Vis rabat
Udløber N/A

Om Detur

Detur blev etableret i starten af 2011, og de er medlem af RID (Rejsearrangør i Danmark), hvilket viser at Detur virkelig kan give dig en super god rejse med populære destinationsmål.

Detur sender i dag over 200.000 gæster afsted på ferie om året, da de arrangere mange forskellige rejser til rejsehungrende gæster. Detur vil gerne gøre det så nemt som muligt at booke en rejse, så derfor har de gjort det rigtig enkelt med en online bookingfunktion.

Få en billig charterferie med direkte fly

Detur tilbyder et væld af forskellige rejser, hvor du kan booke din rejse med direkte fly til mange forskellige destinationer. Du kan fx booke direkte fly til Chania på Kreta, hvor du kan få en All Inclusive pakke i et af deres mange lækre ferieboliger.

Detur tjekker dagligt priserne på markedet, og de vil gerne være de billigste, så når du booker din rejse hos Detur, så får du helt sikkert en rejse til den bedste pris på markedet. Du kan tilmed gøre det billigere, hvis du henter en rabatkode til Detur fra CupoConcept. Vi tjekker også markedet hele tiden efter de bedste rabatkoder, som du kan bruge til Detur. Vi vil gerne give dig muligheden for at spare penge, når du skal på ferie, så du kan få mest muligt ud af pengene!

Book en rejse med kun få klik

Hos Detur kan du finde de bedste rejser til de bedste priser. Når du går ind på deres hjemmeside, så har du her muligheden for at booke et fly eller en kombination af fly og hotel. Du kan vælge mellem flere forskellige destinationer, hvor du gennem Detur kan booke din rejse. De har gjort det rigtig nemt for dig at booke en rejse med deres brugervenlige funktion på hjemmesiden. På startsiden kan du starte med at indtaste hvor du rejser fra, og hvor du gerne vil hen. Herefter skal du indtaste hjem- og afrejsedato og hvor mange personer. Til slut skal du blot trykke på deres søgefelt, hvor du så bliver vist ind til en side med alle de ledige hotelophold eller flyrejser, der er ledigt på den valgte dato. Ude i siden kan du så filtrere efter nogle kriterier. Du kan fx filtrere efter hvor mange stjerner hotellet skal have, hvilket værelse du ønsker. Du kan også vælge om der skal være nogle bestemte hotelfaciliteter i form af en pool, elevator, strand, WiFi eller vandrutsjebaner. Du kan altså få vist de hotelophold, der lige passer til dig, alt efter hvilke kriterier du nu må have. Hos Detur viser de en masse gode tilbud, hvis du skal booke hotel og/eller fly, og hvis du husker at benytte din Detur rabatkode, så kan du gøre din rejse endnu billigere. Det er altid rart at spare penge, og især på en rejse, da du så kan få så meget ud af dine penge som muligt.

Tag på en All Inclusive grupperejse med vennerne

Er I flere der skal afsted på ferie, så har Detur rigtig stor erfaring i dette område. De tilbyder et stort udvalg af grupperejser, som de har skræddersyet til jer. Hos Detur kan du få en rejse, der passer til jeres behov og hvilken ferie I ønsker at være på. De har nogle forskellige former for grupperejser:

  • Familierejser
  • Rejser til institutioner
  • Leje af hele fly
  • Konferencer
  • Bridgerejser
  • Tennisrejser
  • Fodbold
  • Beachvolley

..og mange flere forskellige. Det er altså Detur i lige skal have med i tankerne, hvis I står en hel gruppe mennesker og skal afsted på en charterferie eller en anden type rejse. Detur vil gerne gøre rejsen så behagelig og god som muligt for jer.

Få et tilbud på en golfferie

Med Detur kan du faktisk tage ud at spille golf i andre lande. De har nogle helt særlige tilbud til dig, der spiller golf. Du kan fx tage på golfferie i Tyrkiet, hvor du får adgang til nogle suveræne golfbaner og resorts. I Belek finder du 14 mesterskabsbaner, der er af rigtig høj klasse. Dem har du mulighed for at udfordre andre golfspillere på med et tilbud fra Detur. Du kan også vælge at tage til Gran Canaria eller Egypten. Så du har altså rig mulighed for at dyrke din yndlingssport i andre lande.

Spar penge med en rabatkode til Detur

Detur er helt klart et online rejsebureau til dig, der søger efter de bedste hotelophold og flyrejser. De sørger for at have servicen i top, så du altid kan føle dig tryg, når du booker hos dem. De finder ofte en masse gode tilbud frem til dig, og med en Detur rabatkode kan du gøre din booking endnu billigere. Det er altid en fordel at bruge en rabatkode, da du kan spare store beløb, så du kan få så meget ud af dine penge som muligt. Detur har nogle gange rabatkoder tilgængelige, som vi hos CupoConcept stræber efter at være hurtigst til at få fat i. Sørg derfor for at kig på vores hjemmeside efter en Detur rabatkode, så du kan booke dit hotelophold og fly direkte med dem. Få den ferie som du har fortjent med Detur.