Zalando rabatkode – Få 10% rabat på din ordre

Zalando rabatkode - Få lige nu 10% rabat ved tilmelding...Læs mere

Zalando rabatkode – Få lige nu 10% rabat ved tilmelding af Zalandos nyhedsbrev. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Zalando rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Køb tøj hos Zalando og få altid gratis fragt...Læs mere

Køb tøj hos Zalando og få altid gratis fragt

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Om Zalando

Zalando er en tysk virksomhed, der har hovedsæde i Berlin. De blev etableret i 2008 og i dag sælger de til 14 europæiske lande. Zalando har fået kæmpe succes med tiden, og i år 2015 var deres omsætning på omkring 3 mia. Euro. De sælger dametøj, herretøj, accessories, smykker. Du kan altså sagtens sidde herhjemme i Danmark og shoppe løs hos Zalando, hvor du kan få fat i de fedeste brands. Zalando har nemlig nøje udvalgt de leverandører, som de ville være forhandler af. De vil gerne tilbyde kunderne det allerbedste sortiment her hos dem.

Få meget for pengene hos Zalando

Zalando har siden år 2008 sørget for at samle et stort sortiment, med alt du har brug for. De har lyttet til kunderne, og de mange efterspørgsler på forskellige mærker og tøj, så Zalando kan tilbyde det absolut bedste. Hos Zalando kan du få dine ønsker opfyldt, da du helt sikkert kan finde noge tøj eller sko, som du går og mangler. Zalando har et meget passioneret team, der gør alt for at holde firmaet i gang. De har et brændende ønske, om at tilbyde det allerbedste, så derfor følger de også ivrigt med i den seneste mode. Hver sæson kommer der en ny trend, og det sørger Zalando så for at følge op på. Hos Zalando kan du finde stort set at som fx  fx tøj til mænd og kvinder, sport, sko og accessories.

De har taget til sig, hvad der er populært og stor efterspørgsel på, og derfra kunne de skabe deres webshop: Zalando. De stræber efter at være de billigste på markedet, så du kan gøre et kæmpe kup her hos dem. Zalando har ofte nogle virkelig gode tilbud, og dem kan du få glæde af med en Zalando rabatkode. Her hos CupoConcept ved vi godt, at Zalando er en meget populær butik, så derfor sørger vi for at give jer de nyeste og bedste rabatkoder. Vi lægger altid de nyeste op, lige så snart der er en tilgængelig rabatkode til Zalando. Der kan sagtens være op til flere rabatkoder på en gang, så du har muligheden for selv at vælge, hvad der passer bedst til dit køb.

Find hvad som helst i deres kæmpe sortiment

Zalando har et stort udvalg af modetøj på deres online hjemmeside. De har rigtig meget tøj at vælge mellem, så hvis du gerne vil shoppe ind til en helt ny garderobe, skal du kigge på deres udvalg. Zalando har et mix af priser, fordi de har en masse forskellige mærker i shoppen. Det betyder, at du faktisk helt selv kan bestemme, hvor mange penge du vil give for modetøj.

Når du går ind på Zalandos hjemmeside, kan du her vælge, hvilken afdeling du vil shoppe fra. De har nemlig nogle forskellige afdelinger hos dem, så du kan købe lidt af hvert.

De afdelinger du kan finde hos Zalando er:

 • Dame
 • Herre
 • Børn

I disse afdelinger finder du en masse lækre produkter. Du kan købe ind til dig selv, men også dine børn. Du finder helt sikkert noget, der falder i din smag, da Zalando har ufattelig meget at vælge mellem. Få opgraderet din garderobe med tøj fra Zalando, og klæd også dine børn rigtig godt på med kvalitetstøj fra populære mærker. Sørg også for at bruge en Zalando rabatkode, så du kan få råd til lidt ekstra. Her hos CupoConcept finder du altid din rabatkode til Zalando, så du kan gøre et kæmpe kup, når du handler online.

Kæmpe sortiment af modetøj

Hos Zalando kan du finde et meget bredt og varieret sortiment af modetøj til mænd, kvinder og børn. Der er næsten ingen grænser for, hvad du finder her hos dem. Når du går ind Zalandos hjemmeside, så kan du starte med at trykke på “Kvinder”. Her kan du så se en masse forskelligt tøj til kvinderne fra populære mærker. Står du og skal i byen, jamen så finder du nogle smukke og elegante kjoler. Du kan finde kjoler til fest, hverdag og sommer. Det kan da også være, at du er på jagt efter noget tøj til hverdagen, som gerne må være lidt mere afslappende. Her har Zalando også et stort udvalg af casual tøj, hvor du bl.a. kan købe skjorter, t-shirts, bluser, bukser og meget andet. Hos Zalando finder du også tidens trend af kimono og buksedragter, der virkelig er gået hen og blevet enormt populært. Skal du derimod bruge noget nyt lingeri eller nattøj, så har Zalando også et udvalg her. Du kan finde lingeri, der er lige fra noget afslappet til noget mere frækt at se på.

