Massage deal

Går du ofte og døjer med mange smerter i kroppen, så har du sikkert brug for noget massage. Vi har her en masse spændende tilbud til dig fra professionelle massører. Vi har nøje udvalgt de bedste deals på massage fra førende dealsider. Hvis du er i tvivl, om hvor du skal få din massage fra, og leder du efter et super godt tilbud, så er du kommet til det rette sted. Du kan sidde derhjemme, og kigge lige her på vores side, hvor du får et fuldt overblik over de bedste tilbud på massage i øjeblikket. Vi samler en masse forskellige deals til dig. Så uanset om du har brug for at få løsnet op i ryggen, nakken, fødderne, ansigt eller andre steder på kroppen, så har vi gode tilbud lige her.

Massage er ofte forbundet som en dyr fornøjelse. Det behøver det slet ikke at være! Vi sørger for at du kan blive masseret af dygtige massører til en formidabel pris. Vi har løbende nye massage deals her på siden, så du kan finde et varieret indhold. Massage hjælper med at få dine smerter til at forsvinde, og så er det også super afslappende. Det kan være du blot ønsker at få noget afslappende massage, så du kan få skruet ned for dit stress. Hold øje her på siden, for så finder du med garanti et godt tilbud nær dig.

BestAge - CupoConcept50%
Anti-aging behandling på en nænsom, som giver en strammere hud og forbedret pigementering

VÆRDI   RABAT   PRIS
1.299,-     50%      649,-

Livsværd - CupoConcept50%
Hos Livsværd kan du få 60 min. Aroma Touch oliebehandling, en dejlig sanselig oplevelse

VÆRDI   RABAT   PRIS
600,-     50%      299,-

Klinik for Stress & Smerter - CupoConcept50%
Hos Klinik Stress & Smerter kan du få rensning & peeling af ansigtet med massage

VÆRDI   RABAT   PRIS
200,-     50%      100,-

The Facial Lounge København - CupoConcept46%
Skøn behandling – særlig god mod ar, pigmentpletter, akne, store porer m.m.

VÆRDI   RABAT   PRIS
735,-     46%      399,-

Royal Skønhed København - CupoConcept40%
Det naturlige alternativ til botox! Hos Royal Skønhed kan du få 75 min. Japansk Lifting

VÆRDI   RABAT   PRIS
650,-     40%      390,-

Tatiklinik - CupoConcept45%
Hos Tatiklinik kan du lige nu få 45% rabat på 2 x Face Release behandlinger.

VÆRDI   RABAT   PRIS
1.700,-     45%      935,-

PL Hudpleje - CupoConcept40%
Føler du dig energiforladt, træt eller anspændt, så få 75 min. klangmassage hos PL Hudpleje.

VÆRDI   RABAT   PRIS
550,-     40%      330,-

Centrum Wellness Århus - CupoConcept49%
Har du ondt eller skal du bare forkæles lidt? 60 min. massage, aroma eller hotstone massage.

VÆRDI   RABAT   PRIS
490,-     49%      249,-

Klinik For Stress & Smerter 1 - CupoConcept50%
Sæt fokus på din sundhed, velvære og balance hos Klinik For Stress & Smerter

VÆRDI   RABAT   PRIS
400,-     50%      200,-

Massør Klinik - CupoConcept50%
Hot Stone Massage styrker blodomløbet, frigiver spændinger og uønskede affaldsstoffer.

VÆRDI   RABAT   PRIS
900,-     50%      450,-

Cosmetics Clinic Århus - CupoConcept40%
Forkæl dig selv med en skøn 45 min. nakke, skuldre- og rygmassage hos Cosmetics Clinic

VÆRDI   RABAT   PRIS
250,-     40%      150,-

Det du ikke vidste om massage deals

De færreste er nok ikke i tvivl, om at massage er en rigtig rar oplevelse for kroppen. Det er vigtigt at få løsnet op i muskulaturen og få renset ud af de unødvendige affaldsstoffer. Du ved sikkert allerede, hvad massage gør for dig, men vi har alligevel lige samlet noget mere information om massage, som du muligvis finder interessant.

Massage er en ældgammel opfindelse. Faktisk er den allerførste dokumenterede massage helt tilbage fra år 3000. f.Kr. i Kina. Dog blev ordet “Massage” først brugt i det 15. århundrede i England. I dag findes der over 80 forskellige massageformer, hvor hver enkelt type har et bestemt formål. De fleste opsøger en massør, fordi de har ømme muskler, men andre opsøger også en massør pga. stress og bare for at få noget afslapning. Massage er på alle måder en genial opfindelse, der hjælper med velvære og at forlænge din livskvalitet. Derudover så hjælper massage faktisk også med at forbedre dit immunforsvar.

Alt i alt: Massage er noget alle burde få!

Vælg den type massage der passer til dig

Hvis du døjer meget med muskelspændinger og hovedpine, så kan du evt. prøve en fysiurgisk massage af din ryg, nakke, skulder og lænd. Denne form for massage er en dybdegående massage, hvor massøren arbejder med flere forskellige massageteknikker. Denne massage går virkelig ind og løsner op i dine muskelspændinger, så dit hoved og rygproblemer forsvinder. Du vil opleve at du bliver mere frisk og klar i hovedet, og din krop vil også føles langt mere afslappet. Det er vigtigt at få bugt med muskelspændinger, for jo mere ondt det gør, jo mere spænder du, og så bliver det egentlig kun værre for din krop og hovedpine.

