Emma Madras rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
Emma Madras

Emma Madras rabatkode

Leder du efter en Emma Madras rabatkode? Så har du truffet et rigtig klogt valg ved at besøge denne underside. Vi har nemlig oplistet de mest attraktive rabatkoder til Emma Madras lige her. Nedenfor kan du blive klogere på, hvilke rabatkoder der er gyldige, og du vil få et overblik over, hvad du opnår ved at bruge rabatkoden, og hvor mange gange rabatkoden er blevet brugt. Klik på Vis rabatkode, hvis du ønsker at gøre brug af den givne rabatkode. Foruden at sætte fokus på rabatkoder til webshoppen, så vil vi informere dig om alt, hvad du bør vide om den populære forhandler – Emma Madras. Det skal bl.a. handle om kundeservice, kundetilfredshed, garanti og meget mere. Vi forsøger at nå hele vejen rundt, så du kan få besvaret dine spørgsmål. Besøg Emma her

Opdateret May 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Emma Madras

Alle Emma Madras rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til Emma Madras. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Rabatkode til Emma Madras: Sådan bruger du rabatkoden

”Jeg leder efter en Emma Madras rabatkode, men findes en sådan rabatkode overhovedet?”

Det er et ofte stillet spørgsmål, og svaret kommer lige her; ja, det er muligt at finde en rabatkode til webshoppen. Hvis der på nuværende tidspunkt findes en gyldig rabatkode til siden, så vil det fremgå af vores oversigt. Og skulle der mod forventning ikke være nogen, så husk, at vi jævnligt opdaterer oversigten, i takt med at nye rabatkoder ser dagens lys.

Første vigtige step er selvfølgelig at finde en gyldig rabatkode til Emma Madras. Når denne er fundet, så skal du sætte dig ind i, hvordan du bruger rabatkoden. Det er heldigvis ikke nogen større videnskab. Har du dog brug for at blive guidet, så læs videre og lad os tage dig gennem processen.

Sådan bruger du din rabatkode:

 1. Find en rabatkode via vores oversigt
 2. Klik på Vis rabatkode og kopier den givne rabatkode
 3. Besøg Emma-Madras.dk
 4. Læg de ønskede varer i kurven (f.eks. en seng, madras eller pude)
 5. Klik på Indkøbsvogn øverst i højre hjørne
 6. Klik på Indløs rabatkode
 7. Indsæt rabatkoden og klik på Anvend
 8. Rabatten bliver nu fratrukket (hvis rabatkoden er gyldig)
 9. Afslut din ordre og glæd dig over, at du lige har sparet penge

Besøg Emma her

Spar penge på Europas mest prisvindende madras

Emma Madras er ikke bare endnu en forhandler af madrasser, senge og diverse. Det er faktisk en af de mest anmelderroste forhandlere (og producenter) i øjeblikket.

Emma Original Madras, som Emma Madras står bag, er lige nu Europas mest prisbelønnede madras, og denne madras kan faktisk blive din nu. Madrassen er fremstillet i Tyskland og kan fragtes til Danmark på ganske kort tid.

Madrassen har efterhånden vundet en lang række prestigefyldte tests. Den er bl.a. blevet kåret som testvinder i tests i Frankrig, Spanien, Danmark, Tyskland, Italien og mange andre lande. Det er altså ikke kun os danskere, der er begejstrede for madrassen fra Emma Madras. Det er en global succes. I Danmark og Sverige er madrassen blevet kåret som testvinder af Testfakta (dette er i sig selv et stort kvalitetsstempel).

Dette gør madrassen til noget særligt:

 1. Den er støttende og trykaflastende på et niveau, der sjældent er set før
 2. Den er meget brugervenlig (den er f.eks. let at vende – ved behov)
 3. Madrassen har en fremragende holdbarhed (derfor tilbydes der 10 års garanti)
 4. Madrassen indeholder temperaturregulerende skum (Airgocell)
 5. Den er i stand til at tilpasse sig din kropsform og vægt (giver en god støtte)
 6. Madrassen kommer med et betræk med en flot finish
 7. Den kan – trods utallige fordele – købes til en konkurrencedygtig pris

Overbevist? Så få bestilt din Emma Original Madras allerede i dag – for at spare penge på denne madras kan du med fordel bruge en rabatkode.

