Secret Escapes deals & tilbud

No coupons found.

Om Secret Escapes

Har du altid drømt om at tage på en luksuriøs rejse, men har økonomien ikke lige været der til det? Så er Secret Escapes en side for dig. De er en online rejsevirksomhed, der har nogle vanvittige deals på luksushoteller. Hos Secret Escapes får du en helt særlig rabat på flere forskellige rejser. De er en britisk virksomhed, men du som dansker, kan også sagtens få de gode tilbud hos dem. Secret Escapes har nøje håndplukket deres rejser til dig, hvor du kan få en rejse både i Danmarks og udlandet. Du kan faktisk spare helt op til 70% hos dem, så du endelig kan få råd til din drømmeferie. Tag din partner, vennerne eller familien med på en rejse, som I aldrig vil glemme.

Udforsk storbyerne med et luksuriøst ophold

Hvis du elsker at udforske storbyer med livlige gader, spændende udstillinger, og en masse lækre butikker, så har du mulighed for at booke et weekendophold, eller hvor længe du gerne vil afsted, hos Secret Escapes. De tilbyder luksushoteller og rejser til storbyen til en rigtig god pris. Du kan fx tage til et lækkert hotel i København og evt. blive der i en forlænget weekend. Her får du morgenmad, og er helt tæt på Københavns bymidte. Du kan også få en sindssyg god pris på en all-inclusive ferie på Maldiverne. Her kan du nyde det populære feriested, hvor du kan få en romantisk og afslappende ferie med din partner. I bor ude i de fortryllende hytter ude i vandet, hvor I kan tage jer en dukkert i det blå hav, lige når det passer jer.

Spil golf på en helt ny måde

Er golf din helt store passion, og vil du gerne opleve noget nyt i forbindelse med din sport, så har Secret Escapes også tænkt på det! Her kan du nemlig finde et håndplukket udvalg af de bedste golfhoteller, hvor du kan spille golf i et helt andet land. Du kan kombinere golfen med en luksuriøs ferie. Tag ud og spil golf med kammeraterne, nyd troperne, poolen og de kolde drinks til en super lav pris. Secret Escapes sørger for at have luksusrejser til enhver.

Spar op til 70% på en luksusrejse

Secret Escapes er lige noget for dig, der gerne vil på dit livs rejse, men hvor økonomien ikke just er der. Måske har du allerede pengene, men elsker at spare penge, hvor du lige kan. Hos Secret Escapes kan du nemlig få en luksusrejse, og på samme tid, få råd til en masse andre oplevelser på rejsen, fordi du kan spare helt op til 70% på din ferie!

Se andre spændende dealsider!