Massage af kraniet er en helt særlig teknik. Ofte finder du også deals på kranio-sakral behandling. Denne type massage, er en behandling, hvor massøren går ind og trykker på nogle bestemte punkter i kraniet, nakken, ryggen og dit korsben. Der bliver trykket med blide tryk, hvor dine muskelspændinger langsomt bliver løsnet op. Behandlingen findes ikke så mange steder igen i Danmark, men det er efterhånden blevet en mere populær metode pga. den store effekt.

Hvis du ikke kender til zoneterapi, så er det en massageteknik, hvor der bliver trykket og masseret under fødderne. Denne behandling er særlig god til dig, der er ramt af sygdom og smerte. Zoneterapeuten går nemlig ind og trykker på zonerne under fødderne. På denne måde kan din krop komme i balance, og du vil føle dig langt mere tilpas.

Som du kan se, så findes der mange forskellige former for massage. Det kommer helt an på, hvad du har brug for. Lyt til din krop, og se på de forskellige deals i øjeblikket. Mon ikke du finder et godt tilbud på noget massage, så du kan få løsnet op i dine spændinger. Vi sørger altid for at have de bedste tilbud her på denne side. Massage behøver slet ikke at koste dyre penge.

Kombiner din massage med andre deals

Her hos os finder du mange forskellige deals. Vores mål er at give dig friheden til mere spontanitet i din hverdag, uden at det skal koste dyre penge. Massage er ofte en dyr ting, men her hos os, hjælper vi dig med at spare penge. I din travle hverdag, skal du huske at tænke på dig selv, og give dig en velfortjent pause.

Når du har købt en massage deal, så kan du også lige kombinere dealen med en anden. Det kan fx være at du har brugt din dag på arbejdet, hvor I havde en utrolig travl dag. Dit humør er ikke lige i top, og du vil mest af alt bare gerne slappe af. Her kan du så gå ind og købe en massage deal, hvor du så kan tage afsted og få en afslappende massage, og lige få løsnet op i spændte muskler. Hvis du så gerne vil løfte dit humør endnu mere, så kan du jo også lige kombinere tilbuddet med en anden wellness deal. Skal du bare brug en hel dag på ren forkælelse, så prøv evt. også at få en lækker voksbehandling, en tur til frisøren for at få klippet lokkerne, og runde af med en god omgang mad på en fin restaurant. Det behøver slet ikke at koste alverdens penge, for vi har de skarpeste tilbud her hos os.

Du kan gøre din dag helt perfekt med vores rigtig gode tilbud. Sørg for at hold din pause fra hverdagens stress og jag, og hold øje her på vores side. Vi har en masse lækre tilbud til dig, hvor du virkelig kan formå at forkæle dig selv. Du får et godt tilbud på massage, så du kan være frisk og klar og helt afslappet i kroppen igen.

Tag din partner med og få tilbud på parmassage

Massage er super skønt og dejligt, og det vil blive en endnu bedre oplevelse, hvis du også tager din partner med dig. Nogle gange finder du også deals på parmassage, hvor I sammen kan få en massage. Her kan I virkelig få nydt en lækker omgang massage, som er en oplevelse I kan dele sammen. Hvis du gerne vil forkæle din partner endnu mere, så invitere også partneren med på et romantisk spaophold. Her får I adgang til alt det bedste wellness. Der kan I også få adgang til massage, men også mange andre lækre ting. På et spaophold kan I virkelig nyde hinanden og den afslappede stemning i rolige omgivelser.

Vi har nemlig også en masse deals på spaophold, så du kan sagtens kombinere en massage med et ophold. Uanset hvad der lige falder jer ind, så finder I utrolig meget forskelligt lige her. Overrask din partner, og gør en hel dag til ren forkælelse.

Vi har altid nogle fantastiske deals klar til dig med noget lækkert massage. Du kan sagtens finde det rette tilbud, som passer til dit behov. Der er mange forskellige typer af massage, så uanset om du døjer med stress, sygdom eller spændinger, så sørg for at holde øje her på denne side. Lyt til din krop, og mærk efter hvad den har brug for.

Få altid de skarpeste deals på massage

Det handler i den grad om at lytte til sin egen krop, og sørge for at pleje den godt. Massage er en rigtig god ting at begive sig ud i. Når du bliver masseret, så får du renset din krop for affaldsstoffer, løsnet op i musklerne og også få gearet ned for dit stressniveau. Der findes meget inden for wellness, som du kan forkæle dig med, men massage er nok det mest populære. Det er heller ikke for sjov, at massage er noget de fleste gerne vil have. Det er super dejligt og afslappende, og det behøver slet ikke at være særlig dyrt.

Uanset hvad du er på jagt efter, så har vi nogle fantastiske deals klar til dig. Du kan få dit velfortjente afbræk fra hverdagen, hvor du kan komme lidt væk og opleve nye ting. Book et ophold på en hyggelig kro, et luksushotel eller forkæl dig selv og din partner med en spaophold. Få energien tilbage med en lækker omgang massage, så du kan være frisk og klar på enhver udfordring. Vi udbyder de bedste deals her hos os, hvor vi har samlet deals fra førende dealsider. Du behøver aldrig mere gå glip af et skarpt tilbud. Vi sørger for det hele lige her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, for så får du altid direkte besked om et nyt tilbud. Massage er lækkert, og med en massage deal kan du spare utrolig mange penge.

Populære søgninger

Populære byer