Vis rabat
Udløber N/A

Imerco rabatkode – Få 7% rabat på din ordre

Imerco rabatkode – Få lige nu 7% rabat ved tilmelding...Læs mere

Imerco rabatkode – Få lige nu 7% rabat ved tilmelding af Imercos kundeklub Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Imerco rabatkode – Få Gratis Fragt på din ordre

Køb isenkram og indretning hos Imerco og få gratis fragt...Læs mere

Køb isenkram og indretning hos Imerco og få gratis fragt ved køb over 500,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Om Imerco

Imerco er et af Danmarks førende isenkramkæder. På landsplan har de over 180 fysiske butikker, der er fordelt godt rundt i de fleste byer. Hos Imerco kan du altid finde kvalitetsprodukter, da de har sørget for at være forhandler af de mest populære mærker her hos dem. De har mange års erfaring, og de ved nøjagtig hvilke producenter, der leverer kvalitet. Dette ved mange af Imercos kunder, der er blevet nogle glade loyale kunder, som foretrækker at handle hos Imerco. Du er nemlig garanteret et produkt, der er holdbart, og som du kan få glæde af i lang tid.

Imerco blev stiftet tilbage i 1928, og har i dag et af Danmarks største udvalg indenfor produkter til køkkenet og bordet. I år 2018 har Imerco dog åbnet op for et nyt koncept: “Imerco Home” – der sælger produkter inden for bolig, design, indretning og gaver. Du kender sikkert allerede Imerco, og har måske ofte befundet dig i en af butikkerne, hvor du har ledt efter en god gave, eller noget til dig selv. Hvis du står og skal bruge nogle ting fra Imerco, så kan du med fordel tage et kig på deres online hjemmeside. Vi hos CupoConcept sørger for at have den nyeste rabatkode til Imerco her hos os, så hvis du handler i deres online webbutik, kan du få dine produkter til de bedste tilbud.

Kæmpe sortiment af isenkram

Imerco har rigtig mange produkter at vælge imellem i deres fysiske butikker. Du træder ind i en butik, der er moderne, og har delt deres produkter op i forskellige afdelinger. Dette har de også gjort på deres online hjemmeside.

Når du besøger Imerco.dk, så kan du øverst se alle de forskellige afdelinger, du også finder i deres butik. Her kan du nemlig shoppe produkter i:

 • Køkkenudstyr
 • Borddækning
 • El
 • Bolig
 • Gaver

Under disse kategorier, finder du et kæmpe udvalg af alverdens produkter. Imerco har utrolig meget at vælge mellem, så hvis du fx er på jagt efter en god gave, så er du landet det rette sted. Hvis du allerede ved, hvad du mangler, så kan du gøre din shopping utrolig nem og hurtig. Imerco har en smart søgefunktion på deres hjemmeside. Her kan du nemlig taste et produkt eller mærke ind, og så får du vist de relevante produkter frem. Chancerne er yderst gode for, at Imerco har det produkt, du mangler, da de har meget at vælge mellem.

Find de rette redskaber til køkkenet

Hos Imerco kan du finde rigtig mange brugbare ting til dit køkken. Elsker du at være i et køkken og tilberede mad, gøre klar til gæsterne og også bage nogle gode kager, så har Imerco en masse lækkert i sortimentet. Du finder nogle brugbare redskaber til dit køkken i denne kategori, hvor du blandt andet kan købe køkkenartikler, ovnfaste fade, gryder og pander, bageartikler, køkkenknive, køkkenmaskiner og opbevaring. Her kan du virkelig få udnyttet dit køkken til fulde, og have de rette redskaber til din madlavning.

Alt til borddækning

Skal du have gæster på besøg snart, så kan en flot borddækning virke imødekommende og hyggeligt. Hos Imerco kan du købe rigtig mange fine ting til din borddækning. Du finder alt du skal bruge her, såsom tallerkner, krus, duge, dækkeservietter, bestik, brødkurve, glas og meget andet. Du kan også dekorere dit bord med nogle skåle og fade, der både kan bruges til pynt, men også til dit mad. Eller hvad med noget lys for at skabe en hyggelig stemning til bordet?

