Coolshop rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Køb spil, bolig, tøj m.m hos Coolshop og få altid...Læs mere

Køb spil, bolig, tøj m.m hos Coolshop og få altid gratis fragt Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Coolshop rabatkode – Lagersalg med varer op til 75% nedsat

Coolshop kører nu Lagersalg med varer op til 75% nedsat....Læs mere

Coolshop kører nu Lagersalg med varer op til 75% nedsat. Gør et seriøst kup på flere af tidens mest propulære brands Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Om Coolshop

Coolshop er en online virksomhed, der sælger en masse lækre produkter til lave priser. De fik idéen til shoppen, fordi de gerne ville give folk noget mere underholdning i hverdagen, hvor det var muligt at finde stort set alt hos dem. De har derfor håndplukket alt det bedste til dig, der både mangler nogle brugbare ting, men også de lidt sjovere gadgets, som du kan bruge til en skør gave, eller på at pranke en kammerat. Coolshop ønsker at forbedre deres service og perfektion, så de stræber altid efter at have de nyeste og bedste produkter hos dem. De har sørget for at have kvaliteten i orden, og priserne til en fornuftig sats, så alle kan være med. Coolshop vil gerne være de billigste på markedet. Hvis du mangler lidt ekstra mønter til Coolshop, så kan du benytte dig af en rabatkode til Coolshop. Du finder altid din rabatkode her hos CupoConcept, som du kan bruge hos Coolshop, og dermed få dine produkter til en super skarp pris.

Coolshop spreder glæde til alle

Coolshop blev stiftet i 2008, hvor de siden dengang, har serviceret flere tusinde glade danskere. Deres sortiment er kæmpestort. I starten solgte Coolshop kun spil til konsoller og PC, og de har faktisk også vundet prisen for bedste spilbutik i 2009. Det er her hos Coolshop, at du kan få fat i de nyeste spil, inden de faktisk kommer ud på markedet. Du kan nemlige forudbestille et spil, så du er sikker på, at være en af de første til at have det hos dig. Coolshop har dog siden da, udvidet deres sortiment utrolig meget. De ville nemlig gerne fortsætte med at sprede glæde til en masse mennesker, så de har sørget for at have endnu flere produkter hos dem. Coolshop er endda blevet utrolig populær i andre lande også, såsom England, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Holland. De vil endda gerne udvide sig yderligere, så med tiden kan du helt sikkert handle hos Coolshop fra mange flere lande.

Coolshop vil gerne være din foretrukne webshop, og de sørger for at lytte til deres kunder, så de kan efterkomme deres ønsker. Du finder dagligt nye varer hos Coolshop, så det kan helt klart betale sig at tage et kig hos dem engang imellem.

Gør et kup hos Coolshop

Hos Coolshop går de op i kvalitet, så de kan tilbyde kunderne et sortiment af høj kvalitet, funktionalitet og holdbarhed. De står inde for alt, hvad de sælger. De mener dog ikke, at kvalitet og pris, behøver at gå hånd i hånd. Derfor har Coolshop ofte nogle vilde rabattilbud til dig, som du kan få glæde af med en Coolshop rabatkode. Det er altid en fordel at benytte sig af en rabatkode, da du kan spare utrolig mange penge i sidste ende. En rabatkode kan fratrække en rabat på din pris, give gratis fragt eller noget helt andet godt for dig, der handler online.

Gå på jagt efter det du har brug for i sortimentet

Coolshop har et meget stort og varieret sortiment. De stræber efter at sælge de produkter, der er stor efterspørgsel på, så kunderne kan finde alt hos dem. Når du går ind på Coolshop’s hjemmeside, så kan du se, at de har nogle forskellige hovedkategorier. De holder sig ikke blot til én produkttype – de har mange forskellige. Du finder dog primært et stort udvalg af spil til konsoller og computere.

Hos Coolshop finder du hovedkategorier som:

 • Spil og konsoller
 • Legetøj
 • Elektronik
 • Bolig og køkken
 • Have
 • Tøj og sko
 • Skønhed
 • Film og musik
 • Baby og børn
 • Mad og drikke
 • Computere
 • Sport og outdoor
 • Musikinstrumenter
 • Værktøj

Som du kan se, så har Coolshop utrolig meget forskelligt hos dem, og du kan helt sikkert finde noget brugbart eller en god gave fra dem.

