Vis rabat
Udløber N/A

Elmely design rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Køb garn hos Elmely design og få gratis fragt ved...Læs mere

Køb garn hos Elmely design og få gratis fragt ved køb over 277,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Færdiglavede projekter fra en gård til en webshop

Elmely Design er en virksomhed, der startede i 2014. De holder til i en gård fra 1767, hvor deres mål er at sælge lækre håndstrikkede og håndhæklede produkter. I starten ville de gerne henvende sig til de folk, der ikke lige fik lært at håndhækle eller håndstrikke, eller blot ikke havde tid og overskud. Men med tiden har Elmely Design dog valgt at åbne en webshop, hvor de har udvidet deres sortiment og koncept. I dag finder du ikke længere færdig strikkede eller hæklede produkter, men et salg af super godt garn og tilbehør til dit projekt. De har en idé om at sælge produkterne til dig, der gerne vil give en personlig gave til en barnedåb, morsdag, værtindegave eller andet, hvor Elmely Design’s produkter er helt perfekte til formålet. Du kan sagtens få råd til at købe, alt det du skal bruge, hvis du står og mangler meget, da du kan benytte dig af en rabatkode til Elmely Design for at få et super godt tilbud.

Find alt du skal bruge, når du strikker

Elmely Design har rigtig meget at byde på. Hos dem kan du finde alt du skal bruge, når du skal hækle og strikke. Du kan købe garn, hæklekits, strikkekits og tilbehør i deres webshop. Du finder garn af mange forskellige typer, samt super gode opskrifter, så du kan strikket en lækker hue, tæppe, grydelapper eller hvad du ønsker.

Spar penge med en rabatkode til Elmely Design

Hos Elmely Design kan du strikke- og hækle produkter samt alt det tilbehør du skal bruge. CupoConcept samler de bedste rabatkoder fra dem, så du kan spare penge på deres produkter. Med en rabatkode kan du få råd til lidt ekstra, når du handler online. Du kan altid hente din Elmely Design rabatkode her fra os, da vi gerne vil hjælpe dig med at spare penge. Sørg for at hent din Elmely Design rabatkode hos os, og få dit strikkegrej til en super skarp pris.