Black Friday tilbud 2022 ᐅ rabatkoder ᐅ Mere end 700 butikker

Black Friday tilbud 2022

Specielle Black Friday deals 2022:

Design Letters – få 12% rabat med rabatkoden “DLCUPO12“.
Bemærk at koden virker oveni de i forvejen nedsatte Black Friday produkter 🙂

 

Naturecan – få 10% rabat med rabatkoden “CCNCBF“.
Denne kode virker også oveni de i forvejen nedsatte Black Friday produkter 🙂

 

Mere om Black Friday

Black Friday er – for langt de flestes vedkommende – en vaskeægte festdag, der byder på shopping og store rabatter i lange baner. Mange forretninger, såvel fysiske butikker som webshops, slår omsætningsrekord år efter år, mens forbrugerne kan glæde sig over, at der kan spares både 10, 20 og 50 % på mange varer. Det er en win-win-situation for begge parter, hvorfor de fleste ser frem til årets største handels- og tilbudsdag.

Black Friday tilbud gælder som regel kun den ene dag om året, hvorfor det gælder om at slå til, mens der er mulighed for at gøre en ekstraordinær god handel. Måske bliver Black Friday anno 2022 året, hvor du får mulighed for at købe din drømmekjole- eller computer til halv pris.

Hos CupoConcept sætter vi en stor ære i at henvise dig til de bedste tilbud og i at gøre dig opmærksom på nye rabatkoder til dine foretrukne butikker. Derfor er Black Friday naturligvis også en dag, som vi ser meget frem til – både på egne vegne og på vores brugeres vegne.

I vores guide om Black Friday i Danmark vil vi give dig en masse info omkring dato(er), besparelsesmuligheder, anbefalede butikker og meget mere. Du vil også kunne læse, hvordan du gennemskuer ægtheden af tilbud.

Kort og godt om Black Friday 2022

Black Friday anno 2022 løber af stablen fredag d. 25. november. Dette kan du med god grund notere i kalenderen med det samme, så du ikke går glip af en masse uimodståelige tilbud.

Allerede nu har mange af de største butikker og butikskæder meldt ud, at de vil være klar med store besparelser fra morgen til aften. Sammenlignet med sidste års udgave af Black Friday, så forventer vi, at endnu flere butikker vil være med, og at der i øvrigt vil blive sat rekordomsætning samlet set.

Grundet COVID-19 og en generel øget tendens til at handle online, så vurderer vi, at Black Friday i højere grad vil foregå online sammenlignet med tidligere år. Ved at handle online slipper du for at stresse rundt for at finde en parkeringsplads, du slipper for at skulle stå i kø, og så slipper du for at skulle besøge de lokale butikker forgæves. Der er dog også en række fordele ved at besøge fysiske butikker på Black Friday.

Black Friday 2022 kommer helt sikkert til at slå mange rekorder, så hvorfor ikke tage del i festlighederne? Du kan godt begynde at glæde dig.

Disse brancher byder på de bedste Black Friday tilbud

Black Friday er uden sammenligning dén tilbudsdag, som vækker glæde og begejstring hos allerflest forbrugere. Det skyldes dels, at butikkerne typisk gør sig ekstra umage for at lancere gode tilbud. En anden grund til den høje popularitet er, at der på Black Friday kan spares penge på alt mellem himmel og jord. Mange tror, at det kun er muligt at finde gode tilbud på konsoller, computere, smartphones og anden elektronik, men elektronik udgør faktisk kun en lille andel af tilbudsvarerne.

Selvom man til Black Friday i Danmark kan spare penge på både elektronik, tøj, cykler, hudplejeprodukter og meget andet, så er der naturligvis nogle kategorier, der er mere populære end andre. Derudover er det værd at notere sig, at nogle produktkategorier byder på højere besparelser end andre.

Hos CupoConcept har vi sat os for at undersøge, hvilke brancher der præsterer de bedste Black Friday tilbud. Disse brancher bliver du kort introduceret for herunder:

 • Elektronik – Elsker du at shoppe elektronik, og vil du gerne gøre så gode køb som muligt, så kan det give mening at udskyde nogle af dine køb til Black Friday. På tilbudsdagen kan du bl.a. shoppe smartphones, computere, fjernsyn, tablets og høretelefoner til stærkt reducerede priser. Glæd dig bl.a. til at opleve gode priser på elektronik fra Samsung, Apple, Sony, LG, Philips m.fl.
 • Legetøj – Som forælder til et eller flere børn kan man hurtigt købe sig fattig i legetøj. Heldigvis kan man spare en mindre formue på netop legetøj på Black Friday. LEGO, BRIO og Playmobil er blot nogle af de legetøjsmærker, der kan hentes besparelser på.
 • Tøj og tasker – Om man er ung, gammel eller et sted derimellem, så har man fra tid til anden brug for nyt tøj og nye tasker. Man kan altid finde en god anledning til at købe nyt tøj og nye tasker, men hvorfor ikke shoppe på Black Friday, hvor tilbuddene er flest? Forvent f.eks. gode tilbud på tøj og tasker fra Tiger of Sweden, Ralph Lauren, Nike, New Balance, Adidas, Moncler og mange andre kendte brands.
 • Møbler og brugskunst – Trænger dit hjem til at blive moderniseret? Så lav en ønske-/ indkøbsliste til Black Friday, så du kan købe nye møbler og brugskunst uden at skulle spendere en formue. Nogle af de bedste Black Friday tilbud inden for møbelbranchen er at finde hos forhandlere som Bedre Nætter, Boboonline, Homeshop og MøbelNord.
 • Cykler – En ny cykel kan koste mange tusinde kroner, men på Black Friday kan man ofte finde moderne og funktionelle cykler til skarpe tilbudspriser. Du kan f.eks. besøge forhandlere som Cykelexperten og Cykelpartner, hvis du netop er på udkig efter en ny cykel.