Gør livet nemmere med el-produkter

Selvom at Imerco har meget pynt og redskaber til køkkenet, så kan du også købe nogle brugbare el-produkter hos dem. Hvis du skal bruge lidt ekstra til køkkenet, så finder du her nogle blendere, brødristere, elkedler, saftpressere og håndmixere. Du kan også få fat i kaffemaskiner og espressomaskiner, så du altid kan brygge en god kop kaffe derhjemme og evt. servere til gæsterne.

I denne afdeling finder du også el produkter til personlig pleje. Her kan du blandt andet købe eltandbørster, så du kan få børstet dine tænder til perfektion. Har du ømme muskler, så kan du købe et massageapparat, så du altid kan få massage, når det passer dig. Du kan også købe varmetæpper og varmepuder, der både hjælper dig med at holde varmen om vinteren, men er også super effektive mod dine ømme muskler, der får dig til at slappe rigtig godt af. Udover velvære, så kan du også købe produkter til håret. Her kan du style dit hår lige som du ønsker dig med et glatte- og/eller krøllejern, så du kan få den perfekte frisure.

Imerco tilbyder også el-produkter i form af indendørs lamper, lyskæder og julelys. Så hvis julen nærmer sig snart, så er Imerco klart et godt sted at tage hen. De har en masse lækkert julepynt, når sæsonen er der, og nogle rigtig hyggelig julelys.

Dekorer din bolig med skønne produkter

Hos Imerco finder du alverdens ting til boligen. Det er her de fleste kigger hos, når de har brug for nogle fine dekorationer eller andet til deres bolig, da Imerco har et super spændende udvalg fra kvalitetsmærker. Hos Imerco kan du finde nogle fine dekorationer i form af figurer, lysestager, vaser, lanterne, ure og meget mere. Vil du gerne gå all-in, jamen så kan du også give et personligt touch med nogle plaider og pyntepuder, der giver en rigtig hyggelig stemning i hjemmet.

Imerco har også en masse brugbart badeværelsestilbehør. Du kan få fat i badevægte, håndklæder, spande, morgenkåber, toilettasker og andre gode ting til badeværelset.

Hvis du har en have eller terrasse, så vil du sikkert indrette haven også. Imerco har nemlig ikke kun produkter til indendørs brug. Her finder du blandt andet grill og grilltilbehør, haveindretning, krukker, plantetilbehør og andre produkter til udelivet. Du kan virkelig gå all-in og få pyntet din bolig, lige som du ønsker det. Imerco har virkelig alt, du lige kan komme i tanker om.

Giv en gave fra Imerco

Imerco er det perfekte sted at tage hen, når du er på udkig efter en gave. Det er altid en virkelig god gave at give noget pynt, eller noget praktisk til boligen. Det kan de fleste virkelig godt bruge. Imerco ved godt, at mange tager til deres butik efter nogle gaver – især i juletiden – og de vil derfor gerne hjælpe deres kunder på rette vej. De har nemlig en helt særlig gave-kategori inde på hjemmesiden. Herinde har de samlet nogle gaver, som de mener, ville glæde et barn, mand eller kvinde. Helt konkret så kan du finde en gave efter et bestemt tema eller køn. Du kan se et udvalg, der er valgt af Imerco til:

 • Gaver til ham
 • Gaver til hende
 • Gaver til børn
 • Gavekort
 • Bryllupsgaver

Det er meget mere overskueligt for dig, og det giver dig helt sikkert noget inspiration og idéer til en super fin gave. Hvis du slet ikke kan komme i tanker om noget, så kan du også give et gavekort. Du bestemmer selv prisen, og får så sendt et super flot gavekort til din adresse, som du evt. kan pakke ind, og give til vedkommende. Med et gavekort til Imerco, så går du ikke helt galt i byen. Vedkommende kan selv bestemme, hvad de kan bruge, og et gavekort til Imerco byder på utrolig mange muligheder. Husk også at fortælle dem, at de kan bruge en Imerco rabatkode på deres online hjemmeside, for så kan de jo shoppe for endnu mere!