Forkæl dig selv med skønhed fra kendte mærker

Coolshop har samlet en masse lækre skønhedsprodukter til både mænd og kvinder. Her kan du finde produkter inden for mode og skønhed, der vil hjælpe med at pleje huden, håret og velværet. Du finder rigtig meget nyttigt i denne kategori, som du kan forkæle dig selv, en ven eller en partner med. Hos Coolshop finder du blandt andet:

 • Parfume
 • Makeup
 • Hårpleje
 • Hudpleje
 • Sundhed
 • Bad og krop
 • Solpeje

Det er altså her, du virkelig kan få den optimale forkælelse, som du helt sikkert har fortjent. Du kan jo lige smide lidt selvforkælelse med i kurven, når du har brugt lang tid på at kigge i Coolshop’s sortiment. Det vil du sikkert sætte pris på, når du modtager dine varer. Husk også, at du nærmest kan få lidt ekstra med gratis, da du kan bruge en Coolshop rabatkode, så du kan få produkterne til en super skarp pris.

Du kan faktisk få parfumer og makeup fra velkendte mærker her hos Coolshop. Du har virkelig muligheden for at gøre et kæmpe kup hos dem, da du kan få blandt andet Gucci, Calvin Klein, Chanel, L’Oreal, ghd, Clinique og mange flere til en langt billigere pris end i en skønhedsforretning.

Pynt dit hjem med billige og pæne boligprodukter

Coolshop vil gerne gøre det muligt for dig, at du kan finde stort set alt hos dem. Du finder rigtig mange produkter til dig selv, men hvad med dit hjem? Det må du bestemt ikke glemme! Hos Coolshop kan du nemlig også finde utrolig mange nyttige ting til hjemmet. Her hos dem finder du produkter til alle rum i hjemmet, som du lige kan få plads til. Du finder møbler, lys, opbevaring, dekorationer, sengetøj, dyner, apparater, kunst og malerier samt meget andet praktisk og pænt.

Måske har du også brug for ting til din have. Den må du ej glemme! Her kan du nemlig også finde havemøbler, grill, lys, dekoration og hvad med en swimmingpool, som du kan nyde rigtig godt af til de varme sommerdage?

Cool elektroniske produkter

Coolshop har samlet lidt af hvert i denne afdeling. Her kan du nemlig få elektronik til hjemmet, men også en masse andre spændende og sjove gadgets. Du finder fx ting til audio og HiFi, bærbar teknologi, bil- og kørselselektronik, fjernsyn og video og kamera og foto. Coolshop har også samlet en masse lækkert tilbehør til smartphone og tablet. Du finder tilbehør til nogle af de mest populær mærker, så du kan være sikker på, at finde noget brugbart her. Du kan få sjove og praktiske gadgets til din smartphone, der helt klart også vil være noget, du kan få brug for. Fx kan du få fat i nogle super smarte og skøre holdere til din smartphone. Så har du både noget sjovt og praktisk.

Som du kan fornemme, så har Coolshop virkelig fået samlet sig et stort sortiment med alle mulige skønne produkter. Du finder produkter til enhver type, alder, køn og smag – og til ethvert formål. Måske leder du efter den perfekte gave, og så ville Coolshop helt klart være stedet for dig. Du finder med garanti noget brugbart hos dem, og hvis ikke, så kan du helt sikkert hente noget inspiration.

Populære platforme i spil og konsoller

Coolshop er især kendt for deres brede sortiment af populære spil. Hos dem kan du nemlig få de allerbedste spil; de klassiske; de nye; dem der ikke er på markedet endnu. Du finder spil til computer, Playstation og Xbox og Nintendo. Her kan du nemt finde frem til det spil, du gerne vil spille. Coolshop har nemlig delt spillene op i genrer:

 • Action
 • Eventyr
 • Fighting
 • Platform
 • Puzzle
 • Racing
 • Roleplaying
 • Strategi
 • Simulation
 • Sport

Hos Coolshop finder du alle mulige spil. Måske har du et bestemt spil i tankerne, som endnu ikke er kommet på markedet. Coolshop holder nemlig konstant øje med markedet, og de er eksperter i spil. De elsker alle slags spil, og de vil rigtig gerne dele deres passion med kunderne. Derfor har de gjort det muligt for kunderne at forudbestille et spil, så du kan være sikker på at få det hjem til dig, inden det muligvis bliver udsolgt. Hos Coolshop kan du få spil til alle slags konsoller, og du får dem til en helt særlig pris. Coolshop har nemlig nogle vilde aftaler med producenterne, og de kan derfor tilbyde dig et af markedets billigste priser. Du kan faktisk få nogle vildt populære spil til en super lav pris, som du ikke finder andre steder. Coolshop er helt klart en webshop for dig, der er den ultimative gamertype.

