Fullrate rabatkode – Få Danmarks bedste netværk til din mobil hos Fullrate!

Fullrate giver dig Danmarks bedste dækning på din mobil i...Læs mere

Fullrate giver dig Danmarks bedste dækning på din mobil i både tale og data. Der anvendes TDCs lynhurtige 4G netværk som er målt til Danmarks bedste af Teknologisk Institut. Find den pakke der passer bedst til dine behov – her! Mindre

Vis rabat
No Expires

Fullrate rabatkode – Få alle dine favorit kanaler med Fullrate TV

Fullrate TV giver dig masser af film, nyheder og underholdning....Læs mere

Fullrate TV giver dig masser af film, nyheder og underholdning. Vælg mellem Basis Pakken med 19 kanaler og Plus Pakken med 33 tv-kanaler, begge med en fast, lav pris. Mindre

Vis rabat
No Expires
Vis rabat
No Expires
Vis rabat
No Expires

Danmarks bedste mobilnetværk

Fullrate er en del af TDC Group, der tilbyder Danmarks bedste mobilnetværk fra TDC. I år 2008 blev Fullrate købt af TDC. Derfor får du TDC’s super gode dækning, når du har abonnement hos Fullrate. I dag er Fullrate et lavprisselskab til dig, der gerne vil benytte dig af TDC’s gode master, men også have et billigere abonnement.

Hos Fullrate finder du en masse billige løsninger, hvad end du skal bruge et nyt mobilabonnement, tv-pakke eller internet, så kan du få det gennem Fullrate. De har den største dækning i Danmark, så hvis du skal have et nyt abonnement, så er Fullrate helt klart en mulighed for dig, der måske bevæger dig ret meget rundt i Danmark, og gerne vil have en super god dækning. Fullrate er kendt for deres gode service samt de billige løsninger, de kan tilbyde deres kunder. Fullrate er super billige, og du kan sagtens spare nogle penge med en rabatkode til Fullrate. CupoConcept samler altid de nyeste og bedste rabatkoder, da vi gerne vil give dig muligheden for at spare så mange penge som muligt hos Fullrate.

Vælg frit din egen tv-pakke

Fullrate er et af Danmarks største teleselskaber. Når du går ind på Fullrate’s hjemmeside, kan du herinde se et kæmpe udvalg af de forskellige løsninger, du kan tilmelde dig til. En af de ting, som du kan få hos Fullrate er din helt egen tv-pakke. Du kan frit vælge, hvilken pakke der passer bedst til dig.

Favoritpakken

I denne pakke betaler du kun 199 kr. i måneden for de første 6 mdr. Den koster 0 kr. i oprettelse, og du får hele 33 af danskernes favoritkanaler, hvor 20 af dem er HD-kanaler. Du får blandt andet TV2, alle DR-kanalerne, TV3, Cartoon Network og Animal Planet.

Super god pakke til dig, der blot kan nøjes med de mest populær kanaler.

Kompletpakken

Denne pakke er perfekt til familien, hvor både børn og bedsteforældre også ser med. Her får du hele 42 kanaler, hvor 26 af dem er i HD. Du går ikke glip af noget som helst underholdning – uanset din alder. Udover de kanaler, du får i favoritpakken, så får du også MTV, National Geographic og Comedy Central.

Favoritpakken + TV3 sportspakke

I denne pakke får du både favoritkanalerne, men også den komplette sportspakke fra TV3. Du får adgang til det bedste underholdning, og er du en rigtig sportsnørd, der gerne vil følge med i Le Mans, Champions League og andre spændende sportsbegivenheder, så er denne pakke lige noget for dig. Du får danskernes favoritkanaler og TV3+, TV3 sport og TV3 max.

Favoritpakken + TV3 sportspakke

Dette er Fullrates absolut største TV pakke. Her får du simpelthen alle de kanaler, du lige ville kunne tænke på. Du får 45 kanaler med 29 HD kanaler og en masse underholdning. I denne pakke får du simpelthen alle kanaler og den komplette sportspakke fra TV3. Denne pakke er lige noget for familier, der gerne vil have adgang til alt den forskellige underholdning, som de lige har mulighed for.

