Sport24 rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (maj 2024)
Sport24

Sport24 rabatkode

Danmarks førende sportskæde

Sport24 er en sportsbutik med over 28 butikker fordelt over hele landet. De slog dørene op i 2012, hvor 15 tidligere Intersport butikker, 16 Sport Outlets og 7 Sport Direct afdelinger alle sammen toppede med deres samarbejde og i stedet valgte at blive en del af Sport24 koncernen.

Opdateret May 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Sport24

Alle Sport24 rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til Sport24. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvordan bruger jeg min Sport24 rabatkode?

  Du bruger din rabatkode ved at indtaste den under “Gavekort, tilgodebevis eller rabatkode?” som du finder under betalingsmetode under bestilling.

 • Kan jeg afhente min ordre i en Sport24 butik?

  Ja, du kan bestille varer online til afhentning i alle Sport24’s butikker.

Deres hovedkonto ligger i Silkeborg, hvor alt Sport24s administration, web, marketing, indkøb og lager er placeret. Siden deres lancering har Sport24 nu over 1000 medarbejdere på landsplan.

Sport24 har 4 koncepter, som de lever meget højt og helligt efter:

Sport24 er altid til at finde på centrale steder såsom gågader og storcentre. Så kan du altid få fat i noget nyt sportsgrej nær dig.

Sport24 outlet er en ekstra service butik, hvor alt tøj og udstyr er til halv pris. Det er her de udgåede varer kommer hen. I stedet for at blive smidt ud, så sender Sport24 det hen til deres outlet, hvor du kan købe sportstøj til dig selv og dine børn. Du kan også finde Sport24 outlet på nettet. Husk også at du kan få dit sportstøj endnu billigere med en Sport24 rabatkode. Så du kan både handle deres udsalgsvarer og på samme tid få en rabatkode til Sport24, så du kan spare ekstra mange penge på dit køb.

Sport24 team går ud på at landets klubber, teams og foreninger, kan gå ind og skræddersyr deres eget sportstøj. De kan være medlem af Sport24 team, hvor medlemmerne her selv kan bestille deres tøj og vælge om der skal være navn og logo på.

Sport24 business klæder medarbejdere på i virksomheder landet over, sådan at deres mærke altid er synligt. Det kan være lige fra fritidstøj til arbejdstøj eller sportstøj, hvor virksomhedens logo og navn er synligt.

Sport24 vil gerne være Danmarks førende sportskæde.

Kæmpe udvalg af sportstøj, tilbehør og udstyr hos Sport24

Sport24 har et meget stort udvalg af sportstøj samt tilbehør til enhver sportsentusiast. Der er ikke det, som du ikke kan finde hos Sport24, hvis du dyrker en form for sport, og gerne vil have noget nyt tøj eller tilbehør.

Når du går ind på deres hjemmeside, så kan du se en lang række kategorier. De har nemlig en masse produkter at vælge mellem, så for at gøre det så nemt for deres kunder som muligt, har Sport24 delt deres produkter op i kategorier, så du kan spare tid og kræfter på at lede efter dit ønskede produkt.

Hver kategori er tilpasset et bestemt tema, alt afhængig af den sport, du dyrker. Du finder temaer som:

 • Løb
 • Fodbold
 • Håndbold
 • Fitness
 • Cykling
 • Svømning
 • Outdoor
 • Vinter
 • Mode
 • Børn

Du kan altså shoppe efter den form for sport, du dyrker. Hvis du går til svømning, kan du finde nogle svømmebriller, badehætter og andet svømmeudstyr. Eller hvis du tilbringer meget tid nede i dit fitnesscenter, så kan du hos Sport24 få fat i kvalitetsbevidst fitnesstøj. Du kan blandt andet få t-shirts, tights, eller fitness sko. Derudover har de også fitness udstyr i form af pulsure, træningshandsker, og drikkedunke.

Du kan altså finde næsten alt hos Sport24 inden for sportsprodukter, hvad enten du er mand, dame eller barn. Husk også at du kan få dine sportsprodukter med en rabat hos CupoConcept. Du kan nemlig finde en Sport24 rabatkode på vores hjemmeside, som du frit kan benytte dig af, inden du gør dit næste store køb. En rabatkode til Sport24, vil helt sikkert gøre det muligt for dig at shoppe lidt ekstra, eller få råd til det sportstøj eller udstyr, du altid gerne ville have.

Store brands hos Sport24

Sport24 er forhandler af en lang række velkendte sports brands. Du kan shoppe efter dit favoritmærke, eller blot se deres kæmpe udvalg af mærker, hvis du går ind på deres ‘Mærker’ kategori. Herinde ser du en kæmpe liste, af alle de sportsmærker, som Sport24 er forhandler af. Du finder blandt andet mærker som:

 • Adidas
 • Puma
 • Nike
 • Exxo
 • New Balance
 • Micro
 • JBS
 • The North Face

..og mange mange flere. Du kan altså finde en masse gode sports brands hos Sport24, så du er sikker på at du får kvalitet i dine hænder.

Spar penge med en rabatkode

CupoConcept vil gerne hjælpe dig på vej med en rabatkode. Det kan være at du er på SU, og ikke har råd til dit sportstøj hos Sport24, eller du blot ønsker et godt tilbud, fordi du skal til at købe rigtig meget ind hos Sport24, og du ved at beløbet vil blive i den dyre ende – så er en rabatkode perfekt til dig! Vi leder altid efter rabatkoder, som vi så lægger op på vores hjemmeside, og du kan så frit benytte dig af dem, der er tilgængelige. Selvom at din Sport24 rabatkode er udløbet, så kommer der løbende nye hele tiden, hvor du kan få en god pris på dit sportstøj hos Sport24. Så sørg for at kigge på vores hjemmeside efter en rabatkode til Sport24, så du kan starte din online shoppetur hos Sport24 og få købt dit nye sportstøj til en super skarp pris i dag!

Skærskovgårdsvej 7
8600 Silkeborg
Danmark