PearlWax rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Køb effektive hårfjerningsprodukter hos PearlWax og få gratis fragt ved...Læs mere

Køb effektive hårfjerningsprodukter hos PearlWax og få gratis fragt ved køb over 399 kr. Mindre

Vis rabat
No Expires

PearlWax rabatkode – Få 10% rabat på din ordre

PearlWax rabatkode – Få lige nu 10% rabat på hele...Læs mere

PearlWax rabatkode – Få lige nu 10% rabat på hele din ordre ved brug af denne rabatkode Mindre

Idéen til PearlWax

PearlWax er en virksomhed, der sælger voks online, bestående af naturlige ingredienser. De ville gerne skabe et nyt produkt på markedet, som skulle være 100% naturligt. Med den stigende efterspørgsel på voks til hjemmebrug, og efterspørgslen på produkter der er naturlige, fik PearlWax hurtigt idéen til deres firma. Deres voks er lavet til alle slags hudtyper, og du kan trygt og sikkert bruge af deres voks uden frygt for allergiske reaktioner. PearlWax kan benyttes på hele kroppen, og efterlades med et blødt og glat resultat, der kan holde i op til 3-4 uger.

PearlWax hjemmeside

Effektiv naturlig voks

PearlWax valgte at producere voksen på naturlige ingredienser, således at alle kan benytte sig af voksen. De vil rigtig gerne hjælpe forbrugerne godt på vej til et bedre og billigere resultat. De har nøje udvalgt deres ingredienser, og består af et kompetent team, der har brugt lang tid på at producere den helt perfekte formular til voks, der virker. PearlWax ville også gerne kunne tilbyde voks til en langt billigere pris, end hos en professionel, men på samme tid, skulle voksen også være lige så effektiv. Du kan derfor købe professionelt voks hos PearlWax til en super billig pris, som du faktisk kan gøre endnu billigere, hvis du får fat i en PearlWax rabatkode. Du kan altid finde din rabatkode her hos CupoConcept, så du kan gøre et kup, når du handler hos PearlWax.

Få en professionel voksbehandling derhjemme

Når du går ind på PearlWax’s hjemmeside, så kan du nemt komme i gang med deres pakker. Det første du skal gøre, er at vælge din yndlingsfarve. Du kan fx vælge lavendel, kamille, jordbær, honning eller chokolade. Dernæst skal du vælge, om du ønsker en ekstra pose med i købet, som du kan få til en helt særlig pris.

Vælg en startpakke efter behov

Hos PearlWax kan du vælge mellem flere forskellige pakker. Du kan få en PearlWax startpakke, der består af deres PearlWax Heater, 1 eller 2 valgfrie perleposer og 3x påføringspinde. Der er flere behandlinger i én perlepose, hvis du fx skal bruge den til mindre områder såsom armhulen eller ansigtet. Hvis du skal vokse dine ben, så er én perlepose til en enkelt behandling. Du kan også få nogle større pakker, hvor du får mange flere perleposer med i købet til en god rabat. Hos PearlWax kan du også gøre et køb sammen med din veninde, da de har en PearlWax veninde pakke, som består af flere perleposer samt 2x PearlWax Heater.

Nemt at påføre – hurtigt resultat

PearlWax er super nemt at bruge derhjemme. Du skal blot hælde den valgte perlepose op i deres PearlWax Heater, skrue op for temperaturen, og vente til perlerne er smeltet. Derefter tjekker du, om voksen er en perfekte varme – den må ikke brænde på din hud – og så skal du tage en påføringspind, og påføre voksen på det valgte område. Du behøver ikke nogle strips til at fjerne voksen med. Du skal blot hive i voksen med hårene, og så er de revet af, og du har nu et blødt og glat område. PearlWax har lavet en video til dig på deres hjemmeside, så du kan se, hvordan det skal gøre. Nemt og hurtigt – og billigt! Og med en PearlWax rabatkode kan du gøre det endnu billigere. De har ofte nogle gode tilbud i form af rabatkoder, som du så kan finde her hos CupoConcept, da vi gerne vil hjælpe dig med at spare så mange penge som muligt.

100% naturlig voks

PearlWax har valgt at producere deres voks i 100% naturlige ingredienser. Der er blandt andet bivoks, som er hovedingrediensen, og som vil efterlade din hud meget mere skånsom, end med voks bestående af kemikalier. Deres voks kan benyttes på hele kroppen, kan bruges af enhver hudtype, og du har ikke brug for strips. PearlWax vil derfor være det perfekte valg til dig, der gerne vil have en professionel voksbehandling derhjemme, som skal være så billigt og skånsomt som muligt.

Spar penge med en rabatkode til PearlWax

PearlWax ville være lige noget for dig, der søger et billigere alternativ til voksbehandling. Du ønsker måske at få en lige så professionel behandling, som på en klinik, og dette kan sagtens lade sig gøre hos PearlWax. Du kan købe naturligt voks til en rigtig god pris, og du kan tilmed gøre det meget mere billigt med en PearlWax rabatkode. Hvis du sørger for at holde øje her hos CupoConcept, eller lige tager et kig inden dit køb, så har PearlWax sikkert en tilgængelig rabatkode i øjeblikket – og hvis ikke, så har de det sikkert inden længe. Med en rabatkode til PearlWax kan du nemlig få dit voks til en super skarp pris. Du kan altså få en professionel voksbehandling, som du helt selv styrer, og som du kan få til den allerbedste pris på markedet. Sørg for at hent din PearlWax rabatkode her hos CupoConcept, og få glatte og bløde ben til en super skarp pris.

Adresse:

PearlWax IVS
Vester Søgårdsvej 22
8230 Åbyhøj, Aarhus
Danmark
Mere om PearlWax
Facebook icon
PearlWax trustpilot:
Trustpilot logo

Kundeservice:

Telefon
+45 71 96 95 14
Mandag – torsdag kl. 11.00 – 16.00
Fredag kl. 10.00 – 14.00
Email
[email protected]
Hjemmeside
https://pearlwax.dk/

Betalingsmetoder:
 • Dankort
 • Viabill
 • MobilePay
 • Kreditkort
  • VISA
  • VISA/Dankort
  • Mastercard
  • Maestro