Deals i København

København er Danmarks hovedstad, der er fyldt med en masse spændende oplevelser. CupoConcept har derfor samlet de bedste deals til København, så du kan få flere oplevelser i Danmarks største by. Du kan spare rigtig mange penge på de vildeste tilbud, hvis du gerne vil ud at udforske de mange spændende spisesteder, wellness og ophold i København her hos os.

Romantisk luksus ophold på Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav49%

Romantisk luksus ophold på Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav

Romantisk luksusophold på Skrøbelev Gods for 2 personer i suite med jacuzzi.

VÆRDI   RABAT   PRIS
3.400,-     49%      1.699,-

Gyldig til august 8, 2018
Spis dig mæt i frisklavet sushi ad libitum hos Fuji Sushi på Frederiksberg28%

Spis dig mæt i frisklavet sushi ad libitum hos Fuji Sushi på Frederiksberg

Nu har du muligheden for at tilfredsstille både lysten og behovet for sushi.

VÆRDI   RABAT   PRIS
179,-     28%      128,-

Gyldig til august 12, 2018
Luksus sushimenuer fra nyåbnede Kanagawa på Vesterbro.54%

Luksus sushimenuer fra nyåbnede Kanagawa på Vesterbro.

Kanagawa har sammensat to menuer, der får alle kræsne sushi-spiseres munde til at løbe i vand.

VÆRDI   RABAT   PRIS
499,-     54%      229,-

Gyldig til august 9, 2018
Nyd franske klassikere i hyggelige omgivelser på Kompagnistrædet33%

Nyd franske klassikere i hyggelige omgivelser på Kompagnistrædet

Ægteparret Stephanie Michaud og Peter Stub er et garvet makkerpar i restaurationsbranchen.

VÆRDI   RABAT   PRIS
299,-     33%      199,-

Autentisk fransk bistromad med nutidigt præg på Østerbro33%

Autentisk fransk bistromad med nutidigt præg på Østerbro

Le Coq en Pâte er en ’petit’, fransk bistro på Østerbro, som serverer franske klassikere.

VÆRDI   RABAT   PRIS
355,-     33%      237,-

Smagsfrisk fusionssushi i gourmetklassen hos Karma Sushi33%

Smagsfrisk fusionssushi i gourmetklassen hos Karma Sushi

Karma Sushi er kendt landet rundt for kvalitetssushi, der ikke går på kompromis med smag og kvalitet.

VÆRDI   RABAT   PRIS
264,-     33%      176,-

Prøv Københavns bedste spisesteder

København har utrolig mange spændende spisesteder. Når du bor i København, så har du et væld af muligheder, og du har garanteret ikke prøvet dem alle endnu. Vi giver dig et samlet overblik over de bedste deals, så du kan få afprøvet nogle restauranter, som du måske ikke lige har prøvet før. Du kan nyde en lækker brunch på en café, hvor der ofte er deals på buffét, så du kan spise lige hvad du vil til morgenmad. Hvis du er vild med sushi, så er København spækket med gode sushirestauranter. Der findes rigtig mange køkkentyper, så uanset om du er til japansk, mexicansk, græsk eller dansk mad, så får du muligheden for at prøve de forskellige nationaliteter til en super skarp pris. Du skal blot holde øje her hos CupoConcept, og så kan du og vennerne få jer en vanvittig god deal, når I skal ud at spise.

Få en fantastisk oplevelse med din partner

København er fyldt med dansk kultur, og bor du ikke lige i hovedstaden, så kan du sagtens tage din partner med, og få set Danmarks hovedstad til en god pris. Vi har nogle fantastiske deals weekendophold på en kro, hotel eller et slot. Vil I gerne have et romantisk ophold i København, så finder du også tilbud på spaophold, hvor du og din partner kan blive forkælet hos de attraktive wellnesscentre i København. Her kan I få jer en lækker massage, drinks, adgang til spabad og virkelig bare nyde hinanden. Udover mad, wellness og ophold, så findes der også en masse andre lokale deals i København. Du kan fx få en professionel klipning hos en dygtig frisør, hvis du trænger til at forny dine lokker, eller få en helt anden frisure. København er spækket med frisører, og vi har selvfølgelig et godt tilbud på de bedste af dem.

CupoConcept har altid de bedste deals klar til dig. Det kan være en dyr fornøjelse at se København, hvis du ikke bor i nærheden, og gerne vil have noget overnatning. Med en deal til København, så har du endelig råd! Sørg for at holde øje her hos os. Vi har samlet de skarpeste tilbud, så du kan få en oplevelse for livet, noget forkælelse som du fortjener, og få en masse gode madoplevelser i København til en vanvittig god pris!

København har en masse at byde på. Vi tilbyder deals på alt fra hvis du er sulten og har lyst til at komme på restaurant, eller gode konkurrencer hvor du kan vinde penge. Vi tilbyder også hundredevis af rejser fra København til udlandet. Så hvis du leder efter et super kup på en rejse fra København, så tøv ikke med at kigge hos CupoConcept, for vi har lige hvad du leder efter!

Du kan få monteret et panserglas til din telefon, uanset mærke og form, så har Mobilrepair lige hvad du mangler! Med et panserglas monteret kan du være sikker på, at din skærm ikke går i stykker hvis du taber den eller skulle støde den imod noget. Det er også en nemmere og billigere løsning, end hvis den originale skærm var gået i stykker. Så gør dig selv en tjeneste, at anskaffe dig et panserglas fra Mobilrepair, så din mobil er godt beskyttet mod fald og skrammer!

Hos CupoConcept tilbyder vi også flere hundredevis af rejser til alverdens lande.

Vi kan for eksempel tilbyde en 15-dages rundrejse i Mexico med fly, hvor programmet består af en masse spændende udflugter og ture. På rejsen rejser du med en dansk rejseleder.

Vi kan også tilbyde en tur til Lonadon i 3 eller 5 dage, hvor du kan overnatte i et dobbeltværelse. Udover turen og opholdet til London, følger der en billet til Warner Bros. Studio tour ”the Making of Harry Potter” med i købet. Det er med morgenmad, og bagagen du må have med på turen er håndbagage.

Går du og er sulten? Så kan du tage ind på Kanagawa Sushi på Vesterbrogade og få 40 stykker luksus sushi. Kokken har tidligere arbejdet på en Michelin-stjernet restaurant, så maden er i top.

Du får:

  • 16 stk. Uramaki
  • 16 stk. Kaburimaki
  • 8 stk. Med rispair

Trænger du til noget sødt og let, så tag et smut forbi Frederiksberg Chokolade og få en hjemmelavet chokoladekage eller en flødebolle. Ønsker du ikke at spise der, kan du også tage maden med hjem.

Ønsker du at blive opdateret med alle deals fra København området, samlet ét sted? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her.
Skulle du have nogle spørgsmål til nogle af vores deals, så kontakt os endelig på mail@cupoconcept.dk

Populære søgninger

Byer i nærheden