Den Grønne Asparges rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Køb sunde måltidskasser hos Den Grønne Asparges og få gratis...Læs mere

Køb sunde måltidskasser hos Den Grønne Asparges og få gratis fragt ved køb over 1.000 kr. Mindre

Vis rabat
No Expires
Vis rabat
No Expires

På toppen af Kilimanjaro: her blev Den Grønne Asparges født

Den Grønne Asparges blev grundlagt på baggrund af kærlighed til mad af Pia Foged. Grundlæggeren elsker mad, gode råvarer og havde et brændende ønske om at arbejde med mad, så derfor fik hun idéen til Den Grønne Asparges. Historien bag Den Grønne Asparges ligger til dels i hendes kærlighed til mad hjemme ved sin mor. Pia elskede moderens gryderetter, og der har altid været meget snak om mad i hjemmet. Pia har været ude på en del rejser i hendes liv, som har været med til at styrke denne kærlighed. Hun fik idéen til den Den Grønne Asparges, da hun var på vej op ad Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. Hun var på rejse ude i naturen, der gjorde at Pia virkelig fandt hendes indre mål. Den Grønne Asparges er heller ikke et helt tilfældigt navn til hendes hjemmeside: Pia bliver nemlig ofte spurgt om, hvorfor hun lige har navngivet det Den Grønne Asparges, og til det svarer hun at hendes yndlings grøntsag er Den Grønne Asparges.

Måltidskasser leveret til døren

Hos Den Grønne Asparges kan du tilmelde dig abonnementer, hvor de kommer til din dør med lækre måltidskasser. På hjemmesiden kan du helt selv vælge, hvor mange måltider ønsker, og til hvor mange personer. Du vælge at få 4 måltider, hvor du får 2xkøddage, 1 x grøntsagsdag og 1 x fiskedag. Du kan også vælge de mindre måltidskasser, som blandt andet består af 3 måltider af 1 x køddag, 1 x grøntsagsdag og 1 x fiskedag. Den sidste måltidskasse er også med 3 måltider, men uden fisk. Du kan altså helt selv bestemme, hvordan dit måltid skal være, og til hvor mange personer. Det eneste du skal, er at vælge hvad der passer til dit behov, læne dig tilbage i sofaen, og se frem til nogle dage med noget super lækkert mad! Husk også din Den Grønne Asparges rabatkode!

Hent inspiration med Den Grønne Asparges Opskrifter

Hos Den Grønne Asparges kan du lynhurtigt se hvad ugens menu den består af. Inde på deres hjemmeside, kan du finde opskrifterne til ugens menu, som de bruger i måltidskasserne. Du kan finde både gamle og nye opskrifter, så ikke nok med at du kan få tilsendt deres lækre måltidskasser – du kan også selv lave maden. Hvis du fx har fået dig en hjemmelavet frikadelleburger med rød spidskålssalat, og du synes, at maden var helt igennem fantastisk, så kan du finde opskriften på Den Grønne Asparges. Det ville være en perfekt idé at prøve selv at lave maden, som du så kan servere for dine gæster. De vil helt sikkert blive imponeret. En måltidskasse fra Den Grønne Asparges, er også super godt til dig, som måske mangler noget ekstra inspiration til din madlavning. Det kan være du er træt af at leve af fast food, og pasta og pølser, og tænker på at prøve en af Den Grønne Asparges måltidskasser. Når du så har fået smagt deres mad og friske råvarer, og set hvordan de har tilberedt det, vil du helt sikkert føle dig inspireret til selv at gå i gang.

Den Grønne Asparges måltidskasser er også perfekt til dig, der har en super travl hverdag. Det kan være du aldrig rigtig har tid til din madlavning, og du ved at en sund og varieret kost er vigtig, men du har bare ikke tiden til at handle, stå i kø og så skal du ovenikøbet også hjem og lave maden. Den Grønne Asparges måltidskasser ville så være super perfekt til dig, for du skal bare slappe af derhjemme – de kommer til din dør med deres mad. Hver uge.

Giv et gavekort til en der elsker mad

Hvis du kender en der elsker mad, og du sidder og tænker over hvad du mon kan give vedkommende i gave – så kan du få fat i et gavekort til Den Grønne Asparges! Det ville være en super god gave, som enhver madentusiast ville elske. Du kan selv vælge navn og pris, lave en lille sød besked og derefter købe dit gavekort. Den person, som du giver gavekortet til, vil helt sikkert blive rigtig glad for dit gavekort til dem. De kan nemlig slippe for madlavning i nogle dage, og så kan de sidde og nyde nogle lækre råvarer fra Den Grønne Asparges, som tilmed også er super sunde og godt for helbredet.

Spar penge med en rabatkode

Du synes måske det kan lyde en anelse dyrt at få tilsendt måltidskasser fra Den Grønne Asparges; det skal du slet ikke være bekymret om! Du kan nemlig få en rabatkode til Den Grønne Asparges, som du finder her hos os. CupoConcept vil gerne give dig de bedste rabatkoder, så du kan spare gode penge, når du skal have dig et super lækkert måltid. Med Den Grønne Asparges rabatkode, kan du få en rabat på dit køb, og få dig et sundt og lækkert måltid til en super skarp pris. Sørg for at holde øje efter rabatkoder på vores hjemmeside – vi lægger altid de nyeste og bedste op.