Sushi deal

Er du helt vild med sushi, og har du lyst til at invitere din kæreste eller nogle venner med dig på en lækker restaurant, hvor I kan spise løs af den friske sushi? Det er efterhånden blevet en meget populær ret herhjemme i Danmark, og det smager jo også helt fantastisk! Sushi er dog en forholdsvis dyr ret, men det behøver slet ikke at koste så mange penge igen. Vi har her samlet en masse lækre deals sushi, hvor du kan få en fordelagtig rabat på de bedste sushirestauranter.  Vi samler de bedste tilbud på sushi fra førende dealsider, så du kan sidde her og få et fuldt overblik. Du behøver ikke at gennemgå de andre dealsider, for vi har det hele samlet til dig lige her.

Sushi kan koste mange penge, men lige her hos os kan du spare store beløb, når du skal ud at spise. Du behøver slet ikke at give unødvendige penge. Vi har altid de bedste tilbud til sushi lige her, hvor du finder fantastiske deals i mange forskellige byer. Hold øje her på siden, og så dukker der med garanti et godt tilbud op, der passer lige til dig.

Spis dig mæt i frisklavet sushi ad libitum hos Fuji Sushi på Frederiksberg28%

Spis dig mæt i frisklavet sushi ad libitum hos Fuji Sushi på Frederiksberg

Nu har du muligheden for at tilfredsstille både lysten og behovet for sushi.

VÆRDI   RABAT   PRIS
179,-     28%      128,-

Gyldig til august 12, 2018
Luksus sushimenuer fra nyåbnede Kanagawa på Vesterbro.54%

Luksus sushimenuer fra nyåbnede Kanagawa på Vesterbro.

Kanagawa har sammensat to menuer, der får alle kræsne sushi-spiseres munde til at løbe i vand.

VÆRDI   RABAT   PRIS
499,-     54%      229,-

Gyldig til august 9, 2018
Smagsfrisk fusionssushi i gourmetklassen hos Karma Sushi33%

Smagsfrisk fusionssushi i gourmetklassen hos Karma Sushi

Karma Sushi er kendt landet rundt for kvalitetssushi, der ikke går på kompromis med smag og kvalitet.

VÆRDI   RABAT   PRIS
264,-     33%      176,-

Hvad du ikke vidste om sushi

Sushi er en japansk spise, der med tiden er blevet et kæmpe hit her i Danmark og i den vestlige verden. Er du interesseret i at vide lidt mere om den lækre spise, så har vi her samlet en række fakta om sushi, som du måske ikke lige vidste:

Faktisk så stammer sushi ikke fra Japan. Sushi er fra den sydøstlige del af Asien, hvor den rå fisk blev pakket ind i et lag af fermenterede ris, så fisken kunne holde i længere tid. Den oprindelig form for sushi hedder “funazushi”, og nogle steder i Japan, bliver den stadig lavet. Denne type sushi, smager dog angiveligt mere som en ost end fisk. Sushi er faktisk den japanske nationalret, og der findes et talrige af forskellige variationer. Igennem tiden er sushi blevet lavet på mange forskellige måder, men den ret som vi faktisk kender i dag, er egentlig noget gademad fra Tokyo.

De forskellige sushi-typer

Der er utrolig mange forskellige varianter af sushi. Hvis du aldrig har prøvet sushi før, så kan tanken om rå fisk måske skræmme dig en anelse. Du behøver overhovedet ikke at være bange. Der er mange typer, og alt fisk er tilberedt til perfektion, og giver dig en lækker smagsoplevelse. Ved fremstilling af de forskellige ruller, så skal der benyttes en bambusmåtte. Her bliver der så placeret et stykke noritang, hvor risene fordeles. Dernæst bliver der lagt noget forskelligt fyld på – agurk, tun, laks, avocado osv. – som spredes ud over risen. Til slut bliver det så rullet ind som en pølse ved hjælp af bambusmåtten.

Forskellige sushi typer

De mest kendte typer i Danmark er bl.a. Maki sushi og Nigiri. Ved Maki sushi-typerne er der herunder nogle forskellige varianter:
Uramaki – denne type sushi kaldes også “Inside Out Maki”, fordi tangen er på indersiden af risene.
Hosomaki – denne type sushi er ca. 2 cm i diameter, og indeholder kun 1 slags fyld (oftest en grøntsag).
Futomaki – denne type sushi er en stor Maki sushi på 4 cm i diameter og indeholder mellem 2-3 slags fyld.
Temaki – denne type sushi er kegleformede håndruller, der er ca. 10 cm lange. Disse sushi er kendt for, at fyldet stikker ud af den ene ende.
Kaburimaki – er en sushi, hvor der bliver lagt et lag af en fisk på toppen.
Til slut har vi Nigiri’en, som er en helt simpel form. Denne type er nemlig en klump sammenpresset ris, der bliver dekoreret med et lag rå eller røget fisk på toppen.

