Vis rabat
Udløber N/A

Second Female rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Køb modetøj hos Second Female og få altid gratis fragt...Læs mere

Køb modetøj hos Second Female og få altid gratis fragt

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Et af Danmarks mest populære tøjmærke til kvinder

Second Female er et dansk mærke, der blev lanceret i år 2000. De har derfor mere end 15 års erfaring, og er siden år 2000 blevet et rigtig populært mærke. Second Female findes i mange butikker, der sælger tøj til kvinder, og du kan også finde deres helt egen butik nogle steder i landet.

Second Female ville gerne kreere en kollektion af tøj, hvor deres målgruppe var sofistikerede og feminine kvinder. Deres tøj skulle være nemt at bære, passe til enhver lejlighed og have en stil af bløde farver. Second Female har formået at opretholde deres drøm, da de nu hele 15 år senere, er blevet en af Danmarks mest kendte kvinde tøjmærke.

Det tøj som du finder hos Second Female, har både funktionalitet, kvalitet samt lever op til den Skandinaviske mode. De fokuserer altid på de nyeste ‘must haves’, og sørger for at have en kollektion af tøj klar til den næste sæson. Second Female tilbyder en lang række feminine bluser, hverdagskjoler og andre luksuriøse tøjtyper. Deres mission er at få den feminine kvinde til at udtrykke, at hun er elegant, feminin og fyldt med selvsikkerhed. Second Female vil gerne hjælpe kvinderne med at få deres personlighed frem via deres tøjstil.

Husk også at når du shopper dit tøj på deres online webshop, så kan du bruge en Second Female rabatkode, som du kan få her hos CupoConcept. Så kan du købe dit nye elegante og trendy tøj på tilbud.

Stort udvalg af elegant og sofistikeret tøj til kvinder

Second Female har et stort udvalg af feminint og sofistikeret tøj på deres online hjemmeside. De har rigtig meget tøj at vælge mellem, så hvis du gerne vil shoppe ind til en helt ny garderobe, skal du kigge på deres udvalg. Second Female er dog i den dyre ende, men deres kvalitet er også efter prisen.

Når du går ind på Second Females hjemmeside, kan du her vælge, om du vil gå direkte til deres shop, se deres lookbook, læse lidt om hvem de er, eller tage kontakt. Hvis du fortsætter ind til shoppen, får du her en masse kategorier, som hver type tøj er inddelt efter.

De kategorier du kan finde hos Second Female er:

 • Toppe
 • Jakker
 • Strik
 • Nederdele
 • Bukser og Leggings
 • Skjorter
 • Kjoler

Under disse produktkategorier, får du så fremvist de relevante produkter. Du får vist en masse smukt tøj, der helt bestemt ville falde i din smag, hvis du godt kan lide elegante og bløde designs. Second Female går meget op i at fremvise en kvindes feminine sider og frembringe deres selvsikkerhed. Derfor er Second Females tøj utroligt feminint designet.

Second Female kan findes i en del butikker, og du har sikkert set en masse kvinder rende rundt i deres tøj. Du vil helt sikkert kunne skabe din egen personlige stil med deres tøjudvalg, og hvis du endda vælger at shoppe amok på deres online hjemmeside frem for en butik, så kan du også få dig et super godt tilbud. Second Female er lidt i den dyre ende, når det kommer til priser, men med en Second Female rabatkode, kan du købe dit tøj til billige penge. Du kan finde din rabatkode til Second Female her hos CupoConcept, da vi gerne vil sørge for, at du kan få dit nye elegante tøj til en super skarp pris.

Bliv inspireret af Second Female Lookbook

Når du går ind på hjemmesiden, så kan du som sagt gå ind og se Second Females lookbook. Herinde kan du finde en masse inspiration til at sammensætte en stil. Hvis du ikke helt har fundet din egen stil endnu, så har Second Female hjælp til dig. Du kan herinde finde fuldførte looks, som kun består Second Females eget tøj. Deres lookbook består af den sæson, som vi er, så hvis vi fx har efterår, så ser du nogle af deres efterårs varer. Det er en super god måde at blive inspireret på, når du leder efter noget nyt tøj, og hvis du er i tvivl om hvordan du nu lige, skal sætte det sammen, så det ser godt ud.

Spar penge med en rabatkode

Second Female er et landskendt brand, der sælger modetøj til kvinder. CupoConcept vil gerne give dig en Second Female rabatkode, så du kan spare nogle penge, når du shopper online hos dem. Vi leder altid efter nye rabatkoder til dig, som vi så lægger op på vores hjemmeside, som du kan bruge helt gratis. Det er altid super rart at spare nogle penge, og hvis du er en kvinde, der elsker at købe nyt tøj, så kan dit beløb hurtigt rende op. Derfor er en rabatkode en god ting at gøre brug af, så du lige kan få råd til den Second Female kjole, du altid har ønsket dig, eller måske får du råd til lidt mere hos dem også?

Så sørg for at kigge efter en rabatkode, inden du er færdig med at købe dit nye og elegante tøj hos Second Female – så kan du nemlig få en god rabat.

Adresse:

Second Female ApS
Klubiensvej 26
2150 Nordhavn
Danmark
Mere om Second Female
Facebook icon
Second Female trustpilot:
Trustpilot logo

Kundeservice:

Telefon
+45 71 99 05 58
Mandag – fredag kl. 11.00 – 14.00
Email
[email protected]
Hjemmeside
https://secondfemale.dk/

Betalingsmetoder:
 • Dankort
 • PayPal
 • MobilePay
 • Kreditkort
  • VISA
  • VISA Electron
  • VISA/Dankort
  • Diners Club
  • Mastercard
  • Maestro