Bedste rejse deals i 2020

Ofte kan vi mennesker godt trænge til en ferie, og så søger vi måske efter en rejse at tage på. Nogle gange har vi dog ikke lige pengene til det, men med en rejse deal kan du endelig få råd! Hos CupoConcept har vi en masse rejse deals til dig med de lækreste rejsetilbud. Du kan tage på ferie i Danmark og i udlandet, og nyde et ophold alene, med en kæreste, venner eller familie. Her hos os, finder du en masse forskellige deals. Vi har wellnessophold, kroophold, rejser, deals til restauranter og meget mere. Når du vil ud at rejse, så får du en oplevelse for livet. Vi vil gerne sørge for, at du kan få råd til det hele. Mange danskere elsker at komme ud for at opleve verden eller mere af Danmark, og du er landet det helt rette sted. Her kan du få drømme opfyldt, og en masse dejlige oplevelser til mindebogen.

Hattonchatel Chateau - CupoConcept55%
Vidunderligt slotsophold med gourmetmenu, vinsmagning mm. på Hattonchatel Chateau

VÆRDI   RABAT   PRIS
7.125,-     55%      3.995,-

Rubin Wellness & Conference Hotel - CupoConcept22%
Dejlig miniferie til populære Budapest, vælg 4 nætter for 2 personer inkl. morgenmad

VÆRDI   RABAT   PRIS
2.130,-     22%      1.689,-

Hotel Club House Roma - CupoConcept45%
Lækkert ophold på Hotel Club House Roma for 2 personer inkl. dejlig morgenmad

VÆRDI   RABAT   PRIS
4.200,-     45%      2.299,-

Ericeira Chill Hill Hostel - CupoConcept55%
Ericeira Chill Hill Hostel er din afslappende base efter de mange ture i bølgerne.

VÆRDI   RABAT   PRIS
2.968,-     55%      1.331,-

Hotel Mucha - CupoConcept26%
Hotel Mucha**** tilbyder lige nu rabat på et ophold for 2 pers. inkl. morgenbuffet.

VÆRDI   RABAT   PRIS
2.626,-     26%      1.939,-

Hotel Paris Vaugirard - CupoConcept41%
Lige nu får du rigtig god rabat på et skønt ophold for 2 personer på Hotel Paris Vaugirard

VÆRDI   RABAT   PRIS
3.915,-     41%      2.329,-

Find din rejse til en billigere pris

Når du leder efter en rejse hos de forskellige rejsebureauer, så kan priserne godt være for dyre til dig. Når du booker en charterrejse, så kan du være så heldig, at du både sparer tid og penge. Med en rejse deal sparer du nemlig en masse penge, og så kan du også nemt og hurtigt finde din næste rejse. Vi har ofte en masse spændende deals på rejser hos CupoConcept, hvor du virkelig kan få en lækker oplevelse. Vi samler de bedste tilbud fra førende rejseselskaber, hvor du kan overnatte på hotel eller kro til en formidabel pris. Du behøver heller ikke bruge tid på at sammenligne rejserne fra flere forskellige hjemmesider: du kan nemlig få et fuldt overblik over alle rejse deals lige her. Vi samler de bedste tilbud til rejser, hvor du kan finde en ferie, der passer præcis til dit behov.

Den perfekte rejse til Maldiverne
CupoConcept har et stort udvalg af rejse deals
Det perfekte outfit til en drømmeferie
Tag en god bog med på din ferie

Tag på ferie i Danmark

En rejse behøver ikke altid nødvendigvis at være til udlandet. En perfekt ferie for dig, kunne også sagtens være her i Danmark. Det kan være, du leder efter et lækkert og hyggeligt kroophold for 2 personer med brunch, og du gerne vil se mere af en bestemt by. Vi har deals til de største og mest populære byer for turister i Danmark. Her kan du virkelig få set mere af vores smukke land, og opleve andre byers lokale retter. Måske er du interesseret i kultur og historie, og der ville det være perfekt for dig at opholde dig på en kro eller et slot. De er nemlig fyldt med spændende historie. Er du mere til wellness og spa, jamen så har vi også deals til spaophold. Du kan få deals på spaophold både her i Danmark og udlandet som fx i Tyskland. Dette giver en perfekt mulighed at invitere din partner med dig, hvor I kan blive forkælet fra top til tå sammen i fx en forlænget weekend.

