Om Os | Læs om Cupoconcept.dk og hvem vi er

Om os

Historien om CupoConcept

CupoConcept åbnede for første gang dørene i april 2018. Efter et intensivt forløb med udviklingen af siden, var vi i april endelig klar til at åbne dørene for vores rabatkodeside. Målet med CupoConcept har hele tiden været, at gøre det billigere for forbrugeren at handle på nettet, uden skjulte gebyrer, og uden man behøver at oprette sig på siden.

Efter benhårdt arbejde i maj og juni, har vi nu endnu flere rabatkoder end nogensinde før. Derudover har vi også åbnet dørene for vores polske, svenske og finske rabatkodesider med samme mission, koncept og navn.

Siden da, har virksomheden taget fart, og det er resulteret i at vi har måtte ansætte flere til personalet, så vi kan blive ved med at tilbyde de nyeste og bedste rabatter til dig!

 

Hvem & hvad er CupoConcept?

CupoConcept er en rabatkodeplatform som formidler rabatkoder & tilbubd. Det er ganske gratis og man binder sig ikke til noget, når man benytter sig af CupoConcept. Vores brugere kan på alle tidspunkter, frit benytte sig af alle rabatkoderne. Du skal på intet tidspunkt betale for noget, når du benytter dig af CupoConcept. På den måde kan du være sikker på at du ikke går glip af nogle rabatkoder & tilbud, selvom du ikke betaler en krone for at benytte dig af CupoConcept. Hvis du er en af de mange tilbudsjægere, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev som er spækket med gode tilbud og høje rabatter. Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev vil du blive tilsendt en mail, hvor de nyeste og mest relevante rabatter og tilbud er på. Der vil også sommetider blive sendt mails, som er målrettet specifikt efter dine behov.

 

Lidt information omkring CupoConcept

CupoConcept lancerede i april 2018, efter mange måneders benhårdt arbejde. Efter de mange måneders forberedelse og udarbejdelse af vores platform, var vi endelig klar til at åbne i april 2018. Vores brugere kom hurtigt til, og mange bruger vores rabatter og tilbud på daglig basis, hvilket vi selvfølgelig er super glade for! Helt basalt er CupoConcept en online platform der formidler rabatkoder og tilbud til folk der gerne vil spare en masse penge når de handler online. Selve konceptet med en rabatkodeside er ikke specielt revolutionerende og nyt, men det er netop hér vi adskiller os fra mængden. Vi fokuserer meget på kvaliteten af både vores hjemmeside og rabatter. På den måde kan vi forsikre at vi både har de bedste rabatter, men også den bedste, hurtigste og mest navigerbare hjemmeside, som sikrer dig i at spilde unødig tid på at søge efter det du står og mangler. Også vores nye platform til at benytte sig af rabatkoderne er ny og enkel, og det er netop derfor at vi, på trods af vores størrelse, allerede nu kan konkurrere med de helt store i branchen.

 

Hvem vil ikke gerne spare penge?

Alle vil gerne spare penge, så hvorfor ikke benytte sig af vores service? Vores mission er at gøre det billigere for vores forbrugere at handle online. Vi opdaterer siden dagligt, og sørger for at være up-to-date med de nyeste rabatkoder & tilbud. Derfor kan du vide dig sikker på, at CupoConcept er det bedste sted at henvende sig, hvis du skal bruge nogle gode rabatter & tilbud. Hver dag sidder vi og forhandler os frem til nye gode tilbud, til gavn for netop vores brugere. Vi formidler alle rabatkoderne og tilbuddene på siden, så du kan spare højst muligt, når du handler i onlinebutikker.

 

Kunder har altid første prioritet!

Hos CupoConcept er kunderne altid i førstesædet. Vi gør hver dag en kæmpe indsats for at tilfredsstille vores kunder, så de kan spare en masse penge når de handler online. Vi gør altid alt hvad vi kan, for at efterkomme alle vores kunders behov, og prøver hver dag at skabe en unik købsoplevelse, ved brug af vores tilbud og rabatter. For at gøre det så enkelt og overskueligt som muligt, har vi skabt en ny og nem måde at bruge vores rabatkoder på. Det eneste du skal gøre er, at finde den ønskede rabatkode og så gøre som anvisninger viser. Det kan være du modtager en rabatkode som du skal indtaste, ellers skal du blot klikke på “Gå til butik”, og så behøver du ikke tænke mere over det.

Tid er lig med penge, og netop derfor er vi altid opdaterede med de nyeste og hurtigste systemer, som gør at vores brugere hurtigt kan navigere sig igennem hjemmesiden, hurtigt finde de ønskede tilbud og komme videre med dagen. Der er ingen ventetider på vores side, og det tager ikke mere end 2 minutter, at finde de ønskede rabatkoder. Vi er altid opdaterede og præcise. Vi ligger ikke noget ud på vores side, uden at vide at det virker. Vi tester og tjekker alt igennem, før det kommer online. Netop derfor, kan du være sikker på, at den fundne rabatkode er klar og præcis!

 

Hvad gør CupoConcept unikt?

CupoConcept formidler rabatkoder til alle der finder det interessant at spare nogle penge på nettet. Takket været vores kompetencer og gå-på-mod er CupoConcept gået fra ingenting, til en af de store drenge i branchen, lynhurtigt. Det der adskiller CupoConcept fra resten af rabatkodeudbyderne, er vores brede og interessante sortiment af rabatkoder og kuponer til alverdens onlinebutikker. For at bruge CupoConcept behøver du ikke oprette en bruger eller tilmelde dig noget som helst. Så du kan bruge rabatkoderne helt uden bekymringer for, at du bliver bonget for noget du ikke er klar over.

Måden du bruger CupoConcept adskiller sig også fra de andre sider – du er fri for at indtaste rabatkoden. CupoConcept gør brug af en helt ny måde at formidle rabatkoderne på. Det eneste du som forbruger skal gøre, er at finde din butik i søgefeltet, klikke på den og derfra bliver du smidt over på den respektive butiks webside, og allerede dér, bliver dine rabatter og kuponer valideret. Det vil altså sige, at ligeså snart du har klikket på butikken, så bliver rabatten automatisk fratrukket din ordre.

 

Skaber de bedste tilbud til vores forbrugere!

Hver dag sidder vi og forhandler med butikkerne, så vi kan tilbyde vores brugere de allerbedste tilbud og rabatter. Missionen med vores side har fra starten været, at det skulle gøre det muligt for vores brugere at handle meget billigere på internettet. Vi sætter ligeså høje krav til os selv, som vores brugere gør, og det er med til at sikre at vores side er opdateret og i orden på alle døgnets tidspunkter. Vi tester, tjekker og analyserer alle vores rabatkoder på siden, inden vi udgiver dem til vores brugere. På den måde sikre vi den højeste kvalitet. At lytte til vores kunder og få feedback er en af vores helt essentielle gøremål. Vi hører meget gerne fra brugere af CupoConcept, uanset om det er ris eller ros tager vi det til os og arbejder os hen mod det. Det er med til at gøre vores side endnu bedre, og vi ønsker intet andet end at gøre vores brugere glade og hjælpe dem med at spare en masse penge når de handler online. Skulle der være nogle spørgsmål, feedback eller noget helt andet, så er vi altid klar på at tage en snak med jer lige her på vores kontaktside.