Lampemesteren rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
Lampemesteren

Lampemesteren rabatkode

En lampe derhjemme, er ikke bare en lampe. En lampe kan have stil, er med til at give hyggelig stemning, og er praktisk, når du skal se noget i mørket. Hos Lampemesteren kan du finde et væld af lamper i en god kvalitet. De har et stort sortiment fyldt med lamper fra populære mærker. De har nøje udvalgt deres sortiment, så de kan tilbyde lamper, der har stil og er holdbare i lang tid. Hos Lampemesteren kan du blandt andet købe lamper fra mærker som Louis Poulsen, Lightyears, Piet Hein, Artemide og Kartell. Du kan købe lamper til ethvert formål, da du finder lamper såsom væglamper, bordlamper, loftlamper, udendørslamper og meget mere. Lampemesteren tilbyder kvalitetslamper til fornuftige priser, hvor du her kan få de bedste tilbud. Hvis du så også får fingrene i en Lampemesteren rabatkode, så kan du gøre det endnu billigere. Du får rabat på prisen med en rabatkode, som du kan hente her hos CupoConcept.

Opdateret June 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Lampemesteren

Tilbud
Lampemesteren rabatkode – Spar lige nu op til 65% på udsalg
Lampemesteren rabatkode – Spar lige nu op til 65% på udsalg

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

104
Vis tilbud Vis fordel Få vist Lampemesterens rabat.
Rabatkode
Lampemesteren Rabatkode -10% – Spar 10% (Klik her for at få rabatkoden)
Lampemesteren Rabatkode -10% – Spar 10% (Klik her for at få rabatkoden)

Anbefaling

golden-star golden-star golden-star golden-star grey-star

Anvendt

20
Vis rabatkode Vis rabatkode Få vist Lampemesterens rabatkode.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor kan jeg indtaste min Lampemesteren rabatkode?

  Du indtaster din rabatkode til Lampemesteren på checkout-siden sammen med dine øvrige informationer.

 • Har Lampemesteren en fysisk butik?

  Ja, Lampemesteren har to fysiske butikker, en i København V og en i Ringkøbing. Her kan du se deres produkter.

Om Lampemesteren

Lampemesteren sælger en masse kvalitets lamper online her hos dem. De vægter kvaliteten enormt højt, så derfor er Lampemesteren blevet forhandler af en masse populære designere. De har håndplukket de absolut bedste designere og lamper, så du kan finde et super skønt udvalg. De stiller høje krav til lamperne, da de ikke vil sælge produkter, som de ikke selv kan stå inde for. Derfor har Lampemesteren også en masse loyale kunder hos dem, der elsker at handle lamperne her hos dem. De ved nemlig, at lamperne de køber hos Lampemesteren, er holdbare, lækker kvalitet og flotte design. Selvom at de har lamper fra mange populære mærker, så kan du dog stadig finde et udvalg til konkurrencedygtige priser. Du kan få en rigtig flot lampe til en fornuftig sats, og ofte også en masse vanvittige tilbud

Lampemesteren har eksisteret i en del år, og er gået meget op i at udvide deres sortiment løbende, så de kan tilbyde det største og bedste til kunderne. Du kan finde lamper til ethvert rum, der passer ind i din boligstil. Hos Lampemesteren går de op i god kundeservice, hurtig levering og kvalitetsvarer. Du kan få fat i flotte lamper i forskellige design, så der er noget til enhver smag her hos dem. De har presset priserne i bund, og givet kunderne mulighed for at få råd til en ny lampe. De stræber efter at være de billigste på markedet, og ofte har de nogle vanvittige gode tilbud. Ofte kan du også benytte en rabatkode, hvor du så får endnu mere rabat på dine lamper. Du kan altid finde din Lampemesteren rabatkode her hos CupoConcept.

Find en lampe der passer til boligen

Lampemesteren har et væld af forskellige lamper. Her hos dem, kan du finde en lampe til ethvert rum og ethvert formål. Du kan også finde lamper til udendørs brug, så du kan lyse din terrasse og have op. Hos Lampemesteren finder du mange forskellige kategorier. Når du går ind på deres hjemmeside, kan du øverst se deres “Lamper”-kategori. Herinde finder du et stort udvalg af forskellige lamper, der kan benyttes til mange formål.

Der er meget at vælge mellem hos Lampemesteren, så lad os kigge lidt nærmere på, hvad de tilbyder:

Find alle slags typer lamper

Når du trykker på “Lamper”, så kan du her se en masse forskellige kategorier. Først ser du faktisk en kategori, der blot hedder “Kategorier”. Det er her, du kan shoppe efter de forskellige lampetyper. Lampemesteren har nemlig lamper til alt. Herinde kan du shoppe:

 • Pendler
 • Gulvlamper
 • Loftlamper
 • Væglamper
 • Lyskæder
 • Lysekroner
 • Philips Hue
 • Bordlamper
 • Louis Poulsen

Du kan altså finde en lampe, til lige hvad du ønsker, og har brug for.