Nyd sommervarmen med all-inclusive deals

Hvis du drømmer om at komme længere syd på, og virkelig få nydt den lækre varme, så finder du nogle fantastiske deals på rejser til troperne. Her kan du virkelig nyde en kold drink, alt imens du slapper af ved en pool under nogle smukke palmer. Vi har som før nævnt, en masse gode tilbud på rejser, og så har vi også samlet de mest populære rejse dealsider, hvor du kan finde skræddersyet all-inclusive rejser til de varme lande. Her kan du komme på et luksuriøst ophold, og endda tage en ven eller kæreste med dig. Ofte kan du finde fantastiske tilbud på rejser, der allerede lavet for dig. Det kan fx være en rejse til Tyrkiet, hvor du og din partner får et ophold på et 5-stjernet hotel, og også nogle oplevelser med i prisen. Der kan eventuelt være en guide på, hvor I sammen med andre, skal ud at opleve Tyrkiets kultur og skønne steder.

Bliv forført af storbyernes smukke rejse deals

Hvis du ikke er så meget til at ligge på en strand, men vil du hellere ud at opleve noget kultur, så ville en rejse til en storby være lige noget for dig. Her i verden, findes der rigtig mange kulturelle og populære storbyer, der mindst skal opleves én gang i livet. Paris og Rom er fx de helt store destinationer for turister. Disse to storbyer byder på en masse spændende historie, kulturelle museér og andre fede oplevelser, du ikke ville kunne opleve her i Danmark. Du kan få set Eiffeltårnet og Romerrigets Colosseum, og måske også en tur til Det Skæve Tårn i Pisa. Storbyer har vis charme over sig, hvor du vil få en oplevelse for livet. Rejser til storbyer, er ekstremt populært, og ofte kan du også bare nøjes med en weekendtur til fx London. Det er ikke en særlig lang rejse dertil, og selvom London ikke er langt fra Danmark, så får du alligevel oplevet en hel masse.

Find lufferne frem og tag på skiferie

Holder du mere af vinter end varme tropelande, så er en skiferie helt perfekt. Mange danskere elsker at tage på skiferie, og ved nogle er det en tradition tro når vi nærmer os vintertid. Det mest populære tidspunkt at tage på skiferie, er i vinterferien, hvor der også findes utrolig mange gode rejse deals. Hvis du er god til at stå på ski, så vil du sikkert befinde dig i Østrig eller de franske alper, hvor der er rig mulighed for at prøve de vildeste bakker.

Østrig er især kendt for deres attraktive bjerge at stå på ski på. Her er der mulighed for en oplevelse for både den øvede skiløber, men også nybegynderen. Hvis du aldrig har stået på ski før, så er der nogle guides, der kan hjælpe dig godt i gang, hvor du først starter på de små bakker. Det er dog forholdsvist hurtigt at lære at stå på ski, og når du føler dig tryg nok, kan du prøve de større bakker. Mange af dem der ofte står på ski, tager den også på off-pist, hvor der er mange flere spændende muligheder. Her får skiløberne virkelig udfordret dem selv og deres evner.

Udover en super spændende tur, så slutter de fleste også af med fest og farver senere på dagen, der er kendt som “Afterski”. Her tager turister og lokale på de nærmeste barer og kroer efter de er færdige med at stå på ski, og får fyret en fest op. Der er altid en super vild stemning, og folk er enormt glade. Når du gerne vil på skiferie, så er en skiferie en af de dyreste rejser at tage på. Der skal være råd til udstyr, bolig, fest, og alt det praktiske, og det kan koste mange penge. Dog kan du sagtens få nogle super gode rejse deals på skiferie her hos CupoConcept. Vi finder nemlig de mest populære deals i øjeblikket, som du kan booke via en af vores mange førende dealsider, vi har samlet til dig her. Hold især øje i vintertiden, for der er der altid nogle gode deals.

