LavprisVVS rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
LavprisVVS

LavprisVVS rabatkode

Er du på jagt efter nye VVS-produkter, og vil du gerne have den bedste kvalitet, men også til en lav pris, så skal du kigge hos LavprisVVS. Her finder du et bredt udvalg af VVS, som kan benyttes til hus og have. Du finder en masse produkter inden for varme, ventilation, el og belysning. Hos LavprisVVS kan du også købe de rette reservedele, hvis noget er gået i stykker hjemme hos dig. De har sørget for at blive forhandler af førende mærker, så du får produkter i høj kvalitet, og kan få de rette reservedele her hos dem. Hos LavprisVVS vil de gerne være din foretrukne forhandler, og sælger derfor VVS til en billig pris. Du kan gøre dit køb endnu billigere med en LavprisVVS rabatkode, som du kan få her hos CupoConcept. Du kan spare rigtig mange penge, så du kan købe VVS på tilbud. Du finder altid en rabatkode til LavprisVVS her hos os.

Opdateret May 2024 af Søren Lassesen

Udvalgte rabatkoder fra LavprisVVS

Tilbud
LavprisVVS rabatkode – Få 50 kr. rabat på din ordre
LavprisVVS rabatkode – Få 50 kr. rabat på din ordre

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

334
Vis tilbud Vis fordel Få vist LavprisVVSs rabat.
Tilbud
LavprisVVS rabatkode – Spar lige nu op til 60% på udsalg
LavprisVVS rabatkode – Spar lige nu op til 60% på udsalg

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

138
Vis tilbud Vis fordel Få vist LavprisVVSs rabat.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor indtaster jeg min LavprisVVS rabatkode?

  Du vælger selv om du indtaster din rabatkode i indkøbskurven eller på checkout-siden.

 • Tilbyder LavprisVVS prismatch?

  Nej, LavprisVVS tilbyder ikke på nuværende nogen form for prismatch på deres produkter.

Om LavprisVVS

LavprisVVS blev etableret i år 2002, og er i dag et af de største webshops med salg af VVS artikler. Virksomheden blev stiftet af to brødre, Martin og Michael Munkholt, der stod for den daglige drift. I år 2014 blev virksomheden dog købt af BilligVVS og kører under deres koncept. Siden deres begyndelse, har de solgt rigtig mange produkter til kunder. LavprisVVS går højt op i kundeservice, og derfor har de også en masse loyale kunder, der vender tilbage til dem for at købe VVS til lave priser. Hos LavprisVVS har de specialiseret sig i at sælge produkter i topkvalitet til både private og erhverv. De giver kunderne de bedste tilbud og et af Danmarks største VVS sortimenter.

LavprisVVS sælger deres produkter til lave priser, men kvaliteten bliver dog vægtet meget højt hos dem. De har håndplukket de bedste varer fra førende producenter, så du kan finde et skarpt udvalg i webshoppen. Hos LavprisVVS har de specialiseret sig i alle deres produkter, og tester nøje hvert enkelt produkt. De vil nemlig ikke sælge VVS artikler, som de ikke selv kan stå inde for. Hos LavprisVVS kan du gøre et kæmpe kup. Du kan få topkvalitets produkter til en billig pris, og med en LavprisVVS rabatkode kan du gøre det endnu billigere. Her på CupoConcepts hjemmeside, sørger vi altid for at have de bedste rabatkoder tilgængelige, så du kan benytte dig af de bedste tilbud hos LavprisVVS.

Stort sortiment af VVS

LavprisVVS har et bredt udvalg af VVS artikler. Du finder stort set alt i sortimentet, der nemt kan installeres i dit hjem. Uanset, om du er en gør-det-selv type, eller skal bruge en håndværker, så er produkterne lige til og i en god kvalitet.

Inde på LavprisVVS’ hjemmeside, har de delt produkterne op i nogle forskellige kategorier. Du får et nemt og overskueligt overblik, så du kan finde det rette produkt super hurtigt. Du kan også søge efter et specifikt produkt, hvis du nu allerede ved, hvad du skal have. LavprisVVS har tusindvis af produkter at vælge mellem, så der er gode chancer for, at de har det, du leder efter. Øverst på siden kan du finde et søgefelt. Her skal du blot indtaste dit søgeord, og derefter viser LavprisVVS alle produkterne frem, der er relevante.

Hvis du gerne vil tage et kig i sortimentet, så finder du disse hovedkategorier på webshoppen:

 • VVS
 • Varme og ventilation
 • Hus og have
 • El og belysning
 • Værktøj
 • Reservedele

Her finder du et væld af produkter. Vi kommer lidt nærmere ind på, hvad du egentlig kan købe hos LavprisVVS:

Find det rette VVS

I den første kategori “VVS”, kan du her finde et bredt udvalg af brugbare VVS artikler. Her kan du købe nødvendige ting til hjemmet, og er klart en kategori for dig, der måske lige er flyttet ind i et nyt hus. Du finder produkter som vaske, armaturer, bruser, badeværelsesinventar, rør og fittings.

