Matas rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
Matas

Matas rabatkode

Du kender sikkert allerede Matas, hvis du elsker lækre skønhedsprodukter. De har butikker over hele landet, og de er faktisk den største kæde hvad angår skønhedsprodukter. Hos dem, ved du altid, at du kan få kvalitet til konkurrencedygtige priser. Matas er en landskendt butik, hvor du kan købe makeup, hårprodukter, helse og sundhed, dufte, gaver, hudplejer og meget mere. De har en utrolig god kundeservice, og deres personale er uddannet inden for makeup og skønhed, så de står skam også klar til at rådgive dig på bedste vis. I Matas kan du nemlig også få lagt makeup. De vil meget gerne lægge en super god makeup på dig, hvor de viser dig, hvilke produkter der passer bedst til din hudtype, hårfarve og øjenfarve. Matas har en masse butikker rundt omkring, men også en officiel webshop, hvor du faktisk kan gøre dit køb endnu billigere med en Matas rabatkode. Du kan få din rabatkode her hos CupoConcept, så du kan få rabat på dine produkter, næste gang du handler hos Matas.

Opdateret May 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Matas

Alle Matas rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til Matas. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Ofte stillede spørgsmål

 • Kan jeg benytte en Matas rabatkode på webshoppen?

  Ja, du skal blot tilføje de ønskede produkter til kurven og efterfølgende indtaste din rabatkode under “Tilføj rabatkode”.

 • Er det muligt at få leveret min ordre til en Matas butik?

  Ja, du kan altid få tilsendt din ordre til en af Matas’ mange fysiske butikker.

Om Matas

Matas er en landskendt skønhedsbutik. De står for kvalitet til rimelige penge. Matas arbejder efter et bestemt motto: “Det gode råd gør forskellen”. Alle deres medarbejdere er nemlig uddannet som materialist. Matas stiller store krav til deres elever, og fylder dem med nok viden, så de er kompetente og kan hjælpe enhver kunde med enhver problemstilling. Matas har butikker fordelt over hele landet. Du kan faktisk finde nøjagtig 277 butikker.

https://www.youtube.com/watch?v=LDEhKt1LJpY

Hvis du elsker skønhedsprodukter, så skal du helt klart tage et kig hos Matas. De synes ikke, at det kunne være rigtigt, at diverse skønhedsprodukter skulle koste så mange penge, og derfor har de nøje udvalgt deres sortiment til dig. De har udviklet deres egen linje, hvor du kan få skønhedsprodukter til en yderst billig pris, men du kan også finde populære mærker som Biotherm, Calvin Klein, Christian Dior, Clinique og Lancôme til billige priser. Du kan tilmed få dine produkter endnu billigere med en Matas rabatkode. Vi hos CupoConcept samler altid de nyeste rabatkoder til dig, så du kan gøre et kæmpe køb hos Matas til billige penge.

Kæmpe sortiment af skønhedsprodukter

Matas har et kæmpe sortiment af skønhedsprodukter. Hos dem kan du få fingrene i lækre skønhedsprodukter, som du måske altid lige har manglet, og så til rigtig billige penge. Matas har 277 butikker i Danmark, men de har skam også en officiel hjemmeside, hvor du kan få fingrene i deres lækre sortiment, der så bliver leveret direkte hjem til din dør. Når du går ind på Matas’ hjemmeside, kan du se nogle hovedkategorier, som produkterne er delt op efter. De kategorier du finder, er:

 • Hudpleje
 • Dufte
 • Makeup
 • Helse og sundhed
 • Bolig og livsstil
 • Hår
 • Mænd

Hvis du har noget specifikt i tankerne, så kan du også søge efter det produkt, for at gøre din søgen meget hurtigere. Øverst på siden, finder du nemlig en smart søgefunktion, hvor du blot skal indtaste dit ønskede produkt, og herefter bliver alle de produkter vist frem, der er relevante for dit søgeord, såfremt at det eksisterer hos Matas. De har flere tusinde produkter at vælge mellem, så chancerne er store, for at de har dit ønskede produkt!