Til mændene har Zalando også et bredt udvalg. Her kan du finde en masse fine jakkesæt, bukser, bluser, polo og meget mere. Du finder stort set alt til mænd, hvor du også kan købe tøj fra de mest populære mærker. Zalando har også en masse spændende badetøj, hvis du står og skal sydpå. Her kan du købe nogle lækre badeshorts til mænd, som er super behagelige at have på. Zalando har altså tænkt på det hele, så hvis du mangler lidt af hvert, så Zalando lige stedet for dig.

Til børnene finder du også et stort og lækkert udvalg. Her kan du faktisk få tøj til alle aldre. Du finder nemlig tøj fra str. 50-176 fra vellidte og populære mærker. Du kan blandt andet købe heldragter, joggingsæt, regntøj, nat- og undertøj. Så hvis dit barn mangler noget nyt, så er Zalando lige noget for jer.

Klæd dig godt på til din sport

Hos Zalando kan du ikke kun finde hverdags- og festtøj. Hvis du er meget aktiv i din hverdag, så har de også en helt særlig sportsafdeling herinde. Du kan nemlig finde en masse lækkert sportstøj, så du kan blive rigtig godt klædt på til din sport. Hos Zalando finder du et kæmpe udvalg af sportstøj. Du kan købe alt lige fra tights, sports BH’er, shorts, jakker, løbesko og meget mere. De ved udmærket godt, hvilke sportsmærker der er de bedste, så derfor har Zalando nøje udvalgt mærkerne. Du kan nemlig købe sportstøj fra bl.a. Adidas, Puma, Reebok og Nike. Når du køber sportstøj fra Zalando, så er du sikker på at dit tøj er i rigtig høj kvalitet. Der er masser af plads til bevægelse, når du skal ud at løbe, dyrke fitness, cykle, ro eller hvad du end går til.

For at gøre det endnu nemmere, så har Zalando lavet nogle specielle temaer til dig. Du kan nemlig shoppe efter den sport, som du går til, så du hurtigt kan finde noget passende sportstøj. De temaer du kan shoppe efter er: løb, fitness, outdoor, yoga, tennis, cykling, svømning, håndbold, fodbold og golf. Her finder du så sportstøj, der passer til den sport, som du går til. Så kan du nemt og hurtigt finde frem til det rette. Du behøver slet ikke bruge unødvendig tid. Zalando har sørget for det hele.

Zalando har sportstøj i høj kvalitet, som du helt sikkert vil blive enormt glad for. Du kan købe dit sportstøj til en rigtig god pris, da Zalando ikke mener, at det skal koste alt for meget, selvom at kvaliteten dog stadig er i top..

Find de rette sko til dit outfit

Selvom du finder et kæmpe udvalg af tøj, så har Zalando også en masse sko og støvler til dit outfit. Her kan du altså lige få opgraderet dit outfit med de rette sko til, og er der noget, Zalando er god til, så er det at vælge sko i høj kvalitet. De har de bedste mærker til dig, så du kan få sko, der sidder godt på fødderne, og som også holder i lang tid. Hos Zalando kan du finde sko til både mænd og kvinder.

Til kvinderne kan du blandt andet købe:

 • Sneakers
 • Ballerinaer
 • Sandaler
 • Højhælede
 • Pumps
 • Støvletter

Zalando har også et udvalg til mænd, hvor du kan finde et bredt og spændende sortiment. Her kan du bl.a. få fingrene i:

 • Sneakers
 • Espadrillos
 • Snøresko
 • Business sko
 • Sportssko
 • Loafers
 • Sandaler

Er du på jagt efter noget specifikt, så har Zalando også en smart funktion. Du kan nemlig sortere efter at få vist sko en bestemt størrelse, pris, farve og type. Så kan du nemt finde de rette sko til dit outfit.

