Desenio rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Køb plakater & rammer hos Desenio og få gratis fragt...Læs mere

Køb plakater & rammer hos Desenio og få gratis fragt ved køb over 199,- Mindre

Vis rabat
No Expires
Vis rabat
No Expires

Om Desenio

Desenio er en virksomhed, der sælger en masse spændende plakater til væggene derhjemme. Hos Desenio går de meget op i, at motiverne er smukke, forførende og noget til enhver smag. De har brugt utrolig lang tid på at finde de rette produkter til deres kunder. De elsker smukke motiver, og det kan man tydeligt se, da Desenio har bragt alt deres erfaring med sig i shoppen. De ved en masse om de hvilke plakater, der fangende, smukke og noget for de Nordiske hjem, og de sørger selvfølgelig for, at kvaliteten er i top.

Brænder for indretningen

Desenio har været på markedet siden 2010, hvor de siden deres start, har haft en kæmpe passion for indretning. De stiler efter at have et stort og varieret udvalg af plakater, hvor de kan tilbyde smukke motiver. De ønsker at forbedre deres service og perfektion, så de stræber altid efter at have et stort og forskelligt udvalg. Hos Desenio stræber de efter konstant at være i vækst, og i dag er de nu repræsenteret i 33 lande. De har sørget for at have kvaliteten i orden, og priserne til en fornuftig sats, så alle kan være med. Desenio vil gerne være de billigste på markedet. Hvis du mangler lidt ekstra mønter til Desenio, så kan du benytte dig af en Desenio rabatkode. Du finder altid din rabatkode her hos CupoConcept, som du kan bruge hos Desenio, og dermed få dine produkter til en super skarp pris.

Find inspiration til indretningen

Desenio har samlet en masse forskellige plakater. Hos Desenio finder du utrolig mange forskellige motiver, så du kan finde inspiration til indretningen og dekorere dine vægge med smukke og skønne motiver. De har sørget for at have det bedste til kunderne i høj kvalitet, så du trygt kan handle her hos dem. Du finder helt sikkert noget brugbart hos Desenio, og ellers kan du med garanti finde den perfekt gave, til en du holder af. Desenio har sørget for at skære alle de dyre omkostninger væk, så de kan tilbyde et meget bredt sortiment, som enhver kan få råd til. De mener nemlig ikke, at det skal være særlig dyrt at købe deres plakater, så hos Desenio kan du helt sikkert finde noget, som du har råd til. Husk også at med en Desenio rabatkode, kan du få råd til lidt ekstra.

Plakater til enhver boligstil

Hos Desenio kan du finde et kæmpe sortiment af plakater. De har mange forskellige størrelser at vælge mellem – store som små – så du kan få plads til dine plakater, lige hvor du har lyst. Desenio har sørget for at dele motiverne op i forskellige kategorier, så du nemt kan finde et motiv efter din smag. De motiver du blandt andet finder, er:

 • Fotokunst
 • Fashion
 • Mindfulness
 • Sort-hvid
 • Vintage
 • Grafisk
 • Illustrationer
 • Kort og byer
 • Plakater med tekst
 • Insekter og dyr
 • Køkkenplanter

Uanset hvad du foretrækker, så finder du garanteret noget hos Desenio.

Udstyr din plakat med en passende ramme

Synes du, at din plakat lige skal have lidt ekstra, så kan du udstyre den med en passende ramme. Desenio har her alle størrelser på rammerne, og du finder dem i forskellige farver og materialer. Du kan altså indramme din plakat, så det passer perfekt ind i din boligstil. De har flotte farver som sort, guld, eg, moebe, kobber, sølv og hvide rammer.

Byg din billedvæg

Desenio elsker indretning, og de vil rigtig gerne hjælpe dig godt på vej også. Under deres “Inspiration”-kategori, kan du her bygge din egen væg, så du virkelig kan få en masse inspiration. De har udviklet et helt særligt brugervenligt system, hvor du allerførst skal vælge dit miljø – om det er stue, køkken, badeværelse osv. Dernæst vælger du billedvæg, og så motivet fra deres sortiment, så du faktisk kan danne et overblik over, hvordan det vil se ud hos dig. Du får også muligheden for at indramme plakaten/plakaterne, så du kan få et komplet look. Desenio har dog også selv sammensat nogle kombinationer, så du kan finde inspiration her. Det vil måske også hjælpe dig med at finde den rette gave til en du holder af.

Spar penge med en rabatkode til Desenio

Hos Desenio kan du virkelig få indrettet dit hjem, lige som du vil have det. Uanset hvilke motiver du er til, så finder du helt sikkert noget for din smag. De har super skarpe priser, og ofte nogle rigtig gode tilbud. Du kan nemlig spare utrolig mange penge hos Desenio og med en Desenio rabatkode, kan du gøre dit køb endnu billigere. Du kan altid finde din rabatkode her hos CupoConcept, da vi rigtig gerne vil hjælpe dig med at spare så mange penge som muligt. Vi sørger for at lægge de nyeste rabatkoder op til dig, så snart de har en tilgængelig, som du kan benytte dig af. Sørg for at hold øje her hos os, og hent din Desenio rabatkode, så du kan gøre et kæmpe kup, når du handler online hos dem.