Kroophold deal

Her på denne side, kan du finde en række spændende deals på kroophold. Har du brug for et afbræk i hverdagen, og generelt opleve noget nyt, så kan det være at et kroophold er ideelt for dig. Vi hos CupoConcept samler de bedste deals på kroophold på denne side, hvor vi har fundet deals fra førende dealsider. Det betyder, at du faktisk ikke behøver at tjekke flere forskellige dealsider, for vi har nøje udvalgt de bedste her hos os. Et kroophold er en hyggelig oplevelse, og uanset om du vil alene afsted, med familien eller din kæreste, så får I et rigtig godt tilbud lige her.

Her på denne side, kan du få et kroophold med rabat, så du kan spare mange penge på et ophold. Hvis du booker et ophold, så skal du dog være opmærksom på at tilbuddet har en udløbsdato. Det er derfor vigtigt, at du lige sørger for at lave hul i din kalender, så du kan nå at komme afsted inden fristen er udløbet, for så er der ikke længere rabat på dit kroophold. Ofte har du en god tidsperiode før det er udløbet, og vi får skam også hele tiden nye deals. Sørg for at holde øje, for mon ikke der dukker et kroophold op, der passer til din tid og dit behov.

Dronninglund Hotel - CupoConcept45%
Slut julehyggen af med et dejligt ophold på Dronninglund Hotel 27. 28 eller 29. december..

VÆRDI   RABAT   PRIS
1.090,-     45%      599,-

Lodskroen - CupoConcept69%
Skønt ophold ved Smålandshavet inkl. overnatning for 2 pers, morgenmad m.m.

VÆRDI   RABAT   PRIS
2.893,-     69%      899,-

Foldens Hotel Skagen - CupoConcept40%
Oplev den magiske julestemning i Skagen og bliv forkælet på Foldens Hotel med skøn mad

VÆRDI   RABAT   PRIS
1.492,-     40%      895,-

St. Binderup Kro 1 - CupoConcept46%
Tag med til det traditionsrige julebal på St. Binderup Kro – dejligt ophold for 2 personer!

VÆRDI   RABAT   PRIS
2.762,-     46%      1.498,-

St. Binderup Kro - CupoConcept40%
Historiske bygninger, naturskønne omgivelser, unik atmosfære på Binderup Kro

VÆRDI   RABAT   PRIS
1.571,-     40%      943,-

En del af historien

Mange af de kroer, som du finder i Danmark byder på nærvær og hygge. Der hører ofte en spændende historie med sig. Når du træder ind på en kro i Danmark, så mærker du den historiske vingesus. Der er over 100 kongeligt privilegerede kroer, der er spredt ud over hele Danmark. I starten af historien, var disse kroer et sted for de rejsende, hvor lokalbefolkningen ikke måtte opholde sig. Det var et sted for de velhavende, der skulle have mad og et sted at overnatte. Nu til dags, kan du stadig få den hyggelige stemning og romantiske oplevelse på en kro. Det vil føles som, at du holder en lille ferie derhjemme, dog med mange flere seværdigheder og skønne omgivelser.

Kroophold i hele Danmark

Hvis du trænger til at komme lidt væk fra den stressende hverdag, og har du brug for noget stilhed med skønne omgivelser, så ville et kroophold være lige noget for dig. Et kroophold er perfekt for par, hvor I kan booke et romantisk kroophold tæt på skønne seværdigheder. Ofte ligger en kro tæt på golfbaner, museer og skønne vandreture. Når du booker et kroophold, så sørger personalet også for, at du får mad og drikke. Nogle gange bliver du også forkælet med velsmagende retter, der er tilberedt af lokale råvarer. Du kan altså både få et super skønt ophold, men også få en bid af nogle velsmagende lokale retter.

Her hos os, kan du booke et kroophold på mange forskellige destinationer. Der er kroer spredt ud over hele Jylland, Fyn, Sjælland, Lolland og Falster. Hvis du løbende holder øje her på siden, så dukker der ofte nogle vanvittige gode tilbud op. Du kan ofte booke et kroophold for 2, så du kan tage din partner med dig. I får jeres overnatning på en kro til en super skarp pris, så I kan få råd til at opleve lidt mere i den by, som I er i. Tag afsted på en miniferie, hvor I evt. kan booke et weekendophold, eller måske blot en enkelt overnatning. I vil helt klart få en god oplevelse, og vil få lyst til meget mere.