Sådan finder du de bedste tilbud på Black Friday i 2022

De bedste Black Friday tilbud er naturligvis de tilbud, hvor der rent faktisk er noget at spare med udgangspunkt i markedspriserne. Disse tilbud findes der heldigvis mange af, men hvordan finder man dem, og hvordan sikrer man sig, at man reelt gør en god handel? Dette vil vi gøre dig klogere på nu. Læs med nedenfor:

 1. Find varen hos andre forhandlere og sammenlign priser – Ønsker du at købe en vare, som forhandles i mange butikker, så kan du selvsagt lige så godt handle der, hvor du kan få varen billigst. Det bør du også gøre på Black Friday, hvorfor du ikke nødvendigvis skal gøre brug af et tilbud med 10 eller 20 % rabat. Selv med en forholdsvis stor rabat, så er det ikke utænkeligt, at du kan finde varen billigere hos en anden forhandler.
 2. Pas på falske webshops – Som forbruger bør du også være opmærksom på de lidt for gode tilbud. Det er tilbud, der er så gode, at der med stor sandsynlighed er tale om fusk på den ene eller anden måde. I hvert fald bør du være på vagt over for falske webshops, som desværre findes i tusindvis. Du kan spotte falske webshops ved at bruge din sunde fornuft og ved at tjekke op på basale ting som ejeroplysninger, offentlige kundeanmeldelser m.v. Føler du dig det mindste utryg, så gør dig selv den tjeneste at finde en anden forhandler.

Slå til, mens chancen er der – Vi opfordrer altid til, at man bruger sin sunde fornuft, og at man tænker sig om, når man shopper. Når det så er sagt, så skal man også passe på med at lurepasse i for lang tid. Erfaring fra tidligere år viser nemlig, at de bedste Black Friday tilbud er væk på ingen tid. Træk derfor ikke tiden for længe, hvis du gerne vil gøre en fantastisk handel.

Vær opmærksom på kunstige tilbudspriser

Nej, det burde ikke kunne finde sted, men hvert år reklameres der desværre for adskillige falske tilbud.

Et meget udbredt, men uetisk, trick er at sætte varernes priser op i ugerne op til Black Friday, så man har mulighed for at tilbyde 10-20-30 % rabat på produkterne. Muligheden for at spare f.eks. 500 kr. eller 20 % er noget, som de fleste forbrugere vil blive forblændet af. Desværre er der ingen garanti for, at man reelt set sparer penge, blot fordi produkterne er sat ned i pris.

Omkring 1 ud af 3 Black Friday tilbud er reelt ikke tilbud, men blot varer, der er blevet prisjusteret forud for dagen for at få det til at fremstå som gode tilbud.

Ovenstående er blot med til at understrege, hvor vigtigt det er, at man undersøger markedspriserne og sammenligner priser på tværs af de mange forhandlere.

Danmark er i den grad hoppet med på bølgen

Black Friday er efterhånden blevet en stor begivenhed i Danmark. Faktisk er det mange år siden, at vi tog konceptet til os, men det var først i 2015, at vi oplevede det helt store gennembrud.

Siden 2015 er kendskabsgraden og forbruget kun steget fra år til år. I samme periode er der opstået en stigende interesse for shoppingdagen Singles Day og for tilbudsugen Black Week.

Selvom Black Friday oprindeligt stammer fra USA, så er det også et populært koncept i både Danmark, Tyskland, Norge og Sverige.

Black Friday er den originale betegnelse for dagen, men vi danskere kalder også dagen for Sort Fredag eller Black Fredag. Det er i øvrigt en dag og en begivenhed, som 9 ud af 10 danskere kender til.

Spar ekstra meget på Black Friday – med rabatkoder

Black Friday tilbud plejer – med besparelser på op til 70-90 % – at være attraktive nok i sig selv, men hvem siger, at man ikke kan spare flere penge?

Hos CupoConcept elsker vi at dele ud af de bedste rabatkoder, og vi vil gerne gøre opmærksom på, at de fleste rabatkoder også fungerer på Black Friday. Som udgangspunkt kan man godt bruge en rabatkode til at spare penge på eksisterende tilbud.

