KOTO

KOTO rabatkode

Hvis du er en mand, som ønsker at vedligeholde dit skæg, eller barbere det uden at få røde knopper, så skal du helt sikkert tage et kig hos KOTO. Her finder du et komplet udvalg af klassiske barberprodukter, som du enten kan pleje dit skæg med eller fjerne det helt. Hos KOTO ville de gerne gøre det muligt for mænd at købe kvalitets skrabere og andre barberprodukter, uden at det skulle koste en bondegård. De ved at det ofte kan gå i glemmebogen, at skraberen ikke lige er blevet udskiftet til en ny, så du står der og bruger en rigtig sløv skraber, som giver dig prikker og en ujævn barbering. Hos KOTO har de stor fokus på at mænd skal have de bedste produkter til deres skæg, og du finder blandt andet super skarpe skrabere, barberblade, skæg-olie, voks og meget mere til en perfekt pleje af skægget. Med en KOTO rabatkode kan du tilmed få en rabat. Du kan altid finde din rabatkode til KOTO her fra CupoConcept.

tick

Gratis fragt over 299 kr.

tick

Livtidsgaranti på flere produkter

tick

Afmeld dig lige når du vil

Opdateret august 2020 af Lasse Jørgensen

Udvalgte rabatkoder fra KOTO

Fordele
KOTO rabatkode – Få gratis fragt på din ordre
KOTO rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

69
Vis rabat Få vist KOTOs rabat.
Fordele
KOTO rabatkode – Få din startpakke til kun 79 kr.
KOTO rabatkode – Få din startpakke til kun 79 kr.

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

47
Vis rabat Få vist KOTOs rabat.
Fordele
KOTO rabatkode – Spar lige nu 70 kr. på din startpakke
KOTO rabatkode – Spar lige nu 70 kr. på din startpakke

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

45
Vis rabat Få vist KOTOs rabat.

Ofte stillede spørgsmål

  • Hvor indtaster jeg min rabatkode til KOTO?

    Du kan nemt indtaste din rabatkode i indkøbskurven.

  • Er KOTO et abonnement?

    KOTO tilbyder udstyr til barbering på abonnement, men sælger også produkter som engangskøb. Du bestemmer derfor helt selv.

Barberprodukter skal frem i skabene og ikke gemmes væk

KOTO er en online virksomhed, hvor de går højt op i at sælge kvalitetsprodukter til mænd, der gerne vil vedligeholde skægget eller have en perfekt barbering. KOTO mener, at mænd er blevet sparket ud af badeværelset, hvor barberprodukterne er blevet glemt og gemt langt væk. Det vil de rigtig gerne lave om på, så de har et kæmpe fokus på at tilbyde de flotteste og mest klassiske barberskrabere, barberblade, og plejeprodukter fra Hawkins og Brimble. De vil gerne hjælpe dig på vej til at få en god rutine med dit hverdagsritual. Derudover så ønsker KOTO at enhver kan få råd til en god skraber, som ikke skal koste en bondegård, men på samme tid være af høj kvalitet, så du undgår de røde knopper. Du finder derfor et super lækkert udvalg hos KOTO, som enhver mand kan have brug for til deres skægpleje. Hos KOTO kan du også få en KOTO rabatkode, så du kan få dine barberprodukter på tilbud. CupoConcept har altid en rabatkode klar til dig, så du kan gøre et kæmpe kup hos KOTO.

Den bedste skægpleje hos KOTO

KOTO har et bredt udvalg af barberprodukter til dig, der ønsker at din barbering skal være helt perfekt. Hos KOTO kan du få fat i barberskrabere, barberblade, skægpleje og meget mere. De har sørget for at være forhandler af det engelske mærke Hawkins & Brimble, som har udviklet den bedste serie til dig, der vil have den bedste pleje til skægget. Du kan fx få fat i shaving-creme, barberkoste, voks, preshave scrub, skægolie samt nogle lækre startpakker, der består af skrabere, barberblade og nogle plejeprodukter.

Spar penge med en rabatkode til KOTO

Hvis du ønsker at købe nogle nye barberprodukter fra KOTO, så skal du helt klart få fat i en KOTO rabatkode. CupoConcept samler de nyeste rabatkoder her til vores hjemmeside, så du kan spare penge, når du handler hos KOTO. Hent dinKOTO rabatkode i dag, og gør et kæmpe kup i deres webshop.

Magisterparken 6, 1. th.
9000 Aalborg
Danmark