Blomsterbergs rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
Blomsterbergs

Blomsterbergs rabatkode

Er der gemt en bager i dig, og elsker du at gå og hyggebage derhjemme, men du mangler udstyret til det, eller er løbet tør for inspiration, så skal du helt sikkert tage et kig på Blomsterbergs hjemmesiden. Hvis du har set Den store bagedyst, så kender du helt sikkert til Mette Blomsterberg. Blomsterbergs hjemmeside, er en webshop, hvor både private og erhvervsdrivende kan købe professionelt bageudstyr i den bedste kvalitet. Du kan også finde de lækreste opskrifter, bøger, events og bagekurser på hjemmesiden. Der er et stort udvalg af en masse bagetilbehør, som du kan bruge til dit hjemmebag og søde desserter. Du vil helt sikkert finde det bagetilbehør, som du skal bruge til din næste store bagning derhjemme, eller hvis du ejer en bager, café eller et konditori, så finder du også en masse professionelle bagetilbehør. Hvis du ønsker en rabat på bagetilbehør fra Blomsterbergs, så kan du sagtens få dette! Du kan nemlig få en Blomsterbergs rabatkode hos CupoConcept, så du kan spare nogle penge.

Opdateret May 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Blomsterbergs

Rabatkode
Få 8% rabat på hele webshoppen – Eksklusiv rabatkode
Få 8% rabat på hele webshoppen – Eksklusiv rabatkode

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

285
Vis rabatkode Vis rabatkode Få vist Blomsterbergss rabatkode.
Tilbud
Oplev Mette Blomsterberg “live” – Kursus & Foredrag
Oplev Mette Blomsterberg “live” – Kursus & Foredrag

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

232
Vis tilbud Vis fordel Få vist Blomsterbergss rabat.
Tilbud
Få GRATIS opskrifter fra Mette Blomsterberg
Få GRATIS opskrifter fra Mette Blomsterberg

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

158
Vis tilbud Vis fordel Få vist Blomsterbergss rabat.
Tilbud
Ved køb for over 399 kr. – GRATIS fragt
Ved køb for over 399 kr. – GRATIS fragt

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

103
Vis tilbud Vis fordel Få vist Blomsterbergss rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor skal jeg indsætte min Blomsterberg rabatkoden henne?

  Du indtaster din Blomterberg rabatkode i indkøbskurven under feltet “Indtast evt. gavekode” og så tryk på “Indløs gavekode”.

 • Et det sikkert at handle på webshoppen?

  Det kan du stole på! Faktisk er Blomsterbergs.dk en e-mærket webshop. Det betyder, at du er sikret i din handel. 

  Det er nemlig kun webshops der leve op til nogle forbrugerbeskyttende retninglinje, der bliver e-mærket.

Blomsterbergs succes som konditor

Mette Blomsterberg blev uddannet konditor for over 20 år siden. Siden 1995 er der sket mange forandringer for hendes passion, hvor hun allerførst åbnede en café i Ny Carlsberg Glyptotek. I 2011 valgte hun at lukke caféen, og åbnede sin egen Blomsterbergs café. I 2014 åbnede hun endnu en café, og siden da har hun haft stor succes. Mette Blomsterberg har udgivet en masse koge- og bagebøger, som du også kan købe på hendes hjemmeside. I Blomsterbergs café finder du en masse lækre kager, desserter og salte retter.

Blomsterberg-forside

Vildt univers af bageudstyr, bagebøger og køkkenredskaber

Blomsterbergs online webshop er fyldt med en masse produkter til hjemmebag og madlavning. Her på siden, kan du få fingrene i lækre opskrifter, professionelt bage- og køkkenudstyr, og en masse andet som du kan bruge i et køkken. Når du går ind på Blomsterbergs webshop, ser du nogle hovedkategorier:

 • Bagebøger
 • Bageforme
 • Bageredskaber
 • Bestik
 • Chokoladefondue
 • Dessertglas
 • Forklæder
 • Gryder og pander
 • Kagedåser
 • Skåle
 • Sprøjteposer og tyller
 • Tallerkner og fade

Du finder altså rigtig meget til dit køkken i Blomsterbergs webshop, som du kan bruge til din bagning og madlavning. Blomsterbergs har et bredt sortiment, som kan bruges af den private kunde såvel som de professionelle. Du finder en masse forskellige størrelser, farver, materialer at vælge mellem, og under hvert af produkterne, kan du se informationer om det enkelte produkt. Her kan du fx finde ud af om det kan komme i opvaskemaskinen.