Romantiske oplevelser

Det kan være, at du går og har nogle forskellige krav til din overnatning. Måske leder du efter en bestemt kro i en by, som du altid gerne ville se. Vi sørger derfor for, at tilbyde nogle forskellige kroophold, så der er deals til alle og enhver. De fleste kroer er beliggende i naturrige omgivelser med en romantisk atmosfære. Det ville derfor være helt perfekt, hvis du har en partner, hvor I så sammen kan tage afsted på et hyggeligt og romantisk kroophold. Her kan I nyde omgivelserne, få lækkert mad og få genopfrisket kærligheden mellem jer. Disse kroer er langt væk fra storbyen larm og mange mennesker, så det ville være en perfekt oplevelse til jer, der bare gerne vil slappe af uden forstyrrelser.

Hvis du derimod gerne vil alene afsted, jamen så kan du også sagtens det til en god pris. Det behøver ikke nødvendigvis at blive dyrere for dig, selvom du er alene. At tage afsted alene på en lille ferie, kan også styrke dit sind. Her kan du gøre lige, hvad du har lyst til, og helt selv bestemme hvor du vil hen. Har du en meget travl hverdag, så er kroophold helt perfekt til dig. Du vil få din velfortjente pause fra hverdagen, hvor du er omgivet af stilhed, kultur og spændende seværdigheder. Så selvom du er alene, så find en dag eller to i din kalender, book et kroophold til en rigtig god pris, og kom og afsted. Danmark byder på utrolig mange kroer, og vi har selvfølgelig håndplukket de bedste deals til dig lige her.

Tag familien med

Ofte forbindes et kroophold som et romantisk ophold for 2. Du kan dog også sagtens tage familien med dig på en kro, da en del af kroerne i Danmark er velegnet til familiebesøg. Her har de ekstra børneværelser og mere plads. Så du kan altså sagtens tage afsted med din familie, hvor I kan få jer en rigtig hyggelig oplevelse i en autentisk atmosfære. Det er altid rart at tage afsted med familien. Det giver en lidt anden oplevelse, end hvis I blot er to, der er alene afsted. En ferie med familien, ruster jer sammen, og giver jer en oplevelse som I vil huske og altid kan se tilbage på. Hvad end I har lyst til, jamen så findes der ufattelige mange kroer i Danmark.

Kombiner med andre deals

CupoConcept udbyder en masse spændende deals til forskellige formål. Vi ser gerne, at du får råd til at være mere spontan i din hverdag. Derfor har vi samlet de bedste tilbud her hos os, hvor du kan hente inspiration. Du kan nemlig gøre din hverdag helt perfekt, og holde din velfortjente pause. Gå på opdagelse i Danmark eller i udlandet, og kombiner så mange deals som du vil. Så kan du få en gennemført oplevelse, som du har sparet mange penge på.

Når du skal afsted på et kroophold, så kan du også sagtens kombinere din deal med en anden. Hvis du er i en helt anden by, og du har lyst til at udforske byen helt tæt på, så kan du med fordel benytte dig af en deal til en middag. Hvis vi har nogle tilgængelige tilbud i øjeblikket i den by, som du opholder dig i, så kan du jo gøre hele oplevelsen endnu billigere. Der er sikkert en masse fine restauranter og caféer i nærheden. Hvis du skal ud at have noget morgenmad, så har vi ofte deals på en lækker omgang brunch. Har du din partner med dig, så kan I evt. også gå ind og se nogle wellness deals. Hvis I har valgt at have en romantisk weekend, så ville noget lækkert wellness helt klart gøre det lidt bedre. Her kan I fx købe en massage deal, så I kan slappe endnu mere af. Der er rigtig mange muligheder for at få nogle skarpe tilbud her hos os. Så hvis du gerne vil opgradere din oplevelse, så sørg for at tage et kig efter nogle flere deals, der er her i øjeblikket.

Find altid skarpe tilbud hos os

Et kroophold er helt klart noget du burde prøve. Det er en anderledes oplevelse, end hvis du fx overnatter på et hotel. Her får du set noget kultur og får mere af historien at vide. Her hos CupoConcept kan du altid finde et godt tilbud på et kroophold. Du kan endda kombinere din deal, så du kan få endnu mere ud af dit ophold. Vores kroer i Danmark er hyggelige, og fyldt med spændende kultur. Du kan booke et kroophold i hele Danmark, så du kan få set alt det, som du gerne vil – helt tæt på.

Vi sørger for at have de bedste deals, så du kan tage af sted på en lille ferie med dine venner, partner og din familie. Hvis du aldrig vil gå glip af en god deal, så har vi også et nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig til. Vores deals har en udløbsdato, så derfor ville det være en fordel for dig at tilmelde dig nyhedsbrevet. Så får du altid direkte besked om nye og gode deals på kroophold, og så går du heller aldrig glip af opholdet, inden tidsfristen den er udløbet.

Populære søgninger

Populære byer