Tag kæresten med på en rejse deal

Det er altid hyggeligt at rejse med andre, og hvis du har en kæreste, så ville det jo bare gøre oplevelsen endnu bedre. Du kan tage på et forlænget ophold med din kæreste, hvor I selv kan vælge, om det skal være på hotel eller kro. Du kan faktisk helt selv bestemme dine krav til en rejse, da vi har mange forskellige rejse deals. Vi har deals, der er tilpasset til ethvert behov, så du kan opnå din drøm. Er du til stille omgivelser, så har vi deals klar til mindre byer, hvor opholdet er en smule udenbys. Vil du derimod hellere være tæt på centrum, eller hvor der sker mange flere ting, jamen så finder du skam også nogle gode tilbud til det. En storby ville her være super fedt at tage afsted til – og især sammen med en anden!

Så hvis du har en kæreste, og hvis jeres hverdag er gået lidt i stå, hvor børnene måske fylder det hele, og der ikke er den store tid til at pleje hinanden, så kan I tage på et romantisk ophold. En rejse sammen ville helt klart styrke jer som par. I får genopfrisket kærligheden blandt hinanden, og så så får I nogle fantastiske minder sammen. Jeres ophold kan også sagtens være et luksusophold, da vi nogle gang har deals, hvor du og kæresten kan på 2 personer på et luksushotel. Der kan et spa og andre wellness-goder være med i prisen, så I kan få fuldt ud afslapning og forkælelse.

En rejse til udlandet, som fx Paris, kan også være super romantisk. Paris er kærlighedens by med deres romantiske atmosfære blandt de gamle og kulturelle bygninger. Der findes mange rejser, og om I er til luksus, afslapning eller en aktiv ferie med masser af oplevelser, så finder I rejse deals til formidable priser lige her.

Bliv tættere med din familie på rejsen

Selv om det er super fedt og selvstændigt at tage på en rejse alene, så er det også bare lidt sjovere at have andre med. En god ven eller kæreste er helt perfekt, men en rejse med familien kan være mindst lige så hyggeligt.

Har du planer om at tage på en rejse snart i dit liv, og vil du rigtig gerne have din familie med dig, så skal der selvfølgelig være plads til det. Hvis I slår jer sammen om prisen, så bliver det jo bare endnu billigere, end I kan få i forvejen – og så bliver der jo råd til mange flere ting!

En rejse med familien, kan bringe jer tættere sammen. Har I ikke oplevet særlig meget sammen i familien, jamen så er rejser jo en helt perfekt ting. Det er især super velfungerende, hvis I fx er en skilsmissefamilie med papsøskende og papforældre, der endnu ikke kender hinanden særlig godt. Der ville en rejse sammen få styrket jeres bånd, og give nogle rigtig gode minder. Det kan altid blive en rigtig god og særlig oplevelse med en familierejse, og helt klart noget alle burde gøre.

Populære rejse deals sider

Hos CupoConcept holder vi et skarpt øje efter de seneste deals på alverdens ting. Vi holder også øje efter attraktive deals på rejser, og så har vi skam også fundet de mest populære dealsider, der tilbyder rejser til billige priser. Dem kan du få nærmere at vide om her, og så kan du også tjekke en bedre beskrivelse ud, når du går ind på vores “Dealsider”.

Travel-Deal

Travel-Deal er en dealside, hvor du kan finde nogle af de bedste tilbud på ophold i Danmark og i udlandet. Her kan du spare utrolig mange penge og komme afsted på din drømmerejse. Du kan opleve nogle af Europas smukkeste steder, tage på 4- og 5-stjernede luksuriøse ophold og opleve de bedste byer i Danmark. Travel-Deal er klart en dealside, der er værd at tjekke ud, hvis du snart skal til at rejse.

Take Offer

Take Offer er endnu en dealside, hvor du her udelukkende kan finde tilbud på rejser og ophold. Du kan finde rigtig mange forskellige rejser, hvor du kan søge efter et bestemt tema. Her kan du fx lede efter en solferie, storbyferie, miniophold eller oplevelsesrejser. Take Offer har skræddersyet rejserne, så de er klar til, at du kan få dit livs oplevelse til en fair pris.

Secret Escapes

Hos Secret Escapes kan du spare helt op til 70% på luksusrejser. De har en masse spændende tilbud at byde på, hvor du kan opleve meget mere af verden for en pris, som du kan have råd til! Et af de super gode ting hos Secret Escapes er, at hvis du er helt vild med golf, så har de skræddersyet nogle golfrejser til dig. Her kan du finde et udvalg af de bedste hoteller, hvor du kan spille golf i et andet land sammen med andre golf rejsende. Du kan altså få kombineret en fantastisk rejse sammen med din favorit sport.

