Skousen rabatkode – Spar 20% på 100vis af hvidevarer og husholdningsmaskiner

Gælder kun produkter fra denne side  *Kan ikke kombineres med...Læs mere

Gælder kun produkter fra denne side  *Kan ikke kombineres med andre tilbud eller prisgaranti/prismatch. Gælder hele Sep-Okt Mindre

Skousen rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Køb hvidevare, elektronik, personlig pleje og meget mere hos Skousen...Læs mere

Køb hvidevare, elektronik, personlig pleje og meget mere hos Skousen og få altid gratis fragt

Mindre

Vis rabat
No Expires

Om Skousen

Skousen er Danmarks førende forhandler indenfor salg af hårde hvidevarer. De har altid leveret hårde hvidevarer i høj kvalitet, og gør alt for at opretholde deres gode rygte. Hos Skousen er du sikker på, at du får kvalitet, da de nøje har udvalgt deres forhandlere og produkter i sortimentet. Skousen har derfor mange glade loyale kunder, der foretrækker at handle her hos dem. De har solgt hårde hvidevarer i over 60 år, og er derfor eksperter indenfor deres område.

Skousen blev grundlagt tilbage i 1957, hvor Preben Skousen fik en idé om at skabe en butik med salg af kvalitetshvidevarer til gode priser. I starten var Skousen blot en familievirksomhed, der var kendt som Skousen Husholdningsmaskiner. Gennem tiden er virksomheden dog blev større, og butikkerne er udvidet på landsplan. Du finder derfor en Skousen i de fleste byer i Danmark, hvor du her bliver mødt af et smilende, passioneret og kompetent personale, der altid står klar til at hjælpe deres kunde, og give en formidabel service. Hos Skousen har de også sørget for at følge med i den digitale trend, og gjort deres firma online. Du kan nemlig shoppe det samme sortiment hjemme fra stuen af, hvor du får leveret dine produkter direkte til døren. Udover at du ikke behøver at køre til en Skousen butik, så sparer du faktisk også penge på at handle online. Du kan benytte dig af en Skousen rabatkode, hvor du får rabat på dine produkter. Vi hos CupoConcept holder altid øje efter en rabatkode til Skousen, som du så kan finde hos os og frit benytte dig af. Det er din chance for at spare rigtig mange penge, når du skal bruge nogle nye hvidevarer til din bolig eller virksomhed.

Bredt sortiment af hårde hvidevarer hos Skousen

Når du træder ind i en Skousen butik, så kan du nemt og overskueligt finde en bestemt vare. De har forskellige afdelinger hos dem, så du ikke render alt for forvirret rundt. Det samme gælder for deres online hjemmeside. Her har de delt produkterne op i forskellige kategorier, så du kan se det rette udvalg. De kategorier du finder hos Skousen, er:

 • Opvask, Vask og Tør
 • Køl og Frys
 • Komfur og Ovne
 • Køkken og Madlavning
 • Personlig pleje
 • Hus og Rengøring

Hvis du har et specifikt produkt, som du leder efter, så kan du meget nemmere finde det frem, ved at indtaste en vare eller mærke i deres søgefelt på hjemmesiden. Så kan du hurtigere få fundet den rette vare, og også lige se om Skousen har det som, du skal bruge. Chancerne er dog rimelig gode, da Skousen har ufattelig meget at vælge mellem.

Få bugt med vasken med vaskemaskiner og opvaskere

Hos Skousen finder du en masse brugbare hvidevarer, til når du skal vaske. Hvad end du skal have vasket dine beskidte tallerkner og bestik, eller vasket dit vasketøj, så kan du finde en god opvaskemaskine og vaskemaskine i sortimentet. Du finder nogle forskellige typer her. Hvis du fx skal have en opvaskemaskine, så kan du blandt andet købe fritstående opvaskemaskiner, bordopvaskemaskiner eller smalle opvaskemaskiner. Hvis du skal have en ny vaskemaskine, så har du også her flere typer at vælge mellem alt efter behov. Her kan du nemlig få fat i frontbetjente vaskemaskiner, topbetjente, vaske-tørremaskiner og industrivaskemaskiner. Når du så har fået vasket dit tøj, så kunne det måske være rart at få det tørret ret hurtigt, og slippe for ventetiden og ophængning på et tørrestativ. Her kan du nemlig også købe nogle super gode tørretumblere, så du kan få rent og tørt tøj rimelig hurtigt.