Kæmpe sortiment af lækre skønhedsprodukter

Matas har delt produkter op i kategorier, og vi vil gerne fortælle dig lidt om, hvilke produkter du kan finde hos dem. Nogle af de skønne produkter du finder i udvalget, er blandt andet:

Duft som en drøm med kendte parfumer

Under deres “Dufte”-kategori, kan du finde de lækreste parfumer. Matas har et kæmpe sortiment af parfume fra både mindre kendte såvel som kendte mærker. De har parfumer til enhver. Mænd og kvinder, børn og unge. Du kan få fat i Eau de Parfum, Eau de Toilette, aftershave, deodoranter, bodyspray, gaveæsker – ja, du kan finde alle slags typer parfume hos Matas. Du finder mange forskellige dufte herinde. Du kan fx shoppe dufte som Elizabeth Arden, David Beckham, Calvin Klein, Giorgio Armani og Gucci. De har et super spændende udvalg til dig, der gerne vil dufte som en drøm.

Find det bedste udstyr til at lægge en perfekt makeup

Herinde har Matas samlet alt det bedste makeup. Du kan vitterligt finde alt, hvad du lige ville kunne tænke på. Du kan købe foundations, pudder, mascara, concealer, øjenskygger og meget mere. Det er også her, du finder et bredt og varieret udvalg af produkter til neglene. Måske mangler du en ny lækker neglelak, neglefile og kunstige negle og gel negle. Herinde kan du også købe makeupbørster fra populære mærker, så du kan påføre din makeup som en professionel.

Få din naturlige balance tilbage med skønne hudplejeprodukter

Matas har samlet et komplet sortiment af en masse lækkert hudpleje. Det er vigtigt at opretholde din huds naturlige balance, så hvis den er røget ud af det, så er der masser af hjælp at hente! Du kan få hudpleje til alle slags hudtyper hos Matas. De har tænkt på det hele, og sørget for at have de bedste mærker, så du kan få din naturlige balance tilbage. Du kan købe nat, og dagcreme, skintonic, solpleje, pleje til hænder og fødder, anti-age produkter, renseprodukter og meget mere. Du kan også finde en masse lækkert pleje til mor og baby. Du finder blandt andet solcreme med høj faktor, børneshampoo, babyolie og vådservietter, der er specielt lavet til børn.

Få et stærkt og glansfuldt hår

Matas har et stort udvalg af hårprodukter. De har produkter til enhver hårtype. Hvis du fx har noget skadet og tørt hår, jamen så kan du finde nogle lækre produkter, der er produceret specielt til denne hårtype. Med specielle hårprodukter til tørt og skadet hår, vil du hurtigt kunne få repareret dit hår igen, så dine hårstrå kan finde deres naturlige balance. Du kan også købe luseshampoo, hvis børnene eller dig selv er ramt.

Hvis du gerne vil have at dit hår skal gro hurtigere, så har Matas sørget for at have de bedste produkter dertil. For at dit hår kan gro hurtigere – og generelt blive mere sundt og tykt – så skal du have nok B-vitaminer. Hvis du ikke får nok i din kost, så er der hjælp at hente med specielle hårprodukter og vitaminer. De populære Hair Gummies kan købes hos Matas, der er kundernes absolut favoritte til at gøre håret mere sundt og kraftigt, og få håret til at gro hurtigere. Udover disse, så finder du også et udvalg fra New Nordic Hair Volume under deres “Helse og Sundhed”-kategori.

Dette er blot et meget lille udvalg af de mange produkter, du finder hos Matas. Husk at du kan gøre dit køb rigtig billigt hos dem, hvis du sørger for at bruge din Matas rabatkode inden du foretager din betaling. De har ofte nogle super gode tilbud, hvor du så skal bruge en rabatkode, for at kunne få dette gode tilbud. Måske har du en veninde, du gerne vil forkæle, og du har ikke lige råd til et skønhedsprodukt, jamen så vil en rabatkode jo være helt perfekt for dig. Så kan du få råd til at forkæle, en du holder af, med lækre skønhedsprodukter.

Shop dit favoritmærke til billige penge

Hos Matas kan du finde skønhedsprodukter fra kendte brands, men også fra mindre kendte brands. På denne måde, kan Matas tilbyde et udvalg af forskellige priser, så du helt selv kan vælge, hvor meget du vil give for dine produkter. De brands du blandt andet finder hos Lookfoxy, er:

 • Estee Lauder
 • Babyliss
 • BioSilk
 • American Crew
 • ID hair
 • GHD
 • Batiste
 • L’oreal
 • Revlon
 • Gucci
 • Goldwell
 • Uniq One

..og mange flere. Du har muligheden for at gøre et kæmpe kup hos Matas, da du kan få fingrene i populære brands til konkurrencedygtige priser, og med en rabatkode til Matas kan du gøre dit køb endnu billigere. Du kan også vælge at se et sortiment ud fra et bestemt brand. Du skal blot trykke på det brand, du gerne vil se et udvalg af, og herefter vises der kun produkter fra det valgte brand. På denne måde kan du gøre din søgning endnu nemmere, og især hvis du har et specifikt brand, som du ønsker at købe fra.

