Boozt rabatkode – Få 10% rabat på din ordre

Boozt rabatkode – Få lige nu 10% rabat ved tilmelding...Læs mere

Boozt rabatkode – Få lige nu 10% rabat ved tilmelding af Boozts nyhedsbrev. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Boozt rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Køb modetøj til mænd, kvinder og børn hos Boozt og...Læs mere

Køb modetøj til mænd, kvinder og børn hos Boozt og få gratis fragt ved køb over 499,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Om Boozt

Boozt er en online webshop, der sælger en masse skønne varer indenfor mode, skønhed og interiør. Deres målgruppe er rettet mod enhver, og er fyldt med hundredvis af forskellige mærker. Hos Boozt kan du nemlig finde hvad som helst. De har utrolig meget at vælge mellem, og de har sørget for at presse priserne i bund, så du kan købe mærkevarer til billige penge her hos dem.

Boozt blev grundlagt i 2007, og har deres hovedsæde i Malmø. De sælger dametøj, herretøj, accessories, smykker, skønhedsprodukter og interiør til hele Norden. Du kan altså sagtens sidde herhjemme i Danmark og shoppe løs hos Boozt, hvor du kan få fat i de fedeste brands.

Boozt har alt du skal bruge hos dem

Boozt består af et passioneret team, der havde et brændende ønske om at sælge modetøj og accessories fra populære mærker til konkurrencedygtige priser. De ville gerne give dig muligheden, for at finde stort set alt hos dem som fx tøj til mænd og kvinder, makeup, sport, sko og accessories. Siden 2007 har de samlet et kæmpe sortiment, med alt det du har brug for. Siden deres begyndelse, er Boozt også begyndt at sælge interiør, så du faktisk kan give både sig selv og dit hjem en makeup med produkter fra Boozt. Derudover lytter de også til dine ønsker, hvis du gerne vil købe noget fra dem, som de ikke har på hjemmesiden. Du har nemlig mulighed for at kontakte Boozt, og så står de klar til at opfylde dit ønske om et bestemt produkt, du gerne vil se på deres hjemmeside. Boozt er et firma, der er skabt for din skyld. De har taget til sig, hvad der er populært og stor efterspørgsel på, og derfra kunne de skabe deres webshop: Boozt. De vil gerne give dig den bedste service og være de billigste på markedet. Du kan endda gøre et kæmpe kup hos Boozt, da du faktisk kan gøre det endnu billigere med en rabatkode. CupoConcept lægger en rabatkode til Boozt op på vores side, når den er tilgengængelig, og herfra har du mulighed for at få de bedste tilbud til Boozt, og spare rigtig mange penge på dit køb. Der kan sagtens være op til flere rabatkoder på en gang, så du har muligheden for selv at vælge, hvad der passer bedst til dit køb.

Kæmpe sortiment til alle aldre

Boozt har et stort udvalg af modetøj på deres online hjemmeside. De har rigtig meget tøj at vælge mellem, så hvis du gerne vil shoppe ind til en helt ny garderobe, skal du kigge på deres udvalg. Boozt har et mix af priser, fordi de har en masse forskellige mærker i shoppen. Det betyder, at du faktisk helt selv kan bestemme, hvor mange penge du vil give for modetøj.

Når du går ind på Boozts hjemmeside, kan du her vælge, hvilken afdeling du vil shoppe fra. De har nemlig nogle forskellige afdelinger hos dem, så du kan købe lidt af hvert. Kæmpe udvalg af tøj hos Boozt

De afdelinger du kan finde hos Boozt er:

 • Kvinder
 • Mænd
 • Børn
 • Sport
 • Beauty
 • Home

Under disse produktkategorier, finder du et væld af skønne produkter. Du kan købe ind til boligen, men også dig selv og dine børn. Du får vist en masse smukt tøj, der helt bestemt ville falde i din smag, hvis du godt kan lide modetøj, afslappet og det klassiske eller rå look. Du vil helt sikkert kunne skabe din egen personlige stil med deres tøjudvalg, og hvis du vælger at shoppe amok på deres online hjemmeside, så kan du også få dig et super godt tilbud. Med en Boozt rabatkode, kan du købe dit tøj til billige penge. Du kan finde din rabatkode til Boozt her hos CupoConcept, da vi gerne vil sørge for, at du kan få dit nye elegante tøj til en super skarp pris.

