Blue Tomato rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
Blue Tomato

Blue Tomato rabatkode

Hvad end du er på udkig efter streetwear, sko eller udstyr til snowboard, ski, skate eller surf, så kan du på Blue Tomato finde alt det, som du overhovedet kunne drømme om. Og med en Blue Tomato rabatkode er der lagt op til masser af gode tilbud på alverdens gode varer. Vi har her på siden samlet en oversigt over Blue Tomato rabatkoder, ligesom vi også giver dig en guide til, hvordan du bruger en sådan rabatkode, og hvor godt du er sikret, når du handler hos den populære internationale webshop.

Opdateret May 2024 af Lasse Jørgensen

Udvalgte rabatkoder fra Blue Tomato

Tilbud
Kæmpe outlet hos Blue Tomato – Mindst 50% rabat!
Kæmpe outlet hos Blue Tomato – Mindst 50% rabat!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

96
Vis tilbud Vis fordel Få vist Blue Tomatos rabat.
Tilbud
Blue Tomato rabatkode – Gratis forsendelse over 300,-!
Blue Tomato rabatkode – Gratis forsendelse over 300,-!

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

52
Vis tilbud Vis fordel Få vist Blue Tomatos rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor kan jeg finde en Blue Tomato rabatkode?

  Vi indsamler løbende rabatkoder til Blue Tomato og samler alle aktuelle lige her på siden.

 • Hvor mange dages returret tilbyder Blue Tomato?

  Blue Tomato tilbyder hele 45 dages returret når du handler hos dem.

Rabatkode til Blue Tomato

Med en Blue Tomato rabatkode kan du spare penge på alle de produkter, som er til salg på deres webshop. Det gælder både dem, der sælges til fuld pris og dem der allerede er på tilbud. Med andre ord, er der altså mange penge at spare, ligegyldig hvad du er på udkig efter hos Blue Tomato.

Vi arbejder hver eneste dag på at finde nye og aktuelle rabatkoder til Blue Tomato og et væld af andre webshops og virksomheder, hvilket betyder, at du kan være sikker på, at altid at finde et godt Blue Tomato tilbud her hos CupoConcept. Skulle du løbe ind i en rabatkode, der ikke virker, så kan du give os direkte besked ved at bruge feedbacksystemet, der vises, når du aktiverer en rabatkupon.

Så hvad end du skal have et nyt sæt ski, et nyt par sko eller bare skal blive klar til at fange nogle bølger, så kan du med en Blue Tomato rabatkode spare penge på det hele.

Gratis forsendelse og 45 dages returret

Der er ingen tvivl om, at Blue Tomato har et stort udvalg af alle de produkter, som man nogensinde kunne få brug for, hvis man enten er skateboarder, surfer, snowboarder eller hvis man står på ski. Det faktum, at webshoppen er international gør, at de har mange flere kunder, hvorfor de også kan retfærdiggøre at have et større udvalg af produkter.

Alt dette kommer dig til gode som kunde, men det stoppet simpelthen ikke der. Når du handler for mere end 300 kroner får du nemlig både gratis fragt og gratis returnering, ligesom du altid kan nyde godt af hele 45 dages returret.

Alt dette – og meget mere – får du, når du handler med en Blue Tomato rabatkode. Så der er praktisk talt ingen grund til at lade være.

Hvordan bruger man en Blue Tomato rabatkode?

Når du har fundet et godt Blue Tomato tilbud, som du gerne vil gøre brug af, er det bare at gå i gang med at shoppe. For at spare penge med din rabatkode, skal du nemlig bare følge nedenstående guide til hvordan man bruger en Blue Tomato rabatkode:

 1. Vælg en rabatkupon fra oversigten her på siden
 2. Gå til bluetomato.com og vælg de produkter, som du ønsker at købe
 3. Læg varerne i kurven og gå videre til betaling
 4. Indtast dine oplysninger, din adresse og dine betalingsoplysninger
 5. Fortsæt til ordreoverblikket
 6. Klik på knappen ”Rabatkupon”
 7. Indtast din rabatkuponen i boksen ”Indtast rabatkupon” og klik ”Indløs”
 8. Gennemfør din bestilling

Selvom du indtaster dine betalingsoplysninger først, er der ingen grund til bekymring. Du lægger nemlig ikke ordren, før du har klikket ”Bestil nu” til allersidst, hvor du har haft mulighed for at teste om din Blue Tomato rabatkupon virker.

Hvad kan man købe hos Blue Tomato?

Når du benytter din Blue Tomato rabatkode kan du spare penge på hele deres udvalg af varer. Det betyder med andre ord, at du blandt andet kan købe følgende med rabat:

 • Skitøj og skistøvler
 • Snowboards og ski
 • Snowboardstøvler
 • Rygskjold og hjelme
 • Lavineudstyr
 • Skateboards og skateboard decks
 • Action cams
 • Kuglelejer
 • Våddragter
 • Surfboards

Og meget mere. Blue Tomato har et vanvittigt stort udvalg af alt, hvad du overhovedet kunne drømme, hvis du er snowboarder, freeskier, skater eller surfer. Dertil kommer naturligvis deres store udvalg af streetwear og sko, som du også kan spare penge på, når du benytter en Blue Tomato rabatkode.

Det er naturligvis ikke lavkvalitetsprodukter, der er i spil, når du handler hos Blue Tomato. Faktisk har de et bredt udvalg af produkter fra alle de bedste producenter i branchen:

 • Vans
 • Kazane
 • Quiksilver
 • Nike
 • Carhartt
 • Rip N Dip
 • Thrasher
 • Adidas
 • Rip Curl

Og mange flere. Faktisk er der på den gode side af 400 forskellige producenter repræsenteret i Blue Tomatos store udvalg af produkter.

Er det sikkert at handle hos Blue Tomato?

Det er altid vigtigt at være opmærksom på den sikkerhedsrisiko, der er forbundet med at handle på internettet. Der er desværre høj risiko for, at man bliver snydt, hvis ikke man er lidt forsigtig, og lige bruger et par minutter på at undersøge den virksomhed, man er ved at handle hos.

Der er dog ikke synderlig grund til bekymring, når du er kunde hos Blue Tomato. De har nemlig taget en række tiltag for at sikre, at deres kunder altid er så sikre som overhovedet muligt. Det betyder blandt andet, at forbindelsen mellem din computer og hjemmesiden foregår gennem en SSL-kryptering, der reducerer risikoen for eventuelle uvedkommendes blik på dine personlige informationer.

Ligeledes foregår betalingen naturligvis gennem en ekstern og sikret betalingsgateway, ligesom du baseret på anmeldelserne af Blue Tomato på Trustpilot kan konkludere, at der ikke er grund til bekymring, når du bruger din www.bluetomato.com rabatkode.

Hochstrasse 628
A-8970 Schladming
Østrig