Wupti rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Køb billig elektronik & hvidevarer hos Wupti og få gratis...Læs mere

Køb billig elektronik & hvidevarer hos Wupti og få gratis fragt ved køb over 500,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Wupti rabatkode – Få 2000,- rabat på din næste computer

Wupti rabatkode - Få 2000,- rabat på din næste computer....Læs mere

Wupti rabatkode – Få 2000,- rabat på din næste computer. Wupti giver lige nu 2000,- i rabat ved køb af ny HP computer Mindre

Wupti rabatkode – Få hele 20% på Microsoft tilbehør

Wupti rabatkode - Få lige nu hele 20% på Microsoft...Læs mere

Wupti rabatkode – Få lige nu hele 20% på Microsoft tilbehør med Wupti rabatkode Mindre

Om Wupti

Wupti er et af de største online butikker, vi har her i landet. De har over 20.000 forskellige varer at vælge mellem, så der er gode chancer for, at du finder noget, som du har brug for. Wupti er stiftet tilbage i 2006 af iværksætterne, Torben Mouritsen og Claus Kristensen. Dengang var de en del af 3C Holding-koncernen, der er ejet af Niels Thorborg. Wupti har derfor eksisteret i årevis, og i 2015 blev firmaet solgt til Dansk Supermarked.

Wupti går rigtig højt op i det, som de laver. De elsker deres kunder, og gør alt for at hver enkelt kunde, får en super god købsoplevelse. Indtil videre har over 250.000 kunder købt fra Wuptis spændende sortiment, og de har derfor en masse tilfredse loyale kunder, der glædeligt køber mere fra sortimentet. Wupti gør alt for at kunderne er tilfredse, og de holder konstant øje med konkurrenterne. De vil rigtig gerne være de billigste på markedet, sådan at du ved, at når du skal bruge noget nyt elektronik, så er det Wupti der er de billigste. De har nogle vanvittige tilbud, og husk at med en Wupti rabatkode, kan du få produkter til en super skarp pris.

Over 20.000 forskellige produkter

Hos Wupti kan du finde hvad som helst. De har et kæmpe sortiment med over 20.000 forskellige produkter, så der er i hvert fald nok at vælge mellem. Når du går ind på deres hjemmeside, så har de selvfølgelig delt deres produkter op i kategorier. Du ville nemt kunne finde frem til et produkt, du går og mangler ved at navigere rundt i de forskellige afdelinger. Hvis du dog allerede ved, hvad du gerne vil købe, så kan du også foretage en søgning i deres søgefelt, som du finder øverst på siden. Her kan du indtaste et søgeord, og få vist produkterne frem, der er relevante for søgeordet. Der er i hvert fald rimelig gode chancer for, at Wupti har det produkt du skal bruge, nu hvor de har tusindvis at vælge mellem.

Hos Wupti finder du som sagt de forskellige kategorier på siden. Du kan altså shoppe efter:

 • Hvidevarer
 • Husholdning
 • TV og HIFI
 • Computer og IT
 • Mobil, GPS og Foto
 • Leg og Børn
 • Bolig og Have
 • Fritid og Sport

Herunder har de inddelt produkterne yderligere i underkategorier, så din søgen bliver så overskuelig og nem som muligt.

Forsyn dit hjem med hvidevarer

Du bruger hele tiden hvidevarer derhjemme (ovn, køleskab, fryser osv.) og Wupti vil gerne være med til at kunne levere nogle fantastiske hvidevarer, der bare virker! Derfor har Wupti nøje udvalgt deres hvidevare sortiment, så du kan finde det allerbedste her hos dem. Hos Wupti kan du blandt andet finde dit nye køleskab, ovn, vaskemaskine, tørretumbler, fryser, mikroovn og meget andet. De har alt at vælge mellem, så du finder med garanti det, som du skal bruge.

Alt til husholdningen

Udover en masse elektronik og hvidevarer, så har Wupti også nogle husholdningsprodukter til dig. De har simpelthen alt du skal bruge lige her, hvor de tilbyder et væld af forskellige produkter til husholdningen. Under deres “husholdning”-kategori, kan du gå på jagt efter støvsugere, kaffe, køkkenudstyr, tøjbehandling, hårpleje, alkohol, personlig pleje og meget mere. Det er altså her du kan finde din nye blender, kaffemaskine, hårtørre eller hvad du mangler til hjemmet.