Der er dog ingen regler uden undtagelser, hvorfor du skal huske at sætte dig ind i rabatkodens vilkår. Nogle rabatkoder kan ikke bruges ved køb af i forvejen nedsatte varer. I tvivlstilfælde kan vi kun opfordre til at prøve rabatkoden af og se, om den virker. Det ville da ikke være værst at spare f.eks. 5 eller 10 % ekstra, vel?

Derfor bør du købe årets julegaver på BF

Black Friday 2022 kommer til at foregå d. 25. november, hvilket er ganske tæt på december og juleaften. Derfor har du måske overvejet, om det kan give mening at købe julegaver til din familie og venner på denne dag.

Spørger du os, så er der al mulig god grund til at få klaret julegaveindkøbene d. 26. november. Mangler du gode grunde til at shoppe julegaver denne fredag i november, så læs vores bedste argumenter herunder:

 1. Du får mere for pengene – Med store besparelser i vente kan du glæde dig over, at du får mere for pengene. Gavebudgettet på f.eks. 500, 1.000 eller 2.000 kroner rækker altså meget længere. Du kan dermed købe større og bedre julegaver for de samme penge, som du normalt bruger på julegaver. Dette bør i sig selv være motivation nok til at shoppe julegaver på Black Friday.
 2. Du kan gå en stressfri december i møde – December kan være en meget stressende måned, når man skal suse rundt for at finde julegaver til hele familien. Dette er en skam, da december optimalt set skal være en hyggelig, afslappende og rar måned. Du kan heldigvis gøre det til en skøn måned ved at klare julegavekøbene allerede i november – til BF naturligvis.

Spørgsmål og svar om Black Friday

Black Friday er som bekendt en dag, som 9 ud af 10 danskere har kendskab til. Det er dog ikke ensbetydende med, at der ikke kan opstå spørgsmål relateret til tilbudsdagen. Vi har samlet nogle af de mest stillede spørgsmål herunder. Måske er dit spørgsmål (og svaret på dette) også at finde her.

Hvornår er det Black Friday?

Black Friday falder altid den fjerde fredag i november. Det er traditionen tro dagen efter Thanksgiving (amerikansk højtid).

Datoen for både Thanksgiving og Black Friday varierer fra år til år. Du kan evt. forberede dig på de kommende år ved at skrive følgende datoer ind i kalenderen:

 • 2022 – 25. november
 • 2023 – 24. november
 • 2024 – 29. november

Hvilke butikker holder Black Friday?

Langt de fleste butikker markerer Black Friday med en verden af gode tilbud.

Selvom de fleste tænker, at denne tilbudsdag er forbrugernes dag, så skal der ikke herske nogen tvivl om, at mange butikker også nyder godt af den store hype omkring dagen.

Black Friday giver anledning til, at man som butiksejer kan både fordoble, tredoble og firedoble omsætningen, hvis man disker op med nogle attraktive tilbud. Der er endvidere anledning til, at man kan sælge ud af restpartier etc.

Enkelte butikker har aktivt valgt ikke at hoppe med på BF-bølgen, ligesom ganske få decideret har boykottet dagen.

Skal du også have del i de bedste Black Friday tilbud, så kan du bl.a. gøre klogt i at lægge vej forbi følgende butikker:

 • Elgiganten
 • Power
 • JYSK
 • Zalando
 • Salling
 • Matas
 • Føtex
 • H&M
 • Komplett
 • Skousen

.. og hundredevis af andre spændende butikker!

Hvor meget kan jeg spare på Black Friday?

Årets Black Friday tilbud lægger traditionen tro op til store rabatter. Det er sjældent små og mindre betydelige rabatter på 5-10 %, men derimod rabatter på op til 40-90 %.

Det er en kendsgerning, at nogle produkter byder på bedre avance end andre, hvorfor det helt naturligt også er forskelligt, hvor meget rabat der kan gives. Inden for kategorierne tøj, elektronik og møbler er det dog ikke usædvanligt, at man kan købe varer til halv pris. Det samme gælder for legetøj og diverse babyudstyr.

Med så store rabatter i vente er der al mulig god grund til at glæde sig til Black Friday. Der kan nemlig sagtens gå endnu et år, inden du bliver præsenteret for så gode tilbud igen.

Hvor længe har tilbudsdagen eksisteret?

Black Friday er som bekendt et koncept, der stammer fra USA. Dagen er fortsat ret ny for os danskere, men faktisk har dagen eksisteret i mange årtier.

Tidligere blev denne dag primært markeret i USA og Canada, hvor der var lagt op til høstfest. De fleste amerikanere har fri dagen før Black Friday – på den nationale helligdag, der går under navnet Thanksgiving. Mange har ligeledes fri dagen efter, fredag, der er døbt Black Friday.

Det er uklart, hvornår Black Friday så dagens lys for første gang, men flere medier fortæller, at historien går helt tilbage til 1950’erne. Det er dog først inden for de seneste årtier, at dagen virkelig har vundet indpas hos forbrugerne. I dag kender stort set alle mennesker Black Friday som årets absolut største tilbudsdag.