MyHeritage rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
MyHeritage

MyHeritage rabatkode

Det er blevet rigtig moderne med slægtsforskning både på tv og hjemme på den private computer. Flere bliver nysgerrige på, hvor de egentlig stammer fra og flere synes, det er spændende at lære mere om, hvad fortiden har budt på. Er du ikke en af dem, der ved ret meget om, hverken slægtsforskning eller din families stamtræ, kan du nu få svaret direkte sendt hjem til dig. Hos MyHeritage kan du nemlig selv foretage en DNA-prøve og få svar på, hvor du og din familie stammer fra. Med en MyHeritage rabatkode kan du spare mange penge på denne vidunderligt spændende rejse.

Opdateret June 2024 af Søren Lassesen

Udvalgte rabatkoder fra MyHeritage

Tilbud
Få en 14 dages gratis prøveperiode i dag!
Få en 14 dages gratis prøveperiode i dag!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

102
Vis tilbud Vis fordel Få vist MyHeritages rabat.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvad er MyHeritage?

    MyHeritage er en simpel DNA test som kan afdække din etniske baggrund og slægtstræ.

  • Tilbyder MyHeritage en gratis prøveperiode?

    Ja, du kan kvit og frit afprøve MyHeritage i 14 dage.

Rabatkode til MyHeritage

Hvis du vil vide mere om din familie eller slægt, kan du betale mange penge til en professionel slægtsforsker og få et nogenlunde svar derigennem. Du kan også bare bruge MyHeritage, hvor du selv foretager en DNA-prøve, som du så blot sender ind til dem. Med MyHeritage er det altså super nemt at blive klogere på din familie på både billigere og hurtigere vis. Bruger du en af vores MyHeritage rabatkoder, når du skal udforske din slægt, kan du tilmed gøre det endnu billigere. Og så finder du selvfølgelig altid en kode, der er tilgængelig til brug lige nu.

Få viden om din sundhed

Siden 2003 har MyHeritage tilbudt deres kunder en mulighed for at lære mere om dem selv og deres baggrund. Der kan være mange grunde til, at du er interesseret i at vide mere om din fortid. En af dem kan være af sundhedsmæssige årsager. Med en DNA-test fra MyHeritage kan du nemlig blive klogere på hvilke sundhedsproblemer, der har været i din familie helt tilbage i tiden. Her kan du få afklaret, hvis din familie har haft nogle genetiske risici for at udvikle bestemte sygdomme. Og du kan for eksempel blive testet for sygdomme som brystkræft, Alzheimers, hjerteproblemer og meget mere.

Med en DNA-test kan du også blive klogere på, om du igennem din families generiske baggrund er bærer af nogle sygdomme. Det kan være en stor fordel, hvis du påtænker at starte din egen lille familie. Her kan både din etnicitet og personlige sygehistorik fortælle om, hvad du er ekstra udsat for at udvikle. Alt dette kan du få adgang til for færre penge, hvis du bruger en MyHeritage.dk rabatkode her fra siden.

Start din karriere som slægtsforsker

Når du bliver en del af MyHeritage-familien, får du også adgang til andre fede muligheder inde på MyHeritages side. En af dem er de forskningsmuligheder, som MyHeritage åbner op for. På deres side kan du søge efter alverdens internationalt spændende artikler, der kan give dig mere viden omkring din familie og dit stamtræ. Her kan du søge mellem folketællinger, andre stamtræer, papirer om fødsler, skilsmisser og begravelser og alt, hvad der ellers kunne være aktuelt for din slægtsforskning. Også optegnelser omkring militærtjenester, indvandringer og udvandringer finder du her under fanen ’forskning’. Holder du øje med vores MyHeritage tilbud, kan du hele tiden finde en rabatkode, som du kan bruge til at få adgang til disse fede muligheder, som siden tilbyder. Og så til en endnu mere favorabel pris end ellers.

Del dine fund med din familie

På MyHeritage kan du meget mere end blot at få svar på en DNA-test, der fortæller noget om din slægt. Her kan du også selv søge viden om din slægt og opbygge dit eget stamtræ. På MyHeritages hjemmeside kan du nemt og simpelt opbygge dit stamtræ i samarbejde med din familie. Er I flere, der benytter jer af MyHeritages spændende muligheder, kan I sammen tilføje billeder, navne og datoer til stamtræet og være med til at bygge videre på jeres fælles fortid. Med en www.myheritage.dk rabatkode kan I tilmed få adgang til de mange muligheder for færre penge.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til MyHeritage?

Er du også nysgerrig efter at vide mere om din baggrund og din familie? Det forstår vi godt. Vores families fortid er nemlig en vigtig del af, hvem vi er i dag. Og denne hjælper MyHeritage dig med at få et indblik i. Hvis du så endda bruger en MyHeritage kuponkode på deres hjemmeside, kan du spare mange penge på de fede ydelser, de tilbyder.

Det er meget nemt at benytte sig af en MyHeritage rabatkode, da der er tale om det vi kalder automatiske tilbud. Det betyder, at din rabat simpelthen bliver aktiveret, så snart du klikker dig på deres hjemmeside, så længe du opfylder de relevante kriterier.

Derfor behøver du ikke at indtaste din MyHeritage rabatkupon nogle steder, men blot sørge for at vælge det MyHeritage tilbud, som fanger din interesse. Så klarer teknikken resten.

Hvad kan man købe hos MyHeritage?

Hos MyHeritage kan du købe uvurderlig viden om din slægt og din etniske oprindelse. Her kan du få at vide, om du har eksotisk blod i årene, eller om du egentlig stammer fra et andet sted i verden, end du troede. Men hos MyHeritage kan du også selv gå på opdagelse. Her kan du:

  • Søge mellem internationale optegnelser
  • Oprette dit stamtræ
  • Blive en del af MyHeritage-familien
  • Dyrke slægtsforskning over alt

Over 4 milliarder mennesker har indtil i dag oprettet en profil på MyHeritage. Det vidner altså om den store higen, der er blandt mennesker i dag til at vide mere om deres oprindelse og baggrund.

Er det sikkert at handle hos MyHeritage?

Det kan være en smule skræmmende at skulle opgive alle sine personlige informationer på MyHeritages hjemmeside og samtidig give dem en DNA-prøve. Men der er intet at være bekymret for, for MyHeritage har helt styr på deres opbevaring af data. Dine data er kun til benyttelse af dig selv og MyHeritage til at finde ud af noget om din slægt. De understreger i deres fortrolighedspolitik, at de aldrig har eller vil videregive kunders personlige informationer.

Når du skal have viden om din herkomst fra MyHeritage gennem en DNA-prøve, kommer de i besiddelse af dele af din DNA. Testen opbevares sikkert hos MyHeritage, men er du ikke tryg ved, at de er i besiddelse af din DNA, kan du altid anmode om at få det destrueret. Altså burde du kunne føle dig helt sikker, når du bevæger der rundt på deres hjemmeside.

PO Box 50, Terminal Park,
Or Yehuda 6025000
Israel