Køb dit nye TV og udstyr til lave priser

Hos Wupti kan du gøre et kæmpe kup, når du skal ud at have et helt nyt TV. Her hos dem kan du nemlig få fingrene i de nyeste High Tech fladskærme, der giver de bedste billeder og lyd, når du skal streame storfilm hjemme fra stuen. Du kan faktisk lave hele stuen om til en lille biograf, da du også her finder et udvalg af HiFi med vanvittig god lyd. I denne kategori kan du blandt andet købe fladskærme med tilhørende vægbeslag, fjernbetjeninger og tv-borde. Derudover kan du opgradere stuen med med trådløs lyd, hjemmebiograf, ghettoblastere og internetradioer. Skal du bruge antenner og digitalbokse til at se fjernsyn, så finder du også det lige her hos Wupti – og så endda til en super lav pris!

Computer og IT

En computer er meget brugbar, og de fleste har sådan en i deres hjem. Det er vildt forskelligt fra person til person, hvad de skal bruge en computer til. Hos Wupti har de derfor samlet en masse forskellige populære mærker, hvor du kan købe en computer efter dit behov. Om du skal bruge en computer til dit kontorarbejde, gaming eller studie, så finder du noget brugbart her hos Wupti. I “Computer og IT”, kan du her shoppe nogle forskellige computere. Du kan fx købe en bærbar, stationær eller gamer PC, hvor du også kan købe de tilhørende dele til. Udover computere, så finder du også her et udvalg af konsoller, tablets, audio og printere.

Mobil, foto og GPS

Nu til dags, så render de fleste af os rundt med en smartphones. De er nemlig så smarte, fordi de fungerer lidt som en lille computer, du altid kan have ved hånden. Hos Wupti finder du et stort udvalg af smartphones og mobiltelefoner, hvor du kan købe fra de mest populære mærker. Her kan du blandt andet få fingrene i de nyeste modeller fra fx Appel, Huawei, LG, Motorola, Nokia, OnePlus og Samsung.

Udover smartphones, så finder du også her et spændende udvalg af foto og GPS. Så hvis der er gemt en fotograf i dig, så kan du finde de absolut bedste foto- og videokameraer i sortimentet.

En masse sjov leg til børnene

Hvis du har børn derhjemme, så skal de skam heller ikke glemmes! Vil du gerne forkæle børnene, så finder du et bredt udvalg af en masse spændende og sjovt legetøj, som dine børn vil få stor glæde af. Hos Wupti kan du finde legetøj til sjov og leg, men også til praktiske gøremål. Du kan fx få fingrene i det populære LEGO, babylegetøj, elkøretøjer, baby- og børnetekstiler, babypleje og udendørs leg. Hvis du gerne vil have noget mere familiehygge derhjemme, så kan du også finde en række hyggelige familiespil, hvor I kan lege sammen med brætspil, spilleborde, havespil og puslespil.

Find alt til bolig og have

Wupti har meget at byde på. De har især en masse fokus på hvidevarer og hjemmeelektronik, men hos Wupti kan du dog også finde brugbare ting til både bolig og have. Hvis du skal til indrette din bolig på ny, eller måske lige er flyttet ind i et nyt hjem, så har du sikkert behov for en masse møbler. Wupti har skam også tænkt på dette! De har et kæmpe udvalg af indretnings produkter, hvor du her kan få fat i borde, stole, sofaer, senge og en masse møbeltilbehør.

Derudover så kan du også købe ting til indretningen, så du kan få din egen boligstil. Her kan du fx få fat i nogle skønne gardiner, lamper, wallstickers, hylder, pyntepuder og meget andet.

Har du en have derhjemme, så skal den skam også passes og vedligeholdes. Til haven kan du nemlig købe nogle fine havemøbler, der ville være perfekt til de varme dage. Du kan også få fat i havemaskiner såsom plæneklippere, havetraktor, og fejemaskiner, så du virkelig kan få plejet haven. Udover disse brugbare redskaber, så tilbyder Wupti også carporte til bilen, så den står godt i læ.

