Deal ophold

Hvis du går og har brug for en pause i hverdagen, så har vi her hos CupoConcept samlet en række spændende ophold til en vanvittig god pris. Det er altid super spændende at opleve nogle nye ting her i livet, og især når du også er sammen med noge. Her på denne side, har vi samlet en række lækre ophold, hvor du enten kan tage alene afsted, tage en partner, ven eller din familie med dig. Vi garanterer dig, at du vil få en super fed oplevelse i skønne omgivelser. Du kan altid holde øje her hos os efter nogle nye ophold-deals, da vi samler de skarpeste deals fra førende dealsider. Du behøver altså slet ikke at kigge på flere dealsider, for du kan se de bedste her hos os.

Vores deals har dog en udløbsdato, hvilket vil sige, at du har en bestemt tidsperiode, hvor du kan købe vores deal. Så snart den er udløbet, så er det ikke længere muligt at få rabat på opholdet. Så sørg for at tjekke, om du kan tage afsted inden for udløbsdatoen. Selv hvis ingen af vores nuværende deals på ophold passer til dig i øjeblikket, så er det skam stadig værd at holde øje engang imellem. Vi får hele tiden nye og gode tilbud hos os, og mon ikke der vil dukke et rigtig godt tilbud op til dig.

Naturskønne omgivelser og dejlig mad på Nørherredhus Hotel50%

Naturskønne omgivelser og dejlig mad på Nørherredhus Hotel

Besøg smukke Nordals og bo på det hyggelige Nørherredhus Hotel i Nordborg.

VÆRDI   RABAT   PRIS
2.396,-     50%      1.198,-

Gyldig til december 10, 2018
 Skøn miniferie på Skavenhus ved Ringkøbing fjord40%

Skøn miniferie på Skavenhus ved Ringkøbing fjord

Velkommen til skønne Skavenhus, som lige nu tilbyder 40% rabat på 4 overnatninger for 2 pers.

VÆRDI   RABAT   PRIS
4.840,-     40%      2.899,-

Gyldig til september 20, 2018
Prisvindende øko-hotel Green Solution House i Rønne19%

Prisvindende øko-hotel Green Solution House i Rønne

Det prisvindende hippe øko-hotel Green Solution House på Bornholm

VÆRDI   RABAT   PRIS
7.578,-     19%      5.995,-

Gyldig til september 20, 2018
 Bobler og årstidens skønneste råvarer på Nørre Vissing Kro41%

Bobler og årstidens skønneste råvarer på Nørre Vissing Kro

Skønt ophold på Nørre Vissing Kro med 1 overnatning for 2 personer.

VÆRDI   RABAT   PRIS
2.450,-     41%      1.450,-

Gyldig til december 1, 2018
Forvent at blive forvænt - velkommen på Bechs Hotel i det vestjyske40%

Forvent at blive forvænt – velkommen på Bechs Hotel i det vestjyske

Bechs Hotel tilbyder lige nu 40% rabat på 2 overnatninger for 2 personer

VÆRDI   RABAT   PRIS
2.750,-     40%      1.649,-

Bo på vandet i lækker moderne husbåd ved Flensborg Fjord i Sydjylland40%

Bo på vandet i lækker moderne husbåd ved Flensborg Fjord i Sydjylland

Kom helt tæt på vandet – Tag venner eller familie med på den skønne husbåd WELL.

VÆRDI   RABAT   PRIS
2.442,-     40%      1.465,-

Romantisk luksus ophold på Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav49%

Romantisk luksus ophold på Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav

Romantisk luksusophold på Skrøbelev Gods for 2 personer i suite med jacuzzi.

VÆRDI   RABAT   PRIS
3.400,-     49%      1.699,-

Gyldig til august 8, 2018
Ophold på Læsø i naturskønne omgivelser32%

Ophold på Læsø i naturskønne omgivelser

Besøg dejlige Læsø og bo på Hotel Nygaard i naturskønne omgivelser.

VÆRDI   RABAT   PRIS
2.800,-     32%      1.895,-

Gyldig til august 17, 2018

Book et ophold i Danmark eller udlandet

Hvis du går og har en ret stressende hverdag, så ville det sikkert være lækkert at komme lidt væk. Der kan være mange gode grunde til at tage på et ophold. Du får et afbræk fra hverdagen, nye oplevelser og bliver frisk og klar igen til at komme tilbage. Her hos CupoConcept tilbyder vi en masse forskellige ophold hos flere destinationer. Der er ophold til enhver smag, så hvis du fx vil have et romantisk ophold med din partner, så har vi nogle gode deals, hvor I får en overnatning for 2 til en skarp pris. Her kan I virkelig nyde hinanden og de gode omgivelser, se mere af den by som I er i, og ellers bare forkæle hinanden på højeste plan.