Der findes altså rigtig mange forskellige variationer, og nogle sushirestauranter er enormt kreative og dekorerer med alt muligt lækkert fyld. Sushi er helt bestemt en ret, du bør prøve at smage i hvert fald 1 gang i dit liv. Der siges, at enten så er det noget du vil elske, eller noget du slet ikke vil bryde dig om. Her hos os, får du muligheden for at afprøve sushi til en super skarp pris. Du skal blot holde løbende øje her på siden, hvor vi har nogle gode tilbud til dig. Sushi kan være dyrt, men det behøver det slet ikke at være!

Udnyt andre deals og få en fantastisk dag

Vi har mange forskellige tilbud på sushi, hvor du kan komme ud og nyde denne lækre ret, men vi har skam også en masse andre deals her hos CupoConcept. Ofte kører vi mennesker os helt trætte i den travle hverdag. Vi glemmer at tænke på os selv, og sætte bremserne i, og bare forkæle os selv. Nogle gange er pengene der heller ikke lige til det, men det vil vi rigtig gerne hjælpe dig med. Sushi er ikke lige den billigste ret, men kvalitet og smag er også på sit højeste. Vi vil gerne hjælpe dig med at få noget mere spontanitet ind i din hverdag ved at tilbyde en række super skarpe deals. Her kan du nemlig finde mange forskellige tilbud ved flere byer i både Danmark og udlandet. Hvis du gerne vil ud at spise noget sushi med din kæreste eller vennerne, så får du her et rigtig godt tilbud.

Her hos os kan du gøre din dag helt formidabel. Hvis du har planer om, at du snart gerne vil ud at spise med din kæreste fx, og har du lyst til sushi, så kan du faktisk også kombinere din sushi deal nogle af de andre fede deals på vores side. Du kan gøre en weekend til noget helt speciel. Her kan du nemlig booke et ophold, hvor du kan tage afsted til en anden by eller udlandet, og få dig en rigtig hyggelig stund med din kæreste. Vi tilbyder spændende ophold på en kro, hotel, gods og andre overnatningssteder, som du kan købe til en super skarp pris. Ofte har vi også deals til 2 på ophold, så I faktisk kan spare endnu mere.

Når du så er afsted med din kæreste i en anden by, så bliver I nok også sultne i løbet af dagen. Hvis I ikke kender byen så godt, og I gerne vil prøve noget sushi på byens bedste sushirestaurant, så kan du med fordel kigge her hos os. Vi har kun tilbud på nogle af de bedste spisesteder. Derudover kan du også opgradere jeres weekend yderligere med nogle skønne wellness deals. Hvis du gerne vil forkæle dig selv og din partner i løbet af weekenden, så har vi en række skarpe tilbud på noget lækker forkælelse. Her kan I fx købe en deal til noget massage, så I kan få plejet jeres krop og løsnet op i musklerne. Du kan gøre din weekend helt perfekt ved at kombinere en masse deals. Måske har du altid drømt om at have råd til en masse ting, og det kan du helt sikkert med et skarpt tilbud. Husk at holde øje på siden, for ofte dukker der nogle fantastiske gode tilbud op, som der lige er i den by, du opholder dig i.

Få altid de bedste deals

Sushi er en enormt lækker ret, og utrolig populær i Danmark. Flere og flere dygtige japanske kokke åbner en sushirestaurant rundt omkring i Danmark. Her bydes du velkommen af et meget smilende og høfligt personale. Nogle sushirestauranter tilbyder nogle bestemte menuer, hvor du så kan vælge en ret, der passer til dig. Dog er det også yderst populært med de rullende sushibarer. Her kommer du ind på en restaurant, hvor der er et meget langt rullende bord, hvor du kan spise alt den sushi, du har lyst til. Det er et genialt koncept, og du får utrolig meget for pengene.

Mange deals til sushi

Så hvis du er vild med tilbud, og du er vild med sushi, jamen så er du landet på det rette sted. Vi giver dig en masse fede tilbud på sushi, men også andre madoplevelser, såvel som ophold og wellness. Vi samler de bedste deals til dig fra populære dealsider. Vi holder altid øje, om der dukker et nyt og skarpt tilbud op, som vi så sørger for at have klar her på vores hjemmeside. Du finder mange gode tilbud i de største byer her i Danmark, men også nogle eksklusive rejser til udlandet, så du kan få en oplevelse for livet. Har du ikke lyst til at gå glip af de gode tilbud, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så skal du blot vente på, at vi sender dig en mail med et nyt skarpt tilbud. På denne måde, vil du aldrig længere gå glip af en rigtig god deal nær dig!

Populære søgninger

Populære byer