Zalando rabatkode – Få 10% rabat på din ordre

Zalando rabatkode - Få lige nu 10% rabat ved tilmelding...Læs mere

Zalando rabatkode – Få lige nu 10% rabat ved tilmelding af Zalandos nyhedsbrev. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Zalando rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Køb tøj hos Zalando og få altid gratis fragt...Læs mere

Køb tøj hos Zalando og få altid gratis fragt

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Om Zalando

Zalando er en online webshop, der sælger en masse skønne varer indenfor mode og accessories. Deres målgruppe er rettet mod enhver, og er fyldt med hundredvis af forskellige mærker. Hos Zalando kan du nemlig finde hvad som helst. De har utrolig meget at vælge mellem, og de har sørget for at presse priserne i bund, så du kan købe mærkevarer til billige penge her hos dem.

Zalando er en tysk virksomhed, der har hovedsæde i Berlin. De blev etableret i 2008 og i dag sælger de til 14 europæiske lande. Zalando har fået kæmpe succes med tiden, og i år 2015 var deres omsætning på omkring 3 mia. Euro. De sælger dametøj, herretøj, accessories, smykker. Du kan altså sagtens sidde herhjemme i Danmark og shoppe løs hos Zalando, hvor du kan få fat i de fedeste brands.

Zalando har alt du skal bruge hos dem

Zalando består af et passioneret team, der havde et brændende ønske om at sælge modetøj og accessories fra populære mærker til konkurrencedygtige priser. De ville gerne give dig muligheden, for at finde stort set alt hos dem som fx tøj til mænd og kvinder, sport, sko og accessories. Siden 2008 har de samlet et kæmpe sortiment, med alt det du har brug for. Derudover lytter de også til dine ønsker, hvis du gerne vil købe noget fra dem, som de ikke har på hjemmesiden. Du har nemlig mulighed for at kontakte Zalando, og så står de klar til at opfylde dit ønske om et bestemt produkt, du gerne vil se på deres hjemmeside. Zalando er et firma, der er skabt for din skyld. De har taget til sig, hvad der er populært og stor efterspørgsel på, og derfra kunne de skabe deres webshop: Zalando. De vil gerne give dig den bedste service og være de billigste på markedet. Du kan endda gøre et kæmpe kup hos Zalando, da du faktisk kan gøre det endnu billigere med en rabatkode. CupoConcept lægger en rabatkode til Zalando op på vores side, når den er tilgengængelig, og herfra har du mulighed for at få de bedste tilbud til Zalando, og spare rigtig mange penge på dit køb. Der kan sagtens være op til flere rabatkoder på en gang, så du har muligheden for selv at vælge, hvad der passer bedst til dit køb.

Find hvad som helst i deres kæmpe sortiment

Zalando har et stort udvalg af modetøj på deres online hjemmeside. De har rigtig meget tøj at vælge mellem, så hvis du gerne vil shoppe ind til en helt ny garderobe, skal du kigge på deres udvalg. Zalando har et mix af priser, fordi de har en masse forskellige mærker i shoppen. Det betyder, at du faktisk helt selv kan bestemme, hvor mange penge du vil give for modetøj.

Når du går ind på Zalandos hjemmeside, kan du her vælge, hvilken afdeling du vil shoppe fra. De har nemlig nogle forskellige afdelinger hos dem, så du kan købe lidt af hvert.

De afdelinger du kan finde hos Zalando er:

 • Dame
 • Herre
 • Børn

Under disse produktkategorier, finder du et væld af skønne produkter. Du kan købe ind til dig selv, men også dine børn. Du får vist en masse smukt tøj, der helt bestemt ville falde i din smag, hvis du godt kan lide modetøj, afslappet og det klassiske eller rå look. Du vil helt sikkert kunne skabe din egen personlige stil med deres tøjudvalg, og hvis du vælger at shoppe amok på deres online hjemmeside, så kan du også få dig et super godt tilbud. Med en Zalando rabatkode, kan du købe dit tøj til billige penge. Du kan finde din rabatkode til Zalando her hos CupoConcept, da vi gerne vil sørge for, at du kan få dit nye elegante tøj til en super skarp pris.