Gør et kup i deres udsalg

Matas elsker deres kunder, og de vil rigtig gerne forkæle kunderne så meget som muligt. Derfor har de ofte nogle helt særlige tilbud, så du kan spare utrolig mange penge.

Når du går ind under deres kategori “Tilbud”, så får du her adgang til alle de seneste deals og vanvittige tilbud. Det er altså herinde, hvor du kan spare utrolig mange penge. Du kan få en vanvittig rabat på dine produkter. De har samlet en masse lækre produkter, der enten er ved at udløbe fra deres sortiment, eller blot er inde i en udsalgsperiode. Det kan helt klart betale sig for dig, at du lige tager et kig i deres tilbud. Måske finder du noget brugbart, som du har ledt efter, og så er produktet endda på tilbud! De har en masse populære mærker på tilbud herinde, så du har altså muligheden for at gøre et kæmpe kup hos Matas.

Forkæl en ven med et gavekort

Hos Matas har du mulighed for at glæde en du holder af. Hvis du kender en person, der går og mangler nogle nye skønhedsprodukter, eller generelt bare elsker alt hvad der eksisterer i skønhedsverdenen, så kan du sagtens købe dig et gavekort til Matas.

Du bestemmer helt selv, hvilket beløb du gerne vil have at gavekortet skal være på. Du skal dog mindst give for 100 kr. Du kan finde deres gavekort inde under deres side “Gavekort”. Her skal du blot vælge mellem et af deres mange fine gavekort. Du kan vælge alt lige fra 100 kr – 1000 kr. Matas har også et samarbejde med Tivoli. Dette betyder, at du faktisk også kan købe Tivoli turpas, og Tivoli gavekort.

Print gavekortet ud og pak den ind

Når du har modtaget gavekortet, jamen så vil du sikkert gerne give gaven på en lidt mere personlig måde. Du kan evt. printe gavekortet ud, og pakke det ind i en snydepakke eller noget andet sjovt eller elegant. Så vil din ven helt klart blive overrasket, når de ser, at det er et gavekort. Du kan dog også få tilsendt dit gavekort i en rigtig fin indpakning. Får du tilsendt et gavekort, modtager du en fin lille vareprøve med også. Husk også at fortæl din ven, at han eller hun lige kan få lidt ekstra med i købet ved at benytte sig af en rabatkode til Matas. Så kan din ven eller veninde få sig en ekstra lille ting, som jo så vil være en ekstra gave fra dig af.

Matas: Få dine skønhedsprodukter på tilbud

Matas er helt klart en webshop til dig, der leder efter de bedste skønhedsprodukter. Du finder kvalitetsbevidste produkter hos dem, som du med sikkerhed vil få stor glæde af. Deres parfumer, hårprodukter, makeup og andet, som du skal bruge, har en masse gode effekter, og du finder de mest populære mærker hos dem, så du er sikret høj kvalitet. Derudover elsker Matas deres kunder, og dette ses tydeligt, med deres vanvittige gode kundeservice, samt alle de nye produkter de hele tiden får i sortimentet. Hos Matas finder du lækre skønhedsprodukter til lave priser, og du kan faktisk gøre dit køb endnu billigere med en rabatkode.

Spar penge med en rabatkode til Matas

Hos Matas finder du et kæmpe sortiment af skønhedsprodukter til lave priser. Hos dem kan du spare utrolig mange penge, hvis du har noget specifikt makeup, pleje, elektronik m.m. som du leder efter. Det er altid rart at spare penge, og for at spare endnu mere kan du bruge en Matas rabatkode her fra CupoConcept. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at spare så mange penge som muligt, da vi ikke mener, at du skal bruge unødvendige penge, når der er mulighed for at spare nogle mønter. Sørg for at kig hos os inden dit næste køb for at se om der er en rabatkode, der er tilgængelig. Hent din Matas rabatkode her fra os, og gør et kæmpe kup næste gang du handler hos Matas.

RØRMOSEVEJ 1
3450 ALLERØD
DANMARK