Zalando har utrolig meget at byde på. Der er næsten ingen grænser. Uanset hvad du er på udkig efter, så finder du sikkert noget du kan bruge i deres udvalg. Hos Zalando har de gjort det så billigt som muligt, og med en Zalando rabatkode kan du få dig en yderligere rabat. Du kan bruge din rabatkode her fra CupoConcept så du kan købe din sko til en yderst skarp pris. Sørg for at indtaste din rabatkode inden dit køb, så du kan få produkterne til den bedste pris.

Hold øje med nye varer i shoppen

Hos Zalando kan du nemt følge med i, hvornår der er nye varer i shoppen. Som det allerførste kan du tilmelde dig deres nyhedsbrev. Så får du altid direkte besked i din indbakke, når der er kommet nye lækre varer i shoppen. Du får også besked på tilbud, så du kan være en af de første til at få et super godt køb. Inde på Zalandos hjemmeside, kan du dog også se de nyeste varer. Når du går ud i “Nyheder”-kategorien, så har du et fuldt overblik over de seneste varer. Så hvis du gerne vil være en af de første til at eje et nyt stykke tøj eller sko, så er det her, du skal tage et kig.

Shop populære mærker hos Zalando

Zalando er et de bedste webshops med salg af tøj til mænd og kvinder. De har nøje udvalgt de mærker, som de er forhandler af. Du finder faktisk hundredvis af mærker i shoppen, så der er rigtig gode chancer for, at dit absolutte favoritmærke er en del af det. Hos Zalando har de altid en masse gode tilbud til dig, da de har fået nogle gode aftaler med leverandørerne. Har du et favoritmærke i tankerne, så kan du nemt og hurtigt shoppe efter det. Når du går ud i deres “Mærker”, så kan du bare trykke på et mærke, og så får du vist de relevante produkter frem. Hos Zalando finder du som sagt hundredvis af forskellige mærker. Nogle af dem du kan købe fra, er:

 • Adidas
 • J. Lindeberg
 • Calvin Klein
 • Puma
 • Levi’s
 • Les Deux
 • Tiger of Sweden
 • Vila
 • Only

Zalando har alt du lige kan bruge hos dem. De har utrolig mange gode mærker, hvor du kan få dit tøj fra. Du kan virkelig få fyldt dit klædeskab op med noget rigtig lækkert tøj, accessories og sko. Gør det hele til et kup med en Zalando rabatkode, som du kan få hos CupoConcept. Vi hjælper dig med at spare penge online, så sørg for at hente din rabatkode til Zalando her hos os, og få råd til lidt ekstra.

Giv et gavekort til en du holder af

Hos Zalando har du mulighed for at glæde en du holder af. Hvis du kender en person, der går og mangler noget nyt tøj så kan du sagtens købe dig et gavekort til Zalando.

Du bestemmer helt selv, hvilket beløb du gerne vil have at gavekortet skal være på. Du kan finde deres gavekort inde under deres side “Gavekort”. Her skal du blot vælge et gavekort efter det ønskede beløb. Når du har valgt et gavekort, skal du betale, og så får du tilsendt gavekortet til din mail. Du kan også vælge at indtaste din vens mail, og så vil din ven jo få sig noget af en glædelig overraskelse, næste gang han eller hun tjekker sin mail.

Gavekort to go

Zalando har gjort det muligt, at du kan få fingrene i flere forskellige typer gavekort. Som det første, så kan du få et gavekort to go. Herinde kan du vælge mellem at printe gavekortet ud selv eller sende via e-mail. Du kan helt selv designe gavekortet som du ønsker. De har en masse smukke gavekort samlet hos dem, hvor du faktisk kan vælge efter begivenhed. Du kan fx vælge et gavekort, hvor der står “Tillykke med fødselsdagen”, og så det ønskede beløb. Du kan også vælge andre begivenheder såsom Tak, Rejse, Job og Bryllup.

Gavekort som brev til en helt særlig dag

Zalando giver dig også muligheden for at sende et gavekort som brev eller i en flot gaveæske. Brevet er i en rigtig flot konvolut, og du kan her vælge mellem 4 forskellige med en lille hilsen til. Vil du gerne gøre det lidt mere specielt, så kan du også sende gavekortet i en gaveæske. Du har hele 11 stk. super flotte gaveæsker at vælge mellem, der bliver sendt direkte hjem til den du giver gave.

