Quicktest rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juli 2024)
Quicktest

Quicktest rabatkode

Hos Quicktest sælger de et stort udvalg af forskellige hjemmetests. Det betyder, at du kan få lov til at teste alt lige fra graviditet til jernmangel hjemmefra. Derfor behøver du ikke at gå til lægen eller sende noget ind til et laboratorium. Det har medført, at både Quicktest og deres forskellige produkter blevet meget populære. Det har dog også medført, at der er flere og flere, der har et ønske om at spare penge, når de køber en eller flere tests hos Quicktest. Det er her, at vi kommer ind i billedet, da vi kan hjælpe dig med dette. Her på siden finder du nemlig en oversigt over Quicktest rabatkoder, som løbende bliver opdateret med nye rabatkoder.

Opdateret July 2024 af Søren Lassesen

Udvalgte rabatkoder fra Quicktest

Alle Quicktest rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til Quicktest. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor på webshoppen kan jeg indtaste min Quicktest rabatkode?

  Du kan indtaste din rabatkode øverst på checkoutsiden inden du går til betaling.

 • Hvilke tests kan jeg købe hos Quicktest?

  Quicktest tilbyder en lang række forskellige tests, såsom graviditetstests, jernmangel-test, diabetes-test osv.

Rabatkode til Quicktest

Hvad det betyder er, at du er havnet det helt rette sted, hvis du er på jagt efter en Quicktest rabatkode. Ofte er vi blandt de første til at få opdateret vores oversigt, når der frigives en ny Quicktest kuponkode. Derfor er det også kun i få tilfælde, at du ikke er heldig, at du kan finde en gyldig Quicktest.dk rabatkode her på siden.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det altid er bedst at gå på jagt efter en www.Quicktest.dk rabatkode, i stedet for at jagte Quicktest tilbud. Det er der flere gode grunde til, men det er dog i høj grad som følge af, at du med en rabatkode kan spare penge på hele udvalget. Det er ikke tilfældet ved et konkret tilbud.

Hvor stor en besparelse kan jeg få med en rabatkupon?

Det er dog vigtigt, at det er gjort klart, at der ikke kan gives et konkret svar på, hvor stor en besparelse det er muligt at få ved brug af en rabatkode. Det skyldes især, at du ikke får en lige stor rabat ved hver rabatkode. Derfor er det også en god idé, at du slår til med det samme, hvis du finder en rabatmode med en høj rabat.

Ikke nok med det, så er det typisk også en procentvis rabat, der gives. Det betyder, at din rabat gives i form af en procentdel af dit ordrebeløb. Derfor er det faktisk også dig selv, der er med til at afgøre, hvor stor en kontant besparelse du ender med at få. Selve rabatprocenten er dog den samme, uanset dit ordrebeløb.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Quicktest?

Det er ikke alle, der er klar over, at det faktisk er uhyre nemt at gøre brug af en rabatkode. Det er det faktisk hos de fleste webshops, og herunder også Quicktest. Derfor skal du ikke bekymre dig for, om det er noget du kan finde ud af. Det er lige så let at indløse din rabatkode, som det har været at finde den her på siden.

Ovenstående er dog ikke noget, der laver om på, at det ikke er alle, der ved, hvordan man skal bære sig ad, hvis man skal indløse en rabatkode. Det har vi dog gjort nemt for dig. Herunder finder du nemlig en let guide, som du kan følge trin for trin. Det betyder også, at det er nemt at indløse din rabatkode og få din rabat.

Guide: Så nemt er de at indløse din kuponkode hos Quicktest

 1. Det første du skal gøre, er at finde den eller de hjemmetests, som du gerne vil købe. Når de er fundet, skal du blot tilføje dem til din indkøbskurv, som du normalt ville gøre. Når du har gjort det, skal du selv gå videre til kurven. Det klarer du blot ved at klikke ’Til kassen’ i popup-vinduet på produktsiden.
 2. Det er tydeligt at se, at der har været fokus på at gøre det nemt for kunderne hos Quicktest. De har nemlig valgt at samle alle felter, betaling mv. på den samme side. Det er ensbetydende med, at det er her på siden, at du skal indløse din rabatkode. Det vidner igen om, at det er nemt at få din rabat.
 3. Øverst på siden finder du en grå boks, der går på tværs af siden. I denne boks står der ’Rabatkode? Klik her’. Når du trykker på sidste dele af teksten, åbnes et tekstfelt, hvori du kan skrive din rabatkode. Når du har skrevet din kode ind, skal du blot trykker på ’Aktiver’-knappen ved siden af tekstfeltet.
 4. Ved at klikke på denne knap, sætter du systemet i gang med at validere din rabatkode. Viser det sig, at der er tale om en gyldig rabatkode, kan du selvfølgelig se din rabat med det samme. Derfor er det ikke noget, som du vil være i tvivl om. Når du har fået indløst din rabat, er du klar til at gå videre.
 5. Til sidst skal du blot indtaste dine kontakt- og leveringsoplysninger. Når det er gjort, skal du sørge for at acceptere deres handelsbetingelser, indtaste kortoplysninger, og til sidst klikke på den grønne ’Gennemfør køb’-knap. Når du har gjort dette, så er din ordre gennemført – inklusive rabat.

Hvad kan man købe hos Quicktest?

Hos Quicktest kan du købe et stort udvalg af hjemmetests. Deres udvalg er stort, og det betyder, at du kan udføre en lang række tests i eget hjem. Du får også svar med det samme, hvorfor det ikke er et krav, at du skal sende fx blod eller urin ind til et laboratorium, som det er tilfældet med flere andre af disse tests.

Blandt deres udvalg finder du tests, der kan teste både borrelia, mavesår, stoffer (Cannabis, Kokain, Opiater), skjoldbruskkirtel (over- eller underaktiv), urinvejsinfektion, klimakterie, graviditet og ægløsning. Der er derfor rigtig mange hjemmetests at finde hos Quicktest, hvorfor du også kan finde, hvad du leder efter.

Er det sikkert at handle hos Quicktest?

Alle tests er lavet i Europa og er CE-mærket. Dertil er der også tale om tests, der virker, og det er påvist op til flere gange. Derfor kan du roligt vælge at købe din hjemmetest hos Quicktest. Det er selvfølgelig noget, der er gældende, uanset hvilken af deres mange tests, der har din interesse.

Rammetoften 23
2950 Vedbæk
Danmark