Shop efter rum

Hos Lampemesteren har de gjort din shoppen meget nemmere for dig. Udover at du nemt kan finde den type lampe, du skal bruge, så kan du også shoppe efter rum. På hjemmesiden kan du nemlig se et udvalg, som Lampemesteren selv har sat sammen med, hvor de mener, at en lampe bedst passer ind til. Du kan fx shoppe en lampe til dit køkken, stuen, entré, kontor, børneværelse, badeværelse og meget mere. Her kan du dog også se et udvalg af lamper, der ville passe godt til sofabordet, vindueskarmen og galleriet. De har gjort din shoppen meget nemmere og overskueligt for dig.

Udendørsbelysning

Hvis du fx bor i et hus, så ville det være super hyggeligt med nogle udendørslamper. De skaber hygge og sikkerhed, da du kan få lyst dit hjem op, så snart nogen nærmer sig huset. Du kan også nemmere få lyst de mørke stier op nær din dør, så du ikke står og fumler rundt i mørket, og ikke lige kan finde nøglehullet. Hos Lampemesteren finder du en masse forskellige lamper til udendørsbelysning. De har forskellige farver, designs og typer at vælge mellem. Du kan her finde lamper til din indkørsel, så den altid lyser op, når du kommer hjem med din bil. Du kan også finde et væld af lamper til din terrasse, så du kan få dekoreret og skabe noget hyggeligt aftenstemning. Derudover så kan du også købe væglamper og udhæng, så du kan være både kreativ, men virkelig få lyst det hele godt op hos dig.

Lampemesteren har altså sørget for at have det hele her hos dem. Uanset, hvilken slags belysning du skal bruge – hjem, have, terrasse – så finder du et stort og varieret udvalg her hos dem. Du kan gøre et kæmpe kup, og få fingrene i de bedste tilbud, og endda få lamperne til en endnu bedre pris med en rabatkode til Lampemesteren.

Lamper i topkvalitet

Lampemesteren har et varieret udvalg af lamper hos dem, og alle lamperne er i topkvalitet. Deres varierede udvalg bunder i de mange designere, som de er forhandler af. Lampemesteren har nøje udvalgt mærkerne, som du finder i shoppen. De vil gerne tilbyde kunderne det allerbedste, og være sikre på, at kunderne får en lampe hjem til dem, der er stabil og holdbar. Hos Lampemesteren kan du shoppe mange forskellige mærker. Måske har du en favorit blandt dem, som du så nemt og overskueligt kan shoppe efter. Nogle af mærkerne du finder, er:

 • Artemide
 • Belid
 • Aros Design
 • Cph Lighting
 • Kartell
 • Lumini
 • Menu
 • Copenhagen
 • Norlys
 • Philips
 • Louis Poulsen
 • House Doctor
 • Fritz Hansen

Du finder utrolig mange forskellige mærker hos Lampemesteren, så der er rigeligt af valgmuligheder. Du kan gøre et kæmpe kup her hos dem, og købe de mest populære designlamper til en fordelagtig pris. Hvis du endda får fingrene i Lampemesteren rabatkode, så kan du få lampen til en endnu lavere pris. Har du en favorit designer, jamen så kan du vælge at shoppe efter designeren. Du skal blot trykke på designernavnet, og så får du set alle lamperne fra designeren. Her kan du så vælge en lampe, og benytte en rabatkode, så du kan få din designerlampe på tilbud.

Lad dig inspirere af eksperterne

Hos Lampemesteren vil de gerne hjælpe deres kunder med at finde den lampe, der passer lige til dem. Det kan nemlig godt være svært og rigtig uoverskueligt, men Lampemesteren har derfor lavet en helt særlig inspirations side til dig. Her kan du søge efter det rum, som du skal have en lampe eller lamper i, hvor du får vist nogle lamper, der ville passe rigtig godt til præcis dét rum. Du kan hente inspiration til spisebordet, køkkenet, badeværelset, bryggers, soveværelset, udenfor – ja, faktisk alle rum i hjemmet.

Udover inspiration, så har Lampemesteren også en masse spændende læsning til dig. De har nemlig en blog! Inde i deres blog, giver de dig den allernyeste viden omkring lamper, design, trends osv. Her kan du få viden omkring ophængning, lamper i badeværelset og andre spændende ting. Derudover så kan du læse nogle gratis guides, og ellers bare være helt med på moden, når du læser om de seneste trends af lamper til boligen. Hvis du er vild med mode, så har Lampemesteren også samlet de mest populære lamper i en hel kategori. Her kan du virkelig få et indblik i, hvad der trender i øjeblikket hos andre, så du kan være med på moden, og shoppe nogle super eksklusive lamper.