Køleskabe og frysere

Du kan bestemt ikke undvære et køleskab derhjemme, hvis du gerne vil have friske råvarer, der kan holde i noget tid. Du kan dog sagtens få en masse forskellige slags køleskabe, alt efter hvad du har brug for. I denne kategori, kan du her se et bredt udvalg af køleskabe og frysere. Skal du bare have et simpelt køleskab, så kan du få nogle fritstående og integrerbare køleskabe. Du kan også få køleskabe og frysere kombineret i ét, der er super smarte og fylder mindre. Hvis du gerne vil have et meget større køleskab, så tilbyder Skousen også nogle super moderne amerikanerkøleskabe. Disse køleskabe er enormt praktiske og vildt flotte. De har mange funktioner at byde på. Her får du både et fryseskab og en kølesektion, hvor der er plads til meget mere. Derudover så har et amerikaner køleskab også en vand- og/eller isdispenser. Du kan altså altid få iskoldt vand og isterninger.

Find den rette ovn eller komfur

Hos Skousen finder du et bredt udvalg af komfur og ovne. Her har de vitterligt enhver type, så du sagtens kan finde et komfur eller ovn til dit behov. Her kan du nemlig købe induktions komfur, gas, keramiske og meget andet. Skal du bruge en ny ovn, så kan du vælge mellem indbygningsovne, dampovne, miniovne og andre typer. Du kan også købe kogeplader, emhætter og mikrobølgeovne, hvor du kan vælge mellem mange forskellige typer.

Opgrader dit køkken med praktiske køkkenting

Elsker du at stå i et køkken, så har du sikkert også brug for nogle praktiske produkter til køkkenet og madlavning. Skousen har tænkt på det hele. I denne kategori kan du opgradere dit køkken med kaffe og the maskiner, saftpressere, sodavandsmaskiner, røremaskiner, blendere, kødhakkere, slowcookers, gryder, pander, bestik, popcornmaskiner og meget mere. Du finder utrolig meget her, og uanset hvad du er på jagt efter, så finder du med garanti noget du lige kan bruge.

Forkæl dig selv med skønhedsprodukter

Selvom at Skousen har et stort fokus på hvidevarer, og egentlig er kendt for dette, så har de faktisk også andre ting at finde hos dem. Hvis du skal ind og handle nogle hvidevarer, så kan du også lige få noget ekstra med i købet til dig selv. Du kan nemlig finde en “Personlig pleje” afdeling hos Skousen, hvor du kan forkæle dig selv med spændende skønhedsprodukter. Her kan du finde en masse lækre produkter til dit velvære. Du kan købe produkter til barbering og trimning, hårpleje, hårfjerning, massage, sundhed, tandpleje, makeup, hudpleje og babyudstyr. Der er nærmest ikke det, som du ikke kan finde hos Skousen. Forkæl dig selv med lidt ekstra til en super god pris.

Hold varmen med varmeapparater

Når du har alt du skal bruge derhjemme, så skal huset selvfølgelig også passes og plejes. Du skal sørge for at holde huset rent, så du kan undgå allergi og generelt at leve i et usundt miljø. Skousen har her en masse gode rengøringsprodukter. Du kan købe støvsugere, hvor du finder en masse forskellige typer fra de bedste mærker. Her finder du også nogle gode produkter, når du skal vaske dit gulv og vinduerne derhjemme.

Har du brug for noget ekstra varme til hjemmet, så du kan holde varmen om vinteren og få et godt klima, så tilbyder Skousen også nogle varmeapparater. Du kan fx købe en radiator, varmepumper og varmeblæsere. Hvis du har en terrasse derhjemme, ville det så ikke være vildt lækkert med et varmeapparat derude, så du kan sidde og nyde aftenen udenfor uden at blive kold? Skousen har her nogle specifikke varmeapparater til din terrasse, så du kan holde varmen udendørs.