Forbedre dit hjem med det ultimative værktøj

Coolshop stræber efter at gøre kunderne glade. De stræber efter at, du kan finde en masse hos dem til billige priser. Udover spil, tøj, skønhed, boligprodukter: jamen så kan du faktisk også købe dit værktøj her hos dem. Hos Coolshop kan du få forbedret dit hjem med det bedste værktøj til billige priser. I deres værktøjs-afdeling kan du få belysning, højtryksrensere, rengøringsreskaber, håndværktøj, værktøjskasser og værktøjsopbevaring. De holder hele tiden øje med de nyeste varer, der kommer til markedet, så Coolshop altid kan følge trenden og tilbyde det allerbedste. De følger sæsonen, så hvis fx er sæson for havearbejde, jamen så finder du en masse brugbart værktøj dertil. De har sørget for at samle de bedste mærker, så du kan købe værktøj fra blandt andet Nilfisk, Philips, Fiskars, ToolPack, Irwin og Stanley. Alt deres værktøj er blevet testet, så det er 100% sikkert for dig at bruge.

Få altid de seneste tilbud fra Coolshop

Er du vild med Coolshop, og har du ikke lyst til at gå glip af et super godt tilbud eller en helt ny vare, så kan du tilmelde deres nyhedsbrev. Hvis du tilmelder nyhedsbrevet, så er du sikret at du kan være med, når Coolshop får nye varer i shoppen. De får nemlig hele tiden nye varer, og måske er der lige noget du går og mangler, som pludselig dukker op, og så endda på tilbud. Det er da bestemt ikke noget, du burde gå glip af.

Spar penge med en rabatkode til Coolshop

Hos Coolshop kan du finde stort set alt du skal bruge. Du kan købe ting til dit hjem, have, bilen, kæledyr, børn, fester og meget mere. Coolshop stræber efter at have et så billigt sortiment som muligt, hvor du også kan få velkendte brands til lave priser. De har fået en rigtig god aftale med deres leverandører, så de kan tilbyde kunderne de bedste priser. Hvis du gerne vil spare endnu flere penge, så er det faktisk ikke helt umuligt:

Få de bedste tilbud

Hos Coolshop kan du gøre det endnu billigere. Du kan nemlig bruge en Coolshop rabatkode, hvor du får fat i de bedste tilbud. CupoConcept sørger for at samle de nyeste rabatkoder fra dem. Dette betyder, at så snart Coolshop har nogle vilde tilbud tilgængelige, så sørger vi hos CupoConcept, for at smide den seneste rabatkode og tilbud op hos os. Du kan derfor altid finde en rabatkode her. Det er klart en fordel at bruge en rabatkode til Coolshop, for selvom de er billige i forvejen, hvorfor så ikke gøre det endnu billigere, og begå et kæmpe kup i deres sortiment?

Adresse:

Entertainment Trading ApS
– CoolShop
Bøgildsmindevej 3
9400 Nørresundby
Danmark
Mere om Coolshop
Youtube iconFacebook icon  
Coolshop trustpilot:
Trustpilot logo

Kundeservice:

Telefon
+45 89 93 99 10
Mandag – fredag kl. 9.00 – 12.00
Email
Info@coolshop.dk
Hjemmeside
https://www.coolshop.dk/

Betalingsmetoder:
 • Klarna – Faktura
 • Klarna Konto
 • MobilePay
 • Forbrugsforeningen
 • ViaBill
 • EkspresBank
 • Kreditkort
  • VISA
  • VISA Electron
  • Mastercard
  • Mastercard Debit
  • Maestro
Levering:
 • PostNord
 • GLS
 • DAO365

Generelle vilkår og betingelser for køberen