Persondatapolitik

Generelt

  • 1.Denne hjemmeside er ejet af CupoConcept ApS, CVR 39453193, Hestehave 15, 6400 Sønderborg. Virksomheden har hovedkontor i Danmark.
  • 2.CupoConcept (”vi”, ”vores”, ”os”) er optaget af at beskytte dine personoplysninger.
  • 3.Denne politik (”Persondatapolitikken”) forklarer hvilke personoplysninger vi indsamler om dig, når du besøger www.cupoconcept.dk (”Hjemmesiden”), hvornår og hvorfor vi indsamler oplysningerne, hvordan vi benytter dem, forudsætningerne for vores videregivelse til andre, samt hvordan vi opbevarer dem sikkert.
  • 4.Du bedes læse Persondatapolitikken igennem, for at få et indblik i, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.

Hvem er vi?

  • 1.CupoConcept ApS er en rabatkodeside/rabatkodeformidler registreret som anpartsselskab i Danmark med CVR-nummeret 39453193. Vi har hovedkontor Hestehave 15, 6400 Sønderborg.

Vores forretningsmodel

  • 1.Vi er en uafhængig online service, der giver mulighed for at finde rabatkoder, tilbud og kuponer til dine favorit onlinebutikker. Rabatkoder, tilbud og kuponerne er udbudt af tredjeparter (“Udbyderne”). Vi samarbejder med førende Udbyderne for at kunne give dig de bedst mulige tilbud og rabatter på butikker online.
  • 2.For at give dig denne service, er det, i nogle tilfælde, nødvendigt for os at indsamle dine relevante personoplysninger, herunder at videregive oplysningerne til Udbyderne.
  • 3.Når du anvender Hjemmesiden henviser vi dig enten via et link direkte til Udbyderne hjemmeside eller også indsamler vi dine informationer på vores platform og benytter dem til at skræddersy din resultatliste. Når du klikker på links fra resultatsiden til Udbyderne sendes dine oplysninger automatisk videre til den Udbyderne du har klikket på for at gøre det muligt for dig at gennemføre tilbuddene direkte hos Udbyderne.
  • 4.Du kan læse mere om vores behandling af dine oplysninger i de følgende afsnit.

Informationer vi indsamler direkte fra dig

  • 1.Vi indsamler forskellige oplysninger om dig, når du besøger og anvender Hjemmesiden.
  • 2.Du har mulighed for at oprette en profil (”Profil”) hos os med din e-mail. Det giver dig mulighed for at se din profil på Hjemmesiden og gå direkte til rabatkoder.
  • 3.Når du har oprettet dig kan du tilpasse din profil som det passer dig. Vi vil derefter kunne se følgende:
    • 3.1.Dit navn
    • 3.2.Dit profilbillede
    • 3.3.Din e-mailadresse
    • 3.4.Dit køn
    • 3.5.Din fødselsdag
    • 3.6.Din by
  • 4.For at oprette en Profil skal du acceptere vores Vilkår og Persondatapolitikken, hvorefter vores behandling af dine personoplysninger sker som en del af en aftale mellem dig og os.
  • 5.Markedsføring
  • 6.Vi anvender din e-mail og din profilhistorik til at sende dig markedsføring, hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev.
  • 7.Når du sender os en forespørgsel gennem vores kontaktformular, anvender vi de informationer, du har oplyst, til at svare dig.
  • 8.For at sikre os at de services, vi tilbyder, imødekommer dine krav, kan vi bede om din feedback. Enhver feedback du giver os, vil udelukkende blive brugt med henblik på at forbedre vores services og vil ikke blive offentliggjort.

Behandlingsgrundlag

  • 1.Vi behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med Persondataforordningen (EU) 2016/679. Det betyder, at de oplysninger, som vi indsamler eller modtager om dig, behandles efter de behandlingsgrundlag, der findes i forordningen. Afhængig af, hvilken rabatkode du kigger på, og dermed hvilke informationer vi indsamler, kan behandlingsgrundlaget variere.
  • 2.Som udgangspunkt behandler vi dine oplysninger på baggrund af en aftale mellem dig og os, når du opretter dig som bruger og godkender vores Vilkårog Persondatapolitikken.
  • 3.Informationer som ikke er nødvendige for oprettelsen af din brugerprofil, indsamler vi typisk, fordi det er nødvendigt for, at du senere kan indgå en aftale med en Udbyderne, jf. Persondataforordningens artikel 6(1)(b) og (f).
  • 4. I forbindelse med markedsføringen er vores behandlingsgrundlag altid dit specifikke samtykke, jf. Persondataforordningens artikel 6(1)(a) og markedsføringslovens § 10, stk. 1. Samtykke gælder ligeledes, når vi behandler dine følsomme oplysninger, jf. Persondataforordningens artikel 9(2)(a).
  • 5.Herudover er vi underlagt en række lovkrav, som kan gøre det nødvendigt for os at behandle dine oplysninger for at opfylde loven, fx bogføringsloven, jf. Persondataforordningens artikel 6(1)(c).
  • 6.Endelig forbeholder vi os til hver en tid at behandle dine oplysninger i det omfang det er nødvendigt for, at vi kan varetage vores interesser i en juridisk tvist, jf. Persondataforordningens artikel 6(1)(f) og artikel 9(2)(f).