Besøg Emma her

Emma produkterne

Emma Original Madras

Emma-madrassen tilpasser sig din krop og fordeler tryk og vægt jævnt, så du får en behagelig søvn hver nat. Den kræver ikke en topmadras, men du kan tilføje en topmadras, hvis du ønsker en lidt fastere eller blødere følelse.

Emmas hukommelsesskum er med til at give madrassen evnen til at tilpasse sig din kropsform, størrelse og hvordan du sover bedst.

Det innovative betræk er både moderne og stilfuldt, og det er let at rengøre og absorberer overskydende varme, hvilket giver en kølende fornemmelse.

Madrassen har et unikt design, der regulerer fugtniveauet i madrassen. Den er fremstillet af et elastisk materiale. Betrækket kan tages af og maskinvaskes.

Airgocell ®-madrassen giver optimal komfort takket være de unikke luftceller, som gør det muligt at komprimere en del af sengen uden at påvirke resten. Den er åndbar og holder sig kølig i løbet af natten.

Der er et lag viskoelastisk skum under madrassen. Det hjælper med at fordele trykket jævnt under din krop og holder dig komfortabel, når du sover.

HRX®-skummet giver støtte og trykaflastning i alle søvnpositioner. Det tilpasser sig til enhver stilling og giver den støtte, som din ryg har brug for under søvnen.

Køb Emma Original Madras her

Emma Diamond Springmadras

Med sine over 300 lommefjedre giver Emma diamond-madrassen bedre støtte end de fleste madrasser og lindrer trykpunkter. Den holder dig kølig under søvnen ved at lade luften cirkulere i hele madrassen.

Med Diamond Degree-teknologien giver grafitpartiklerne i det øverste skumlag optimal temperaturkontrol. Dette sikrer, at du kan opnå dybere søvnfaser hurtigere end normalt, så du kan nyde en god nats søvn hver eneste nat.

Diamond-fjedermadrassen har fem dynamiske komfortzoner, hvilket betyder, at du får mere individuel støtte, da de tilpasser sig din krop.

Det åndbare, aftagelige og vaskbare betræk har til formål at beskytte den temperaturregulerende effekt af Diamond Degree-madrassen. Den luftige struktur lader madrassen ånde uden at hindre dens temperaturregulerende evne. Diamond Degree-materialet forbedrer i høj grad madrassens evne til at afgive overskydende varme. Dette resulterer i en forlængelse af din dybe søvnfase. Ergonomisk udformet skumlag støtter din krop og fordeler trykket jævnt, så du kan sove behageligt uanset din kropsform eller sovestilling. Individuelle lommer giver bedre kropstilpasning og øget åndbarhed. Dette støttende skumlag giver optimal støtte i tre zoner, der fremmer din restitution i løbet af natten.

Køb Emma Diamond Springmadras her

Emma Original Puden

Den har et blødt betræk, som gør den behagelig for sovende.

Takket være de adaptive funktioner giver puden optimal støtte til hoved og skuldre. Den aflaster trykket. Dens konstruktion i tre lag gør det muligt for den at tilpasse sig din krop.

Med sin unikke kombination af materialer af høj kvalitet giver Cloudbed-madrassen dig følelsen af at sove i bløde skyer med ergonomisk støtte.

Det innovative Airgocel-skumlag giver dig blød komfort. Materialet har åbne celler, så puden kan ånde og holde sig kølig hele natten igennem. HRX-skummet støtter dig i enhver stilling, du vælger at sove. Den midterste pude giver den nødvendige trykaflastning til ryg og nakke. Denne kan også tages af for at få din perfekte højde. Det viskoelastiske hukommelsesskum fordeler trykket jævnt. Dette skum giver dig en god søvn uanset din sovestil. Betrækket indeholder åndbare fibre, der regulerer varmen mellem dig og puden. Derudover tilpasser det sig på grund af det elastiske materiale perfekt til alle typer lag.

Afhængigt af hvilken stilling jeg sover i, kan denne pude tilpasse sig mig! Hvis jeg sover på siden, vil jeg anbefale alle tre lag. Hvis jeg sover mest på ryggen, vil jeg foreslå to lag. Og hvis jeg sover på maven, ville jeg nok vælge kun ét lag.

