Intimissimi rabatkode ⇒ Gyldig & stor rabat | (juni 2024)
Intimissimi

Intimissimi rabatkode

Med en Intimissimi rabatkode kan du spare en masse penge på dit næste køb, da du opnår en fordelagtig rabat. Du finder her hos Cupoconcept en oversigt over de nyeste og absolut bedste rabatter, som er tilgængelige for dig lige nu. Det er helt gratis at anvende en rabatkode, og det er den nemmeste vej til en skarp pris. Det eneste du skal gøre for at få glæde af en rabat, er at klikke på den rabatkode du gerne vil bruge, hvorefter du får den kode vist, som du skal indtaste i forbindelse med dit køb.

Opdateret June 2024 af Katrine Jensen

Udvalgte rabatkoder fra Intimissimi

Alle Intimissimi rabatkoder er desværre udløbet. Vi er dog i fuld gang med at finde nye aktive rabatkoder til Intimissimi. Hold øje med siden her og vær klar, når vi igen har nye rabatkoder.

Rabatkode til Intimissimi

Hvis du skal shoppe online hos Intimissimi og gerne vil spare penge, så er du landet det rette sted. Med en af vores Intimissimi rabatkoder som du finder i listen ovenfor, kan du få glæde af en yderst god rabat. Rabatterne bliver jævnligt opdateret, så du er garanteret, at de ikke er udløbet. Dertil bliver de også udskiftet løbende, og du kan derfor med sikkerhed finde en ny rabatkode næste gang. Når du benytter en rabatkode, så går du hverken på kompromis med udvalg eller kvalitet, men kan derimod spare ekstra penge.

Hvordan bruger jeg en rabatkode til Intimissimi?

Når du skal gøre brug af din www.initimissimi.com rabatkode, indebærer det kun et enkelt step mere, end når du handler online normalt. For at finde deres udvalg af produkter, som du frit kan shoppe blandt, så skal du besøge deres hjemmeside. Her kan du vælge mellem et bredt sortiment, hvor du blot tilføjer de produkter til din indkøbskurv, som du ønsker at bestille hjem. Efter du er færdig med at handle, skal du fortsætte til din kurv, hvor du finder et overblik over dine vedlagte varer. Dog har du også mulighed for at indtaste en promotional code, og her skal du indløse din rabatkode fra Cupoconcept, hvis du vil have glæde af en rabat. Herefter fratrækkes rabatten fra dit endelige beløb, og du har nemt og hurtigt sparet penge, som kan bruges på andet sjov.

Hvad kan man købe hos Intimissimi?

Intimissimi.com tilbyder undertøj og tøj til både mænd og kvinder, hvor produkterne er i høj kvalitet og er særligt designet helt ned til mindste detalje. Når du handler hos Intimissimi kan du blive klædt på og føle komfort fra inderst til yderst, med det lækreste undertøj i gode materialer samt tøj til en normal hverdag eller afslapning derhjemme.

Shop tøj og undertøj til kvinder

I den kvindelige kategori finder du et stort udvalg af produkter, der er designet til at opfylde enhver kvindes behov. Hvis du er på udkig efter tøj eller undertøj og er interesseret i mode og de seneste trends, så er Intimissimi et spændende sted for dig. Du finder følgende kategorier på deres webshop:

 • Bras
 • Knickers
 • Lingerie
 • Outwear
 • Nightwear

Du finder derfor med garanti noget der falder i din smag, da de har noget til enhver anledning. Dertil er hver kategori inddelt i underkategorier, så du kan se nærmere på det du er interesseret i. Alle kvinder ved, at der er stor forskel på undertøj, og hvad den enkelte kan lide, og derfor tilbyder Intimissimi.com også et bredt sortiment af BH’er og trusser i alle typer. Dermed kan du vælge det, som du finder mest behageligt. Alle deres produkter findes i mange forskellige farver, så hvad end du er til klassiske farver såsom hvid, sort og nude eller du vil give den gas med en rød eller orange, så er der mulighed for dette.

Du finder også mange produkter til mænd

Mændene skal selvfølgelig heller ikke snydes hos Intimissimi, og derfor er der også en hel kategori med tøj og undertøj til dem. Disse produkter er også i høj kvalitet og i et design der er tilpasset de fleste. Her finder du følgende kategorier:

 • Boxers
 • Briefs
 • Tops
 • Nightwear
 • Socks
 • Swimsuits

Der er en masse lækre produkter at vælge imellem, og helt sikkert også noget der falder i din smag. Produkterne er produceret i forskellige typer af materiale, og du kan tilpasse det efter hvad du finder mest behageligt. Hertil kan de fleste varer fås i forskellige farver samt mønstre, så du kan vælge hvor meget du vil skille dig ud.

Der er altid penge at spare hos Intimissimi

Priserne hos www.intimissimi.com er rigtige gode og i et leje, hvor alle kan være med. Dertil har de også ofte en masse varer til nedsat pris, så du kan få et produkt fra Intimissimi på tilbud og spare penge. De har også ofte pakker hvor du får 3 produkter, men kun betaler for 2, og tilbud lignende dette. Hvis du samtidig anvender en rabatkode, så får du en yderst skarp pris.

Er det sikkert at handle hos Intimissimi?

Du kan uden tvivl handle sikkert hos Intimissimi.com og få en god oplevelse. Når du lægger en ordrer hos dem, bliver den efterfølgende afsendt hurtigst muligt, og du har herefter mulighed for at spore din pakke helt indtil, at du står med den i hænderne. Hertil er leveringstiden også ganske fin, da du kan forvente at modtage dine varer inden for 2-3 hverdage. Har du modtaget dine varer, men ønsker at returnere et eller flere produkter? Så kan du altid gøre dette indenfor 14 dage fra modtagelsen, og såfremt varerne er i samme stand. Herefter vil du selvfølgelig få hele dit betalte beløb refunderet, helt uden problemer.

På deres webshop har Intimissimi besvaret de mest gængse spørgsmål, men sidder du stadig tilbage og har brug for hjælp, så skal du bare kontakte deres kundeserviceafdeling. Dette kan du både gøre via onlinechatten, over telefonen eller via mail. Herefter får du svar hurtigst muligt, så du kan komme videre i din shopping. Spørgsmål til Intimissimi kan være både store og små, og indebære alt fra spørgsmål til produkter, bestilling, levering, returnering eller noget helt andet.

Via Monte Baldo, 20
37062 Dossobuono di Villafranca (VR)
Italien