JD Sports rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
JD Sports

JD Sports rabatkode

Har du brug for nyt sportstøj eller udstyr til den sport, som du dyrker? Så har du med stor sandsynlighed størst mulighed for at finde ddet, som du mangler hos JD Sports. Med mere end 300 butikker rundt omkring i verden, samt en stor webshop, har de et af verdens største udvalg af sportstøj og sportsudstyr. Og du kan spare penge på det hele, når du bruger en JD Sports rabatkode her fra siden. Vi har gjort det nemt for dig, og samlet samtlige aktuelle JD Sports rabatkoder i én oversigt, så du altid kan komme tilbage til denne side, for at finde et godt tilbud, som du kan gøre brug af.

Opdateret June 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra JD Sports

Tilbud
Kæmpe outlet hos JD Sports – Spar op til 85% i dag!
Kæmpe outlet hos JD Sports – Spar op til 85% i dag!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

366
Vis tilbud Vis fordel Få vist JD Sportss rabat.
Tilbud
JD Sports rabatkode – Gratis fragt til DK (Ordre over 500 kr.)!
JD Sports rabatkode – Gratis fragt til DK (Ordre over 500 kr.)!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

219
Vis tilbud Vis fordel Få vist JD Sportss rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg handle med en rabatkode hos JD Sports?

  Ja, de kan du sagtens. Du skal blot indtaste din rabatkode til JD Sports i checkout inden du går til betaling.

 • Har JD Sports fysiske butikker?

  Ja, JD Sports har fysiske butikker over det meste af verdenen. I Danmark har de butikker i Aarhus og København.

Rabatkode til JD Sports

Der er mange muligheder for at spare penge, når man handler hos JD Sports. Udover, at du naturligvis kan bruge en JD Sports rabatkode her fra oversigten, kan du også udnytte den studierabat, som bliver tilbudt til studerende i hele verden.

Er du ikke studerende, kan en JD Sports rabatkode i stedet kobles med et godt JD Sports tilbud, som sikrer, at du blot får yderligere rabat på i forvejen nedsatte varer.

Vi trawler hver dag hele internettet for nye rabatkoder, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at du altid kan finde aktuelle og aktive rabatkoder til sider som JD Sports, men også en lang række andre webshops og virksomheder, når du kigger her på CupoConcept.

JD Sports: En international forhandler af kvalitetsudstyr til sportsgrene

JD Sports blev grundlagt i 1981 i engelske Bury, hvor de stadig har hovedkvarter den dag i dag. Navnet JD Sports kommer af virksomhedens to stiftere, John Wardle og David Makin. Fra den lille engelske by, der ligger i nærheden af Manchester, har de nu over 300 butikker i hele Europa, USA, Asien og i Australien. Pr. 2018 havde de over 32.000 ansatte og omsatte i 2019 for 4,7 millioner pund.

JD Sports har gennem årene opkøbt mange mærker og butikker til at indgå i deres brand, og på den måde har de hele tiden vokset sig større og udviklet sortimentet samt antallet af ansatte, da de hele tiden har åbnet nye butikker i nye områder og kontinenter. Alene i 2017 steg deres omsætning med 30% i forhold til året før, da hybrid-tøjet athleisure blev meget populært og JD Sports solgte meget af den slags sportstøj.

Det er altså ikke uden grund, at du kan bruge en JD Sports rabatkode til at spare penge på praktisk talt alt de sportstøj, sportsudstyr og meget mere, som du overhovedet kunne drømme om.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til JD Sports?

Skal du handle sportstøj eller sportsudstyr? Så kan du lige så godt få noget rabat på dit køb, når nu du alligevel er her. Vi har sammensat nedenstående guide til, hvordan man bruger en JD Sports rabatkode, så du ikke er i tvivl om, hvordan du indløser de gode tilbud:

 1. Find din JD Sports rabatkode i oversigten her på siden
 2. Gå til jdsports.dk
 3. Find det eller de produkter, som du er interesseret i at købe
 4. Læg dem i din indkøbskurv og gå dertil
 5. Indtast din jdsports.dk rabatkode i feltet ”Rabatkode” under listen over varer
 6. Gennemfør bestilling

Så nemt er det altså at indløse et JD Sports tilbud, og du kan derfor hurtigt og nemt spare masser af penge på alt fra sko og badebukser til joggingbukser og hættetrøjer. Den populære webshop har det hele!

Hvad kan man købe hos JD Sports?

Hos JD Sports har de et rigtig bredt sortiment af varer. Der er både nye, moderne varer og mere retro produkter. En stor del af sortimentet består af produkter fra en lang række forskellige mærker, hvilket betyder, at du kan vælge mellem tøj og udstyr fra alverdens kendte og mindre kendte brands. Eksempler på disse kunne eksempelvis være Adidas, Ellesse, Champion, Nike og Fila.

Du kan blandt andet købe:

 • Adidas originals badebukser
 • Fila leggings
 • Hættetrøjer og jakker
 • Smarte tracksuits
 • Sko til alle lejligheder og aktiviteter
 • Joggingbukser
 • Badetøj
 • Shorts og t-shirts
 • Sports BH’er fra Nike og Puma
 • Kjoler og toppe

Og endnu flere varer. Der er rigeligt at kigge på, og der er mærker, designs og priser til enhver smag. Så gå endelig ind og brug en JD Sports kuponkode for at spare penge på dit køb.

Du kan også finde forskellige sportsgrene og finde udsyr til dem inde på JD Sports. Der er blandt andet udstyr til fodbold, håndbold, yoga, rugby, tennis, MMA, svømning og generel fitness og træning. Der er også fodboldtrøjer, hvis du vil klædes som din yndlingsspiller og støtte dit yndlingshold.

Desuden har de kollektioner inden for Nike, Puma, Adidas, New Balance, Fila og endnu flere mærker, som du kan finde på hjemmesiden og spare penge på med en JD Sports rabatkode.

Er det sikkert at handle hos JD Sports?

Et af de store samtaleemner disse dage har været, hvor meget data hjemmesider og virksomheder har og gemmer på dig, når du har været forbi deres hjemmeside. Men JD Sports har en databeskyttelse der gør, at de kun beholder de nødvendige informationer, de får ud fra dit besøg på hjemmesiden, og de hverken skriver til dig eller sender noget til dig, uden du selv har givet lov.

Derudover tilbyde de 14 dages gratis returret af produkter til en af deres butikker eller online. Og har du spørgsmål, kan du inden du sender dem en mail lige tjekke deres FAQ for det oftest stillede spørgsmål, hvor du nemt og hurtigt kan finde svar på mange forskellige problemstillinger.

I forhold til online bestillinger leverer JD Sports både til de butikker, de har, og til posthuse. De tilbyder også, at man kan tracke sin ordre.

På Trustpilot er 47% af anmeldelserne under kategorien ”fremragende”. Flere kunder kommenterer her, at de tit oplever, at varerne kommer før det ellers givne modtagertidspunkt, og at de ikke forstår de dårlige anmeldelser, der er på siden. De roser samtidig varernes kvalitet, der samtidig har en ganske fornuftig pris.

Så hop ind på hjemmesiden og brug en JD Sports rabatkode for at spare penge på dit næste køb.

Edinburgh House/Hollins Brook Way
BL9 8RR, Bury
Storbritannien