Frisør deal

At være fuldt ud tilfreds med ens udseende, indebærer også ofte den rette frisure. En frisure der passer lige til din stil og personlighed, kan give dig en masse selvtillid, fordi du føler dig tilpas, og så ser du super godt ud! På denne side har vi samlet en masse tilbud, hvor du kan få en super skarp deal til en frisør. Hvis du gerne vil ud at udforske andre frisører i dit område, eller blot gerne vil spare nogle penge, jamen så er du komme til det rette sted. Du får et fuldt overblik over de seneste deals på en frisør, hvor du kan få studset lokkerne, farvet håret og stylet det, som du vil – til en formidabel pris. Vi har altid de bedste tilbud til dig lige her, da vi samler deals ind fra førende dealsider. Du behøver altså ikke at tjekke en masse forskellige sider efter et godt tilbud til en frisør – du finder dem lige her!

Selvom at en tur hos frisøren ofte kan ende op i mange penge, hvis du skal have lavet meget ved dit hår, så behøver det slet ikke at koste så meget. Lige her kan du spare penge på dit besøg hos frisøren, så du ikke behøver at betale unødvendige penge. Vi samler altid de bedste frisør deals ind til de fleste byer, så hold øje her hos os, og så finder du sikkert et godt tilbud nær dig.

No coupons found.

Hvornår kom frisøren til Danmark?

Når du hører ordet “frisør”, så tænker du sikkert på en faglært person, der klipper og friserer håret. I gamle dage var det dog noget anderledes. Allerede tilbage i 1963, nævnes den første bartskær, der oprindeligt praktiserede åreladning, kopsætning, behandling af sår, knoglebrud og andre kirurgiske ting. De udførte deres arbejde lidt ligesom en læge, og var især en stor tjeneste i hæren.

Klipning af hår ved frisør

Det var først i 1736 at en barber fik en bedre uddannelse, hvor barberen her begyndte at barbere mænds skæg med saks, ragekniv, sæbe og sæbekop. Først i år 1921 kom betegnelsen “frisør” til Danmark. I dag er det meget sjældent, at vi bruger betegnelsen “barber”, og i stedet indebærer det at være frisør, at der bliver klippet hår på både mænd og kvinder. Du kan også stadig få en lækker barbering ved de fleste frisører, og flere steder tilbyder de også andre former for tjenester. Når du går til en frisør, har mange af dem også muligheden for at lægge makeup på dig, give dig en permanent øjenbrynsfarvning, og selvfølgelig også farve dit hår på hovedet.

Frisure gennem tiden

Hvis vi tænker tilbage i tiden, så har der været utrolig mange forskellige frisure på mode. Selv tilbage til oldtiden, hvor der endnu ikke fandtes shampoo, hårvoks og elektriske stylingprodukter, der gik menneskene også rigtig meget op i deres hår.

Hvis vi ser tilbage til 1900-tallet, så har der været mange forskellige frisure gennem tiden – især for kvinder. I begyndelsen af 1900-tallet, der skulle kvinderne have opsat og velplejet hår. Hvis håret hang løst, eller havde kvinden fletninger, så betød det, at kvinden var ugift, ung eller prostitueret. Gennem årtierne har der været frisure, hvor trenden har været alt lige fra permanente krøller, kort hår, pandehår, stort hår med masser af volume til det lange glatte hår. I dag er vi mere frie, og det har ikke længere nogen betydning, hvordan dit hår ser ud. I dag, er der stadig trends med forskellige frisure, men mest af alt, så finder vi en frisure, der passer til vores egen personlige stil.

Bliv klippet, stylet og få lagt makeup

Her hos CupoConcept har vi en masse spændende deals til at få klippet og stylet håret. Hvad end du er en mand eller dame, så finder du nogle forskellige tilbud. Hvis du er en kvinde, så kan du få dig en super smart frisure hos en professionel frisør i det område, du bor i. Du kan selvfølgelig også købe en deal til en anden by, hvis du gerne vil prøve noget andet. De fleste byer i Danmark har en frisør, og ofte ligger de nærmest på stribe. Det kan være svært at vælge den rette frisør, hvor du er fuldt ud tilfreds med arbejdet. Måske har du erfaring med, at frisøren har klippet lidt for meget hår af, end du egentlig ville have, eller har fået en farve, som slet ikke matcher dig. Med en deal til en frisør, kan du tage hen og prøve noget nyt, hvor du ikke behøver at bruge alt for mange penge. Mange frisører kombinerer også nogle tilbud med skønhed. Du kan fx få farvet dine øjenbryn eller lagt makeup. Uanset hvad du gerne vil have, så har vi forskellige tilbud til dig lige her.