Der er flere forskellige destinationer at vælge mellem hos os. Hvis du fx søger nogle ophold her i det grønne Danmark, så kan du løbende følge med på vores side. Vi udbyder de bedste deals til dig, hvor du kan tage ud og overnatte på fx et hotel, en kro eller et gods. Bo ved naturskønne omgivelser på Nørherredhus Hotel, tag på en skøn miniferie ved Skavenhus og tag din partner med dig. Søger du nye oplevelser i et andet land, så har vi også deals, hvor du bl.a. kan bo ved vandet i en moderne husbåd, der er beliggende ved Flensborg Fjord. Du får et rigtig luksuriøst ophold, og husk at der er en tidsfrist på vores deals. Så hvis du lige kan lave et hul i din kalender, så kan du tage afsted med det samme og få dig en gennemført oplevelse til en rigtig skarp pris. Vi garanterer at du bliver glad for dit ophold, da vi nøje udvælger vores deals. Du får et ophold på et populært hotel, kro eller gods, hvor servicen er helt i top.

Tag på et luksusophold med din partner

Der findes mange måder at holde en lille ferie på. Uanset om du er til en miniferie, hvor du holder forlænget weekend på et hotel, eller blot søger en enkelt overnatning et sted, så giver vi dig muligheden for det lige her. Du har sikkert nogle forskellige krav, til hvordan dit ophold helst skal være, og derfor udbyder vi også nogle deals, der er tilpasset forskellige behov. Hvis du er til stille omgivelser og mere grøn natur, så har vi ophold klar til dig, hvor du kan tage afsted og få din fortjente ferie i stille omgivelser. Det kan være at du bor i en storby, og så ville det være rart at komme lidt væk fra storbyens larm og mange mennesker. Med et ophold tæt på natur, strand og skov kan du lukke øjnene og nyde stilheden.

Hvis du har en kæreste, så har du sikkert lyst til at overraske kæresten med et romantisk ophold. Er I nyforelskede eller trænger I til at genoptage kærligheden, så finder du også deals til det. Du kan tage din partner i hånden, hvor I tager ud på et rigtig romantisk ophold på et gods. Jeres ophold vil være et luksusophold, hvor I bor i en suite for 2 personer med en jacuzzi. Her får du og din partner virkelig muligheden for at genoptage jeres kærlighed til hinanden. I vil føle den romantiske atmosfære lige så snart I er trådt ind på godset.

Få en oplevelse med familien

Ofte er det super hyggeligt at tage ud at rejse med familien. Det kan bringe familier tættere på hinanden, hvor I sammen kan få jer en oplevelse for livet. Hvis du gerne vil dele et ophold med din familie, så har vi også deals på ophold, hvor I sammen kan booke jer nogle overnatninger enten i Danmark eller i udlandet. I sparer rigtig mange penge på jeres næste ophold, og det er helt klart pengene værd. Hvad end I har lyst til at være tæt på, om det skal være tæt på en storby, strand eller naturskønne omgivelser, så tilbyder vi mange forskellige tilbud hos os. At have familien med dig vil helt klart blive en rigtig god oplevelse. Her kan I nyde jeres interne stunder, og sammen se tilbage på et fantastisk ophold, som I vil mindes resten af livet. Hold øje engang imellem, for der dukker helt sikkert en god deal op, der passer lige til dig og din familie.

Få mere ud af dit ophold

Her hos CupoConcept har vi alverdens deals klar til dig. Selvom du finder et væld af deals på ophold, så kan du også finde så meget mere end det. Vi vil gerne hjælpe dig med at hente mere inspiration til hverdagen, så du kan være mere spontan. Det behøver ikke at koste særlig mange penge, for med vores super skarpe tilbud kan du få råd til det meste. Når du gerne vil ud at opleve nogle ting, og booke et ophold et skønt sted, så kan du også sagtens kombinere dit ophold med et af vores andre deals. Du kan få så meget mere ud af dit ophold, uden at det koster en hel bondegård.

Når du skal afsted på et ophold til en by i Danmark eller udlandet, så kan du evt. lige tage et kig, om der er nogle andre deals i området. Du skal sikkert have noget at spise, og der har vi utrolige mange tilbud klar til dig. Du kan smage på alverdens retter fra dygtige kokke. Så når du skal afsted på dit ophold, så prøv at se om der ikke også er en deal til en restaurant, café eller noget helt andet. Vi har tilbud på nogle af de bedste spisesteder, så du har faktisk også en stor fordel ved at benytte dig af en ekstra deal til mad. Du behøver ikke at gruble over, hvor der mon er noget godt mad i den by, du opholder dig i. Du får helt sikkert en lækker madoplevelse med vores deals til mad. Så uanset hvad du gerne vil, jamen så har vi deals til dig. Er dit ophold ren afslapning, så kan du også finde nogle skønne tilbud på wellness, massage og frisør. Her kan du jo så lige smække en massage deal oven i dit ophold, så du kan få den bedste oplevelse ud af det.

Oplevelser til skarpe priser

Trænger du til at komme lidt væk og opleve nye ting, jamen så er du kommet til det rette sted. Her hos CupoConcept har vi spændende tilbud på ophold til enhver, hvor du kan booke luksusophold ved mange spændende byer og omgivelser. Har du planer om at tage på en weekendtur med din partner eller familie, så hold øje her på siden. Vi samler de bedste deals til dig, og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, så får du direkte besked i din indbakke om nye deals. På denne måde går du aldrig glip af et nyt godt tilbud på et ophold. Det kan være at der dukker et ophold op, der passer lige til dit behov, og tilmelder du dig vores nyhedsbrev, så vil du aldrig være for sent ude, inden tidsfristen er udløbet.

Populære søgninger

Andre populære deals