Kæmpe sortiment af modetøj

Zalando er fyldt med lækkert modetøj til både mænd, kvinder og børn. Der er nærmest ikke det stykke tøj, som du ikke ville kunne finde i deres sortiment. Inde på deres hjemmeside, så kan du under “Kvinder”, her se en lang række forskelligt tøj, som du kan få fingrene i. Hvis du fx står og skal til fest, og leder efter en kjole, så kan du finde et kæmpe udvalg af kjoler. Du kan få fat i fest kjoler, hverdagskjoler og sommerkjoler. Måske skal du bare bruge et casual outfit til hverdagen. Her kan du fx købe jeans, nederdele, skjorter, t-shirts og nogle behagelige bluser. Derudover kan du også få kimonos og buksedragter. Zalando har også samlet en række lækkert lingeri og nattøj. Du kan finde behageligt lingeri, men også noget med et mere sexet strejf, hvis du gerne vil forkæle din partner derhjemme.

Skal vi tage et kig på mændenes udvalg, så står det klart, at der er mest til kvinder hos Zalando. Dog har Zalando en stigende efterspørgsel fra mænd også, så derfor har de nu et kæmpe sortiment til mænd. Herinde kan du nemlig købe elegante jakkesæt, hvis du skal til et formelt arrangement. Du finder også casual tøj, som jeans, bluser og t-shirts. Du kan også købe fine skjorter og polo shirts. Skal du sydpå eller blot ud at bade, jamen så Zalando skam også samlet en kæmpe kollektion af badetøj til mænd fra populære mærker.

Til børnene finder du også et stort og lækkert udvalg. Her kan du faktisk få tøj til alle aldre. Du finder nemlig tøj fra str. 50-176 fra vellidte og populære mærker. Du kan blandt andet købe heldragter, joggingsæt, regntøj, nat- og undertøj. Så hvis dit barn mangler noget nyt, så er Zalando lige noget for jer.

Få moderne og stilrent sportstøj

Zalando er ikke kun forhandler af hverdags og festtøj. De har også et udvalg til dig, der går til en sport eller er meget aktiv i din hverdag. Du finder en helt særlig sportsafdeling inde i deres webshop, hvor du kan finde alt du skal bruge til et moderne og stilrent look. Deres sportstøj er super behageligt at have på, der giver plads til store bevægelser. Du kan købe en masse lækre sports BH’er, tights, løbejakker og løbesko i deres sportsafdeling. Alt deres sportstøj og sko er fra populære mærker, som har produceret nogle særlige sportskollektioner til dig, der elsker at få sved på panden. Du kan fx købe sportstøj fra Adidas, Puma, Reebok og Nike. Faktisk så har Zalando gjort det rigtig nemt for dig. Inde under deres “Sport”, så kan du også shoppe sportstøjet efter en bestemt sport du går til. Du kan nemlig shoppe efter din aktivitet, hvor du så får vist et relevant indhold. Hos Zalando har de samlet kategorierne som: løb, fitness, outdoor, yoga, tennis, cykling, svømning, golf, fodbold og håndbold. De har sørget for at samle det tøj, der er relevant for den bestemte sport du dyrker, så du faktisk kan spare rigtig meget tid, når du leder efter det rigtige sportstøj.

Du vil helt sikkert blive super glad for dit sportstøj fra Zalando. Du kan nemlig købe det til en super skarp pris, da de ikke mener, at sportstøj behøver at koste en bondegård.

Sko og støvler til enhver smag

Zalando har også et stort udvalg af sko og støvler. Et perfekt outfit, skal også have nogle smarte sko med sig. Derfor har Zalando også valgt at sælge sko og støvler til dig. Zalando har ufattelig mange forskellige typer sko at vælge mellem. De har samlet de bedste mærker til dig, så du ikke får ondt i fødderne, da de rigtige sko er meget vigtige. Til kvinderne kan du blandt andet købe:

 • Sneakers
 • Ballerinaer
 • Sandaler
 • Højhælede
 • Pumps
 • Støvletter

De har mange forskellige designs, mønstre, farver, pasforme osv. til dig, så du kan finde sko, der passer lige til din stil og behov.

Til mændene har de også et stort og spændende udvalg af sko. Herinde kan du nemlig finde:

 • Sneakers
 • Espadrillos
 • Snøresko
 • Business sko
 • Sportssko
 • Loafers
 • Sandaler

Herinde kan du også filtrere efter størrelse, pris, farve og type, så du kun får vist de sko, du skal bruge til dit outfit.