Hudpleje til mænd og kvinder

Boozt har samlet et komplet sortiment af en masse lækkert hudpleje. Det er vigtigt at opretholde din huds naturlige balance, så hvis den er røget ud af det, så er der masser af hjælp at hente! Du kan få hudpleje til alle slags hudtyper hos Boozt. De har tænkt på det hele, og sørget for at have de bedste mærker, så du kan få din naturlige balance tilbage. Du kan købe nat, og dagcreme, dermaroller, solpleje, pleje til hænder og fødder, anti-age produkter, renseprodukter og meget mere.

Læg en smuk med makeup

Herinde har Boozt samlet alt det bedste makeup. Du kan vitterligt finde alt, hvad du lige ville kunne tænke på. Du kan købe foundations, pudder, mascara, concealer, øjenskygger og meget mere. Det er også her, du finder et bredt og varieret udvalg af produkter til neglene. Måske mangler du en ny lækker neglelak eller neglepleje. Herinde kan du købe makeup fra mærker som Bobbi Brown, BareMinerals, Clinique og L’oreal.

Duft som en drøm

I denne kategori, kan du finde de lækreste parfumer. Boozt har et kæmpe sortiment af parfume fra både mindre kendte såvel som kendte mærker. De har parfumer til enhver. Mænd og kvinder, børn og unge. Du kan få fat i Eau de Parfum, Eau de Toilette, bodyspray, deodoranter – ja, du kan finde alle slags typer parfume hos Boozt, der passer til enhver lejlighed. Du finder mange forskellige dufte herinde. Du kan fx shoppe dufte som Elizabeth Arden, Gucci, Calvin Klein, Giorgio Armani og Hugo Boss. De har et super spændende udvalg til dig, der gerne vil dufte som en drøm.

Få den optimale pleje til håret

Boozt har et stort udvalg af hårprodukter. De har produkter til enhver hårtype. Hvis du fx har noget skadet og tørt hår, jamen så kan du finde nogle lækre produkter, der er produceret specielt til denne hårtype. Med specielle hårprodukter til tørt og skadet hår, vil du hurtigt kunne få repareret dit hår igen, så dine hårstrå kan finde deres naturlige balance.

Kæmpe sortiment af modetøj til mænd og kvinder

Boozt er fyldt med lækkert modetøj til både mænd og kvinder. Der er nærmest ikke det stykke tøj, som du ikke ville kunne finde i deres sortiment. Inde på deres hjemmeside, så kan du under “Kvinder”, her se en lang række forskelligt tøj, som du kan få fingrene i. Hvis du fx står og skal til fest, og leder efter en kjole, så kan du finde et kæmpe udvalg af kjoler. Du kan få fat i fest kjoler, hverdagskjoler og sommerkjoler. Måske skal du bare bruge et casual outfit til hverdagen. Her kan du fx købe jeans, nederdele, skjorter, t-shirts og nogle behagelige bluser. Derudover kan du også få kimonos, jumpers, jumpsuits og playsuits. Boozt har også samlet en række lækkert lingeri og nattøj. Du kan finde behageligt lingeri, men også noget med et mere sexet strejf, hvis du gerne vil forkæle din partner derhjemme.

Skal vi tage et kig på mændenes udvalg, så står det klart, at der er mest til kvinder hos Boozt. Dog har Boozt en stigende efterspørgsel fra mænd også, så derfor har de nu et kæmpe sortiment til mænd. Herinde kan du nemlig købe elegante jakkesæt, hvis du skal til et formelt arrangement. Du finder også casual tøj, som jeans, bluser og t-shirts. Du kan også købe fine skjorter og polo shirts. Skal du sydpå eller blot ud at bade, jamen så Boozt skam også samlet en kæmpe kollektion af badetøj til mænd fra populære mærker.

Til børnene finder du også et stort og lækkert udvalg. Her kan du faktisk få tøj til alle aldre. Du finder nemlig tøj fra 0-16 år fra vellidte og populære mærker. Du kan blandt andet købe heldragter, joggingsæt, regntøj, nat- og undertøj. Så hvis dit barn mangler noget nyt, så er Boozt lige noget for jer.

Få moderne og stilrent sportstøj

Boozt er ikke kun forhandler af hverdags og festtøj. De har også et udvalg til dig, der går til en sport eller er meget aktiv i din hverdag. Du finder en helt særlig sportsafdeling inde i deres webshop, hvor du kan finde alt du skal bruge til et moderne og stilrent look. Deres sportstøj er super behageligt at have på, der giver plads til store bevægelser. Du kan købe en masse lækre sweaters, bluser, t-shirts og sportssko i deres sportsafdeling. Alt deres sportstøj og sko er fra populære mærker, som har produceret nogle særlige sportskollektioner til dig, der elsker at få sved på panden. Du kan fx købe sportstøj fra Adidas, Puma, New Balance og Casall. Faktisk så har Boozt gjort det rigtig nemt for dig. Inde under deres “Sport”, så kan du også shoppe sportstøjet efter en bestemt sport du går til. Du kan nemlig shoppe efter din aktivitet, hvor du så får vist et relevant indhold. Hos Boozt har de samlet kategorierne som: løb, fitness, lifestyle, outdoor, yoga, svømning og golf. De har sørget for at samle det tøj, der er relevant for den bestemte sport du dyrker, så du faktisk kan spare rigtig meget tid, når du leder efter det rigtige sportstøj.

