RoyalDesign rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (april 2024)
RoyalDesign

RoyalDesign rabatkode

Med vores rabatkoder hos Cupoconcept har du mulighed for at opnå gode rabatter, næste gang du shopper online! Vi har her på siden samlet de bedste rabatter, som du kan benytte næste gang, du handler hos RoyalDesign. Hos Cupoconcept.dk tester og opdaterer vi vores rabatkoder dagligt, hvorfor du kan være helt sikker på, at en rabatkode til www.RoyalDesign.dk hos os virker! Lige her nedenfor finder du vores RoyalDesign kuponkode. Klik dig ind på de enkelte, for at få rabatkoden vist!

Opdateret April 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra RoyalDesign

Alle RoyalDesign rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til RoyalDesign. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor finder jeg en RoyalDesign rabatkode?

  RoyalDesign udbyder løbende rabatkoder og andre kampagner. Vi samler aktuelle rabatkoder og viser dem her på siden.

 • Hvilke mærker forhandler RoyalDesign?

  RoyalDesign forhandler store og anderkendte mærker som f.eks. Royal Copenhagen, Rörstrand, Bjørn Wiinblad, Bodum osv.

Rabatkode til RoyalDesign

Vi har her på siden samlet de RoyalDesign rabatkoder, der er tilgængelige lige nu. Vi har altså gjort det nemt for dig her på siden at finde rabatkoder til lige det, du står og mangler!

Med vores rabatkoder er det nemt og hurtigt at spare penge og således finde et godt tilbud på RoyalDesign. Rabatkoden er meget simpel at benytte. Vi har længere nede lavet en kort og nem guide til hvordan du indløser en RoyalDesign rabatkode på www.RoyalDesign.dk.

Hvem er RoyalDesign?

RoyalDesign er en af Danmarks største webshops, hvor du kan handle interiør og design til hjemmet. Du har som kunde mulighed for at vælge mellem mere end 50.000 forskellige designprodukter. Forretningsideen bag RoyalDesign er meget simpel: at sælge design til den rigtige pris!

Du har altså hos RoyalDesign.dk mulighed for at møde velkendte designmærker af skandinaviske og europæiske brands indenfor alle prisklasser.

Hvad kan jeg bruge RoyalDesign rabatkoden til?

Med en RoyalDesign.dk rabatkode kan du som nævnt vælge mellem et hav af forskellige brands og prisklasser. Derudover har de tæt samarbejde med varemærker som bl.a. Royal Copenhagen, Georg Jensen, Stelton, Holmegaard og Eva Solo, hvorfor du med garanti kan spare store rabatter på disse brands med en RoyalDesign rabatkode!

Du har som kunde mulighed for at handle indenfor følgende kategorier:

 • Møbler
 • Servering
 • Indretning
 • Køkkenet
 • Belysning
 • Tekstil og Tæpper
 • Havemøbler og Udemiljø.

Der er derfor gode chancer for, at du kan finde noget til enhver smag – om det er til eget hjem, kontor eller måske en gave.

Endvidere sætter RoyalDesign.dk også høje kvalitetskrav til dem selv og deres produkter. Du kan derfor være sikker på, at når du handler hos RoyalDesign mødes du med designprodukter af høj kvalitet!

Fordele ved brug af kuponkode hos RoyalDesign

Som kunde har du den eksklusive mulighed for at gøre gode og specielle køb hos RoyalDesign.dk. Et køb der kun gøres nemmere og billigere ved brug af en RoyalDesign kuponkode! Du har mulighed for at benytte rabatkoden på kendte og store varemærker, og således spare store beløber.

Guide til at handle hos RoyalDesign

RoyalDesign er en meget nem og overskuelig hjemmeside med et flot og enkelt design. Skulle du alligevel være i tvivl om, hvordan du skal navigere på deres webshop, så får du lige her en lynhurtig guide i 5 trin:

 • Læg først og fremmest dine ønskede varer i din ’kurv’.
 • Klikker du ind i din kurv, kan du allerede i kurven under Trin 1 trykke i feltet ’Har du en rabatkode?’ og indtaste din tilgængelige RoyalDesign rabatkode.
 • Under Trin 2 indtaster du dit postnummer, således du kan se hvilke fragtmuligheder du har. Dette kan have relevans alt efter hvor stor og tung en vare, du ønsker at handle.
 • Herefter skal du acceptere webshoppens handelsbetingelser og privatlivspolitik.
 • Under Trin 3 skal du indtaste dine betalingsoplysninger – og vupti – så har du snart dine varer fra RoyalDesign!

Er det sikkert at handle hos RoyalDesign?

Det bestemt sikkert at handle hos RoyalDesign.dk! RoyalDesign sørger for et sikkert og trygt køb hos deres webbutik – om du bestiller via telefon eller online. Derudover har du mulighed for at returnere dine produkter indenfor 30 dage. Her kan du enten bytte til andre produkter eller bede om pengene retur.

Får jeg god kundeservice hos RoyalDesign?

En af grundene til, at du kan handle sikkert hos RoyalDesign skyldes også deres gode kundeservice! Om du har spørgsmål, mangler eller andet, kan du kontakte kundeservice alle hverdage mellem kl. 10-16. Kundeservices kan kontaktes på +45 78 79 11 44. Derudover har du også den mulighed, at du kan udfylde en kontaktformular. Kontaktformularen kan findes på hjemmesiden under ’Handelsbetingelser’. RoyalDesign bestræber sig på at besvare disse indenfor 48 timer i hverdagene.

Kan jeg finde RoyalDesign på sociale medier?

Hvis du har lyst til at følge med i hvilke nye varer, brands og designs, der løbende kommer på webshoppen, kan du også følge RoyalDesign.dk på deres sociale medier. RoyalDesign er aktiv på Facebook, Instagram og Pinterest. Her kan du følge med i nyeste trends og søge inspiration til dit hjem, kontor eller gavemuligheder!

Derudover har du også mulighed for at skrive dig op til deres nyhedsbrev, så du ligeledes kan blive opdateres med nyheder.

Hvad med returret og reklamationsret – hvordan fungerer det?

Hos RoyalDesign.dk opnår du gratis returret, når du køber for over 499,-. Desuden har du 30 dages returret og hele 24 måneders reklamationsret, hvis noget skulle hænde med dine varer. Du har som kunde også mulighed for at vælge mellem to forskellige leveringsfirmaer: Postnord og Budbee. Dette kan være relevant alt efter hvor stor eller tung en vare, du har bestilt samt hvor i landet, det skal leveres til.

Porfyrvägen 2
382 92 Nybro
Sverige