Få en professionel barbering hos frisøren

Hvis du er en mand, så er der også smarte frisørpakker til mænd. Her kan du få klippet dit hår, hvis det er blevet lidt for langt, og evt. få dig en ny og super smart frisure. Der findes mange frisører i Danmark, hvor de faktisk kun klipper mænd, og er specialister i området. Mange frisører tilbyder også en super lækker barbering, hvor du kan få trimmet og plejet dit skæg til perfektion. Hvis du holder øje her på siden, så dukker der helt sikkert et skarpt tilbud op

Her hos os, kan du altid finde nogle fantastiske deals til en frisør. Du skal blot holde øje her på siden, hvor der vil dukke nogle forskellige tilbud op løbende. En frisør er noget de fleste ikke vil undvære i deres liv, og hvis du skal have den fulde pakke, så kan prisen godt løbe op i den dyre ende. Så hvis du alligevel snart skal til frisøren, så kan du jo kigge forbi her. Måske har vi det rette tilbud til dig i øjeblikket, så du kan booke en tid til en frisør, og spare rigtig mange penge.

Få den ultimative selvforkælelses-dag

Selvom du finder en masse forskellige deals på frisører, så har vi også meget andet at byde på. Vi vil gerne hjælpe dig med at få råd til lidt ekstra i hverdagen, og på samme tid føle dig inspireret til noget mere spontanitet. En tur ved frisøren er ofte en dyr fornøjelse – især hvis du både skal klippes og have farvet hår – men på denne side kan du få et rigtig godt tilbud.

Hårvask

Hvis du har brug for en pause i din hverdag, og egentlig har tænkt på at bruge en dag, hvor du udelukkende plejer og forkæler dig selv, så kan du jo evt. kombinere din frisør deal med nogle andre deals. Du kan evt. starte din dag ud med en lækker brunch på en hyggelig café. Hvis du har en ven eller veninde, så har vi også ofte deals for 2, som du så kan tage med dig. Derefter kan du jo så tage afsted til den frisør, som du har et godt tilbud til. Her kan du blive klippet og få stylet dit hår, så du føler dig fornyet og super lækker. Skal du gøre dagen endnu bedre, så har vi også en masse wellness deals på siden. Tag et kig på vores massage deals, hvor du kan tage hen og få en dybdegående massage, så du virkelig får løsnet op i de stramme muskler, og får alt din stress til at forsvinde. Lyder det ikke som en rigtig god dag? Og det behøver slet ikke at koste alverdens penge! Ofte er vores tilbud på siden reduceret til halv pris. Du kan få en helt fantastisk dag.

Spar en masse penge på skarpe tilbud

Det er altid lækkert at bruge noget tid på sig selv – og det skal der skam også være masser af plads til! Når du tager en tur forbi en frisør, så kan det være du har gået med nogle overvejelser i lang tid, om hvordan håret skal sidde, at du vil have en helt anden frisure. Hvis du så får opnået, det som du ville hos en dygtig frisør, så går du derfra, og føler at din selvtillid er helt i top. Det er altid en lækkert følelse, og det behøver slet ikke at koste særlig mange penge.

Hvis du er en sand tilbudsjæger, så er du kommet til det rette sted. Her hos os, kan du få din velfortjente pause fra den travle hverdag, opleve en masse nye ting, prøve noget nyt mad, få en lækker frisure og meget mere. Vi har deals til enhver her hos os, og vi har samlet de allerbedste. Du kan nøjes med at sidde derhjemme i stuen, og kigge lidt rundt hos os. Vi har de skarpeste tilbud til dig, som vi har håndplukket fra de mest populære dealsider. Hvis du gerne vil have direkte besked, når vi har et nyt tilbud klar, så kan du med fordel tilmelde dig  vores nyhedsbrev. Så får du en mail, så snart der dukker en ny deal op. Så behøver du ikke konstant at holde øje. Du kan blot læne dig tilbage, og få besked når der er et tilbud, der passer lige til dig!

Populære søgninger

Byer i nærheden