Sikkerhed

  • 1.Alle dine oplysninger opbevares på sikre servere i Skanderborg, Danmark.
  • 2.Vi opretholder fornødne organisatoriske, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, tab, ændring, uautoriseret videregivelse af eller adgang i overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne i Danmark og EU.
  • 3.Ikke desto mindre er ingen information 100 % sikker på Internettet. Du bør altid inddrage fornødne sikkerhedsforanstaltninger på dit eget udstyr.

Opbevaringstid

  • 1.Vi opbevarer dine data indtil de ikke længere er nødvendige for os at behandle. I visse situationer, kan det være vanskeligt på forhånd at give en nøjagtig tidsramme, men nedenstående afsnit viser vores ramme for behandlingstiden af dine oplysninger.
  • 2.Profiloplysninger:
    • 2.1.Opbevares indtil 3 måneder efter du har valgt at lukke din profil eller har været inaktiv i 3 år og ikke har svaret på vores henvendelser om sletning af din profil grundet inaktiviteten.
  • 3.Markedsføringssamtykke:
    • 3.1.Slettes hurtigst muligt efter din afmelding.
  • 4.Oplysninger givet i forbindelse med prissammenligninger:
    • 4.1.Opbevares op til 5 år efter din anmodning om prissammenligninger til statisk brug. Vi anonymiserer så vidt muligt dine personoplysninger.
  • 5.Henvendelser fra dig:
    • 5.1.Opbevares indtil 6 måneder efter endt behandling.
  • 6.Feedback:
    • 6.1.Opbevares op til 5 år efter modtagelse. Vi gemmer så vidt muligt din feedback i anonym form og har en lang opbevaringstid for at kunne måle vores egen indsats over tid.
  • 7.Såfremt vi har grund til at opbevare dine oplysninger, som led i beskyttelsen af vores legitime interesser, herunder fx juridiske tvister, forbeholder vi os retten til at opbevare dine oplysninger i længere tid og minimum indtil sagens afslutning.

Deling af dine oplysninger

  • 1.Vi deler dine oplysninger med tredjeparter, når det er nødvendigt for at give dig vores service. Ved tredjeparter forstås følgende:
    • 1.1.Udbyderne
    • 1.2.Sikkerhedsgodkendte databehandlere, som hjælper os eller koncernen med IT- eller andre tjenesteydelser
  • 2.Når vi deler oplysninger med Udbyderne skal du være opmærksom på, at disse måske allerede har informationer om dig indsamlet på anden vis, fx hvis du allerede er kunde hos dem.
  • 3.Hvis du indgår en kontrakt med en Udbyderne gennem brug af vores service, vil alle oplysninger, som du har givet os eller Udbyderne i forbindelse med aftaleindgåelsen, blive behandlet under Udbydernes egen persondatapolitik. Derfor foreslår vi, at du ser på Udbydernes persondatapolitik inden du indgår en aftale. Vi er ikke ansvarlige for Udbydernes anvendelse af dine oplysninger.
  • 4.Vi deler også dine oplysninger med ovenstående eller andre tredjeparter, hvis vi er forpligtet hertil som følge af lovgivningen, eller for, at vi, eller koncernen, kan beskytte vores interesser i en juridisk tvist.

Dine rettigheder

  • 1.Du er velkommen til at få indsigt i de oplysninger vi behandler om dig, samt til at få ajourført, rettet, destrueret eller udleveret oplysninger. Alle anmodninger herom skal fremsættes skriftligt på e-mail til mail@cupoconcept.dk.
  • 2.Ønsker du at klage over vores behandling af dine data, bedes du først henvende dig til os. Kan vi ikke hjælpe dig, kan du klage til Datatilsynet.

Ændringer i vores persondatapolitik

  • 1.Vi forbeholder os retten til at ændre Persondatapolitikken på ethvert givent tidspunkt. Hvis der er tale om væsentlige ændringer vil vi oplyse dig via e-mail, såfremt du har en Profil. Dato for tidspunkt Persondatapolitikken bliver ændret, vil altid stå i toppen af Persondatapolitikken.

Kontakt

  • Adresse: Hestehave 15,
    6400 Sønderborg, Denmark
  • Website: www.cupoconcept.dk
  • Telefonnummer: 22410557
  • E-mail: mail@cupoconcept.dk
  • CVR nr.: 39 45 3 193
  • Links: Proff.dk LinkedIn, Facebook & CVR.dk

Mål og mission

Vores mål er at være med til at gøre det nemmere og billigere for dig at handle på nettet. 

Vi opdaterer dagligt vores rabatkoder, tilbud og kuponer på én og samme side, for at gøre det nemmere og billigere for dig når du handler på nettet.