Hvordan bruger jeg rabatkoder & tilbud?

Det er super simpelt. Du finder den ønskede rabatkode eller det ønskede tilbud, derefter klikker du på knappen ”Vis rabat” og så bliver du guidet dertil. Det kan enten være du bliver givet en kode, som du skal indsætte hos den pågældende onlinebutik. I andre tilfælde skal du blot klikke på knappen ”Gå til butik”, og så er du klar til at shoppe med vores rabatkode allerede registreret i systemet.

Hvad gør jeg hvis en rabatkode ikke virker?

Vi opdaterer vores rabatter og tilbud hver eneste dag. Men hvis du alligevel skulle støde på at en af vores rabatkoder ikke virker, så send os en mail på mail@cupoconcept.dkeller brug vores kontaktformular som kan findes lige her.

Hvordan tilmelder jeg CupoConcept nyhedsbrev?

Vi sender jævnligt nyhedsbreve ud som er spækkede med gode tilbud og rabatter. Det kan også ske at vi har specielle og begrænsede kampagnetilbud tilgængelige, de vil også blive sendt ud via. vores nyhedsbrev.

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot klikke lige her, og når du så kommer ind på siden, skal du bare indsætte din e-mail og klikke ”Tilmeld”. Så vil vi holde dig opdateret på de nyeste og bedste rabatter.

Vil du gerne have tilføjet en rabatkode til CupoConcept?

Fedt! Vi tager altid imod nye rabatkoder eller tilbud med åbne arme. Vi vil gerne dække så meget af e-handelsmarkedet som overhovedet muligt, så tøv ikke med at kontakte os på mail@cupoconcept.dk hvis du skulle ligge inde med en rabatkode som vi ikke allerede har!

Hvordan framelder jeg mig CupoConcept nyhedsbrev?

For at framelde dig vores nyhedsbrev skal du blot sende os en mail til mail@cupoconcept.dk, med titlen ”Afmeld”, så vil du blive afmeldt vores nyhedsbrev hurtigst muligt. Dette er nærmere beskrevet i vores vilkår og betingelser som kan findes her.

Kan man kombinere flere rabatter og tilbud?

Det kan man i teorien godt, men det har ikke noget med os at gøre. Det kommer an på den enkelte netbutiks vilkår, om man kan kombinere tilbud eller ej. I de fleste tilfælde er det ikke muligt at kombinere flere koder end én ad gangen.

Hvordan opretter jeg mig som bruger hos CupoConcept?

For at oprette dig som bruger hos CupoConcept skal du have en e-mail. Ved at klikke på teksten ”Log ind” oppe i højre hjørne kan du både logge ind og registrere en bruger hos CupoConcept. Hvis ikke du allerede har en brugerkonto hos os, så skal du klikke på ”Tilmeld dig nu” nederst i vinduet. Når du har klikket dig ind, så skal du blot udfylde dine oplysninger og til sidst klikke på knappen ”Tilmeld”.

Hvilke fordele er der ved at være bruger hos CupoConcept?

Der er mange fordele ved at være bruger hos CupoConcept. Når du er logget ind på vores hjemmeside kan du navigere rundt i din profil som det passer dig. Du kan ændre profilbillede, kode og mange andre ting. Du kan også gemme dine favorit rabatkoder fra dine favorit netbutikker. Det er nemt og overskueligt at finde rundt i.

Kan jeg dele CupoConcepts rabatkoder med mine bekendte?

Ja det kan du sagtens! Det eneste du skal gøre er, at finde den ønskede rabatkode eller det ønskede tilbud og klikke dig ind på det. Når du så er inde på det, er der en lille tekst nede i højre hjørne hvor der står ”Del”. Når du har klikket på den, kommer der et pop-up vindue frem, hvor du kan dele den med alle bekendte på Facebook og Twitter.

Ejer du en netbutik og vil gerne tilføje en rabatkode til CupoConcept?

Er du ejeren af en netbutik som vi ikke allerede tilbyder rabatter til? Intet problem, vi vil rigtig gerne have din netbutik med i vores sortiment!

Hvis din netbutik allerede er oprettet hos et affiliate netværk, bør du sende os en anmodning gennem det pågældende affiliate netværk, og så skal vi nok tage et kig på det. Er din netbutik ikke tilknyttet et affiliate netværk, eller kan du ikke finde os på dit affiliate netværk, så er det heller ikke noget problem. Du skal blot sende os en mail på mail@cupoconcept.dk, og så finder vi ud af det.

Kontakt

  • Adresse: Hestehave 15,
    6400 Sønderborg, Denmark
  • Website: www.cupoconcept.dk
  • Telefonnummer: 22410557
  • E-mail: mail@cupoconcept.dk
  • CVR nr.: 39 45 3 193
  • Links: Proff.dk LinkedIn, Facebook & CVR.dk

Mål og mission

Vores mål er at være med til at gøre det nemmere og billigere for dig at handle på nettet. 

Vi opdaterer dagligt vores rabatkoder, tilbud og kuponer på én og samme side, for at gøre det nemmere og billigere for dig når du handler på nettet.