Du vil helt sikkert blive super glad for dit sportstøj fra Boozt. Du kan nemlig købe det til en super skarp pris, da de ikke mener, at sportstøj behøver at koste en bondegård.

Sko og støvler til enhver smag

Boozt har også et stort udvalg af sko og støvler. Et perfekt outfit, skal også have nogle smarte sko med sig. Derfor har Boozt også valgt at sælge sko og støvler til dig. Boozt har ufattelig mange forskellige typer sko at vælge mellem. De har samlet de bedste mærker til dig, så du ikke får ondt i fødderne, da de rigtige sko er meget vigtige. Til kvinderne kan du blandt andet købe:

 • Sneakers
 • Sko med hæl
 • Flade sko
 • Ballerinas

Sko og støvler hos Boozt

De har mange forskellige designs, mønstre, farver, pasforme osv. til dig, så du kan finde sko, der passer lige til din stil og behov.

Til mændene har de også et stort og spændende udvalg af sko. Herinde kan du nemlig finde:

 • Sneakers
 • Chelsea boots
 • Casual
 • Business
 • Loafers

Herinde kan du også filtrere efter størrelse, pris, farve og type, så du kun får vist de sko, du skal bruge til dit outfit.

Der er næsten ingen grænser for hvad du finder hos Boozt. Så hvis du er på udkig efter nogle af de ovenstående produkter, kan du nemt finde noget godt i deres webshop. De er enormt billige, så du kan spare store beløb. Du kan også få en yderligere rabat på dine valgte produkter. Du kan nemlig bruge en Boozt rabatkode, som du hurtigt kan finde hos CupoConcept. Hvis du sørger for at indtaste din rabatkode inden du betaler for dine produkter, så bliver din rabat automatisk fratrukket.

Se de nyeste varer

På Boozt’ hjemmeside kan du nemt følge med i de nyeste varer. Når du går ud i Nyheder’-kategorien, kan du her se det nyeste tøj der er blevet lavet. Her kan du få fingrene i tøj før alle andre, hvis du er hurtig. Det er altid en lækker følelse at gå rundt i nyt tøj, og følelsen er sikkert endnu bedre, når du ved at tøjet er en absolut helt ny kollektion, som endnu ikke er købt af særlig mange. Du kan også tilmelde dig til deres nyhedsbrev. Her får du direkte besked til din e-mail indbakke, når der kommer nye varer eller er tilbud på shoppen.

Hundredvis af mærkevarer hos Boozt

Boozt er et af de førende webshops, der sælger tøj til mænd og kvinder fra populære mærker. De er forhandler af hundredvis forskellige varemærker, som de har fået en god pris for. Boozt er kendt for at sælge varemærker til gode priser. De vil gerne være din førende forhandler, og derfor har de ofte en masse tilbud til dig. Boozt sørger for at følge tidens trends og tendenser, så du kan få fat i det nyeste mode i sortimentet. Hos Boozt finder du rigtig mange brands, og du kan endda vælge at shoppe efter dem, hvis du fx har et favoritmærke, som du gerne vil få vist et sortiment efter. Nogle af de mærker du blandt andet finder hos dem, er:

 • Adidas
 • Gucci
 • Calvin Klein
 • Puma
 • Levi’s
 • Les Deaux
 • Bloomingville
 • Vila
 • Only

Hundredvis af mærkevarer hos Boozt

Hos Boozt kan du få fyldt din garderobe op med super lækkert tøj, accessories og sko. Du kan gøre det til en rigtig skarp pris med en Boozt rabatkode, som du kan få hos CupoConcept. Skal du shoppe rigtig meget tøj, så er en rabatkode til Boozt helt klart en fordel at bruge, da du kan få råd til lidt ekstra.

Giv et gavekort til en du holder af

Hos Boozt har du mulighed for at glæde en du holder af. Hvis du kender en person, der går og mangler nogle nye skønhedsprodukter, nyt tøj eller interiør, så kan du sagtens købe dig et gavekort til Boozt.