Køb Emma Original Puden her

Emma Sky

Emma Sky puden giver en utrolig behagelig søvnoplevelse på grund af det ultrabløde materiale og åndbarheden. Med vores Quick Dry-betræk kan du til enhver tid nyde et usædvanligt køligt og tørt sovemiljø. Det er som at sove på en sky!

Takket være den unikke ForeverPlush-teknologi forbliver denne pude af mikrofiber blød selv efter gentagne vaske i vaskemaskinen. Den bliver heller ikke mere blød i modsætning til andre puder med billige fyldstoffer.

Skab en ideel personlig pude til dig selv ved at tilføje og fjerne lag, så den passer til dine behov og præferencer.

UltraDry-teknologien fjerner hurtigt fugten fra luften og sikrer et behageligt og køligt sovemiljø. De indvendige puder består af åndbart AERO Soft®-fyld, som ud over at være blødt og luftigt giver optimal komfort for skulder og nakke. Den anden pude har et endnu blødere fyld, så du føler, at du sover på en sky.

Køb Emma Sky her

Emma Diamond Pude

Denne pude hjælper med at regulere kropstemperaturen ved at tilpasse sig til forskellige årstider og vejrforhold. Den holder dig varm om vinteren og kølig om sommeren.

Du kan tilpasse Diamond-puden til dine individuelle præferencer ved at vælge mellem forskellige skumtyper. Uanset om du sover på venstre eller højre side, på maven eller på ryggen, kan Diamond-puden tilpasses til dine behov.

Materialet, der er brugt til denne pude, giver dig en særlig åndbarhed; det betyder, at din krop kan frigive ekstra varme om natten, samtidig med at du kan holde en behagelig og tør soveatmosfære.

Køb Emma Diamond Pude her

Sådan handler du på Emma-Madras.dk

Vil du gerne blive klogere på forhandlerens produktsortiment? Så kan du med god grund besøge deres skønne online butik. Butikken får du adgang til ved at klikke dig ind på Emma-Madras.dk. Webshoppen er naturligvis mobilvenlig, så du kan sagtens handle via din smartphone eller tablet, hvis du ønsker det.

Besøger du Emma Madras for første gang? Og vil du gerne vide, hvordan du handler på deres webshop? Så lad os hjælpe dig. Vi leverer en kortfattet guide nedenfor.

Sådan gør du:

 1. Tag stilling til, om du ønsker at kigge nærmere på forhandlerens udvalg af senge, madrasser, topmadrasser eller puder (de nuværende kategorier)
 2. Overvej nøje, hvilke krav og ønsker du har til din kommende seng, madras eller pude (det er vigtigt, at du får valgt den helt rigtige vare)
 3. Overvej, med udgangspunkt i dine krav og ønsker, om produkterne fra Emma Madras matcher dine ønsker
 4. Læg varen i kurven, hvis du ønsker at afgive en ordre (du skal muligvis vælge den ønskede størrelse i den forbindelse – hvis der er flere størrelser)
 5. Gå videre til indkøbskurven
 6. Indtast din rabatkode
 7. Indtast dine oplysninger og vælg leveringsform
 8. Betal og afslut din ordre

Besøg Emma her

Kan jeg stole på Emma Madras?

Ja, du kan trygt stole på Emma Madras, og du vil kunne føle dig helt sikker, når du handler på deres webshop. Forhandleren gør generelt en rigtig stor indsats for at skabe en så tryg og god købsoplevelse som overhovedet muligt.

Emma Madras er godt nok ikke et dansk firma, men trods det er du garanteret en god oplevelse. Firmaet blev grundlagt i Tyskland i 2015 og er i dag til stede i over 20 lande, heriblandt Danmark. Danmark er ikke Emma Madras’ største marked, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at danskernes begejstring for Emma Madras og deres produkter er stor.

Du kan trygt handle på omtalte webshop af følgende grunde:

 1. Webshoppen er E-mærket
 2. Webshoppen tilbyder sikker betaling (VISA, PayPal, MasterCard, Klarna m.v.)
 3. Webshoppen har tydelige ejer- og kontaktoplysninger
 4. Webshoppen har gode kundeanmeldelser (se f.eks. på Trustpilot)
 5. Webshoppen er sikret med HTTPS (dette sikrer en krypteret forbindelse)
 6. Producenten og forhandleren har vundet utallige priser

Opsummeret har du intet at frygte, når du shopper på Emma-Madras.dk. Vil du vide mere om forhandleren og producenten, så besøg deres website, hvor du kan blive klogere på historien bag firmaet, produktudvalget og meget mere.