Shop de mest populære mærker hos Imerco

Imerco er kendt for deres lækre sortiment, der består af produkter fra populære mærker. De har nøje udvalgt, hvem de vil sælge produkter fra, så deres kunder får det absolut bedste hjem til dem. Hos Imerco kan du finde utrolig mange forskellige mærker, så har du en favorit, så er der rigtig gode chancer for, at Imerco er forhandler af dem. Hos Imerco kan du få et overblik over, hvilke mærker de sælger deres produkter fra. Inde under “mærker”, ser du alle mærkerne i alfabetisk orden. Du finder blandt andet mærker som:

 • BaByliss
 • Georg Jensen
 • CASA
 • Holm
 • OBH Nordica
 • Kay Bojesen
 • Kähler
 • ParkOne
 • Rosendahl
 • Royal Copenhagen

Hos Imerco har de tusindvis af produkter, og de følger altid de seneste trends inden for boligverden. Så du kan sagtens finde det allernyeste Royal Copenhagen, eller noget helt andet, som du gerne vil have hjem til dig.

Gør et kæmpe kup i udsalget

Imerco er altid fyldt med en masse lækre tilbud. Hvis du gerne vil spare en masse penge, så er du kommet til rette sted. De har også en helt særlig kategori på deres hjemmeside, hvor alle tilbud er samlet. Her finder du en masse varer, der enten er ved at udløbe fra sortimentet, eller blot er inde i en god tilbudsperiode. Du kan ofte spare minimum 50% på produkterne, men nogle produkter har også en rabat på helt op til 75%. Det er her, du virkelig kan gøre et kæmpe kup. Det er især en god ting at tage et kig i deres nuværende tilbud, hvis du fx skal handle stort ind, eller på jagt efter en gave. Så er der nemlig råd til meget mere i kurven, så du kan få utrolig meget for pengene. Imerco holder også ofte nogle vilde kampagner, hvor du kan spare vanvittigt mange penge. Black Friday er den største udsalgsdag, og hos Imerco kan du spare ufattelig mange penge. Black Friday er en genial dag at købe dine julegaver på, eller få fat i nogle gode køkkenting, da du kan spare nogle vilde beløb her. Så når Black Friday er ved at nærme sig, så tag et kig hos Imerco, og få fingrene i de bedste tilbud på deres hjemmeside. De har dog også andre kampagner kørende i løbet af året, så hvis du aldrig vil gå glip af nogle gode tilbud fra Imerco, så kan du med fordel tilmelde dig deres nyhedsbrev. Så giver de dig besked, så snart de har nogle nye tilbud, som du aldrig længere vil gå glip af.

Spar penge med en rabatkode til Imerco

Her hos CupoConcept kan du spare rigtig mange penge. Vi sørger nemlig altid for at have de bedste rabatkoder tilgængelig, så du kan spare nogle store beløb, når du handler online. Vi har nogle gode sparetips til dig, og fortæller dig hvor du kan spare nogle penge. Hvis du fx er studerende, så er der en del virksomheder, der tilbyder noget studierabat, der ofte ligger på 10% eller 20%, som du skal bruge en særlig kode til. Hvis et firma har en studierabatkode, så har vi hos CupoConcept den tilgængelig hos os. Hos Imerco kan du også benytte dig af en rabatkode. Vil du gerne spare nogle penge på dine nye boligprodukter, så skal du kigge her hos os, hvor du frit kan hente en Imerco rabatkode og benytte i deres webshop. Du kan spare rigtig mange penge, så du kan få råd til flere julegaver, og ting til din bolig. Sørg for at holde øje her hos CupoConcept, da vi altid holder øje hos Imerco om de nyeste rabatkoder. Hent din rabatkode til Imerco og gør et kæmpe kup.

Adresse:

Imerco A/S
Smedeholm 16
2730 Herlev
Danmark
Mere om Imerco
Youtube icon Facebook icon  
Imerco er e-mærket:

Imerco trustpilot:
Trustpilot logo

Kundeservice:

Telefon
+45 98 18 98 38
Mandag – torsdag kl. 9.30 – 17.00
Fredag kl. 9.30-16.00
Email
kundeservice@imerco.dk
Hjemmeside
https://www.imerco.dk/

Betalingsmetoder:
 • Dankort
 • Viabill
 • Kreditkort
  • VISA
  • VISA/Dankort
  • Diners Club
  • Eurocard
  • Mastercard
  • Maestro
  • American Express
  • FBF
  • Accept Card