Bodyman rabatkode – Spar op til 76% på udsalg

Se alle aktulle tilbud hos Bodyman og spr op til...Læs mere

Se alle aktulle tilbud hos Bodyman og spr op til 76% Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Bodyman rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Køb Træningstøj, proteinpulver og kosttilskud hos Bodyman og få gratis...Læs mere

Køb Træningstøj, proteinpulver og kosttilskud hos Bodyman og få gratis fragt ved køb over 699,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Danmarks billigste forhandler af træningsprodukter

Siden år 2003 har Bodyman været online. Siden deres begyndelse har de hjulpet rigtig mange sportsudøvere med at få deres optimale kosttilskud og træningsudstyr. Hos Bodyman har de en mission om at kunne tilbyde et af markedets største og bedste udvalg af præstationstilskud. Selvom at Bodyman er forhandler af førende mærker indenfor sport og kosttilskud, så har Bodyman dog også deres eget mærke. De fremstiller selv nogle af produkter, så de kan have fuld kontrol over, hvad de sælger til kunderne. Bodyman vil nemlig ikke sælge noget, som de ikke selv kan stå inde for. Du får kvalitet hos Bodyman, og enhver der handler hos dem, ved at de får det bedste udstyr og kosttilskud. Hos Bodyman kan du altid gøre et kæmpe kup, og du er i sikre hænder.

Kvalitetsmærker hos Bodyman

Bodyman går bestemt ikke på kompromis med kvaliteten. De har derfor nøje udvalgt deres leverandører, så de kan tilbyde kunderne det allerbedste. Bodyman er forhandler af en masse forskellige sportsmærker, heriblandt nogle rigtig kendte mærker, som leverer kvalitetsprodukter. Hos Bodyman finder du blandt andet mærker som:

 • Better Bodies
 • Nutramino
 • Adidas
 • Bodylab
 • Björn Borg
 • EcoProtein
 • Freddy WR. UP
 • Iron Gym
 • Nutripower
 • The Body Factory
 • Urtegaarden

Du finder meget mere end dette hos Bodyman, og du får endda et af markedets billigste priser. Du kan endda gøre det endnu billigere med en Bodyman rabatkode fra CupoConcept. Så kan du få råd til det hele.

Kosttilskud og vitaminer til træningen

Er du meget aktiv, så finder du lige de rette ting hos Bodyman. Mangler du noget kosttilskud til din træning, så du kan få større og stærkere muskler, så har Bodyman nøje udvalgt det rette kosttilskud til dette formål. Det er nemlig vigtigt at få de rette mængder vitaminer og proteiner, når du træner meget – især hvis du ikke får nok gennem din kost – og derfor er Bodyman klar til at hjælpe dig på. Har du endda brug for et ekstra skub til dit vægttab, jamen så finder du også gode produkter hertil.

Når du går ind på Bodymans hjemmeside, så finder du et kæmpe stort sortiment. De er fyldt med lækre produkter til enhver, der er aktiv, eller gerne vil igang med en sundere livsstil. Ude i venstre side kan du se de produkter, som de sælger. Du kan finde et væld af kosttilskud og vitaminer til træningen. Du finder bl.a.:

 • Aminosyrer
 • Energiprodukter
 • Helsekost
 • Kreatin
 • Proteinbarer
 • Proteindrikke og shakes
 • Proteinpulver
 • Slankeprodukter
 • Smagsprøver
 • Snackbarer
 • Vitaminer og mineraler
 • Weight gainers
 • BCAA

..og meget mere. Hos Bodyman kan du egentlig få fat i stort set alt. Så går du og mangler de rette vitaminer og kosttilskud til et bedre helbred, eller det mål du har sat dig for, så er Bodyman klart en side for dig. De vil gerne hjælpe dig så godt som muligt. Bodyman består nemlig af eksperter i kost og træning, der selv går utrolig meget op i det, så de er altid klar til at hjælpe dig på rette vej. Hos Bodyman får du kosttilskud og vitaminer til en god pris, og for at gøre det endnu bedre kan du bruge en Bodyman rabatkode, som du kan finde her hos CupoConcept. Vi samler de bedste tilbud til dig, så du altid kan få dine produkter til en vanvittig skarp pris.