Du kan altså vælge mellem 4 forskellige pakker hos Fullrate. Med i alle deres pakker, så får du også fri adgang til at benytte dig af deres Web-TV. Så kan du se live fjernsyn på din tablet eller computer, uanset hvor du er.

Få et hurtigt internet

Hos Fullrate kan du også købe dit bredbånd, så du har internet til hele huset eller på din bærbar, når du er på farten. Du kan enten få dig et mobilt bredbånd med en lynhurtig 4G forbindelse, som du bare skal sætte ind i computeren eller din tablet, og du kan nu være på internettet over hele landet. Fullrate tilbyder også forskellige routere til en rigtig skarp pris. Du kan sætte routeren op derhjemme, og så har hele huset og hele familien adgang til et lynhurtigt internet. Fullrates bredbåndsløsninger er super billige, og du kan vælge mellem flere forskellige abonnementer alt efter behov.

Fullrate mobilabonnement og mobiltelefon

Fullrate er især kendt for deres dækning i hele landet, når du har et mobilabonnement hos dem. De bruger nemlig TDC’s master, der er de bedste i hele Danmark. Derudover får du også roaming i 36 lande i Europa. Hos Fullrate kan du vælge mellem flere forskellige mobilabonnementer.

 • 20 timers tale – 20 GB data: Et mindre, men stærkt abonnement, til dig der bruger internettet og taler som et vandfald.
 • 15 timers tale – 35 GB data: Et abonnement til dig der taler meget i telefon, hvor du faktisk kan tale i et helt døgn uden at være bekymret. Abonnementet har utrolig meget GB data med sig, så du kan streame mange film på farten. Dertil hører 6 GB data til EU med.
 • Fri tale – 15 GB data: Et super fleksibelt abonnement, der passer rigtig godt til dig, der bruger din telefon hele tiden. Her har du mulighed for at tale som et vandfald, og aldrig tænke på at din begrænsning er opnået, samt streame en masse spændende film. I denne pakkeløsning får 6 GB data til EU.
 • Fri tale – 30 GB Data: Dette er abonnement er til dig, der næsten ingen begrænsning ønsker. Her kan du nemlig tale i telefon, lige så tosset du vil. Og så kan du sidde og streame rigtig meget musik og film på internettet, da du har vanvittigt meget GB data med. I denne pakke kan du også vælge et ekstra abonnement, der er inkluderet i prisen. Her kan du fx vælge mellem HBO, TV2play, C More og Fullrate musik. I denne løsning får du hele 10 GB data til EU.

Når du har valgt dit abonnement, så kan du også købe en ny mobiltelefon, hvis du har brug for sådan en. Hos Fullrate finder du et udvalg af både nye og gamle modeller af smartphone fra blandt andet Samsung, Apple og Huawei. Du kan virkelig gøre et kup hos Fullrate, hvis du vælger at købe en mobiltelefon + abonnement, og med en Fullrate rabatkode kan du gøre dit køb endnu billigere. Så sørg for at hente din rabatkode her fra CupoConcept inden du foretaget dit køb hos Fullrate.

Få de nyeste smartphones til skarpe priser

Fullrate er ikke kun et teleselskab, der sælger abonnementer. Inde på deres hjemmeside, kan du finde utroligt mange smartphones af både nyere modeller samt de gamle. De har populære mærker såsom Apple, Oneplus, Samsung, Huawei og Sony. Fullrate har ofte tilbud på deres telefoner, også selvom de er billige i forvejen, men hvorfor ikke gøre det endnu billigere? Husk at med en Fullrate rabatkode, kan du virkelig få sparet nogle penge, når du køber din næste smartphone.