Køb de mest populære designerlamper fra Louis Poulsen

Hos Lampemesteren har de en helt særlig kategori, hvor de har samlet de bedste lamper fra Louis Poulsen. Lampemesteren går op i kvalitet, og de ved, at Louis Poulsen laver lamper i topkvalitet. Louis Poulsen er nemlig en dansk virksomhed, der fremstiller lamper, som er designet af super kendte designere. Hvis du er vild med Louis Poulsen lamper, så er det helt klart Lampemesteren, du skal kigge hos. De har nøje håndplukket de fineste lamper, som passer til ethvert rum. Inde under “Louis Poulsen”, finder du et udvalg af de mest kendte lamper fra mærket. Du kan blandt andet købe:

 • Bordlamper
 • Gulvlamper
 • Pendler
 • Væglamper
 • Loftlampe
 • Skærme
 • Udendørs
 • Demo varer

Du kan altså finde en lampe til mange forskellige formål. Hvis du allerede ejer en Louis Poulsen lampe, og er der noget, som er gået i stykker, så har Lampemesteren også her, samlet de bedste reservedele. Du kan hurtigt og nemt finde den rette reservedel til din lampe, da du ude i venstre side, finder et filter. Her kan du sortere efter hvilken model du har, så du kan få vist præcis den reservedel, som du mangler. Hvis du dog ikke kan finde den manglende reservedel, så kan du også altid kontakte Lampemesteren. De står klar til at hjælpe dig, så du kan købe de rette produkter hos dem.

Spar vanvittig mange penge i udsalget

Hos Lampemesteren vil de gerne være din foretrukne forhandler, og derfor tilbyder de et eksklusivt sortiment af designerlamper i høj kvalitet. Du kan købe en lampe til en fordelagtig pris hos dem, men faktisk vil de gerne gøre det endnu billigere for dig. Lampemesteren har nemlig også en side, der er spækket med vanvittige udsalg. Herinde kan du nemlig finde alle de produkter, der i øjeblikket er på tilbud. Så hvis du står og mangler en ny design lampe her og nu, men har du ikke lige pengene til det, så tag et kig i udsalget. Her kan du spare 10%, 20% og nogle gange helt op til 50% på udvalgte lamper. De har mange forskellige mærker på tilbud, så der er lidt af hvert at vælge mellem. Udover de mange tilbud på lamper, så har Lampemesteren også ofte nogle kampagner kørende. Når vi nærmer os Black Friday – der er årets største tilbudsdag – så skal du helt sikkert kigge hos Lampemesteren. De holder nemlig Black Friday, hvor der her kan spares utrolig mange penge, og du kan få fat i de bedste tilbud. Lampemesteren har også løbende andre kampagner hos dem – især i højtiderne – hvor du kan spare mange penge.

Spar penge med en rabatkode til Lampemesteren

Hos Lampemesteren kan du få en super elegant lampe hjem til dig. Her hos Lampemesteren har de nøje udvalgt de skønneste lamper i topkvalitet fra anerkendte designere. De går rigtig meget op i at tilbyde kunderne det allerbedste, så du kan få glæde af din lampe i lang tid. Hos Lampemesteren får du dine lamper til en fordelagtig pris. De har ofte tilbud og kampagner, hvor du kan spare utrolig mange penge her hos dem. Men faktisk kan du gøre det endnu billigere med en rabatkode. Vi hos CupoConcept sørger nemlig altid for at have de nyeste og bedste rabatkoder tilgængelig her hos os.

Lampemesteren har nogle gange nogle særlige tilbud, hvor der skal benyttes en Lampemesteren rabatkode, og så bliver der fratrukket en rabat af beløbet. Denne rabatkode har vi her hos os, som du helt frit kan benytte dig af. Her hos CupoConcept finder du altid de vildeste rabatkoder, så du kan få råd til en masse, når du handler online. Vi vil gerne hjælpe dig med at spare så mange penge som muligt i din hverdag, og derfor har vi også samlet række sparetips her hos os. Hvis din økonomi er stram, eller er du på SU og har brug for noget studierabat, så er det her hos CupoConcept, du skal tage et kig hos. Du kan få råd til lidt ekstra i hverdagen, og skal du handle en ny lampe hos Lampemesteren, så benyt endelig en Lampemesteren rabatkode, og køb din designerlampe til den bedste pris.

Birkmosevej 18
6950 Ringkøbing
Danmark