Køb det rette træningstøj

Bodyman tilbyder også en mængde af kvalitetsbevidst træningstøj. Selvom de primært sælger kosttilskud, jamen så kan du også lige finde det rette outfit til din træning. Hos Bodyman har de sørget for at få træningstøj fra førende sportsmærker. Du finder tøj til både mænd og kvinder, så du kan være godt klædt på. Tøjet er tilpasset til forskellige træningsformer, men især fitness er på højt plan her hos Bodyman. Der er masser af plads til bevægelse, så du kan squatte og dødløfte i noget super behageligt sportstøj.

Du kan købe:

 • Tanktops
 • Træningsbukser
 • Træningsshorts
 • Træningsstrømper
 • Træningstights
 • Træningstrøjer og jakker
 • Trøjer langærmet
 • T-shirts
 • Sports BH’er
 • Træningssko

Herinde kan du få tøj fra populære mærker som Better Bodies, Skins, Gasp, Nike og Reebok.

Opgrader din træning med brugbart træningsudstyr

Bodyman sælger træningsudstyr til lave priser fra eksklusive mærker. Deres sortiment dækker over et bredt udvalg af forskelligt træningsudstyr, så du kan få opgraderet din træning, og få det bedste ud af det. Du kan fx købe træningsbælter, der kan hjælpe dig med at yde endnu mere i træningslokalet. Du kan også købe træningsmaskiner, som du kan bruge til hjemmet, eller hvis du ejer et fitnesscenter, og har brug for nogle træningsmaskiner til kunderne. Bodyman har en masse forskelligt træningsudstyr hos dem. De har et særligt udvalg til dig, der går meget op i fitness, styrketræning og generelt en sund livsstil. Deres sortiment er bredt og forskelligt, så du kan finde moderne træningsudstyr, der passer til dit behov. Du finder nemlig også straps, headset, træningshandsker, caps, madopbevaring, træningstasker, wrist wraps og meget mere. Bodyman er helt klart en forhandler til dig, der har brug for en masse nødvendigt til din træning for at få det bedste ud af det.

Køb mere og spar penge

Bodyman er altid fyldt med gode tilbud. Faktisk vil de gerne være de billigste på markedet, så derfor har har Bodyman også nogle vilde kampagner engang imellem. Her kan du ofte spare utrolig mange penge, så du kan gøre et kæmpe kup i sortimentet. Hos Bodyman kan du se ude i venstre side, at de har samlet de bedste tilbud, hvor du her ser et eksklusivt udvalg af kosttilskud, sportsprodukter og udstyr til billige priser.

Her kan du også se de nyeste produkter i sortimentet, så du ved hvad der trender i øjeblikket, men også blot hvis du er vild med at prøve nye smage og andre produkter. Når du handler stort ind hos Bodyman, så kan du faktisk få en god portion rabat. Inde under “Mængderabatter”, har du mulighed for at købe større mængder, som du så får rabat på. Du kan altså købe en masse produkter i sortimentet på samme tid, og dermed spare endnu mere. Hvis du kender nogle aktive venner, så kan I fx lige samle jer sammen, og købe stort ind, så I kan spare flere penge.

Kæmpe rabatter i det gigantiske udsalg

Bodyman er vilde med tilbud, og derfor har de også gjort det endnu billigere hos dem under deres “Gigantiske udsalg”. Her kan du se et stort sortiment af deres udgåede varer, eller de varer der ikke er så mange tilbage af. I denne kategori, kan du faktisk spare helt op til 90% af prisen. Så hvis du virkelig gerne vil spare en god del penge, så er det lige her, du skal tage et kig. Måske finder du nogle produkter, som du kan bruge, og så er det endda til en vanvittig god pris!

Gratis guides, videoer og opskrifter

Bodyman er vild med sport, og også vilde med deres kunder. Derfor har Bodymans panel samlet sig sammen, og lavet nogle gratis guides, videoer og sunde opskrifter til dig.

Læs spændende fitnessnyheder

Når du går ind under “Bodylife”, så har du adgang til en masse lækkert information, guides, træning m.m. Det allerførste, du ser, er “Fitnessnyheder”. Bodyman har utrolig meget viden om fitness, og her samles de seneste nyheder fra fitnessverden. Du får en masse spændende læsning og viden, om blandt andet hvordan du får større biceps, om du skal bænke med en stang eller håndvægt og nyheder omkring kost. Du finder brugbart information, som helt sikkert vil gavne dig i din træning.