Hvis du altid gerne ville have fingrene i en Samsung Galaxy model eller en ny iPhone, så er Fullrate helt sikkert en side for dig, hvor du kan få fat i den model du ønsker dig – til rigtig billige penge. Du kan fx købe en iPhone X, Oneplus 6 og de nyeste versioner af Samsung Galaxy. Det kan være, du ikke har helt råd til en ny smartphone, selv efter du bruger din rabatkode, men Fullrate har skam også tænkt på dette. De tilbyder deres kunder, at kunderne kan finansiere købet af en smartphone helt uden ekstra omkostninger. Der er altså mange gode fordele ved at være kunde hos Fullrate. Du kan få en helt ny smartphone allerede nu, uden at du skal til at spare op i mange måneder.

Tilbehør til din mobil eller tablet

Hos Fullrate har de også samlet en række brugbart tilbehør. Hvis du skal til at købe en ny mobiltelefon eller har en i forvejen, så kan det være, at du lige går og mangler noget nyt tilbehør dertil. De har rigtig meget tilbehør at vælge mellem. Du kan fx finde tilbehør til Apple-telefoner, tilbehør som du kan bruge i bilen eller andet super smart. Inde under kategorien “Tilbehør”, finder du her et bredt sortiment. Du kan blandt andet få fat i:

 • Apple AirPods
 • Apple Earpods med lightning stik
 • Jabra Høretelefoner
 • JBL trådløs mini højtaler
 • Philips trådløs mini højtaler
 • Bluetooth headset
 • Puro universal bilholder
 • Puro lightning billader

Du kan finde meget mere end dette, så har du brug for noget ekstraudstyr til din smartphone, så har Fullrate lige et sortiment for dig.

Få adgang til din profil med “Mit Fullrate”

Når du er kunde hos Fullrate, så får du også din helt egen selvbetjeningsportal. Herinde kan du se alt omkring dit abonnement. De har gjort det så nemt og overskueligt som muligt for dig. Inde under “Mit Fullrate”, har du mulighed for at tilpasse dit abonnement, som du ønsker. Du kan også ændre dine hastigheder for dit internet, følge dit forbrug, tilkøbe mere data og andre fantastiske ting. Det er nemt at navigere rundt i selvbetjeningsportalen, da Fullrate har sørget for at give kunderne en god og overskuelig oversigt, så du ikke skal bruge lang tid på at finde rundt i tingene. Hos “Mit Fullrate” kan du også op- eller nedgradere dit abonnement. Det kan være du ønsker, at du vil have flere data, eller en større eller mindre pakke, så kan du gøre det herinde på en simpel, hurtig og nem måde.

Gør et kup hos Fullrate

Fullrate er helt klart et teleselskab til dig, der gerne vil have en lynhurtig forbindelse til computeren, tablet og mobiltelefon. Hos Fullrate finder du de bedste mobiltelefoner. Deres abonnementsløsninger er tilpasset til at matche enhver kunde og deres forskellige behov, så alle og enhver kan være kunde hos Fullrate. Derudover elsker Fullrate deres kunder, og dette ses tydeligt, med deres fantastiske kundeservice. De har et kompetent team bag sig, der altid står klar til at hjælpe enhver kunde med deres problemer. Hvad enten det drejer sig om problemer med abonnement, mobil eller tablet. Hos Fullrate finder du smartphones, tablets, modem og abonnementer til en super lav pris, og du kan sagtens gøre hele dit køb endnu billigere hos dem.

Spar penge med en rabatkode til Fullrate

Hvis du skal til at købe din nye mobiltelefon, have en tv-pakke, bredbåndsløsning eller mobilabonnement hos Fullrate, så kan du sagtens spare nogle penge hos dem, hvis du bruger en Fullrate rabatkode. Det kan godt gå hen og blive dyrt, hvis du skal have en masse ting fra Fullrate, men med en rabatkode dertil, kan du få et super skarpt tilbud. Nogle gange deler Fullrate nemlig rabatkoder ud, som vi hos CupoConcept sørger for at samle på og lægge op på vores hjemmeside, som du frit kan benytte dig af. Vi ved at det er rart at spare penge, og at du kan få mest muligt ud af de penge, du bruger, så derfor har vi en rabatkode til Fullrate klar til dig, såfremt der er nogen tilgængelige i øjeblikket. Med en Fullrate rabatkode kan du gøre et kup i dag, og få dine produkter til en super skarp pris.