NordVPN rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (april 2024)
NordVPN

NordVPN rabatkode

Har din yndlingsstreamingside lige annonceret, at der kommer en ny og fed serie eller film, men at den ikke udgives i Danmark med det samme? Så frygt ej længere. NordVPN redder dagen! NordVPN kan ændre din IP-adresse, således at det ser ud som om, at du bruger din computer i et andet land end i Danmark. Det betyder, at hvis din yndlingsserie udgiver nye afsnit i USA, tre dage før de kommer til Danmark, så kan du med en VPN se afsnittet samtidig med amerikanerne. Med vores NordVPN rabatkode kan du spare masser af penge på dit VPN-abonnement hos den populære VPN-udbyder. Her på siden har vi samlet adskillige NordVPN rabatkoder, som du kan gøre brug af for at spare penge på din VPN.

Opdateret April 2024 af Søren Lassesen

Udvalgte rabatkoder fra NordVPN

Tilbud
Få 3 måneder gratis VPN ved køb af årlig plan i dag!
Få 3 måneder gratis VPN ved køb af årlig plan i dag!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

165
Vis tilbud Vis fordel Få vist NordVPNs rabat.
Tilbud
Spar op til 58% på årlige planer (Begrænset periode)!
Spar op til 58% på årlige planer (Begrænset periode)!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

98
Vis tilbud Vis fordel Få vist NordVPNs rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvad er NordVPN?

  NordVPN er et såkaldt “Viruel Private Netvork”. Det er en tjeneste som beskytter dine oplysninger når du surfer rundt på internettet.

 • Kan jeg bruge en rabatkode ved køb af NordVPN?

  Ja, du skal blot indtaste din NordVPN rabatkode på bestillingsiden.

Rabatkode til NordVPN

En VPN er en genial opfindelse, men den koster også mange penge. Det skyldes blandt andet, at der ligger noget ret tung teknologi bag. Heldigvis kan du med en NordVPN rabatkode spare masser af penge på lige netop VPN-abonnementer. Og er du studerende, så kan du også være heldig at få fingrene i deres studierabat.

Der er mange fordele ved at bruge en VPN, hvilket du kan læse mere om længere nede på siden. Men et par hurtige eksempler på, hvorfor flere og flere vælger at benytte sig af vores NordVPN rabatkoder er:

 • Det er nemmere at være anonym med en VPN
 • Man kan tilgå indhold, der ikke er tilgængeligt i Danmark

Når du har købt adgang til en VPN med en NordVPN.com rabatkode fungerer det sådan, at din oplysninger bliver gemt og krypteret i en såkaldt VPN-tunnel. Den får det til at fremstå som om du er i et andet land, og din data bliver spredt ud over 5.000 forskellige servere rundt omkring i verden.

Det kan virke kompliceret, men du skal bare vide, at det er fyldt med masser af fordele for dig som privatperson. Vil du alligevel gerne vide mere, kan du kontakte NordVPn gennem deres hjælpecenter, hvor de har en ”ofte stillede spørgsmål”-sektion og en blog med masser af relevante artikler.

Hvad er en VPN?

VPN står for ”Virtual Private Network”. Det som den i realiteten gør, er at ændre din computers IP-adresse fra et sted til et andet. Hvis du eksempelvis vil se en serie, som du ikke kan se i Danmark, men som udgives i England hver uge, så kan du bruge NordVPN til at ændre din IP-adresse fra Danmark til England.

IP står for ”Internet Protocol” og er et tal, som din computer bruger til at kommunikere med. IP-adressen indeholder en række informationer om din computer – blandt andet, hvor den befinder sig. Det er årsagen til, at du eksempelvis ikke kan se Netflix i USA, og at ASOS kan gætte, at du kommer fra Danmark.

Men det er ikke kun hjemmesider som ASOS og Netflix, der kan se din IP – det kan cyberkriminelle også. I de forkerte hænder kan en IP-adresse fører til personlige oplysninger, hvorfor det kan være fornuftigt at bruge NordVPN til at skjule din IP-adresse.

Så hvis du gerne vil kunne se serier og film på udenlandske streamingtjenester, og samtidig vil beskytte din computer og dig selv mod uvedkommende, så brug en NordVPN rabatkode og spar penge på at skjule din IP-adresse.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til NordVPN?

Det er både hurtigt og nemt at bruge en NordVPN rabatkode. Nedenstående guide fortæller dig trin-for-trin, præcis hvordan du skal gøre:

 1. Find en rabatkode i oversigten her på siden
 2. Gå ind på NordVPNs hjemmeside og vælg en abonnementsaftale
 3. Klik på ”Har du en kupon?” og skriv din NordVPN kuponkode
 4. Se prisen falde og gennemfør betaling

Det har aldrig været billigere at spare penge – så kom i gang i dag. Og hvis du fortryder dit køb, kan du bare være helt rolig. NordVPN tilbyder nemlig 30 dages 100% garanti, så der er rig mulighed for at få alle dine penge tilbage inden for den første måned.

Vi kan kun anbefale, at du skjuler din IP og placering, beskytter din færden på nettet og får en hurtig forbindelse – alt sammen ved brug af NordVPN.

Faktisk har den populære VPN-tjeneste nogle af de hurtigste VPN’er, der findes, så du kan søge og streame helt uden afbrydelser. Noget du ikke kan hos mange andre VPN-udbydere. Så husk vores NordVPN rabatkoder og spar penge på dit VPN-køb.

Hvad kan man købe hos NordVPN?

NordVPN kører med en abonnementsservice for deres produkt. Det er altså helt op til dig selv, hvor længe ad gangen, du vil tilknytte dig deres service. Derfor har de forskellige planer, hvor du, alt efter hvor lang tid, du binder dig, også sparer flere penge.

Ved du allerede nu, at du gerne vil være bundet i eksempelvis 12 måneder, kan du lige så godt købe et abonnement til 12 måneder med det samme, og spare masser af penge. Og som om det ikke var nok, kan du spare endnu mere med et NordVPN tilbud.

De tilbyder en VPN, der beskytter dit privatliv med adgang til over 5.000 servere rundt om i verdenen, en sikker politik om, at de ikke logger/gemmer din historik samt en 30 dages garanti, hvis du skulle fortryde dit abonnement.

Du kan købe abonnementer, hvor du betaler for én måned af gangen, ét år af gangen, to år af gangen eller tre år af gangen. Alle de forskellige abonnementer har en pris, hvor du kan se, hvad det koster hver måned, så det er nemt at sammenligne, hvor meget du sparer.

Husk at bruge vores NordVPN rabatkoder for at spare ekstra penge på dit køb hos dem, og husk også, at de har garanti på deres produkter.

Er det sikkert at handle hos NordVPN?

Det er helt sikkert at handle hos NordVPN, du kan derfor sagtens hoppe derind og bruge vores rabatkoder til NordVPN. Udover at de bliver anbefalet af mange af verdens største Youtubere, så tilbyder de også 30 dages garanti på deres abonnementer. Det vil sige, at du inden for 30 dage, kan få alle dine penge tilbage, hvis ikke du er tilfreds.

Dertil er NordVPNs hjemmeside naturligvis SSL-certificeret, hvilket betyder, at forbindelsen mellem din computer og deres hjemmeside også er krypteret allerede inden du har en VPN. Det er en ekstra sikkerhed for, at dine data ikke ender i de forkerte hænder.

Du kan derfor trygt bruge en www.NordVPN.com rabatkode til at købe din første VPN allerede i dag.

15th Floor Tower A, Torre de Las Americas,
Punta Pacifica, Panama City
Panama