Du bestemmer helt selv, hvilket beløb du gerne vil have at gavekortet skal være på. Du skal dog mindst give for 250 kr. Du kan finde deres gavekort inde under deres side “Gavekort”. Her skal du blot vælge et gavekort efter det ønskede beløb. Du kan købe et gavekort lige fra 250 kr og helt op til 1000 kr. Når du har valgt et gavekort, skal du betale, og så får du tilsendt gavekortet til din mail. Du kan også vælge at indtaste din vens mail, og så vil din ven jo få sig noget af en glædelig overraskelse, næste gang han eller hun tjekker sin mail. Hvis du sender gavekortet til en vens mail, så har du også mulighed for selv at designe det.

Når du har modtaget gavekortet, jamen så vil du sikkert gerne give gaven på en lidt mere personlig måde. Du kan evt. printe gavekortet ud, og pakke det ind i en snydepakke eller noget andet sjovt eller elegant. Så vil din ven helt klart blive overrasket, når de ser, at det er et gavekort. Din ven eller veninde vil med garanti blive glad for din tanke, når de ser, at de kan shoppe løs i sortimentet. Husk også at fortæl dem, at de lige kan få lidt ekstra med i købet ved at benytte sig af en rabatkode til Boozt. Så kan de få sig en ekstra lille ting, som jo så vil være en ekstra gave fra dig af.

Gør et kup i udsalget

Boozt elsker deres kunder, og de vil rigtig gerne forkæle kunderne så meget som muligt. Derfor har de ofte nogle helt særlige tilbud, så du kan spare utrolig mange penge.

Lækre outfits hos Boozt

Når du går ind under deres kategori “Sale”, så får du her adgang til alle de seneste deals og vanvittige tilbud. Det er altså herinde, hvor du kan spare utrolig mange penge. Du kan få en vanvittig rabat på dine produkter; faktisk kan du spare helt op til 70%. De har samlet en masse lækre produkter, der enten er ved at udløbe fra deres sortiment, eller blot er inde i en tilbudsperiode. Det kan helt klart betale sig for dig, at du lige tager et kig i deres tilbud. Måske finder du noget brugbart, som du har ledt efter, og så er produktet endda på tilbud! De har en masse populære mærker på tilbud herinde, så du har altså muligheden for at gøre et kæmpe kup hos Boozt.

Gør dit køb endnu billigere hos Boozt

Boozt er helt klart en webshop til dig, der leder efter de modetøj, skønhedsprodukter, sportstøj, interiør og alt der hører til. Du finder kvalitetsbevidste produkter hos dem, som du med sikkerhed vil få stor glæde af. Deres tøj, sko, makeup og andet, som du skal bruge, så du er sikret høj kvalitet. Derudover elsker Boozt deres kunder, og dette ses tydeligt, med deres vanvittige gode kundeservice, samt alle de nye produkter de hele tiden får i sortimentet. Hos Boozt finder du lækkert tøj til lave priser, og du kan faktisk gøre dit køb endnu billigere med en rabatkode.

Spar penge med en rabatkode til Boozt

Hos Boozt kan du købe en masse lækkert tøj, sko og accessories, men også skønhedsprodukter til fornuftige priser. Du finder mange forskellige mærker, hvor priserne svinger i både den dyre og lave ende. Skal du handle stort ind hos Boozt, så kan prisen godt løbe op. Du kan dog sagtens gøre dit køb billigere med en Boozt rabatkode, som du kan få hos CupoConcept. Vi vil gerne sørge for at du kan spare penge, når du handler online, så derfor finder du altid dine rabatkoder hos os. Uanset, din pengepungs størrelse, så er det altid rart at kunne spare penge. Boozt har ofte nogle gode tilbud, som du kan udnytte med en rabatkode. Hvis du henter din rabatkode til Boozt, så kan du få opgraderet din garderobe til en super skarp pris. Gør et kup i dag, og hent din rabatkode til Boozt hos CupoConcept.

Adresse:

Boozt Fashion AB
Hyllie Boulevard 10 B
215 32 Malmö
Sverige
Mere om Boozt
Youtube icon Facebook icon  
Boozt er e-mærket:

Boozt trustpilot:
Trustpilot logo

Kundeservice:

Telefon
+45 89 88 11 34
Email
customerservice_dk@boozt.com
Hjemmeside
https://www.boozt.com/

Betalingsmetoder:
 • Dankort
 • Viabill
 • PayPal
 • Klarna
 • MobilePay
 • Kreditkort
  • VISA
  • VISA Electron
  • VISA/Dankort
  • Diners Club
  • Mastercard
  • Maestro
  • Carte Bleue