Hvis du også gerne vil have en rabat på dit køb, så kan du bruge en Blomsterbergs rabatkode. Denne rabatkode kan du finde hos CupoConcept, så du kan få et eksklusivt tilbud i dag.

Blomtserberg-kager

Lækre opskrifter hos Blomsterbergs

Blomsterbergs har ikke blot en webshop, hvor du kan købe bage- og køkkenudstyr. Du kan også finde super lækre opskrifter. Mette Blomsterberg har nemlig fået en masse viden gennem årene som professionel konditor. Hun vil med glæde dele ud af hendes viden til dig, så du også kan nyde en lækker kold dessert eller en sød kage. Du kan finde disse Blomsterbergs opskrifter på hjemmesiden, hvor du også lærer nogle gode tips til at forbedre din bagning. Det kan være du er nybegynder, og ønsker noget mere erfaring, eller hvis du er professionel og ønsker at opgradere dine egne opskrifter, så kan du sagtens få nogle gode tips. Blomsterbergs opskrifter finder du på hjemmesiden under ‘opskrifter’, hvor du her har adgang til ufattelig mange gratis opskrifter. Måske vil du gerne vide, hvordan du kan lave de bedste vafler til dine gæster, eller hvordan du kan stille an med en frisk og sød jordbærsmoothie, som helt sikkert vil imponere. Der er rigtig mange gode opskrifter at hente, og de er beskrevet ned til mindste detalje, med hvad du skal bruge, fremgangsmåde og eksempler på pynt, du kan putte ovenpå dine desserter, så de ser endnu mere indbydende ud. Du har sikkert fundet en opskrift, du helt vildt gerne vil lave, og du mangler måske lige at shoppe en masse lækkert bageudstyr først på Blomsterbergs hjemmeside, så du rigtig kan komme i gang derhjemme. Du kan få et super godt tilbud hos CupoConcept, når du skal købe dit nye bageudstyr. Vi har nemlig en rabatkode til Blomsterbergs, som du frit kan benytte dig af. Det er altid dejligt at spare penge, og med en Blomsterbergs rabatkode, har du mulighed for at købe lidt ekstra forkælelse til dig selv med den gode rabat, som du får. Husk at indtaste din rabatkode, inden du foretager dit køb.

Få et kursus af Mette Blomsterberg

Hvis du er helt vild med Blomsterbergs opskrifter, og befinder du dig ofte på en af hende caféer, hvor du hemmeligt ønsker selv at kunne lave lækkerierne derhjemme, så har du muligheden for at lære det af Mette Blomsterberg.

På Blomsterbergs hjemmeside, kan du nemlig også tilmelde dig til workshops. Der er både workshops for unge og voksne, som er vild med kager og gerne vil lære at pynte sin egen lille lagkage. Til disse kurser, får du muligheden for at lære nogle enkle teknikker. Først vil Blomsterberg byde dig velkommen, derefter vises der nogle teknikker, og til sidst kommer du til at pynte din helt egen kage. Du får nogle fantastiske råd og tips gennem hele kurset, og du får selvfølgelig lov til at tage din egen færdigpyntede kage med hjem. Du kommer til at gå derfra med et smil på læben, masser af gå-på-mod og en lækker kage i vente, til du kommer hjem!

Spar penge med en rabatkode til Blomsterbergs

Du kan finde nogle af Blomsterbergs produkter rundt i forskellige butikker, men hvis du køber dit bage- og køkkenudstyr fra Blomsterbergs online webshop, kan du få dig et eksklusivt tilbud. Du kan nemlig bruge en Blomsterbergs rabatkode, inden du køber ind til den dessert, du gerne vil lave. CupoConcept leder nemlig dagligt efter rabatkoder, som vi så lægger op vores hjemmeside. Herfra kan du finde en rabatkode, som giver dig et godt tilbud, så du kan spare nogle penge på dit køb.

Blomsterberg-rabatkode

Gl. Skivevej 70
8800 Viborg
Danmark