Hvad kan jeg forvente mig af Emma Madras’ kundeservice?

Emma Madras er en yderst populær webshop, og denne høje popularitet er naturligvis ikke kommet ud af ingenting. Nej, kilden til denne høje popularitet er professionel kundeservice.

Du kan kontakte forhandleren på tre forskellige måder:

 • Skriv på livechatten (klik blot på chatikonet nede i højre hjørne)
 • Send en mail (det kan du gøre via [email protected])
 • Ring til kundeservice (ring til 33652197 mellem kl. 09:00 og 17:00)

Hvad end du er til skriftlig eller telefonisk kommunikation, så har du altså rig mulighed for at skrive eller ringe til webshoppens kundeservice. Har du brug for hjælp her og nu, så kan du med fordel kontakte kundeservice via enten telefon eller livechat. Der kan nemlig forekomme lidt længere svartid, hvis du sender en mail. Uanset hvilken mulighed du vælger, så kan du dog forvente god service. Du har naturligvis mulighed for at få besvaret dine spørgsmål vedr. både leveringstid, returret, prøveperiode og meget mere.

Er kundeservice ikke tilgængelig på nuværende tidspunkt, så kan du forsøge at finde svar på dine spørgsmål selv ved at besøge undersiden Ofte stillede spørgsmål. Denne underside finder du via footeren i bunden. Det er ganske sandsynligt, at du kan finde svar på dit spørgsmål her.

Besøg Emma her

Emma Madras på de sociale medier

Emma Madras er en moderne virksomhed, med alt hvad det indebærer af forskellige tiltag. Derfor er de naturligvis også til stede på de sociale medier. Lige nu kan du finde virksomheden på to forskellige sociale medier; henholdsvis Facebook og Instagram.

Vil du gerne følge lidt med i, hvilke nye produkter og tiltag der er på vej, så bør du følge med via Facebook og Instagram. Fra tid til anden vil du også blive præsenteret for uimodståelige tilbud, som du kan bruge selv og / eller dele med dine venner.

Emma Madras er også kendt for at samarbejde med mange danske influencere. Via deres forside afslører de, at de samarbejder med kendte danskere som Thalia Pitzner, Tina Lund og Silas Holst. Du kender sikkert flere af dem.

Tip: Bemærk i øvrigt, at du kan tjene penge ved at tippe dine venner om Emma Madras. Hvis din ven køber for mindst 3.000 kr. med din unikke rabatkode, så får du 250 kr. Du kan maksimalt tippe op til 10 venner, så du kan maksimalt tjene 2.500 kr. Bemærk, at du skal have en konto for at kunne tippe venner.

Hvad siger kunderne om forhandleren?

Som vi lovede i indledningen, så vil vi naturligvis også komme forbi kundetilfredsheden. Det er trods alt lidt sjovere at handle på en webshop, der er populær blandt kunderne. Spørgsmålet er så bare, om Emma Madras er vellidt af kunderne.

Du har måske en ven eller kollega, der har handlet hos Emma Madras, men skal du have en bedre indsigt, så bør du besøge Trustpilot(.com). Her er der nemlig blevet skrevet langt over 500 kundeanmeldelser – de fleste af dem på dansk. Her tegner der sig et billede af en ultrapopulær webshop, der formår at indfri deres kunders ønsker.

Vi vil ikke gennemgå alle anmeldelserne i denne guide, men vil i stedet opfordre dig til at besøge Trustpilot.com, hvor du kan læse nogle af de mange indsendte anmeldelser. Her er der samlet både positive og mindre positive anmeldelser, men samlet set er kunderne rigtig tilfredse. Emma Madras får bl.a. ros for deres høje produktkvalitet, deres attraktive garantiordning og den hurtige levering.

Besøg Emma her

Wilhelm-Leuschner-Str. 78
60329 Frankfurt am Main
Tyskland

Senge og tilbehør-rabatkoder

Er du på udkig efter senge og tilbehør? Andre benyttede også disse rabatkoder.