Gavekort til virksomhed

Denne mulighed er en perfekt gave som et stort tak til medarbejdere, kollegaer eller din chef. Zalando hjælper virksomheder med at vækste deres forretning. Du kan nemlig både give et gavekort til dine medarbejdere, der bestemt vil gøre arbejdspladsen mere attraktiv, men du kan også bruge gavekort som en forbrugerkampagne. Du kan nemt få skaffet nye kunder ved at udnytte Zalandos gavekort til virksomheder. De hjælper dig rigtig gerne i gang, da de ved en masse omkring markedsføring og vækst.

Du har altså utrolig mange valgmuligheder at forkæle nogen på med et gavekort til Zalando. Din ven, veninde, kollega eller kunde vil med garanti blive glad for din tanke, når de ser, at de kan shoppe løs i sortimentet. Husk også at fortæl dem, at de lige kan få lidt ekstra med i købet ved at benytte sig af en rabatkode til Zalando. Så kan de få sig en ekstra lille ting, som jo så vil være en ekstra gave fra dig af.

Bliv inspireret på de sociale medier

Har du brug for lidt ekstra inspiration, jamen så skal du da ind og følge Zalando på deres Instagram. De har tusindvis af følgere, der glædeligt følger med hver gang Zalando poster et nyt billede. Zalando elsker nemlig mode, så derfor poster de ofte nogle billeder af spændende outfits med tøj fra deres sortiment. Hvis du har brug for noget ekstra inspiration, så er det lige her, du kan få det. De billeder som Zalando lægger op, er med tøj, sko og accessories fra deres shop. De skriver hvilke produkter det er, og så kan du lige hurtigt gå ind på shoppen og købe det fulde outfit. Nemmere bliver det bare ikke! Når du så har fundet det rette outfit, jamen så husk da lige at bruge en rabatkode til Zalando, så du kan gøre dit køb helt særligt.

Spar ekstra mange penge i udsalget

Elsker du bare at spare penge, og er ordet “Udsalg” som musik i dine øre, så er det skam også noget Zalando, de har. Zalando har nemlig en helt særlig kategori, “Sale”, hvor du her kan få adgang til de mest vanvittige tilbud. Her har du også mulighed for at shoppe efter bestemte prisniveauer. Du kan fx se et udvalg af trøjer til under 149 kr, bukser under 199 kr, og jakker til under 199 kr. Det er lige her, hvor du finder produkter, der snart udløber fra deres sortiment. Nogle af produkterne er dog blot inde i en tilbudsperiode. Så hvis du er på jagt efter en masse nyt tøj, så tag lige et kig forbi deres udsalg først, hvor du kan spare ekstra mange penge på populære mærker.

Zalando: et kæmpe modeunivers

Skal du bruge en masse nyt modetøj, accessories, sportstøj, sko og alt der hører til, jamen så er Zalando lige noget for dig. Du finder mange gode produkter i sortimentet, som du vil få stor glæde af. Zalando vægter kvaliteten rigtig højt hos dem, så du er i super trygge hænder, når du handler her. Uanset hvad du er på jagt efter, så finder du helt sikkert noget, som du kan bruge. Zalando er vild med mode og deres kunder, og de gør alt for at opretholde deres webshop, så den er tilpasset kundernes behov. De har nogle vanvittige gode tilbud ret ofte, og hvis du er hurtig, så kan du gøre et rigtigt stort kup hos dem. Sørg også for at bruge en rabatkode, så du kan spare endnu mere.

Spar penge med en rabatkode til Zalando

Er du altid på jagt efter de vildeste tilbud, elsker du at shoppe, jamen så er du kommet til det rette sted. Her hos CupoConcept kan du få modetøj, sko og accessories til en rigtig god pris. Du kan nemlig benytte dig af en Zalando rabatkode, så du kan få opgraderet dit klædeskab med en masse lækkert tøj til en rigtig skarp pris. Er du på SU eller har du en lav indkomst, og aldrig rigtig råd til noget nyt tøj, jamen så er det lige her, du skal kigge. Få fat i en rabatkode i en fart, og få endelig råd til noget nyt og lækkert tøj til dig selv og dine børn.

Adresse:

Zalando GmbH
Sonnenburger Str. 73
10437 Berlin
Tyskland
Mere om Zalando
Youtube iconFacebook icon  
Zalando er e-mærket:

Zalando trustpilot:
Trustpilot logo

Kundeservice:

Telefon
+45 80 25 34 23
Email
service@zalando.dk
Hjemmeside
https://www.zalando.dk/

Betalingsmetoder:
 • PayPal
 • Regning
 • Apple Pay
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
  • VISA
  • VISA/Dankort
  • Diners Club
  • Mastercard
  • American Express