”, hvor du her ser en liste over dem alle. Trykker du på et mærke, så får du vist alle de produkter frem, der er fra det valgte mærke. På denne måde kan du altså hurtigt købe et produkt fra dit absolut favoritmærke. Hos BilligVoks kan du virkelig gøre et kæmpe kup, og købe de bedste mærker til en langt billigere pris end hos en frisør. Brug en rabatkode til BilligVoks, og gør dit køb endnu billigere. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men det er skam helt rigtigt!

Gør et kup i deres udsalg

BilligVoks er helt vilde med tilbud, og selvom de har gjort deres sortiment så billigt som muligt, så kan du gøre det endnu billigere i deres udsalg. Går du ind under “Tilbud”, så finder du her de seneste tilbud og deals på mange forskellige produkter. Disse produkter er enten ved at udgår fra deres sortiment, eller er blot inde i en udsalgsperiode. Så hvis du mangler nogle nye skønhedsprodukter, så ville det klart være en fordel for dig, at du lige tager et kig herinde. Måske er du heldig at finde netop det produkt, du er på jagt efter, og så endda på tilbud! Hos BilligVoks har de en masse førende mærker på tilbud. Du kan sagtens finde de populære og dyre mærker på tilbud, så du kan gøre et kæmpe kup. BilligVoks vil gerne være de billigste, og vi må sige, at de virkelig gør alt for dette!

Giv et gavekort til en du holder af

Hvis du har en i dit liv, som du ved, vil blive enormt glad for et gavekort til BilligVoks, så har du muligheden for det! BilligVoks har nemlig gjort det muligt at købe gavekort hos dem, så du kan gøre en speciel person ellevild!

Køb gavekort hos BilligVoks

Du bestemmer faktisk helt selv, hvilket beløb gavekortet skal være på. Du kan finde deres gavekort under fanen “Gavekort”, hvor du her kan indtaste et beløb. Du skal dog mindst give for 100 kr. og kan derefter vælge op til 1000 kr. Du får faktisk gavekortet med det samme, da BilligVoks tilbyder et såkaldt “Print-Selv-Gavekort”. Dette betyder, at når du har betalt, så får du en mail med gavekortet. Du kan dog også blot indtaste din vens mail, og så bliver det nemlig sendt til dem i stedet for.

Måske vil du gerne gøre gavekortet en anelse mere personligt. Du kan fx starte med at printe gavekortet ud. Derefter kan du jo så finde en sjov eller sød måde at pakke det ind på, som i en snydepakke eller en super flot æske. Den person du giver det til, vil så blive enormt overrasket, når de ser din gave. Det ville de ikke kunne have gættet! Vedkommende vil helt klart blive glad for din tanke, for et gavekort til BilligVoks er bestemt en god og værdifuld ting. De kan shoppe løs i sortimentet, og husk også at fortæl dem, at de kan bruge en rabatkode til BilligVoks. Så kan de jo få endnu mere for prisen!

BilligVoks: Få dine skønhedsprodukter på tilbud

BilligVoks er lige en side for dig, der er på jagt efter skønhedsprodukter på tilbud. Du kan få de bedste mærker her hos, som du vil få stor glæde af. Uanset om du mangler parfume, makeup, hårprodukter eller noget helt andet, så har BilligVoks det klart til dig. Deres produkter lever op til kvaliteten, som er et stort krav hos BilligVoks, og de er fyldt med en masse gode effekter. BilligVoks elsker skønhedsprodukter, og de har brugt lang tid på at udvælge et sortiment til dig, så de kan tilbyde det allerbedste. Hos BilligVoks får du skønhedsprodukter på tilbud, og faktisk kan du gøre et endnu billigere hos dem:

Spar penge med en rabatkode til BilligVoks

CupoConcept samler altid de bedste og nyeste rabatkoder, som du kan bruge til at shoppe billigere online. Du kan spare rigtig mange penge, og er du på jagt efter skønhedsprodukter til lave priser, så er BilligVoks lige noget for dig. Vi vil gerne hjælpe dig med at spare endnu mere, så hvis du bruger en BilligVoks rabatkode, så får du dine skønhedsprodukter til nogle vanvittige gode tilbud. Du behøver slet ikke at bruge unødvendige penge på produkter, når du faktisk kan spare nogle penge. Så hvis din økonomi er lidt stram, eller du blot elsker at spare penge hvor du kan, så skal du bruge en BilligVoks rabatkode. Sørg for at holde øje her hos os, for vi får hele tiden nye og gode rabatkoder. Du har chancen for at gøre et kæmpe kup, når du handler online, hvor du kan spare de helt store beløb.

Adresse:

Din Frisør Shop ApS
– Billigvoks.dk
Haslegårdsvænget 16
8210 Aarhus V
Danmark
Mere om BilligVoks
Facebook icon  
BilligVoks er e-mærket:

BilligVoks trustpilot:
Trustpilot logo

Kundeservice:

Telefon
+45 86 77 00 01
Mandag – torsdag kl. 10.00 – 17.00
Fredag kl. 10.00 – 15.00
Søndag kl. 14.00 – 17.00
Email
kontakt@billigvoks.dk
Hjemmeside
https://billigvoks.dk/

Betalingsmetoder:
 • Dankort
 • Forbrugsforeningen
 • Kreditkort
  • VISA
  • VISA Electron
  • VISA/Dankort
  • Mastercard
  • Maestro
  • JCB
  • American Express