Få det rette klima i hjemmet

Det er vigtigt at holde en god temperatur i hjemmet, så du kan få et sundt indeklima. I den næste kategori “Varme og ventilation”, kan du finde de rette produkter til at holde varmen, når det er ved at være frostgrader udenfor. Her finder du blandt andet produkter som gulvvarme, radiatorer, frostsikring, kedler og fyr, varmepumper og affugtere. Du finder meget mere end dette, så du kan have den helt rette temperatur hos dig.

Brugbare produkter til hus og have

I denne kategori kan du finde nogle brugbare produkter, der kan benyttes til huset og haven. Her finder du fx produkter til afløb og kloak såsom dæksler, kloakrør og pumpebrønde. Skal du vedligeholde hjemmet, så kan du også købe centralstøvsugere, damprensere og vinduesvaskere. Hvis du har en have udenfor, så finder du måske en udendørsbruser ret interessant, eller hvad med nogle haveredskaber til at vedligeholde haven? Mulighederne er mange, da LavprisVVS har meget at vælge mellem!

Lys hjemmet op

Det er vigtigt med lys derhjemme, hvis du selvfølgelig gerne vil kunne se noget i mørket. Lys kan være med til at give en hyggelig stemning, hvis du har nogle pærer med noget afdæmpet lys. Derudover så kan du også vælge lamper, der passer til indretningen af din bolig. Måske går du og har en bestemt boligstil, og vil du gerne have, at dine lamper passer ind, så har LavprisVVS en masse at vælge mellem i denne kategori. Det kan være du skal bruge lys til klædeskabet, badeværelset, kontoret eller måske ude på terrassen? I denne kategori finder du lys til alle rum inde i boligen. Derudover finder du også lys til udendørs, hvis du skal have dekoreret og lyst din terrasse, have eller døren op hos dig! Nogle af de lys og lamper du finder her, er:

 • Væglamper
 • LED bånd
 • Bordlamper
 • Spotlamper
 • Havelamper
 • Udendørs indbygningsspots
 • LED pærer
 • Glødepærer
 • Lysstofrør
 • Projektører
 • Lommelygter
 • Lampeskærme
 • Safeboxes

Hos LavprisVVS finder du mange brugbare lys og lamper. I kategorien kan du også købe el-produkter. Her finder du blandt andet kabel, rør, alarmer, klokker, el-hegn og andre diverse el-artikler. LavprisVVS har utrolig meget at vælge mellem hos dem.

Opgrader dit værksted

Hos LavprisVVS kan du få opgraderet værkstedet med de bedste produkter. LavprisVVS sælger nemlig kvalitetsværktøj til billige priser. Her finder du et bredt udvalg af en masse forskelligt værktøj. Skal du bruge det til dit eget værksted, og har du gang i nogle gør-det-selv projekter, jamen så er du kommet til det rette sted. I denne kategori kan du blandt andet købe elektrikerværktøj, håndværktøj, VVS-værktøj, bor, skæreskiver og sikkerhedsudstyr. Alle produkterne er i en super stabil kvalitet, så du kan få glæde af dit værktøj i årevis.

Køb reservedele fra førende producenter

Har du nogle VVS ting derhjemme, der er gået i stykker, eller blot trænger til noget fornyelse, så mangler du måske nogle reservedele? Hos LavprisVVS finder du nogle forskellige reservedele fra førende producenter. De har nøje udvalgt de mest populære mærker, så der er gode chancer for, at du kan få en reservedel der matcher dine ting derhjemme. I denne kategori kan du købe luftblandere, monteringstilbehør til brusearmaturer, pakninger og tude. Du kan nemt og hurtigt finde frem til den rette reservedel ved at vælge den producent, du skal have din reservedel fra. Køb LavprisVVS på tilbud hos LavprisVVS.

Køb VVS fra de mest populære mærker

LavprisVVS går højt op i kvalitet. De ved en masse om VVS, og derfor har de også sørget for at udvælge deres producenter med nøje. Hos LavprisVVS kan du købe VVS artikler fra de bedste mærker. Du kan blandt andet købe fra:

 • Damixa
 • Geberit
 • Duravit
 • Blanco
 • Grohe
 • Hansgrohe
 • Mora
 • Metro Therm
 • Vola
 • Oras

Hos LavprisVVS kan du købe reservedele i topkvalitet. Du kan også sagtens shoppe efter en producent, som du måske er din favorit, eller hvis du allerede ejer nogle VVS produkter derhjemme, som du skal købe en reservedel til. Det eneste du blot skal gøre, er at vælge en producent, og så får du vist alle produkterne fra producenten.

