Storytel rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
Storytel

Storytel rabatkode

En bog kan være rigtig spændende at læse i, og på samme tid også give dig en afslappende og hyggelig stund. Hvis du elsker at læse i bøger, men ønsker en mulighed for at tage dine bøger med dig overalt, i mens du kan lave andre ting også, så kan du prøve at lytte til en bog, der bliver læst op for dig. Hos Storytel har de tusindvis af lydbøger på deres hjemmeside, hvor du blot kan tage dine høretelefoner i og lytte til en fantastisk historie, der bliver læst op for dig. Storytel har også rigtig mange e-bøger, så hvis du gerne selv vil lægge og læse en god bog i dit eget tempo, så har du også muligheden for det. Ved at være medlem hos Storytel slipper du for at rende ned på biblioteket altid og låne en bog. Du finder alle slags genre hos Storytel. Du kan også få en rabat ved tilmelding, hvis du benytter dig af en Storytel rabatkode her fra CupoConcept.

Opdateret May 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Storytel

Alle Storytel rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til Storytel. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Ofte stillede spørgsmål

 • Tilbyder Storytel en rabatkode?

  Ja, Storytel tilbyder løbende rabatkoder. Vær opmærksom på, at de omtager det som “Kampagnekode”.

 • Er Storytel og Mofibo det samme?

  Ja, Storytel ejer Mofibo, som er deres Danske udbyder af e- og lydbøger på abonnement.

Læs eller lyt til en bog uanset hvor du er

Storytel er et sted, hvor du kan streame lydbøger på din computer, tablet eller smartphone. Storytel har en app, som du skal hente ned til både iPhone og Android, hvor du så her skal oprette et abonnement, som giver adgang til tusindvis af lydbøger og e-bøger. Du kan tage dine bøger med dig overalt, og du behøver ikke engang være i nærheden af et internet. Du kan nemlig downloade bøgerne, når du har internetadgang, og derefter er de nu tilgængelige offline, så du kan lytte eller læse dine bøger hvor som helst og når som helst.

Storytel er et dansk firma, hvor teamet bag dem, gerne ville give folk muligheden for at få adgang til bøger, når de ville. I stedet for at være afhængig af et bibliotek, som måske ikke lige altid har den ønskede bog tilgængelig, så kan du altid læse eller lytte til bogen hos Storytel. Med et Storytel abonnement er det slut med at glemme at aflevere din bog tilbage, og også hele tiden tage ned på biblioteket. Derudover har du også muligheden for at få læst dine bøger højt. Så kan du fx lytte til en spændende bog, imens du er ude at løbe, sidder og strikker eller noget helt tredje. Det er super smart, for dig der gerne vil have læst dine bøger op.

Storytel er en digital abonnementservice, hvor du streamer dine bøger på dine enheder. Du skal derfor give et månedligt beløb, men du kan også få et tilbud, når du melder dig til, hvis du bruger en rabatkode til Storytel. Den kan du få hos CupoConcept, da vi gerne vil hjælpe dig med at spare penge med en rabatkode.

Bøger til enhver type

Storytel har et kæmpe udvalg af lydbøger og e-bøger. Du finder en masse klassikere, lige så vel som helt nye bøger hos Storytel. Hos Storytel kan du helt selv bestemme om du vil få læst din bog op af en behagelig stemme, eller om du selv vil sætte dig ned og læse den i dit eget tempo. Storytel har rigtig mange bøger, som du kan finde hos dem, og de har derfor delt dem op i kategorier. Så hvis du har en favoritgenrer, så kan du sagtens sortere efter dette, så du kun får vist et udvalg af bøger i denne genrer.

Når du går ind på Storytels hjemmeside eller henter deres app, så kan du blandt andet finde de her kategorier hos dem:

 • Børnebøger
 • Erotik
 • Klassikere
 • Romaner
 • Digte
 • Fakta
 • Sprog
 • Krimier
 • Noveller
 • Historie
 • Ungdomsbøger
 • Personlig udvikling

Du kan altså finde mange forskellige genrer hos Storytel, så uanset hvad du er til, så finder du helt sikkert en bog, der falder i din smag. Så hvis du gerne vil have adgang til deres mange bøger, så skal du blot tilmelde dig på hjemmesiden eller i deres app. Du betaler et månedligt beløb til billige penge, og husk også at du faktisk kan få et super godt tilbud, hvis du husker at benytte dig af din Storytel rabatkode her fra CupoConcept.

Giv et gavekort til en du holder af

Hvis du har en, som er tæt på dig, og som du ved elsker at læse en god bog i ny og næ, så kan du sagtens give dem et gavekort til Storytel. De har nemlig gjort det muligt for dig at give en du holder af et gavekort, hvor din ven, familie eller partner får muligheden for at lytte ubegrænset til bøger på mobilen eller deres tablet. Du bestemmer helt selv, hvor meget gavekortet skal være på. Du har muligheden for at give et gavekort på 1 måned, 3 måneder, 6 måneder eller 12 måneder. Den du giver gavekortet vil helt sikkert blive super glad for din gave. Et gavekort til Storytel er en lidt anderledes gave end de traditionelle gaver, men mon ikke vedkommende bliver ellevilde, hvis de i forvejen elsker at læse eller lytte til bøger.

Spar penge med en rabatkode til Storytel

Hos Storytel har du muligheden for at lytte ubegrænset til bøger, eller hvis du gerne selv vil læse dem i eget tempo, så har de også et væld af e-bøger. For at få adgang til bøgerne, skal du være medlem af Storytel, hvor du giver et månedligt beløb til en overkommelig pris. Du kan endda spare nogle penge, når du tilmelder dig hos dem, da du kan bruge en Storytel rabatkode. Vi hos CupoConcept vil rigtig gerne gøre det muligt for enhver at spare nogle penge, så derfor samler vi altid de nyeste og bedste rabatkoder, som vi så lægger op på vores hjemmeside. Med en Storytel rabatkode kan du så få et eksklusivt tilbud på dit abonnement, så du kan begynde at lytte til en super spændende bog allerede i dag. Sørg for at kig forbi vores hjemmeside efter en rabatkode til Storytel inden du tilmelder dig. Hvis vi ikke har en aktiv i øjeblikket, så har vi helt sikkert en til dig inden længe!

Vester Farimagsgade 41, 3.
1606 København V
Danmark

Streamingtjenester-rabatkoder

Er du på udkig efter streamingtjenester? Andre benyttede også disse rabatkoder.