Wupti er meget mere end hvidevarer og elektronik

Wupti har utrolig mange forskellige afdelinger her hos dem, og som den allersidste vi kigger på, så finder du her “Fritid og Sport”. I denne afdeling kan du virkelig få dyrket din fritidsinteresse på bedste vis. Wupti er nemlig så meget mere end blot hvidevarer og hjemmeelektronik. De har et kæmpe udvalg af fritids- og sportsprodukter hos dem. Her kan du nemlig få fat i tasker og accessories, makeup, cykler, campingudstyr, biludstyr, sport, grill og træningsudstyr. Du får det hele til en super god pris, så Wupti er helt klart en hjemmeside, du burde tage et kig hos.

Spar vanvittigt mange penge i outletten

Wupti har ufattelig meget at byde på, og de gør alt for at give deres kunder den ultimative købsoplevelse hos dem. Hos Wupti har de presset priserne helt i bund, og de har endda presset dem endnu mere ned. Wupti har nemlig en “Outlet”-kategori, hvor du her finder de vildeste tilbud i øjeblikket. Her kan du finde de bedste tilbud på returvarer eller varer der snart udløber fra sortimentet. Det er her, du virkelig kan gøre dig et kæmpe kup, da du kan få nogle produkter til en super lav pris. Det er helt forskellige hvad rabatten lyder på, så du kan spare alt mellem 10%, 20%, 30% og nogle gange helt op til 50% på udvalgte varer. Du kan altså spare rigtig mange penge her hos Wupti, og ofte har de også nogle vilde kampagner kørende. Under disse kampagner kan du få fingrene i produkter til en helt særlig pris i en bestemt tidsperiode. Når vi fx nærmer os Black Friday, så burde du klart kigge hos Wupti, da det også er en dag de går amok på. Black Friday er den ultimative udsalgsdag, hvor utrolig mange butikker, sørger for at presse priserne helt i bund. Wupti holder Black Friday, og også en masse andre spændende kampagner.

Giv et gavekort til en du har kær

Har du lyst til at overraske en du holder af, så ville et gavekort til Wupti helt klart være en god idé. Hos Wupti tilbyder de nemlig, at du kan give et gavekort til en ven, veninde eller et kært familiemedlem, hvor de får adgang til over 20.000 forskellige produkter, de kan købe. Du kan nemt og enkelt tilpasse gavekortet, hvor du selv bestemmer det beløb, du vil give. Når du har indtastet beløbet, så kan du også skrive en personlig hilsen til modtageren, hvor Wupti derefter sender gavekortet til vedkommendes mail. Du kan dog også få sendt gavekortet til din egen mail, hvor du så fx kan udskrive gavekortet, og overrække det på en lidt mere personlig måde. Din ven vil med garanti blive ellevild for din omtanke!

Spar penge med en rabatkode til Wupti

Her hos CupoConcept vil vi utrolig gerne hjælpe dig med at spare penge online. Vi mener ikke, at det er nødvendigt at bruge penge, når der faktisk kan spares en del! Her hos os giver vi dig en masse gode sparetips, så du kan få råd til meget mere, når du handler online. Wupti har ufatteligt meget at byde på, og er helt klart en butik, der er værd at besøge. Hos Wupti har de nogle vanvittige tilbud, og så snart de har en rabatkode tilgængelig, så sørger vi for at have den her på vores side, som du frit kan benytte dig af. Med en Wupti rabatkode kan du gøre et kæmpe kup. Vi samler nemlig altid de bedste rabatkoder her hos os, ligeså snart de er tilgængelige! Så sørg for at holde øje på vores side løbende, og få din Wupti rabatkode så du kan købe produkter til en super skarp pris.

Adresse:

Wupti.com A/S
Rosbjergvej 33
DK-8220 Brabrand
Danmark
Mere om Wupti
Youtube iconFacebook icon 
Wupti er e-mærket:

Wupti trustpilot:
Trustpilot logo

Kundeservice:

Telefon:
+45 70 10 12 70

E-mail:
kundeservice@wupti.com

Wupti Onlinebutik
http://www.wupti.com

 

Betalingsmetoder:
 • Pengeoverførsel
 • MobilePay
 • Dankort
 • Kreditkort
  • Visa
  • Visa/Dankort
  • Visa Electron
  • MasterCard