Find de bedste kvalitetsmærker

Hos Skousen kan du shoppe en masse fantastiske produkter. De har nøje udvalgt deres sortiment, og også hvem de ville tilbyde produkterne fra. De har brugt lang tid på at finde de rette leverandører, så kunderne kan få det allerbedste hjem til dem. Hos Skousen finder du en masse forskellige mærker fra førende producenter. Du kan få et overblik over hvilke mærker, de tilbyder, ude i “Mærker”. Her kan du blandt andet shoppe produkter fra:

 • Siemens
 • Miele
 • Bosch
 • Blomberg
 • AEG
 • Atlas
 • Kenwood
 • Silverline
 • Robot
 • LG
 • Gorenje
 • KitchenAid

..og mange flere. De er forhandler af utrolig mange forskellige mærker, og har du en favorit blandt dem, så kan du nemt og overskueligt se et udvalg fra et specifikt mærke. Du skal blotte trykke på dit favoritmærke, og så får du vist udvalget frem fra det valgte mærke. Husk også, at du kan købe produkter fra dit favoritmærke med en Skousen rabatkode, hvor du får dine produkter til en vanvittig god pris. Du kan spare rigtig mange penge med en rabatkode, så sørg for at holde øje hos os, og benyt din rabatkode helt frit for at få en god pris.

Spar vanvittige penge i udsalget

Skousen har et stort sortiment af hvidevarer og mange andre produkter. De går højt op i kundeservice, kvalitet og priser. Skousen vil gerne være din foretrukne forhandler, så derfor sørger de også for at have de bedste tilbud i sortimentet. Du kan faktisk finde alle deres tilbud samlet ét sted på hjemmesiden, hvor du her kan spare rigtig mange penge. De har rabat på produkterne, hvor du altid kan spare mindst 10%20%, men ofte også op til 50% – og måske endda endnu mere? Skousen har nemlig ofte nogle særlige kampagner kørende, hvor du har mulighed for at spare nogle vanvittige beløb. Når vi nærmer os Black Friday, så tag helt klart et kig forbi Skousen. De holder nemlig Black Friday, hvor du kan være så heldig at købe en ny vaskemaskine, køleskab, ovn – eller hvad du skal bruge – til en super skarp pris. Skousen har også andre kampagner i løbet af året, så det er helt klart en fordel at holde jævnligt øje hos dem. Du kan faktisk tilmelde dig deres nyhedsbrev, hvor du altid får direkte besked om de seneste tilbud og kampagner. Så går du aldrig længere glip af de gode tilbud, og kan købe produkter til de bedste priser på markedet.

Spar penge med en rabatkode til Skousen

Hvis du har en stram økonomi, fordi du måske er studerende, og helst vil have noget studierabat på diverse webshops, så er du landet det rette sted. Her hos CupoConcept gør vi alt for at hjælpe dig med at spare pengene, hvor du kan. Vi har nogle geniale sparetips til dig her, og det er også hos os, du finder de absolut bedste og nyeste rabatkoder til førende webshops. Hvis du står og skal bruge nogle produkter fra Skousen, så sørg for at handle fra deres online webshop. Her kan du nemlig spare rigtig mange penge, da Skousen ofte har nogle super gode tilbud, som du kan få glæde af med en Skousen rabatkode. Hvis du gerne vil spare nogle penge, og lige få råd til lidt ekstra, jamen så skal du da benytte dig af en rabatkode. Du skal blot holde øje her hos os, og vi har skam også et nyhedsbrev du kan tilmelde dig til, så du altid får direkte besked om nye rabatkoder. Skousen er et godt sted at handle nye hvidevarer, da du her får kvalitet for pengene. De prismatcher deres produkter, og vil vildt gerne være din foretrukne forhandler. Så sørg for at hente din Skousen rabatkode, så du kan købe dine produkter til den bedste pris på markedet, og få stor glæde af dine nye hvidevarer fra Skousen, der kan holde i rigtig lang tid.

Adresse:

Skousen Online Services A/S
Vestre Strandallé 54
8240 Risskov
Danmark
Mere om Skousen
Youtube icon Facebook icon 
Skousen trustpilot:
Trustpilot logo

Kundeservice:

Telefon
+45 70 111 000
Email
[email protected]
Hjemmeside
https://www.skousen.dk/

Betalingsmetoder:
 • Dankort
 • Viabill
 • MobilePay
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
  • VISA
  • VISA Electron
  • VISA/Dankort
  • Mastercard
  • Maestro