Tipster deals & tilbud

No coupons found.

Om Tipster

Er du vild med gode tilbud, mad og bryggerier, så er Tipster lige en side for dig. De fremhæver de bedste spisesteder, fiskehandlere og smørrebrødsbarer i København og New York. Tipster er en forholdsvis ny side, der formidler de bedste tilbud på mad. Der er skam mange flere byer på vej hos dem, men indtil videre kan du finde de skarpeste tilbud i København og New York. Tipster elsker restauranter, så du kan finde tilbud lige fra Michelin restauranter til de klassiske spisesteder. Her hos dem, kan du virkelig få afprøvet nogle nye spisesteder, som du måske ikke lige havde tænkt på. De har også gode tilbud til dig, der er vild med øl, og blot vil nyde selskabet med en god øl sammen med nogle venner.

Afprøv de nye spisesteder i København

Tipster har nogle gode tilbud til dig, der bor i København, eller dig der gerne vil afprøve nogle af de lækre spisesteder. Hvis du fx er helt vild med øl, så har Tipster et samarbejde med helt nyt Amerikansk-Dansk koncept. Et mikrobryggeri kaldet BiCycle Brewing. Det går simpelthen ud på, at du får 2 valgfrie øl, til en rigtig god pris. Bryggeriet er allerede kendt for deres hyggelige stemning, så det ville være det perfekte sted at mødes med vennerne. Du kan også prøve Kuma på Nørrebro, der serverer noget rigtig lækkert japansk mad. Restauranten har fået utrolige gode anmeldelser, så hvis du er vild med japansk mad, eller gerne vil prøve det, så skal du helt klart tage afsted. Tipster giver dig et rigtig godt tilbud, så du kan få en lækker japansk madoplevelse.

Fantastiske spisesteder i New York

Opholder du dig i New York, eller skal du snart afsted, så sørg for at tage et kig hos Tipster først. Du kan nemlig finde gode tilbud på nogle lækre restauranter. Du kan fx tage på Good Thanks Café, hvor du får et af de meste lækre brunch, du længe vil smage! Konceptet hos Good Thanks Café går simpelthen bare ud på, at du kan vælge lige hvad du vil. Deres spisested er nemlig en buffét, så du kan spise dig propmæt i deres lækre råvarer. Så hvis du står i New York, og mangler en god omgang brunch til at starte dagen på, så er Good Thanks Café helt klart et besøg værd. Sørg for at køb et værdibevis gennem Tipster, så du kan få et super skarpt tilbud.

Skarpe tilbud på kvalitetsrestauranter

Elsker du mad, så skal du helt klart købe et værdibevis gennem Tipster. Du får muligheden for at afprøve nogle nye steder, uden at du skal betale en masse penge for det. Tipster har nogle skarpe tilbud på kvalitetsrestauranter hos dem, så du kan få en madoplevelse til en lav pris. Uanset om du vil have mad i København eller New York, så har Tipster sørget for at have de bedste restauranter klar til dig til en vanvittig god pris!

Se andre spændende dealsider!