Downtown deals & tilbud

No coupons found.

Om Downtown

Downtown en online dealside, hvor de samler en masse gode tilbud til dig på en nem og overskuelig måde. Hos Downtown kan du sidde derhjemme og danne et overblik og sammenligne de forskellige gode tilbud. Downtown var faktisk et af de første til at lancere konceptet i Danmark. De blev etableret tilbage i 2010, og er nu et af landets største dealsider. Du kan endda være medlem hos Downtown og blive en af de over 300.000 medlemmer, der dagligt får tilsendt tilbud i sin indbakke, så de aldrig går glip af en vanvittig god deal. Hos Downtown kan du nemlig finde tilbud på lokale oplevelser i bl.a. København, og mange af tilbuddene er også på produkter, som du faktisk bruger til hverdag.

Oplev de lokale deals

Downtown har samlet en række spændende deals til dig. Du kan få en lokal oplevelse, hvor du blandt andet kan tage på cafétur med vennerne, afslappende wellness, køre ræs på en gokartbane, eller få en lækker brunch og derefter tage ud at bowle. De fleste deals hos Downtown foregår i København, men de har også deals fra nogle af de andre storbyer, såsom Aarhus, Aalborg og Odense.

Gør din shopping langt billigere

Downtown har en række lokale deals til dig, men de har faktisk også en fane, der hedder “Shopping”. Herinde finder du tonsvis af produkter lige fra pusleudstyr, dyner, madrasser til makeup, hårfjernere og tøj. Hvis du elsker at shoppe, hvorfor så ikke gøre din shopping så billig som muligt? Ofte har Downtown også nogle gode deals på produkter, som du allerede bruger i hverdagen. Nu kan du bare få dine produkter til en helt særlig rabatpris.

Prøv de bedste spisesteder i København og omegn

Som noget helt særligt, så har Downtown også noget, de kalder for “Downtown Plus“. Det går simpelthen ud på, at Plus håndplukker de absolut bedste spiseoplevelser i København og omegn. Her får du mulighed for at afprøve en masse god mad på de forskellige spisesteder til en super skarp pris. København og omegn er fyldt med unikke spisesteder, så der er nok at tage af. Måske har du allerede et favoritsted, eller er helt vild med sushi, så kan det være, at du er heldig, at de pludselig kommer med en super god deal, så du kan tage afsted med det samme.

Gå aldrig glip af en god deal

Downtown er som tidligere nævnt, et af Danmarks største dealsider. Her går du aldrig glip af en god deal. Du kan finde den perfekte gave, shoppe på livet løs til lave priser, og få en masse lækkert mad og oplevelser. Downtown er helt klart det værd at tage et kig hos med deres mange gode tilbud. De er især en god side for dig, der måske ikke har så mange penge i forvejen, og du føler, at du aldrig kan få oplevet det, som du vil. Så skal du kigge hos Downtown, hvor du kan spare så mange penge som muligt.

Se andre spændende dealsider!