Sweetdeal

Sweetdeal er en rigtig stor dealside, hvor du kan få alverdens fantastiske tilbud. Et af de helt store tilbud, er rejser. Sweetdeal byder på mange forskellige spændende rejsetilbud, hvor du kan finde skræddersyede rejser til ethvert behov. De har ophold i Danmark, hvor du kan få set mere af vores smukke land, og så har de også rejser til udlandet.

Sweetdeal har gjort det nemt for dig at finde din næste ferie. Du kan søge efter en ferie efter et bestemt tema såsom: Sol og Badeferie, Ophold, Storbyferie, Skiferie og Oplevelsesrejser. Hos Sweetdeal kan du spare rigtig mange penge på din næste ferie.

Kombiner din rejse deal med andre deals

Vi har samlet de bedste deals lige her hos os, så du ikke behøver at holde øje hos alle dealsiderne hver gang. Dette gør det meget nemmere for dig at finde frem til din næste rejse, og andre spændende tilbud. Vi ser gerne, at du får råd til lige det, som du vil, og der findes ikke noget værre, når du faktisk kun mangler de sidste kroner. Derfor er der også mange, der søger efter deals og gode tilbud, hvor restauranter, rejsebureauer, wellnessklinikker og mange andre ofte tilbyder nogle helt særlige tilbud.

Når du skal ud at rejse, eller blot på et weekendophold her i Danmark, jamen så kan du jo sagtens få endnu mere ud af oplevelsen. Vi har nemlig en masse gode deals til forskellige byer i Danmark, hvor du kan hente inspiration til, hvad du og dine venner kan lave på ferien. Her kan du fx få fingrene i en lækker omgang brunch, eller noget frisk sushi, som du kan få til en god pris. Mange restauranter har spændende tilbud på mad, og måske er du heldig, at der lige er en god deal i nærheden af den by, som du skal opholde dig i.

Hvis du så kombinerer din ferie med noget lækker mad, og det altsammen er igennem deals, så har du jo sparet rigtig mange penge. Så kan det være, at du kan få råd til at opleve endnu mere på din ferie, og virkelig få det bedste ud af det. Hvis du er afsted med en kæreste, og vil du og kæresten gerne forkæles lidt, så har vi også deals på massage. Så kan du og kæresten få løsnet op i de stramme muskler, og få fornyet jeres energi. Alt dette til en vanvittig skarp pris!

Vi gør oplevelser rigere og rejsen billigere

Hos CupoConcept går vi meget op i, at vi har aktive deals, der vil tilføje mere spontanitet, og oplevelser i dit liv. En deal er altid en sikker vinder på, at selve dealen er noget, som du kan spare penge på. Skal du ud at rejse, så kan det sagtens løbe op i en masse penge, men det behøver det slet ikke at gøre. Vi har samlet nogle fantastiske rejse og ophold deals til dig på vores side, hvor du kan finde skræddersyet rejser til skarpe priser.

At rejse rundt i verden er for mange en ting, som de ikke ville undvære. Nu hvor det er blevet så nemt at komme fra A til B, så kan vi også lige så godt udnytte det i fulde drag, mens vi lever. Nogle mennesker går efter en livsstil, der hedder “at rejse er at leve”, da verden byder på alverdens spændende og unikke oplevelser og natur. Hvis du er en af dem, der elsker at rejse, eller trænger du blot til en ferie i ny og næ, så er du landet det rette sted.

Har du lyst til at få de seneste tilbud på rejser og andre lækre deals, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du får så en besked i din indbakke, så snart vi har et nyt og godt tilbud klar til dig. Det ville helt klart være en fordel, da vores deals ikke er der for evigt. De har en udløbsdato, og så gælder tilbuddet desværre ikke længere. Hvis du holder jævnligt øje her hos os, eller tilmelder dig vores nyhedsbrev, så er du altid garanteret, at du ikke går glip af en fantastisk skarp deal.

Vi ønsker dig en god rejse!

Populære søgninger

Byer i nærheden