Bliv inspireret til dine projekter

LavprisVVS går højt op i kundeservice, og derfor har de også en masse loyale kunder, der glædeligt vender tilbage til dem. De viser blandt andet hvor meget de elsker deres arbejde – og kunderne – ved at have en blog på deres side. Når du går ind under “Inspiration”, så finder du her en masse spændende artikler. Disse artikler omhandler alt inden for indretning, gør-det-selv projekter og de forskellige VVS produkter. Du kan fx læse om “3 gode grunde til at købe en ny bruser” eller “Unidrain giver dig et sikkert og stilrent badeværelse”. Du finder mange timers spændende læsning lige her, hvor du kan lade dig blive inspireret. LavprisVVS giver dig de bedste tips og råd til VVS fra deres ekspertpanel.

Spar penge hver uge hos LavprisVVS

LavprisVVS er ufattelig billige, og prøver at holde deres produkter til under den normale markedspris. Faktisk kan du købe produkter til en endnu lavere pris, da LavprisVVS har tilbud hver uge hos dem. Inde under “Tilbud” ser du de aktuelle tilbud. Hver uge så har LavprisVVS nogle nye produkter på tilbud, hvor du kan spare 10%, 20% og endda endnu mere på udvalgte produkter. LavprisVVS gør alt for at blive din foretrukne forhandler, så du glædeligt vil vende tilbage til dem. Det er klart en fordel for dig, at du lige tjekker de ugentlige tilbud ud først, hvis du gerne vil spare nogle penge.

LavprisVVS har deres ugentlige tilbud, men faktisk har de også ofte nogle kampagner. Der er fx Black Friday, der finder sted hvert år i november over hele verden. På Black Friday vælger rigtig mange butikker at nedsætte priserne på en stor del af sortimentet. Black Friday er nemlig den ultimative tilbudsdag, hvor du kan gøre kæmpe køb til lave priser. Du kan ofte spare helt op til 50% af prisen, og ved nogle produkter måske op til 70%. LavprisVVS holder skam også Black Friday hos dem, så hvis vi nærmer os dagen, så tag helt klart et kig hos dem. Så kan du få VVS til en vanvittig lav pris. Du kan også løbende holde øje hos LavprisVVS, da de ofte har andre spændende kampagner kørende. Der ville det være en rigtig god idé, hvis du tilmelder dig LavprisVVS’ nyhedsbrev, for så får du altid direkte besked om nogle nye tilbud. Du kan dog også tilmelde dig her hos os, for vi holder skam også øje. Så får du besked, når vi har en ny rabatkode til LavprisVVS og andre super skarpe tilbud på hjemmesider. Uanset hvad, så kan du spare mange penge her hos os dem, hvor du finder vanvittige rabatter.

Spar penge med en rabatkode til LavprisVVS

LavprisVVS er helt klart en webshop for dig, der har brug for noget nyt og lækkert VVS. Hos dem kan du finde alt du skal bruge til kontoret, badeværelset, stuen, køkkenet, og haven. Du finder også gode produkter til klimaet indenfor, så du kan holde varmen om vinteren. Hos LavprisVVS får du kvalitet til lave priser. De har populære mærker i sortimentet, så du kan få stabile og holdbare VVS produkter hjem til dig. Hos LavprisVVS kan du købe produkterne til de bedste tilbud, da LavprisVVS også har en tilbuds-kategori, hvor du hver uge kan få rabat på produkterne. LavprisVVS er helt klart en webshop for dig, der søger efter kvalitet, men på samme tid gerne vil spare nogle penge også.

Vi hos CupoConcept vil også gerne hjælpe dig med at spare penge online. Vi har altid de nyeste rabatkoder hos os, så du kan købe produkterne til en lavere pris. Du kan frit benytte dig af en LavprisVVS rabatkode, som du kan finde på denne side. Vi elsker at hjælpe dig med din økonomi, hvor du kan få råd til meget mere, så derfor har vi også en masse sparetips til dig hos os. Vi lægger løbende en ny rabatkode op hos os, så sørg for at holde øje! Vi vil gerne gøre din købsoplevelse til den bedste, hvor du ikke behøver at bruge unødvendige penge. Hent din rabatkode til LavprisVVS og få dine VVS produkter til en super skarp pris!

Gåseagervej 12A
8250 Egå
Danmark

Gør det selv-rabatkoder

Er du på udkig efter gør det selv? Andre benyttede også disse rabatkoder.