Unik Kids

Unik Kids rabatkode

Hvis du har små børn derhjemme, så har du sikkert brug for noget super lækkert tøj til dine børn. Det kan godt være svært at finde det rette tøj, men hos Unik Kids finder du et bredt udvalg af behageligt tøj til børn. Hos Unik Kids kan du få tøj til børn i størrelserne fra 32 og op til 92, og du finder tøj til både drenge og piger. De har et helt særligt sortiment bestående af det dejligste tøj, som dine børn vil få masser af plads i til store bevægelser. Du kan fx købe dejlige sweatshirts, bodystockings, strømpebukser og meget andet. Unik Kids har et særligt fokus på præmature babyer, da de ved med erfaring, at meget små børn er svært at finde tøj til. Derudover så er sortimentet også til en fornuftig pris, og du kan faktisk få en helt særlig rabat, hvis du bruger en Unik Kids rabatkode. CupoConcept sørger for at have en rabatkode til Unik Kids, så du altid kan hente den hos os.

tick

Hurtig levering

tick

Fri fragt v. køb over 1000 kr.

tick

Gode anmeldelser på Trustpilot

Opdateret august 2020 af Søren Lassesen

Udvalgte rabatkoder fra Unik Kids

Fordele
Unik Kids rabatkode – Få gratis fragt på din ordre
Unik Kids rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

69
Vis rabat Få vist Unik Kidss rabat.
Fordele
Unik Kids rabatkode – Spar lige nu op til 60% på udsalg
Unik Kids rabatkode – Spar lige nu op til 60% på udsalg

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

56
Vis rabat Få vist Unik Kidss rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg indløse min Unik Kids rabatkode på webshoppen?

  Ja, du indløser din rabatkode ved at indtaste den på checkoutsiden lige før betaling.

 • Hvad koster fragten hos Unik Kids?

  Unik Kids tilbyder fri fragt ved køb over 1.000 kr. Såfremt du bestiller under denne grænser koster fragten 37,50 kr. med DAO og 40 kr. med PostNord.

Om Unik Kids

Unik Kids er en virksomhed, der sælger børnetøj online til præmature babyer. Deres mål med webshoppen er at tilbyde børnetøj, hvor funktionaliteten og kvaliteten er i højsædet, og hvor for tidligt fødte børn kan blive klædt godt på. De vil på samme tid gerne tilbyde et sortiment i spændende farver og mønstrer, så børnene kan blive klædt lækkert på. De stiller rigtig høje krav til kvaliteten på produkterne, og de sørger derfor for, at børnetøjet bliver produceret af de bedste materialer med super flotte designs fra de bedste forhandlere. Hos Unik Kids har de også valgt at presse priserne i bund, da det er en dyr fornøjelse at have børn. Du kan nemlig gøre dit køb utrolig billigt hos Unik Kids, da du kan bruge en Unik Kids rabatkode. Med en rabatkode kan du altid få dine produkter online til en super skarp pris.

Kæmpe sortiment af børnetøj til for tidligt fødte

Hos Unik Kids kan du finde utrolig meget lækkert tøj til de helt små børn, der er for tidligt født. Når du går ind på deres hjemmeside, så kan du shoppe efter størrelser. De har nemlig helt ned fra str. 32 og op til 92, så der er plads til de meget små børn, men også til at vokse i. Hos Unik Kids finder du blandt andet:

 • Bodystocking
 • Strømpebukser
 • Sparkedragte
 • Heldragte
 • Sokker

Spar penge med en rabatkode til Unik Kids

Du kan spare utrolig mange penge, hvis du vælger at handle dit børnetøj hos Unik Kids. Du kan nemlig benytte dig af en Unik Kids rabatkode, så du kan få tøjet til markedets skarpeste priser. Det er dyrt at have børn, men det behøver ikke at være dyrt at give dem tøj på. CupoConcept sørger for at samle de nyeste og bedste rabatkoder fra Unik Kids, da vi gerne vil hjælpe dig med at spare så mange penge som muligt. Du kan hente din Unik Kids rabatkode hos CupoConcept, så du kan gøre dig et kæmpe kup i deres sortiment.

Møllevangen 7
8382 Hinnerup
Danmark