Der er næsten ingen grænser for hvad du finder hos Zalando. Så hvis du er på udkig efter nogle af de ovenstående produkter, kan du nemt finde noget godt i deres webshop. De er enormt billige, så du kan spare store beløb. Du kan også få en yderligere rabat på dine valgte produkter. Du kan nemlig bruge en Zalando rabatkode, som du hurtigt kan finde hos CupoConcept. Hvis du sørger for at indtaste din rabatkode inden du betaler for dine produkter, så bliver din rabat automatisk fratrukket.

Se de nyeste varer

På Zalando’ hjemmeside kan du nemt følge med i de nyeste varer. Når du går ud i Nyheder’-kategorien, kan du her se det nyeste tøj der er blevet lavet. Her kan du få fingrene i tøj før alle andre, hvis du er hurtig. Det er altid en lækker følelse at gå rundt i nyt tøj, og følelsen er sikkert endnu bedre, når du ved at tøjet er en absolut helt ny kollektion, som endnu ikke er købt af særlig mange. Du kan også tilmelde dig til deres nyhedsbrev. Her får du direkte besked til din e-mail indbakke, når der kommer nye varer eller er tilbud på shoppen.

Hundredvis af mærkevarer hos Zalando

Zalando er et af de førende webshops, der sælger tøj til mænd og kvinder fra populære mærker. De er forhandler af hundredvis forskellige varemærker, som de har fået en god pris for. Zalando er kendt for at sælge varemærker til gode priser. De vil gerne være din førende forhandler, og derfor har de ofte en masse tilbud til dig. Zalando sørger for at følge tidens trends og tendenser, så du kan få fat i det nyeste mode i sortimentet. Hos Zalando finder du rigtig mange brands, og du kan endda vælge at shoppe efter dem, hvis du fx har et favoritmærke, som du gerne vil få vist et sortiment efter. Nogle af de mærker du blandt andet finder hos dem, er:

 • Adidas
 • J. Lindeberg
 • Calvin Klein
 • Puma
 • Levi’s
 • Les Deux
 • Tiger of Sweden
 • Vila
 • Only

Hos Zalando kan du få fyldt din garderobe op med super lækkert tøj, accessories og sko. Du kan gøre det til en rigtig skarp pris med en Zalando rabatkode, som du kan få hos CupoConcept. Skal du shoppe rigtig meget tøj, så er en rabatkode til Zalando helt klart en fordel at bruge, da du kan få råd til lidt ekstra.

Giv et gavekort til en du holder af

Hos Zalando har du mulighed for at glæde en du holder af. Hvis du kender en person, der går og mangler noget nyt tøj så kan du sagtens købe dig et gavekort til Zalando.

Du bestemmer helt selv, hvilket beløb du gerne vil have at gavekortet skal være på. Du kan finde deres gavekort inde under deres side “Gavekort”. Her skal du blot vælge et gavekort efter det ønskede beløb. Når du har valgt et gavekort, skal du betale, og så får du tilsendt gavekortet til din mail. Du kan også vælge at indtaste din vens mail, og så vil din ven jo få sig noget af en glædelig overraskelse, næste gang han eller hun tjekker sin mail.

Gavekort to go

Zalando har gjort det muligt, at du kan få fingrene i flere forskellige typer gavekort. Som det første, så kan du få et gavekort to go. Herinde kan du vælge mellem at printe gavekortet ud selv eller sende via e-mail. Du kan helt selv designe gavekortet som du ønsker. De har en masse smukke gavekort samlet hos dem, hvor du faktisk kan vælge efter begivenhed. Du kan fx vælge et gavekort, hvor der står “Tillykke med fødselsdagen”, og så det ønskede beløb. Du kan også vælge andre begivenheder såsom Tak, Rejse, Job og Bryllup.

Gavekort som brev til en helt særlig dag

Zalando giver dig også muligheden for at sende et gavekort som brev eller i en flot gaveæske. Brevet er i en rigtig flot konvolut, og du kan her vælge mellem 4 forskellige med en lille hilsen til. Vil du gerne gøre det lidt mere specielt, så kan du også sende gavekortet i en gaveæske. Du har hele 11 stk. super flotte gaveæsker at vælge mellem, der bliver sendt direkte hjem til den du giver gave.

Gavekort til virksomhed

Denne mulighed er en perfekt gave som et stort tak til medarbejdere, kollegaer eller din chef. Zalando hjælper virksomheder med at vækste deres forretning. Du kan nemlig både give et gavekort til dine medarbejdere, der bestemt vil gøre arbejdspladsen mere attraktiv, men du kan også bruge gavekort som en forbrugerkampagne. Du kan nemt få skaffet nye kunder ved at udnytte Zalandos gavekort til virksomheder. De hjælper dig rigtig gerne i gang, da de ved en masse omkring markedsføring og vækst.

