Call Me

Call Me rabatkode

Går du og overvejer om du skal have dig et nyt abonnement, men du ikke helt aner hvilket mobilselskab du vil være ved? Så tjek Call Me ud! Hvis du ikke allerede er hos Call Me, så kan de klart anbefales, som dit nye mobilselskab. Call Me har en af Danmarks bedste dækninger, da de benytter sig af Telia; de er nemlig kåret som Danmarks bedste netværksforbindelse op til flere gange. Call Me er ufatteligt billige i forhold til de abonnement, som de tilbyder. Du kan få fri tale, fri SMS og MMS og en masse GB data til utroligt lave priser. Derudover er der ingen binding hos Call Me, så du kan fortryde lige når du ønsker. Call Me er dog virkelig værd at blive hos, og de fleste der får Call Me, bliver også hos dem. Du finder også billige abonnementer, som kan bruges i EU uden yderligere omkostninger. Hvis du leder et godt tilbud til Call Me, så har CupoConcept en Call Me rabatkode til dig.

tick

Fri fragt på alle ordrer

tick

Alsidige mobilpakker

tick

Ingen binding på abonnementer

Opdateret august 2020 af Søren Lassesen

Udvalgte rabatkoder fra Call Me

Fordele
Se alle de gode tilbud hos Call Me i dag!
Se alle de gode tilbud hos Call Me i dag!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

674
Vis rabat Få vist Call Mes rabat.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvilket mobilnetværk benytter Call me?

    Call me benytter en blanding mellem Telia og Telenors netværk for at sikre den bedste dækning.

  • Er det muligt at købe en mobil på afbetaling hos Call me?

    Ja, Call me tilbyder en fleksibel afbetalingsordning, hvor du betaler et lille beløb hver måned.

Et mobilselskab med hjertet på det rette sted

Du har sikkert set en af Call Me’s reklamer, hvor de kører under mottoet “Tal ordentligt – det koster ikke noget”, hvilket de fik super meget omtale ved. Call Me går nemlig meget op i kommunikation, og at en god tone er lige det der skal, for at vi mennesker, kan udvikle os. Call Me har derfor lavet en ‘TAL ORDENTLIGT’ bevægelse, der handler om at gøre mennesker opmærksomme på trivsel, respekt og omtanke. Call Me vil gerne lægge ekstra fokus på dette, og det viser virkelig at Call Me har hjertet på det rette sted. De viser at du ikke er ligegyldig for dem, eller blot en ny kunde i deres biks; de vil gerne hjælpe mennesker. Call Me elsker deres kunder, og du vil opleve at du bliver behandlet med respekt og god kundeservice hos dem. Derudover så er Call Me super billige at have dit abonnement hos, og med en rabatkode til Call Me, kan du gøre det endnu billigere!

Kæmpe udvalg af mobilabonnementer til dit behov

Call Me ved godt at vi mennesker har forskellige behov, da vi er forskellige typer, og derfor har de en masse mobilabonnementer at vælge imellem. Du kan frit vælge den løsning, som du har brug for, så du ikke ender med et abonnement du betaler alt for meget til, og faktisk kun bruger halvdelen af. Er du en af dem der snakker som et vandfald, og elsker at tale i telefon, så har Call Me hele tre abonnementer der inkluderer fri tale. Udover fri tale, så er der også fri SMS og MMS, og et forskelligt valg af antal GB data. Du kan vælge mellem:

  • 10 GB
  • 20 GB
  • 40 GB

Så du vælger helt selv den pakkeløsning der virker for dig, og selv den absolut største pakke er faktisk enormt billig hos Call Me. De har også 4G hastighed og frit abonnement til når du skal ud af Danmark, og rundt i Europa. Så skal du ikke tænke på ekstra omkostninger, når du begiver dig ud af landet, eller hvis du lige ønsker at se en lille film mens du bare kører derudad i toget, så kan du også sagtens gøre dette med Call Me.

Få et mobilabonnement til dit barn hos Call Me

Call Me har også tænkt på dig der har børn. De har lavet et børnevenligt abonnement, så du altid kan komme i kontakt med dit barn, og barnet kan komme i kontakt med dig. Det vil bestemt give en tryghed, hvis barnet også kan få lov at sms’e eller ringe dig, og så er det enormt billigt, så du ikke behøver give dit barn et af de store og lidt dyre mobilabonnementer. Derudover så kan du også få et tilbud til Call Me, hvis du husker at gå ind på CupoConcept og finder din Call Me rabatkode inden du gør et køb, så har du sparet ekstra penge.

Shop din nye smartphone eller tablet hos Call Me

Call Me er ikke kun et mobilselskab der sælger abonnementer. Du kan også købe den nyest iPhone, Samsung, Huawei eller en helt ny tablet hos dem. De har nogle af de mest populære mærker tilgængelige, og så tilbyder Call Me også nogle ældre modeller. Så hvis du er på udkig efter den nyeste Samsung Galaxy, så er Call Me helt sikkert værd at shoppe ved. De er ofte de billigste på markedet ved salg af smartphones.

Få dig en ny og billig bredbåndsforbindelse

Call Me har også et tilbud til dig, der allerede er kunde hos dem. Du kan få fingrene i et mobilt bredbånd, hvor du kan købe et abonnement der passer til dit eller jeres behov derhjemme. Call Me har alt fra 6 GB data og helt op til 250 GB data til en månedlig lav pris. Du kan vælge om du skal have en trådløs router sat op, eller om du blot ønsker et simkort til din tablet. Uanset hvad, så er Call Me super billige, og du finder en masse spændende ting på deres hjemmeside. Du kan endda gøre det endnu billigere med et tilbud fra CupoConcept. Vi stræber efter at have alle de bedste rabatkoder til dig, og en Call Me rabatkode, vil give dig en lækker rabat på dit køb.

Tilbud på mobilabonnementer, smartphones, tablets og bredbånd

CupoConcept tjekker dagligt om der er en rabatkode til Call Me, som du kan bruge. Vi vil gerne give dig alle Call Me’s gode tilbud, og derfor holder vi hele tiden øje. Det er altid lækkert med en rabatkode, når man gerne vil spare penge. Så sørg for at kig på CupoConcept inden du handler hos Call Me, da vi løbende lægger rabatkoder op på siden. Du skal dog være hurtig, da visse rabatkoder har en udløbsdato, og det ville nok ærgre dig at være gået glip at super tilbud! Call Me er i forvejen et ekstremt billigt mobilselskab, men hvorfor ikke gøre et kup i dag og opnå en yderligere rabat hos dem?

Holmbladsgade 139
2300 København S
Danmark

Mobiltelefoni-rabatkoder

Er du på udkig efter mobiltelefoni? Andre benyttede også disse rabatkoder.