Historien om CupoConcept

CupoConcept åbnede for første gang dørene i april 2018. Efter et intensivt forløb med udviklingen af siden, var vi i april endelig klar til at åbne dørene for vores rabatkodeside. Målet med CupoConcept har hele tiden været, at gøre det billigere for forbrugeren at handle på nettet, uden skjulte gebyrer, og uden man behøver at oprette sig på siden.

Efter benhårdt arbejde i maj og juni, har vi nu endnu flere rabatkoder end nogensinde før. Derudover har vi også åbnet dørene for vores polske, svenske og finske rabatkodesider med samme mission, koncept og navn.

Siden da, har virksomheden taget fart, og det er resulteret i at vi har måtte ansætte flere til personalet, så vi kan blive ved med at tilbyde de nyeste og bedste rabatter til dig!

Fakta om CupoConcept

2018

Grundlagt

+2000

Online brands

+5000

Rabatkoder & tilbud

5

Lande

2

Medarbejdere

Danmark

Kontor

Hvad gør CupoConcept unikt?

CupoConcept formidler rabatkoder til alle der finder det interessant at spare nogle penge på nettet. Takket været vores kompetencer og gå-på-mod er CupoConcept gået fra ingenting, til en af de store drenge i branchen, lynhurtigt. Det der adskiller CupoConcept fra resten af rabatkodeudbyderne, er vores brede og interessante sortiment af rabatkoder og kuponer til alverdens onlinebutikker. For at bruge CupoConcept behøver du ikke oprette en bruger eller tilmelde dig noget som helst. Så du kan bruge rabatkoderne helt uden bekymringer for, at du bliver bonget for noget du ikke er klar over.

Måden du bruger CupoConcept adskiller sig også fra de andre sider – du er fri for at indtaste rabatkoden. CupoConcept gør brug af en helt ny måde at formidle rabatkoderne på. Det eneste du som forbruger skal gøre, er at finde din butik i søgefeltet, klikke på den og derfra bliver du smidt over på den respektive butiks webside, og allerede dér, bliver dine rabatter og kuponer valideret. Det vil altså sige, at ligeså snart du har klikket på butikken, så bliver rabatten automatisk fratrukket din ordre.

Om CupoConcept

  • Adresse: Hestehave 15,
    6400 Sønderborg, Denmark
  • Website: www.cupoconcept.dk
  • Telefonnummer: 22410557
  • E-mail: mail@cupoconcept.dk
  • CVR nr.: 39 45 3 193

Mål og mission

Vores mål er at være med til at gøre det nemmere og billigere for dig at handle på nettet. 

Vi opdaterer dagligt vores rabatkoder, tilbud og kuponer på én og samme side, for at gøre det nemmere og billigere for dig når du handler på nettet.

Vi er meget stolte af at støtte disse:

 Et sundt arbejdsmiljø csr-maerket logoReklamebeskyttelse