Du har altså utrolig mange valgmuligheder at forkæle nogen på med et gavekort til Zalando. Din ven, veninde, kollega eller kunde vil med garanti blive glad for din tanke, når de ser, at de kan shoppe løs i sortimentet. Husk også at fortæl dem, at de lige kan få lidt ekstra med i købet ved at benytte sig af en rabatkode til Zalando. Så kan de få sig en ekstra lille ting, som jo så vil være en ekstra gave fra dig af.

Hent inspiration på Instagram

Zalando har deres helt egen instagram med tusindvis af følgere. De ligger en masse gode opslag op til dig, hvor du blandt andet kan følge med i, om der er tilbud på deres hjemmeside. Derudover kan du hente en masse inspiration til din stil, hvis du fx ikke lige helt ved, hvad du skal sammensætte din nye fine skjorte med, eller din smukke kjole, så kan du finde spændende inspiration på deres Instagram. Alle deres ting på deres Instagram, er produkter du kan købe hos dem. De sørger for at fortælle hvilket mærke de har brugt på billederne, så du skal blot gå ind på deres hjemmeside igen, søge på mærket, og filtrere til kategorien, og her kan du så finde det udvalgte produkt. Når du så har fundet dit nye tøj, smykke eller sko, så kan du også spare nogle penge, inden du foretager dit køb. Det kan du med en rabatkode til Zalando, som du kan få fat i her hos CupoConcept. Vi sørger for at finde de bedste rabatkoder til dig, så du kan få dit nye modetøj til en super skarp pris.

Gør et kup i udsalget

Zalando elsker deres kunder, og de vil rigtig gerne forkæle kunderne så meget som muligt. Derfor har de ofte nogle helt særlige tilbud, så du kan spare utrolig mange penge.

Når du går ind under deres kategori “Sale”, så får du her adgang til alle de seneste deals og vanvittige tilbud. Det er altså herinde, hvor du kan spare utrolig mange penge. Du kan få en vanvittig rabat på dine produkter. Her har du også mulighed for at shoppe efter bestemte prisniveauer. Du kan fx se et udvalg af trøjer til under 149 kr, bukser under 199 kr, og jakker til under 199 kr. De har samlet en masse lækre produkter, der enten er ved at udløbe fra deres sortiment, eller blot er inde i en tilbudsperiode. Det kan helt klart betale sig for dig, at du lige tager et kig i deres tilbud. Måske finder du noget brugbart, som du har ledt efter, og så er produktet endda på tilbud! De har en masse populære mærker på tilbud herinde, så du har altså muligheden for at gøre et kæmpe kup hos Zalando.

Gør dit køb endnu billigere hos Zalando

Zalando er helt klart en webshop til dig, der leder efter de modetøj, accessories, sportstøj og alt der hører til. Du finder kvalitetsbevidste produkter hos dem, som du med sikkerhed vil få stor glæde af. Deres tøj, sko, accessories og andet, som du skal bruge, så du er sikret høj kvalitet. Derudover elsker Zalando deres kunder, og dette ses tydeligt, med deres vanvittige gode kundeservice, samt alle de nye produkter de hele tiden får i sortimentet. Hos Zalando finder du lækkert tøj til lave priser, og du kan faktisk gøre dit køb endnu billigere med en rabatkode.

Spar penge med en rabatkode til Zalando

Hos Zalando kan du købe en masse lækkert tøj, sko og accessories til fornuftige priser. Du finder mange forskellige mærker, hvor priserne svinger i både den dyre og lave ende. Skal du handle stort ind hos Zalando, så kan prisen godt løbe op. Du kan dog sagtens gøre dit køb billigere med en Zalando rabatkode, som du kan få hos CupoConcept. Vi vil gerne sørge for at du kan spare penge, når du handler online, så derfor finder du altid dine rabatkoder hos os. Uanset, din pengepungs størrelse, så er det altid rart at kunne spare penge. Zalando har ofte nogle gode tilbud, som du kan udnytte med en rabatkode. Hvis du henter din rabatkode til Zalando, så kan du få opgraderet din garderobe til en super skarp pris. Gør et kup i dag, og hent din rabatkode til Zalando hos CupoConcept.