Gratis fitness opskrifter

Hvis du går op i en sund livsstil, ønsker at tabe dig, eller tage på i muskler, så kræver det at du får den rette kost. Kosten fylder op til 70% af en sund livsstil, og resten er træning og vedligeholdelse af kroppen. Du har brug for den rette næring til musklerne, og til at få den rette energi. Under “Fitness opskrifter”, får du en række gratis opskrifter, der er fyldt med fibre, proteiner og andet næringsrig indhold. Du kan se opskrifter for desserter, hovedretter, frokost og morgenmad, og også hente inspiration til den rette proteinshake.

BodymanTV: træningsøvelser, programmer og brug af produkter

Bodyman har deres helt egen YouTube kanal, og alle deres videoer er også delt i webshoppen. Under BodyLife kan du gå direkte til BodymanTV, hvor du her får inspiration til brug af diverse produkter, som kan købes hos Bodyman. Derudover så viser de dig en masse forskellige træningsøvelser, som du kan gøre derhjemme eller i et fitnesscenter. Måske bruger du også en maskine, eller laver en øvelse, forkert: dette hjælper BodymanTV dig også med, da de har gode tips og tricks til typiske fejl for begyndere eller øvede fitnessudøvere.

Udover træningsøvelser, så har Bodyman også lavet nogle videoer om nogle opskrifter. Her kan du se, hvordan du laver noget lækkert sundt mad. BodymanTV er helt klart noget, du burde følge – især hvis du er nybegynder, eller går meget op i træning – da de har utrolig meget brugbar viden til at optimere din træning.

Læs bloggen og få inspiration til et sundere liv

Hos Bodyman kan du også få en del af deres blog. De har samlet en masse “Træningsartikler” til dig, hvor de giver nogle gratis tips og tricks til træningen og kost. Her får du artikler der omhandler alt om kost, træning, sundhed og velvære. Du får en masse god inspiration til et sundere liv, samt gode fifs til at optimere din træning og virkelig komme i gang på den bedste måde.

Gør et kup

Bodyman er klart en webshop til dig, der gerne vil optimere din træning og kost. De har et sortiment, der består af en masse kvalitetsprodukter, der bare venter på at give dig et sundere liv. Du kan få opnået din drøm om større muskelmasse, vægttab og bedre sundhed. Hos Bodyman kan du gøre et kæmpe kup, da de har utrolig meget at vælge mellem, og på samme tid også til konkurrencedygtige priser. Uanset om du skal bruge noget kosttilskud, fitnessudstyr eller træningstøj, så finder du noget hos Bodyman. Du kan gøre dit køb endnu billigere med en rabatkode fra CupoConcept, så du virkelig kan få råd til det hele.

Spar penge med en rabatkode til Bodyman

Har du ikke lige pengene til en god shoppetur hos Bodyman, så hjælper vi dig på rette vej. Vi hos CupoConcept samler de bedste rabatkoder til Bodyman, så du kan få råd til de produkter, som du mangler. Er din økonomi ikke lige på det højeste, og mangler du kosttilskud og træningsudstyr, så du kan komme i gang med træningen, så får du nogle super skarpe tilbud med en rabatkode. Selvom de er billige i forvejen, så er det altid rart at kunne spare flere penge. Det vil vi gerne hjælpe dig med. Så hvis du elsker tilbud, og er på jagt efter et godt et til Bodyman, så skal du kigge her hos os. Sørg for at hente din Bodyman rabatkode inden dit køb, og spare rigtig mange penge når du handler hos Bodyman.

Adresse:

Bodyman ApS
Lyngvej 1c
9000 Aalborg
Danmark
Mere om Bodyman
Youtube icon Facebook icon  
Bodyman trustpilot:
Trustpilot logo

Kundeservice:

Telefon
+45 81 11 46 49
Mandag – fredag kl. 9.00 – 15.00
Email
info@bodyman.dk
Hjemmeside
https://www.bodyman.dk

Betalingsmetoder:
 • Dankort
 • Viabill
 • MobilePay
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
  • VISA
  • VISA Electron
  • VISA/Dankort
  • Eurocard
  • Mastercard
  • Maestro
  • JCB
Levering:
 • PostNord
 • GLS
 • DAO
 • Bring

Generelle vilkår og betingelser for køberen